Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canım iyiyimdemek adet olmuş.idare ediyoruz diyelim.depresyondamıyım neyimdir bende bilmiyorum.hep yorgunum ,halsizim birde hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. banada bir dokun bin ah işit.

canım sorma bende öyle bi halsizim bi mutsuzum..bide şimdi iğnelerden aldığım hormonlar galiba sinirliyim ve sıcak basıyo....midemde bulanıyo sanırınm-m yan etki anlamadım....

sana birsey diyeyim mi ben artik sacimin beyazlamasini umursamiyorum
benim yuzum kirismaya basladim
ablam benden genc duruyor dusun artik

ŞANSLI SAYILIRIM MI DEMELİYİM ACABA OZAMAN ABLAM ABİM FALAN YOK a.s AMA İŞTE OLSAYDI DERDİMİ ANLATIRDIM DİYORUM OFF BAZEN YANLIZ HİSSEDİYORUM ARKADAŞA ANLATILMIYO.....RABBİM YARDIM ETSİN ÇOCUĞUMUZU Bİ GÜN KUCAĞIMIZA ALIRSAK EMİNİM HEPİMİZ GENÇLEŞİCEZ VE ÇOK MUTLU BAYANLAR OLUCAZ İNANIYORUM BEN....

canım sorma bende öyle bi halsizim bi mutsuzum..bide şimdi iğnelerden aldığım hormonlar galiba sinirliyim ve sıcak basıyo....midemde bulanıyo sanırınm-m yan etki anlamadım....

ADAK basladin tedaviye hayirli ve ugurlu olsun.
Benimde her sabah midem bulaniyor, istahsizim, bas agrilarim var bunlar hepsi igne'den dolayi.
Ben siserim diye korkuyodum tam tersi oldu.

yok canim derdini anlatmiyorsun bilmiyorum yani ben anlatamiyorum ben tek burada sizlere anlatabiliyorum
ama onlar hissediyorbana bakinca hep gozleri dolu dolu oluyor
canim insallah ya ben bebegimi kucagima alayimda genclesmek istemiyorum

[ı]adak basladin tedaviye hayirli ve ugurlu olsun.
Benimde her sabah midem bulaniyor, istahsizim, bas agrilarim var bunlar hepsi igne'den dolayi.
Ben siserim diye korkuyodum tam tersi oldu.
[/ı]

sağol ya içime su serptin...benim ilk tedavimde bunlar olmadı ama...şimdi başım hem ağrıyo hem dönüyo bulantımda var.....dediğin gibi iştahım azaldı ki normalde ilk tedavimde artmıştı.....sende prugon mu yapıyorsun??ben il tedavimde gonal f yapıyodum bu defa prugon yapıyorum.....daha 3. Yü yaptım ama yinede zorladı beni...

yok canim derdini anlatmiyorsun bilmiyorum yani ben anlatamiyorum ben tek burada sizlere anlatabiliyorum
ama onlar hissediyorbana bakinca hep gozleri dolu dolu oluyor
canim insallah ya ben bebegimi kucagima alayimda genclesmek istemiyorum

demekki nasıl bir dertse kardeşine bile anlatamıyorsun off offf...allahtan burası var....inşallah arkadaşım ikiz ikiz bebeklerin olur....onlarla yaşlanırsın allahım kimseyi çaresiz bırakmasın....

espoircanim nasilsin tedavi nasil gidiyor
kac gun kaldi

iyim canim tedavi devam ediyor çok uzun yaaaaa.
Ne yapalim basa gelen çekiliyor.
Sali sabahi ultrasonum vardi yarin sabah yine ultrasonum var yumurtalarim takipte istedikleri boyuta gelince toplama islemi olucak ondan 2 gün sonrada transfer.
Haftaya yumurtalarim toplana bilirmis.

bu arada daha ne kadar var tedavinin bitmesine....

Umudunukaybetmeye yazdigim gibi su an yumurtalarim takipte PUREGON 150UI vurunuyorum.
Yarin sabah yine ultrasonum var. Umarim haftaya yumurtalar toplanir. 2 gün sonrada transfer oluyormus.
Seninki kisa protokol mu ?

canim sizn kac tane sperminiz bulunmustu

demekki nasıl bir dertse kardeşine bile anlatamıyorsun off offf...allahtan burası var....inşallah arkadaşım ikiz ikiz bebeklerin olur....onlarla yaşlanırsın allahım kimseyi çaresiz bırakmasın....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim hepimizin canim
canim cok zor
bir defa cok az birsey anneme anlatayim dedim
annem kriz gecirdimahfoldu bende fazla uzmemek icin anlatmamaya karar aldim
o da pek zorlamiyor benim anlatmami bekliyor
ama ben bazen offf ooffff diyorum bakiyorum hemn annemin gozleri doluyor agliyor

cok guzel canim
belkide nohut kurunun faydasi oldu kim bilir
keske ameliyat olur olmaz sana transfer edilseydi

Evet canim ben istemistim fakat doktor bulunmaz zanetti.
tikaniklik görünmemisti o yüzden doktor emin degildi.
Bundada vardir bir hayir canim.
Sonuçta ilkinde tutmasaydi yine dondurulmuslarla olacakti.

[ı]umudunukaybetmeye yazdigim gibi su an yumurtalarim takipte puregon 150uı vurunuyorum.
Yarin sabah yine ultrasonum var. Umarim haftaya yumurtalar toplanir. 2 gün sonrada transfer oluyormus.
Seninki kisa protokol mu ?
[/ı]

canım benimki kısa prot.benim 3. Günüm bugün ama benimde haftaya toplanabilir belki kaba bi hesapla haftaya cumartesi falan olabilir ama ben 300 ün.vuruluyorum....hayırlısı inşallah hakkımızda....

eryasu bacım güçlü ol bilirim gitmek zor ama git yanlış anlaşılmasın bende geçen gün böyle bişeyle imtahan oldum çok yakın arkadaşımızın eşi dogum yaptı mecbur gittik çıkınca ikimizde ağladık zor bilirim yani ama gelmedi etmedi acaba kıskanıyormu oluyor sonra ben çok yaşadım git bacım kucağına al sev içinden dua et dualar yana yana edilince daha çabuk kobul olurmuş napalım ne zamana kadar kaçabilcabiliceksin
espoir ve adak inşallah sizlerinde olumlu sonuçları gelir uzun süredir halay çekmedik

inşallah arkadaşım allah razı olsun...inşallah hepimiz için halaylar çekicez burdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…