Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ERYASU gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşl ayağını sürümüştür bebekte seninkide rakasından gelir rabbim sanada bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:ecrin_bebek:

sağol zcu iyiym arkadaşım misafirm gelecek hazırlık yapıyorum ama kendimi yinede burdan alamıyorum sen nasılsın

sağol zcu iyiym arkadaşım misafirm gelecek hazırlık yapıyorum ama kendimi yinede burdan alamıyorum sen nasılsın
iyiyim canım iyiyimdemek adet olmuş.idare ediyoruz diyelim.depresyondamıyım neyimdir bende bilmiyorum.hep yorgunum ,halsizim birde hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. banada bir dokun bin ah işit.

kızlar günaydın...Eryasu gözün aydın hadi işallah sana da bu bebek uğur getirir belli olmaz canım ...Adak canım tedavi iii gidiyodur işallah tedavide olmazk bile güzel bunu unutma ....

iyiyim canım iyiyimdemek adet olmuş.idare ediyoruz diyelim.depresyondamıyım neyimdir bende bilmiyorum.hep yorgunum ,halsizim birde hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. banada bir dokun bin ah işit.

canım sıkma canını bizde aynı durumdayız ne yapalım Allah böyle uygun gördü ve kaderimizi yaşıyoruz ...kızlar bende şimdi düşünüyorum birine yanlış birşey mi dedim de başıma bunlar geldi Allahım sen afetakannehir

eryasu canım yeğenini allah analı babalı büyütsün senin duyguların kafan karma karışşeyyler içindesindir bence git yeğeninin yanına kafan dakilerin hepsini sil onun o misler gibi kokusunu çekk ve allahına dua et inşallah en kısa zamanda sizinde yüzünüz güldürsün allah

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
umudunukaybetme, bsxxxx, kader_nl, nissan, zcu

slm kizlar

günaydın kızlar...herkes iyidir inşallah...benim bugün iğnelerde 3.günüm....amaaan günler hemen geçsin ne olacaksa olsun istiyorum ne uyku kaldı ne bişi...allahım çok zor....

canim cok zor bu igneyi vurdugun gunler beklemek
olacak mi olmayacak mi suphesiyle yasamak
canim inan insan yaslaniyor o gunlerde
rabbim yardimcin olsun olumlu sonuclar alirsin insallah:CüvCüv:

sıkma canını arkadaşım sonbahar geldi ya tam bunalım zamanları herkes aynı şeyleri yaşıyor bende de mutsuzluk, herşeye karşı isteksizlik, surekli uyuma isteği, asabiyet..vs

kızlar günaydın...Eryasu gözün aydın hadi işallah sana da bu bebek uğur getirir belli olmaz canım ...Adak canım tedavi iii gidiyodur işallah tedavide olmazk bile güzel bunu unutma ....

sağol arkadaşım daha yeni bugün 3.iğnemi oldum hayırlısı bakalım...dualarla inşalalah...

canim cok zor bu igneyi vurdugun gunler beklemek
olacak mi olmayacak mi suphesiyle yasamak
canim inan insan yaslaniyor o gunlerde
rabbim yardimcin olsun olumlu sonuclar alirsin insallah:CüvCüv:

evet valla saçlarımda beyazlar çıktı ilk defa hemde sayıları artıyor..25 yaşındayım ama 45 lik halt etsin yanımda...yıpranıyoruz inşşallah hepimizin son tedavileri olur inşallah tüm topik bebişlerimizi alırız kucağımıza....

sana birsey diyeyim mi ben artik sacimin beyazlamasini umursamiyorum
benim yuzum kirismaya basladim
ablam benden genc duruyor dusun artik

günaydın kızlar...herkes iyidir inşallah...benim bugün iğnelerde 3.günüm....amaaan günler hemen geçsin ne olacaksa olsun istiyorum ne uyku kaldı ne bişi...allahım çok zor....

canım inş hayırlı sonuçlar alırsın da bu sıkıntıları unutursun .inş herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…