gecmis olsun canim patoloji ye parca gitmedimi yani.nerde olmustu esin tese senin.
bizimde hersey normaldi canim ama ginede bulunamadi olgunlasmayanda olgunlasirmi bilmiyorum canim
merhaba arkadaşlar bilmiyorum bu saatte kimse varmıdır
şimdi ankaradan allakbullak olmuş bir şekilde geldik kafam öle dolu ki
1,5 yıldır uğraşıyoruz bir defa hamilelik oldu ve 6.haftada düşükle sonuclandı sonra bende pıhtılaşma oldugu ortaya cıktı onunla uğraşıp durduk , bu arada eşimden hiçbir tahlil istenmemişti 1 ay önce kendimiz gittik yaptırdık 16 milyon ve %80 hareketli çıkmıştı iyi demiştik engel değil en azından , bugün anatoliaya gittik hakan beye 6 milyon ve %3 hareketli çıktı 1 ay sonra tekrarlanacak tahlil yine aynı çıkarsa direkt tüp bebek dedi...şaşırdık 1 ay önce burada baktırdıgımızla bugün orada yapılan arasında dağlar kadar fark var bu kadar fark olurmu nedir ne değildir kafamız kocaman bişekilde döndük yeni geldik yoldan sabah mesaimiz var kafalar bi dünya ve net başındayız.......
günaydın kızlar sabaha kadar kloendir evikaptır ugraştım durdum rüyamda kaan hocadan gelen cevap gercekten yıkım oldu benim için 2 en fazla 3 yıla çıkar demesini bekliyordum hadi ondan da geçtim bekleyin olucak falan ama adam ortada bişey yok çokda ümitlenmeyin demiş resmen evlatlık alın bu iş uzun demiş moralim çok bozuk bir kapı daha mı kapandı yüzüme
sinopee anam siz istanbuldan niye ankaradaya gidiyorsunuz anotolia öyle çokta iyi şeyler okumadım hem hakan bey kadın doğumcu değilmi hadi seninle ilgilendi diyelim fakat eşinin azalan bir durumu varki bu normal az sayıda çıkışı olanlarda yaş ilerledikçe azalma oluyor sonrada bizim gibi 0 çekiyorlar spermleri dondurun elde varken sonra bak bizim gibi yırtınsanda çıkmıyor hem ankaraya anatolia yerine umut tüp bebege gidin orda çift olarak tedavi olursunuz emre bey üroloğ ve bu konuda süper biri boşuna zaman kaybetmeyin ya varya sizde çıkan şu spermin yarısı bende çıksa anında solugu umutta alırım ve hemen tüp yaptırırım
merhaba canım
zamana katılıyorum spermleri hemen dondurun
eşimde 2006 da sperm varmış iki yıl önce yaptırdığında yoktu ve tedavilerimiz sonuçsuz hiç umut yok tüm doktorlar olumsuz cevep verdi
canım spermler sizden dogal olarak çıktıgı için masturmasyon yoluyla alınıyor sonra dondurma işlemi yapılıyor mantık olarak dondurucuya taze fasulye atmak gibi çıkartılınca yeniden kullanıa biliyor istanbulda çok uzak değil tamam ankara kadar yakın değil ama ço da uzak değil sonra şu artmaz lafına kızıyorum proksid diye bir toz ilaç var eczacıbaşının türkiyeye getirdiği bir ilaç onu kullanın bak nasıl artıyor Allahın izniyle ya illa ankaraya gitcekseniz cebeci kısırlık merkezi var kaan hocaya gidin bak elde varken acele edin mutlaka dondurun sonra ahlar vahlarda kar etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?