iyiyim canım iyiyimdemek adet olmuş.idare ediyoruz diyelim.depresyondamıyım neyimdir bende bilmiyorum.hep yorgunum ,halsizim birde hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. banada bir dokun bin ah işit.sağol zcu iyiym arkadaşım misafirm gelecek hazırlık yapıyorum ama kendimi yinede burdan alamıyorum sen nasılsın
iyiyim canım iyiyimdemek adet olmuş.idare ediyoruz diyelim.depresyondamıyım neyimdir bende bilmiyorum.hep yorgunum ,halsizim birde hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. banada bir dokun bin ah işit.
umudunu kaybetme canım bizim hormonlar normalin üstünde kızlar günaydın
günaydın kızlar...herkes iyidir inşallah...benim bugün iğnelerde 3.günüm....amaaan günler hemen geçsin ne olacaksa olsun istiyorum ne uyku kaldı ne bişi...allahım çok zor....
kızlar demmi yatıyor galiba....embriyosu tutunur inşallah....acaba kaç günü kaldıki....
iyiyim canım iyiyimdemek adet olmuş.idare ediyoruz diyelim.depresyondamıyım neyimdir bende bilmiyorum.hep yorgunum ,halsizim birde hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. banada bir dokun bin ah işit.
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
umudunukaybetme, bsxxxx, kader_nl, nissan, zcu
slm kizlar
selam nasılsına .s.
kızlar günaydın...Eryasu gözün aydın hadi işallah sana da bu bebek uğur getirir belli olmaz canım ...Adak canım tedavi iii gidiyodur işallah tedavide olmazk bile güzel bunu unutma ....
canim cok zor bu igneyi vurdugun gunler beklemek
olacak mi olmayacak mi suphesiyle yasamak
canim inan insan yaslaniyor o gunlerde
rabbim yardimcin olsun olumlu sonuclar alirsin insallah:CüvCüv:
evet valla saçlarımda beyazlar çıktı ilk defa hemde sayıları artıyor..25 yaşındayım ama 45 lik halt etsin yanımda...yıpranıyoruz inşşallah hepimizin son tedavileri olur inşallah tüm topik bebişlerimizi alırız kucağımıza....
günaydın kızlar...herkes iyidir inşallah...benim bugün iğnelerde 3.günüm....amaaan günler hemen geçsin ne olacaksa olsun istiyorum ne uyku kaldı ne bişi...allahım çok zor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?