Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlısıyla arkadaşım inşallah mutlu sonuçlanır

ya canim bizimkide normalde ama kaan hocanin ilaclari ile hormonlar yukseliyor
ya kizlar ben kaan hocanin tedavisinden birsey anlamadim

bende bu işten bişey anlamadım sen öyle deyince adakçım ve espo ir inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi yazarsınız buraya sevindirirsiniz bizi arkadaşlar bu gunlerde çok zırlamaya başladım herşey mutsuz hiç bişeyin tadı yokk bazen iyiden bunalıyorum bide ben annem le yeni barıştım kardeşim habire ne zaman teyze olucam ben artık teyze olmak istiyorum diyor çoook kötüyüm ya onlara eşimde olduğunu söyleyemem sorun bende diycem ama nasıl diycem ne yapçam bilmniyorum bana yardım edin kızlar ya kafam karma karışık 1 defa depresyona girdim galiba yine birşeyler oluyo evin niçinde bütün gün düşünmekten yiycem kafayısenağlama

aynen canım bir çözüm bulmak lazım.el işimi yapsak :hulya:bir kursamı yazılsakkaydirigubbakcemile2 napsakta kafayı dağıtsak.kafamçokkarıştı

slm kızlar nasılsınız?ERYASU canım rabbım sanada tatrsn bebegeınızın yası uzun olsun canım .tedavıdekı arkadaslar olumlu sonuclarınız olsun ınsalah.

aynen canım bir çözüm bulmak lazım.el işimi yapsak :hulya:bir kursamı yazılsakkaydirigubbakcemile2 napsakta kafayı dağıtsak.kafamçokkarıştı

el işi de yapsan evin içinde bunalıyorum canım ya bide annemler onlara da üzülüyorum nasıl söylerim ne yaparım diye kardeşimin lafları zaten beni bitiriyo ooof tabi hiç bişeylerden haberleri yokk olmadından falan kendimiz yapmıyoruz sanıyorlar

Merhaba bsxxxx canım anemlere söylemiycem diyosun ama bu öyle saklanılacak birşey değilki çoğumuzun hiç olmama ihtimali var biliyosun mantıklı ol eninde sonunda öğrenecekler yani ben kendimi o şekilde hazırlıyorum Allah büyük ama hiç olmama ihtimalini unutma ...:ecrin_bebek:

bsxxx senin eşinin fsh hormonu yüksekti değilmi canım benimkinin de öyle siz ameliyat oldunuzmu tedavidemisin ?

canım, leylak doğru söylüyor.bu ailelerimizden saklanacak bir durum değil.sakla diyelim nereye kadar,hem bizimde desteğe ihtiyacımız var.olur kızım diyecek sırtımızı sıvazlıyacak destek verecak yanımızda olacak.biz bu yükü zaten kendi kendimize zor kaldırıyoruz tabi onlarda bilmez bizden çoçuk isterse kendimiz için bu konuyu daha zorlaştırıyoruz. inanıyorum annene söylersen daha rahatlıycaksın.

sağol arkadaşım inşallah.....siz tekrar düşünüyormusunuz???bu arada süleyman beyden memnun kalmışıydın??

canım süleyman bey bu ay ben başlamam sonrasında nezaman hazır hissedersen o zaman başla kafanı topla dedi.ben ne zaman hazır hissederim bilemiyorum fizyolojik olarak inş dayanırım da piskolojik olarak bir olumsuzluk daha yaşamaktan korkuyorum .süleyman beyden memnunduk canım sonuçta anlamadığımız işler nederlerse yapıyoruz bu defa dedim bahçeçiye gidelim birraz daha yüksek ya fiyatlar burda yapılmayan bişey yok orda dedi aynı ekip dedi .bu embriyoları transfer etmek bile bile ladesti bunu biz yapsak siz anlamazdınız dedi sonuçta öyle yani güven yönünden yani

bsxxx senin eşinin fsh hormonu yüksekti değilmi canım benimkinin de öyle siz ameliyat oldunuzmu tedavidemisin ?

yok canım anneme söylemicem derken söylicem de oof ya eşimden olduğunu sylemicem eşim böyle istiyor bende diycem sorun ama nasıl diycem bilemiyorumm zaten hiç olmama ihtimalini düşündükçe insan yıkılıyor eşim bir defa mikrotese oldu sperm bulunamadı 3 sene geçti 2 cisini olmaya korkuyoruz eşim şimdi ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını kulanıyor ya siz leylak eşin ameliyat oldumu

evet canım doğru söylüyorsunuz da şimdi tek başıma üzülüyorum söyleyice annem ve kardeşim de çokk üzülecekler bide anneme sorun eşimde degil bende diycem nbunu nasıl sylicem bilemiyorum

eryasu hayırlı olsun yeğenin allah analı babalı büyütsün
inşallah rabbim sana da nasip eder anne olmayı canım

Son düzenleme:
kızlar bu düzenleme işareti neden kaynaklanıyor kızlar birde evlatlık edinmek için neler yapmalıyız nerelere başvurmalıyız

mesela mavi menekşe düzenlemiş nasıl oluyor o şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…