Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nerdesiniz yaa? dizimi izliyorsunuz? benim nedense canım sıkkın, hep ağlıyorum..hele bugün çok ağladım yine..İnsanlar sanki durumumuzla dalga geçiyorlar, ya da ben öle anlıyorum..Asla beddua etmek istemiyorum ama Rabbim bildiği gibi yapsın..çok içim yanıyor, niye olmuyor, bugün sokakta bir olaya şahit oldum, resmen sinirden ağladım yaa..

Kadının çocuğu puding yemiş, ağzı burnu çikolata olmuş ve kadın temizlemek için mi kızdığndan mı ya çocuğun yüzüne tükürerek elinde peçeteyle siliyor.. ve ben bunu gördüm o kadar ağladım ki eve gelip..Artık dayanamıyorum kızlar.. İsyan etmiyorum ama çok istiyorum çooooooookkk

kızlar nasılsınız ya melisa üzülme canım inşallah bi gün seninde olurda tükürmeden silersin oda sevmediğinden değildir cocuğunu ama kızmıştır biz cok özlemle beklediğimiz için böyle düşünüyoruz

nasılsınız kızlar umutolsun işte Rabbim kimine veriyorda değerini anlamıyorlar
evlatlık işi içinde ben araştırdım bizim gibi azo olanlarda yani dogal yolda cocugu olmuyanlar raporla bunu şspar ettiği takdirde yaş sınırını beklemiyor ama evlatlık almak öyle kolay değil mddi duruma bakıyorlar sonra ikamet adresinden araştırma falan yapıyorlar başvurularda bulunduğunuz valiliğin cocuk esirgeme kurumuna yapılıyor bebek verildikten sonra arada habersiz eve gelip bakıyorlar 2 yıl sonrada kimliğini mahkeme yoluyla üstünüze çıkarta biliyorsunuz
bu akşam ailelere söyleme konusu olmuş bence söylemeyin ben anneme söyledim ama pişmanım sürekli bu konu her görüşmemizde oluyor sonra en ufak bişeyde öne sürüyorlar söyledim de iyimi oldu hayır daha çok sıkıntı oldu yanımda özenir falan diye bahsetmiyorlar başkalarının bebek konusundan bide ağır oluyor kızlar herifin 2. meteseden çıkmayınca annem çok ağlamıştı günlerce ağladı birde o halde ağlarken görmek de zor herifin anasında komşuda gezmedeydi geçen konuşuyoruz annemle kök hücreyi sordu dedim hikayeymiş nasıl vahladı bana zaman geçtikççe daha ağır gelcek kızm dedi biliyorum ağır gelicek zaten geliyorda ama bunları annemden duymakta hoş olmuyor annem çok üzülüyor bazen konuşuyoruz ağlıyor dua ediyor geçen komşunun biri torununa hırka örüyormuş annemde bana telde nasılda özendim dedi içimden bende sen bir hırkaya özeniyorsun ya ben napim dedim bazende kardeşlerime kızıyor aman boşver olmasın diyor şimdi bir dedin var oluncada bin derdin olucak diyor yani bu durum anne bile dışardan kolay geliyor tamam üzülüyor ağlıyor çok dua ediyor ama beni anlamıyor beni cocugu olmayandan başkası anlıyamaz bugüm floya gittik ayakkabı aldık orda böyle minnacık ayakkabılar vardı nasıl içim gitti anlatamam aklıma herifin yeni dogum yapmış arkadaşı geldi dedim ben anca boş ayakkabıyı severim milletde alır giydirir eskisi kadar güçlü değilim çok yorgunum nesli kesilmişlerden olmak korkutuyor beni aslında beni herifinde anladığını sanmıyorum velhasılı yanlızım

offffff yaaa sular kesik sabahtan beri sinir oldum yaa..Valla susuz bırakmasın rabbim kimseyi, çok zor.. az önce face şöle bi laf yazdım "Her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters gidiyorsundur." artık hangisi bilmiyom kızlar yaa..ben mi abartıyorum, insanlar mı eksik anlamıyor..

zamancım çok zor yaşadıklarımız...aynı şeyleri yaşayanlar bile bazen anlayamaz.herkes farklı yaşıyo çünkü bu durumu.bazıları çok güçlü oluyo, bazıları çok duygusal....ama artık dua etmekten başka yapıcak bişeiyimz yok canım...elimizden geleni yaptık bugüne kadr..rabbim herşeyin hayırlısını bilir...belki zamnı değildir..belki hayırlısı böyledir..bu durumla yaşamayı öğrenmemiz gerekicek.hiç koly lmıcak..her bebek gördüğümüzde, hamile gördüğümüzde içimiz yanıcak..ama dua edelimde her defasında biraz daha az yansın..yoksa bu acıyla ömür boyu yaşanmaz arkadşım.insanoğlu şu hayatta nelere alışmıyoki..en sevdiklerini eşini çocuğunu anne babısnı kaybetmenin acısına bile alışılıyo zamnla..tamamen unatamayız tabiki..hatta içimizde her zamn küçük bir umut olucak..belkide bu küçük umut bizi hayata bağlıcak.............

ıyı geceler kızlar ya hayatımızda hep huzun ....hep eksıklık,benımde canım sıkkın bu hafta hep kotu gectı,hersey ustuste geldı.rabbım selamet versın.huzur mutluluk versın.eger cocuk mutluluk saglık getırmeyecekse vermesın.hayırlısını versın ınsaalah....

slm hayırlı cumalar kızlar a.s. yazdıklarınızı tek tek okudum ama ben alıntı yapma konusunda beceriksizim :kedi: iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum ALLAH hepinizden razı olsun, dün annemlere gittim bebek henüz gelmemişti annem gelinin yatağını falan hazırlıyodu bi taraftanda inşallah seninkinide böyle hazırlıcam diye dua ediyodu, artık dayanamadım başladım ağlamaya, sonra bebek geldi baya bi çıkamadım yanına kendimi toparlayamadım, baktım annem çok üzülüyo, dedimki bu benim imtihanım yapacak bişeyim yok ALLAHIM sana sığınıyorum milletin içinde güçlü kıl beni, ve hiçbişeyim yokmuş gibi çıktım, bebeği kucağıma aldım, o an içimden ALLAHIM bana, kk daki tüm arkadaşlarıma, ve isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizede bu duyguları yaşat diye dua etttim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın eryasu rabbim analı babalı büyütsün kardeşinin bebğini sen yazmışsın okudum ben de ağladım rabbim herkese o duyguyu yaşatsın benim de görümcem hamile 4 ay sonra doğurucak akşam ben deydi şikayetleri varmış anlatıyo ben de içimden di,yorum ki sen benim durumumu bilsen acaba şikayet mi edersin yoksa şükür mü edersin çok zor ne diyim rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda

hayırlı cumalar herkese allah tüm güzel dua ve dileklerimizi kabul eder inşallah

melisela günaydın canım üzülme sabır dile isyan etme şükür et rabbim kararlamıştır mutlaka 2 günden beri 4 tane hamile haberi aldım biri eşimin teyzesinin gelini biri dayısının gelini biri arkadaşım diğeri komşumun gelini her haberi duyduğum kişi bana sen nezamn doğurucan diyo cevap vermemek kayıtsız kalmak mümkün değil

ah canım amin amin amin şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine 1000 kere amin!!! Allah gücünü de sabrını da veriyor canım. Biz de kesin olarak azo olduğumuzu öğrendiğimiz günün akşamı halamın torunun görmeye gittik aynen dediğin gibi allah bana da güç verdi ve hiç belli etmedim ama çok kötü oldum. Duasında da annem göz yaşlarına boğuldu kucağıma verdiklerinde :çok üzgünüm: . bu da bizim imtihanımız dediğin gibi allah mükafatımızı tez zamanda versin hepimize. Tedavi zamanı yaklaştıkça insan daha bi kötü oluyor, aklından hiç çıkmıyor. Allah tedavide olan arkadaşlarımıza ve bu topikteki herkesin tez zamanda kucağını doldursun....

BSXXX canım günaydın ben ce eşin önce bir üroloğa muayne olsun sonra onun verdiği ilaçları kullansın daha sonra tese için kaygılasoın gerçi ilaç kullanmıyoruz demiştin tabiki de bitkisel ilaçları yabab atamayız ama tıptaki uzmanlık ta önemli ben ce

canım şükrediyorum ama bazen çok üzülüyorum ve yıpranıyorum..Ya herşeyin hayırlısı zaten inanıyorum rabbim bigün mutlaka bizede verecek..Bu arada herkese hayırlı cumalar..bol dua edelim arkadaşlar..bu arada kasımda kaan hoca başlayalım derse, başlayacam kızlar tedaviye..En azından sperm çıkarsa onu dondurtup şubat tatilinde başlamak istiyotiyorum.. Bazen tüp bebek bölümünü takip ediyorum ve orda bazen idarar testlerinin resimlerini yüklüyorlar, ben onları görünce başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya..ben ne zaman görcem acaba o günleri..çok duygulanıyorum yaa...

Kızlar herkese hayırlı Cumalar. Rabbim dualarımızı kabul etsin. beni merak ediyorsunuzdur biliyorum. çok zor internet erişimim malum izinliyim. şimdi annemin komşusunda bir fırsat buldum girmek için inanın aklım hep size haber verememekte çünkü çok iyi biliyorum arkadaşlarımızdan haber alamamanın verdiği kaygıyı. Adak sen de başlamışsındır di mi tedaviye. Beni soracak olursanız geçen pazartesi 5. gün transferim oldu. dinleniyorum istirehatteyim. iğne ve ilaçlarla başa çıkmaya çalışıyorum kasık sancılarım var ama normalmiş kaba et ağrılarım da çok fazla kanıyor bazen iğne yerleri ne zor bir tedavi ya rabbim kuvvet ver bizlere de embriyocuğuma da. bir tane nakledildi. Dua edin kızlar haftaya cumartesi testim var inşallah güzel haberler vereceğim. şimdi çıkıyorum hepinize dua ediyorum. Şevval orucu çok sevapmış tutmak isterdim ama bu ilaçlardan fırsat olmadı hiç neyse önümüzdeki senelerde bebişçimle bol bol telafi edeceğim inşallah.

hayırlı vumalar kızlar demmi inşallah bebişin tutar çogu gitti azı kaldı inşallah olucak sabret

haklısın gamze nediyim evet belki hiç olmıcak hep acısıyla yaşıcam 3 yıldır evlenmeden daha başladık azo ile ugraşmaya ama inan zaman geçtikçe acısıda çoğalıyor işin garibi önceden acısı daha az oldugu halde daha çok söylenir ağlardım şimdi öyle değil zamanla daha ağır gelmeye başladı ama daha az anlatır ağlar oldum içimde kalıyor susuyorum yani acı büyük ama alıştım mı ne içim yansada o an hiç belli etmiyorum
insan herkezin ölümüne onu kaybetmeye üzülüyor ama ben bebeğimi bulmadan kaybettim onun varlığı nasıl bişey bilemedim içimde hiç sevgisini duyamadım kokusunu alamadımki o hep kayıptı benim için hiç var olmadı olmayan bebeğimin yokluguna alışamıyorum ki
inan gamze eskisi kadar güçlü değilim yıkıldım yenildim kabul ediyorum herif daha 3. görüşmemizde söyledi böyle böyle diye ozaman bu sorunun üstesinden geliceğimize emindim 2.5 yılda bu emniyetle geçti sürekli olumsuzluklarla karşılaştık her seferinde bu işe yaramadı ama şu işe yarar bu ilaçta çıkmadı ama şunda çıkar diye devam ettik sonra artık tüm kapılar bir bir kapanmaya başlıyınca da artık bıraktım evet ben azoyla mücedele ettim hemde deliler gibi sürekli araştırarak çılgınlar gibi mücadele ettim ama sonunda yenildim hekesin bir hikayesi vardır azoyla ilgili bizimkisi hüzünlü bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…