Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zamancım hiç bir zaman ümidini kaybetme Rabbim nasip edecek olduktan sonra tıp bile yetersiz kalır.. dün eşim anlattı o kadar duygulandım ki aklıma siz geldiniz hemen. eşimede embriyolog anlatmış hastalarının biride azopermi imiş 2 kez tese olmuş ama sperm bulunamamış. sonra adamcağızla bu dediğim embriyolg görüşmüşler testlerine değerlerine felan baktında sonra bir daha tese olmasını istemiş adam yok artık bulunmaz kök hücreyi bekleyecez öyle söylendi bize demiş.bence bir daha dene diye ısrar etmiş adam da ümitsiz bi şekilde kabul etmiş. neyse tese olmuş patolojiye gitmiş parça embriyolog bakmış yok bişey sonra biraz daha inceledikten sonra parçanın altında kımıldayan bişeyler farketmiş 4 tane sperm bulmuşlar ordan ve hemen işlemi yapmışlar. sonucunda eşi hamile kalmış adamın hemde ikizleri olmuş ya 1 kız 1 oğlan.... Rabbim bizleri zor bi şekilde imtihan ediyor ama verdimide tam veriyor inşallah bizlerde yavrularımıza kavuşuruz en kısa zamanda..sizin durum en zoru biliyorum belki bize konuşmak kolay geliyor felan diye de düşünebilirsin ama bu gerçek olan bi olay o yüzden ümidini kaybetme diyorum canım..

arkadaşlar bugün canım çok sıkıldı.eşim kaan beye göndermek için tahlil olmaya gitti hastaneye birde ilaçları yadıracaktı.durumunu doktora anlatmışve ankarada kaan hocanın hastası olduğunu tedavi gördüğünü tahlilleride ona göndereceğini söylemiş.dr. da demişki yazamam biz doktor değilmiyiz demiş .eşimde ben size daha önce muayene oldum ilaç yazmadınız ilgilenmediniz bile demiş hem ben bağkur ödüyorum niye özellerde yaptırayım demiş.dr.da bu benim alanım değil demiş yani infertilite olarak bahsediyor..hem biz dr.değilmiyiz diyor hemde bu benim alanım değil diyor.hadi bu sefer yazayımda bir daha gelme demiş.hem bu ilaçlar işe yaramaz demiş.nasıl sinir oldum anlatamam .ben devlete para ödüyorum niye devletten yararlanmayayım.hep özelde olurmu paramı dayanır.birde her ay tahlil yaptırmak zorundayız.

slm kızlar geçmişide fazla okuyamadım ne var ne yok bi bakayım...
ZCU BU BAHSETTİĞİN HASTANE HANGİSİ BENDE İZMİRDEYİM YA MERAK ETTİM...

umudunukaybetme sizin sperm varmi dondurulmus

canim bizde 7 tane sperm bulundu yediside kullanildi ama hic biri dollenmedi

yok canım eşimin 2 sene önce fsh baya yüksekti şmdi nasıldır bilmem

ya ben anlamadim bu fsh olayini
bizlerde ilac kullanarak fsh yukseltmeye calismiyor muyuzfisfisfis

canim tupbebeklemi hamile kalmis dogal yyolla mi

canim bizim bu ozlemimiz dinmeeyecek heralde
bazen dusunuyorumda acaba hic anne olamayacakmiyiz

canim aslinda pek de kotu konusmamis onumuzdeki yiil sonuna kadar olumlu yada olumsuz bir cevap gelecek
dua edelim ki gelen cevap olumlu olsun

canim benim bizlerde sayi sifir ve sen daha 1.5 yildir ugrasiyorsun
canim hic kafani bozma hemen git spermlerini dondur ve hemen dde tup bebek yaptir bizim gibi olsan naparsin

nasıl olacak dondurma işi hiç öle bişi denmedi sadece tüp bebek dendi biz dememizle de yapmazlar zaten

canim sen hastasin sen hastaneye iyi olasin diye gidiyorsun mecbur yapacaklar

evet canim sana katiliyorum
ama aslinda cok iyi bir mekeze gitsek iyi arastirma yapilsa belki bir iki tane bulunur
evet cok zor bir sinavdan geciyoruz

canim bazi boyle anormal doktorlar var iste
madem ki o kadar biliyor da kendisi niye muane edememis
en azindan kaan hoca ilac yazdi o manyak dr ilac bile yazamamis
daha yazilan ilacada mana bulmuslmaz:

ZAMANCIGIM, ates bey in konusunda uzman,realist ve bilimle ugrastıgını baska dr larda soyluyor..fakat burda cok sozu gecmıyor..o yuzden merak ettim..

melisela canım biz de niyet ettik ankarada olmasına ama gidince vazgeçtik adatein 2. gel demişti kaan hoca gittim şimdi muayeneyi asistanlar yapıyor hiç unutmam o sahneyi odaya iki kadın alındık biri masada anam oda ne kıvırcık saçlı bir asistan bayan bakıyor kadınında mal meydanda kıvırcık saçlı asistan bakıp erkek asistana söylüyor oda yazıyor böyle paravan vardı odanın köşesinde biz içeri girince hadi hemen soyunun dedi 2 kadın birde sedyede var 3 kadın küçücük bir oda 2de asistan neyse ben o minnacık acılan paravanın orda soyundum diğer kadın öyle yanımda soyundu kıvırcık saçlı gel sen dedi gittim sedyede bir önceki kadının kanı var yatırdı muayene etti kalk dedi sonra digeri gel yat sorularıma cevap vermedi neyse çıkarken dışardan iki kişi söyle girsin falan dedi şimdi diyorum ki nasıl susmuşum hiçbişey dememişim anam ağzım dilim bağlanmış sonra herifte beklerken 9,30 adamın mtesesi var ama adam hala veznede bekliyor ameliyat parasını yatırcakta falan herifte bunları görünce yok hatun kaan hoca süper ama yer kötü her işi asistanlar yapıyor falan dedi vazgeçtik işte emre beyde olduk ama kaan hocanın orda trdavi olanlar var alk kat kötü asıl işlemler üst katta ve çok ilgililer aynı özel gibi falan diyolar burda okumuştum bende sonra pişman oldum ama nebilim iş işten geçti
gelincik inan bize böyle şeyler olmaz embriyolog adamla ilgilenmiş okadar tedavi olduk hiç embriyoloğun gelipte konuştugunu görmedim evet başkalarına olur ama bize olmaz Rabbim layık görürmü bilmem ki kapılar kapınyor birbir baksana kök hücre kök hücre dedik o bile açılmadan kapandı
zcu bacım o drun ismini sağlık bakanlığına şikayet edin verdiği recetedeki mühürde diploma numaraları oluyor bak abaklım bir daha bişey diye biliyormu bu konuda çok ciddi takip ediyor sağlık bakanlığı eskisi gibi şikayet etsem nolur zaten bişey çıkmıyor devri yok herifin dr arkadaşlarının yüregi yarılıyor en ufak şikayet gelse hastadan sağlık baknlıgı işlen açıyormuş hakkını ara nedemek yazamam şuna bak ya bizde devlette yazdırıyorduk ve hepte aynı dra adam bizi koridorda görünce bile gel sen diyip hemen yazıyordu ilaçları tahlilleri birde nasıl gidiyor falan diye sorardı şimdi o drda bu ne çok sinir oldum

arkadaşlar ilginiz için sağolun.Allah razı olsun.kendi sıkıntımız yetmiyor birde böylelerinle uğraşıyoruz.eşim telefon açmış henüz daha gelmedide bana diyorki ben gitmem bir daha o hastaneye .ya dedim ne demekmiş ben her ay AnkarayaMI gitcem yoksa özelemi para dökcem yok öyle. Bir dahakine beraber gidicez dedim .bekliyorum gelsin diye.TEPECİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ dr. adı Onur sanırım soyadını bilmiyorum henüz eşim gelmedi.recedede yazıyordur.ÜROLOJİ DR.U

slm kızlar, şuan o kadar tuhafımki sevineyimmi üzüleyimmi karmakarışığım yaaaaaa, kardeşimin eşi gelinimiz doğuma girmiş aslında kontrole gitmişti hemen doğuma almışlar, hala oluyorum belkide şuan oldum bilemiyorum, onlar adına çok seviniyorum, ama kendi adıma o kadar üzülüyorumki benden 4 yaş küçük daha 1senelik bile evli olmayan kardeşimin bile çocuğu oluyo ama benim YOK YOK YOK senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

yaaaa ALLAHIM aratmadan taratmadan bizim yaşadıklarımızı onlar yaşamadan hemen bebecikleri oldu, onlar adına gerçekten çok seviniyorum, ama kendi adıma çok üzülüyorum, şimdi zor günler beni bekliyo, annemlerle aramız 5 dk annemle gelin altli üstlü oturuyolar, artık fazla gitmem, çünkü benim canım annem çok ince düşünüyo, geçen gün gittim pat diye girdim annemlerin evine annem hemen elindeki örgüyü sakalmaya çalıştı, noluyoz anne dedim, meğerse kardeşimin bebeğine yapıyomuşta benden saklıyomuş görünce üzülürüm diye senağlama

eryasu canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum. aynen benden sonra evlenen 1 yaş büyük abiminde 2-3 hafta sonra oğlu olacak ailemizin ilk çoçuğu çok mutluyum ama aynen senin gibide karışık duygular içindeyim üzüntülüyüm..ailemde hem mutlu hem üzüntülü benim olmadığı için onlar bile tam sevinemiyorlar.ama belli etmemeye çalışıyorum. gelinimiz doğum yaptığında belkide benim transferim olacak...sabır canım sabır.

Ah anneler ah bizimle ağlayıp bizimle gülüyorlar.evlatları arasındaki o ince çizgiyi bile nasıl koruyorlar .ne olur Allahım annelik mertebesine bizleride ulaştır.sen bize hayılısını ver.eraysu canım hala olmak nasip oldu inşallah tez zamanda anne olmakta nasip olur.:Saruboceq:

GELİNCİK kader arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz [klinefelterden bahsediyorum] ne mutlu size sizin adınıza çok seviniyorum sperminiz var inşaalllaaaah transferin hamilelikle sonuçlanır, gelininzde hayırlısıyla doğumunu yaparda, ailenin sevinci 2 ye katlanır, bizim ise daha spermimiz çıkıcakmı çıkmıcakmı o bile belli değil, o bi kez atlattığımız başarısız tese ameliyatından dolayı çok korkuyorum bu 2. ameliyatta başarısız olucak diye....

ZCU çok sağol canım, ALLAHIM inşallah hepimize bebiş versin, kucaklarımızı boş, boynumuzu bükük koymasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

eryasu sen nerde tedavi oldun canım ben sizinde bulundu diye biliyordum ümidini kaybetme sakın arkadaşım.. Rabbim nasip etmezsede ne yapalım yeğenlerimizi severiz ( bunu söylemek çok zor inan ( )

canim benim sen insan evet gercekten o an konusamiyor ne derlerse yapiyorsun
o kadar caresiz sekilde onlara siginiyoruz ki
rabbim hepimizin yardimcisi olsun
canim sana sey soracaktim simdi ameliyati kaan hoca yapti sperm taramasini bask a bir dr mu yapiyor
acaba diyorum ki iyice bakmiyorlar mi

canim benim yinede sen sevin
cunku inan bana hala olmakda anne olmak kadar insani mutlu ediyor
ben cocugum yok diye uzuluyorum ama yegenlerime bakinca hic neden benim ki yok diye uzulmuyorum sanki onlar benimmis gibi zannediyorum
baskalarinin cocuklarini kiskaniyorum ama yegenlerimi kiskanmiyorum

ahhhhhhhhh anneler ahhhhhhhhh benim annemde torunlarini seviyor ama beni gorunce onlardan uzak duruyor.
ben anneme kizdim anne neden boyle yapiyorsun diye ben kardeslerimi kiskanmiyorum dedim
annem de dediki ben bazen torunlerimi seviyorum sonra aklima sen gelince kendi kendime kiziyorum diyorum ki kizimin yavrusu yok ki sevsin bende torunlarimi seviyorum

canim iste anneler boyle kutsaldir
insallah bizde anne oluruz

canim insallah transferin olur seninde bebisin gelir sevinciniz ikiye katlanir

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benim:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ZCU çok sağol canım, ALLAHIM inşallah hepimize bebiş versin, kucaklarımızı boş, boynumuzu bükük koymasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

eryasu sen nerde tedavi oldun canım ben sizinde bulundu diye biliyordum ümidini kaybetme sakın arkadaşım.. Rabbim nasip etmezsede ne yapalım yeğenlerimizi severiz ( bunu söylemek çok zor inan ( )

canim boyleumutsuz olmayin raabbimin haznesi cok genis insallah bizede verecek

eryasu hadi gözünüz aydın olsun Rabbim ana-babasına hayırlı evlat etsin inşallah darısı
en kısa sürede sana olsun
umudunukaybetme bildiğim kadarıyla ameliyatı kaan hoca yapıyor parçayı alıp ameliyathanedeki mikroskopta kendi bakıyor yoksa başka yerden alıyor bakıyor bulana kadar bulanamıcak gibiyse ameliyatı bitiriyor benim bildiğim bu ama kesin böyledir dyemiyorum çünki tam bende emin değilim aslında kaan hocada mtese olanlar daha iyi bilir biz sorduk ameliyat nasıl olcak falan diye oda bunun gibi şeyler anlatmıştı ama emin değilim

offffffff kızlar offfffffffffff Allahım bizim evlerimizi de çoçuklarımızla şenlendirsin tez zamanda az-çok aynı sorunları gel-gitleri hepimiz yaşıyoruz .düşünüyorum acaba tek başımıza mı yaşayıp ölüp gideceğim gurbet ellerde

bunu bende çok düşünüyorum ane yada babamız hastalansa yada bişey olsa herifle aklımız çıkıyor acaba diyorum bizim cocugumuz olmazsa biz naparız gercekten çok ağır bir imtahan bir çok peygamberde bununla imtahan olmuş ağır yani zor Rabbim diyorum senin katında olmaz yok nice dermansız hastalıga derman veren sensin vermek istesen sebeblerede gerek yok sadece Rabbimden olan ümidim var çok üzülüyorum dayanamıcak hale geliyorum bie evlat için inim inim inliyorum dert bizde derman Onda inşallah olur kök hücrede boş çıktı 2 kere mtese olduk aynı sonuç acaba benim hiç bebegim olmıcakmı anne olamıcakmıyım reşit haylamazın hz.Aişe adlı kitabını okurken bir gün Aişe annemizin yanına 2 kızı ile bir kadın gelir fakirlerdir ve açlardır Aişe annemizin evindede 3 tan hurma vardır annemiz hurmaların 2sini kızlara birinide annelerine verir kızları yer hurmaları ama doymazlar anneleride hurmayı ağzına bile sürmez kızları arasında pay eder akşam olupta Efendimiz eve gelince Annemiz olayı anlatır Efendimizin gözleri dolar ve cennet o anneye vacip oldu der bunu okuduktan sonra çok ağladım ben hiç anne olmıcak bu müjdelere hiç muhatap olamıcam diye çok ağladım Rabbim layık görürmü beni bilmem bu kadar müthiş bir nimetini banada verirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…