iyim canim tedavi devam ediyor çok uzun yaaaaa.
Ne yapalim basa gelen çekiliyor.
Sali sabahi ultrasonum vardi yarin sabah yine ultrasonum var yumurtalarim takipte istedikleri boyuta gelince toplama islemi olucak ondan 2 gün sonrada transfer.
Haftaya yumurtalarim toplana bilirmis.
ya canim bizimkide normalde ama kaan hocanin ilaclari ile hormonlar yukseliyor
ya kizlar ben kaan hocanin tedavisinden birsey anlamadim
aynen canım bir çözüm bulmak lazım.el işimi yapsak :hulya:bir kursamı yazılsakkaydirigubbakcemile2 napsakta kafayı dağıtsak.kafamçokkarıştıbende bu işten bişey anlamadım sen öyle deyince adakçım ve espo ir inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi yazarsınız buraya sevindirirsiniz bizi arkadaşlar bu gunlerde çok zırlamaya başladım herşey mutsuz hiç bişeyin tadı yokk bazen iyiden bunalıyorum bide ben annem le yeni barıştım kardeşim habire ne zaman teyze olucam ben artık teyze olmak istiyorum diyor çoook kötüyüm ya onlara eşimde olduğunu söyleyemem sorun bende diycem ama nasıl diycem ne yapçam bilmniyorum bana yardım edin kızlar ya kafam karma karışık 1 defa depresyona girdim galiba yine birşeyler oluyo evin niçinde bütün gün düşünmekten yiycem kafayısenağlama
aynen canım bir çözüm bulmak lazım.el işimi yapsak :hulya:bir kursamı yazılsakkaydirigubbakcemile2 napsakta kafayı dağıtsak.kafamçokkarıştı
el işi de yapsan evin içinde bunalıyorum canım ya bide annemler onlara da üzülüyorum nasıl söylerim ne yaparım diye kardeşimin lafları zaten beni bitiriyo ooof tabi hiç bişeylerden haberleri yokk olmadından falan kendimiz yapmıyoruz sanıyorlar
canım, leylak doğru söylüyor.bu ailelerimizden saklanacak bir durum değil.sakla diyelim nereye kadar,hem bizimde desteğe ihtiyacımız var.olur kızım diyecek sırtımızı sıvazlıyacak destek verecak yanımızda olacak.biz bu yükü zaten kendi kendimize zor kaldırıyoruz tabi onlarda bilmez bizden çoçuk isterse kendimiz için bu konuyu daha zorlaştırıyoruz. inanıyorum annene söylersen daha rahatlıycaksın.el işi de yapsan evin içinde bunalıyorum canım ya bide annemler onlara da üzülüyorum nasıl söylerim ne yaparım diye kardeşimin lafları zaten beni bitiriyo ooof tabi hiç bişeylerden haberleri yokk olmadından falan kendimiz yapmıyoruz sanıyorlar
sağol arkadaşım inşallah.....siz tekrar düşünüyormusunuz???bu arada süleyman beyden memnun kalmışıydın??
bsxxx senin eşinin fsh hormonu yüksekti değilmi canım benimkinin de öyle siz ameliyat oldunuzmu tedavidemisin ?
canım, leylak doğru söylüyor.bu ailelerimizden saklanacak bir durum değil.sakla diyelim nereye kadar,hem bizimde desteğe ihtiyacımız var.olur kızım diyecek sırtımızı sıvazlıyacak destek verecak yanımızda olacak.biz bu yükü zaten kendi kendimize zor kaldırıyoruz tabi onlarda bilmez bizden çoçuk isterse kendimiz için bu konuyu daha zorlaştırıyoruz. inanıyorum annene söylersen daha rahatlıycaksın.
eşim şimdi ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını kulanıyor
mesela mavi menekşe düzenlemiş nasıl oluyor o şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?