iyiyim canım iyiyimdemek adet olmuş.idare ediyoruz diyelim.depresyondamıyım neyimdir bende bilmiyorum.hep yorgunum ,halsizim birde hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. banada bir dokun bin ah işit.
sana birsey diyeyim mi ben artik sacimin beyazlamasini umursamiyorum
benim yuzum kirismaya basladim
ablam benden genc duruyor dusun artik
canım sorma bende öyle bi halsizim bi mutsuzum..bide şimdi iğnelerden aldığım hormonlar galiba sinirliyim ve sıcak basıyo....midemde bulanıyo sanırınm-m yan etki anlamadım....
canım inş hayırlı sonuçlar alırsın da bu sıkıntıları unutursun .inş herşey güzel olacak
Selam kizlar.
ERyasu gözün aydin darisi sana hepimize.
ŞANSLI SAYILIRIM MI DEMELİYİM ACABA OZAMAN ABLAM ABİM FALAN YOK a.s AMA İŞTE OLSAYDI DERDİMİ ANLATIRDIM DİYORUM OFF BAZEN YANLIZ HİSSEDİYORUM ARKADAŞA ANLATILMIYO.....RABBİM YARDIM ETSİN ÇOCUĞUMUZU Bİ GÜN KUCAĞIMIZA ALIRSAK EMİNİM HEPİMİZ GENÇLEŞİCEZ VE ÇOK MUTLU BAYANLAR OLUCAZ İNANIYORUM BEN....
[ı]adak basladin tedaviye hayirli ve ugurlu olsun.
Benimde her sabah midem bulaniyor, istahsizim, bas agrilarim var bunlar hepsi igne'den dolayi.
Ben siserim diye korkuyodum tam tersi oldu.[/ı]
yok canim derdini anlatmiyorsun bilmiyorum yani ben anlatamiyorum ben tek burada sizlere anlatabiliyorum
ama onlar hissediyorbana bakinca hep gozleri dolu dolu oluyor
canim insallah ya ben bebegimi kucagima alayimda genclesmek istemiyorum
[ı]adak basladin tedaviye hayirli ve ugurlu olsun.
Benimde her sabah midem bulaniyor, istahsizim, bas agrilarim var bunlar hepsi igne'den dolayi.
Ben siserim diye korkuyodum tam tersi oldu.[/ı]
espoircanim nasilsin tedavi nasil gidiyor
kac gun kaldi
bu arada daha ne kadar var tedavinin bitmesine....
iyim canim tedavi devam ediyor çok uzun yaaaaa.
Ne yapalim basa gelen çekiliyor.
Sali sabahi ultrasonum vardi yarin sabah yine ultrasonum var yumurtalarim takipte istedikleri boyuta gelince toplama islemi olucak ondan 2 gün sonrada transfer.
Haftaya yumurtalarim toplana bilirmis.
canim sizn kac tane sperminiz bulunmustu
demekki nasıl bir dertse kardeşine bile anlatamıyorsun off offf...allahtan burası var....inşallah arkadaşım ikiz ikiz bebeklerin olur....onlarla yaşlanırsın allahım kimseyi çaresiz bırakmasın....
Bizde 200 000 yakin bulunmus dedi biyoloj.
Ama kalite sinirdamis. Hayirlisi artik.
cok guzel canim
belkide nohut kurunun faydasi oldu kim bilir
keske ameliyat olur olmaz sana transfer edilseydi
[ı]umudunukaybetmeye yazdigim gibi su an yumurtalarim takipte puregon 150uı vurunuyorum.
Yarin sabah yine ultrasonum var. Umarim haftaya yumurtalar toplanir. 2 gün sonrada transfer oluyormus.
Seninki kisa protokol mu ?[/ı]
eryasu bacım güçlü ol bilirim gitmek zor ama git yanlış anlaşılmasın bende geçen gün böyle bişeyle imtahan oldum çok yakın arkadaşımızın eşi dogum yaptı mecbur gittik çıkınca ikimizde ağladık zor bilirim yani ama gelmedi etmedi acaba kıskanıyormu oluyor sonra ben çok yaşadım git bacım kucağına al sev içinden dua et dualar yana yana edilince daha çabuk kobul olurmuş napalım ne zamana kadar kaçabilcabiliceksin
espoir ve adak inşallah sizlerinde olumlu sonuçları gelir uzun süredir halay çekmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?