Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşım yazdıkların içimi parçaladı ya dr.lar istediği kadar yok olmaz desinler ama herzaman onlara mucize dedirten bir rabbim var.sen yeter ki umudunu yitirmeforumların birinde okudum ama hangisi hatırlamıyorum bi arkadaş da bizle aynı durumda çok mücadele edio ama olmuo sonra evlat ediniyor.aradan yıllar geçiyor menapoza girdim diye dr.a gidiyor bir öğreniyor ki hamileyani o arkadaşın yazısı da beni çok etkilemişti.hayatta olmaz olmaz diye birşey yok.sanma sana diyorum ben mükemmel umutlu ve pozitifim.hayır hepimiz umutsuzluğa düşüyoruz ama bu fani dünya da herseyin mümkün olabileceği düşüncesi beni hep umutlandırıyor....

arkadaşlar hormon testleri için sabah kaçta kan verilecek ,sanırım hormon için belirli saat var.yarın eşim gidecekte.:uhm:

Eryasu canim allah bagislasin yegenini güle güle büyütün
allahim en kisa zamanda sana nasip etsin canim

iyi akşamlar kızlar eryasu yiğenini alllah analı babalı büyütsün darısı san olsun inşalllah amin

canım sen nasılsın ,hep araştırıp duruyoruz dimi.:hulya:

iyim canım.araştırmanın sonu yok walla.içimizde umut olduğu sürece araştırmaya devam edicez.gerçi bizim umudumuz azaldı ama hala azda olsa var...ayrıca hastanedeki doktorlara bakma sen.normal üroloji doktorları interfiliteden hiç anlamıyo.o yüzden ben takmıyorm hiç dediklerini.burdaki dr bizede uğraşmayın demişti.ama onlar bizim duyduklarımızı veya araştırdıklarımızı bilmiyolr.inan biz onlardan çok biliyoruz azo hakkında...

ZAMAN, SEVGİDOLU, ÇİÇEK iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar, yüce ALLAHIM tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah, can sıkıntısından uyku falan tutmadı beni yaaaaa, bebek bugün eve geliyo bakalım annemlere gidebilicekmiyim kendimi hiç hazır hissetmiyorum, ne zor bi imtihanmış bu...
GELİNCİK canım benim biz ilk tedavimizi yani eşimin ilk tese ameliyatını 4 sene önce burda izmirde şifa hasatanesinde olmuştuk sperm çıkmadı, bidahada uğraşmadık sonra burda sizlerden kaan hocayı öğrenince bide onunla deneyelim dedik, kasımda kurbandan sonraki ilk hafta adet dönemiyle kaan hocaya gidiyoz bakalım, bende eşimle birlikte hazırlancam sperm çıkarsa ki inşallah çıkar riske atmamak için, inşallah bu tedavimiz olumlu sonuçlanır ya, ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsün inş...

canimbenim insallah biz bu zor imtihanlari yakinda basriyla gececegiz

canim beni de hazirlamislardi ama bizim spermler dollenmedi insallah sizinki olumlu olur

canim bizimki kaan hoca yapti ameliyati herhalde sinan isimli bir dr da arama yapiyor yanlis hatirlamiyorsam oyleydi

canim bende bazedn oyle diyorum acaba diyorum ben olunce arkamdan bir fatiha okuyacak evladim olmayacak mi

canim yazdiklarindan cok etkilendim insallah bizde bu muhtesem duyguyu yasariz
anne olmak bizim de hakkimiz

canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inş.en kısa zamanda Rabbim bizlerede nasip eder inş.seni çok iyi anlaya biliyorum benimde yeğenim oldu 3.aya girdi hastanenden geldiklerinde abim arada telde sesini duydum bebeğin ve transfer sonrası beklemedeydim o duyguyu anlatamam konuşmayı kısa kesip hıçkırıklara boğuldum Allahım bize sabır versin boynu bükük bırakmasın bizleride

günaydın kızlar...herkes iyidir inşallah...benim bugün iğnelerde 3.günüm....amaaan günler hemen geçsin ne olacaksa olsun istiyorum ne uyku kaldı ne bişi...allahım çok zor....

eryasu...canım ne olur üzme kendini güçlü ol git yeğeninini gör içinden gelerek bi dua et rabbim inşallah sanada versin en yakın zamanda .....

canım allah yeğenini analı babalı buyutsun en yakın zamanda seni de sevindirsin.umarım tedavin hayırlı geçer yüreğin pır pır atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…