eşin saraçoğlunun hangi ürünlerini kullanıyor yazarsan sevinirim belki bizde alırız
slm hayırlı cumalar kızlar a.s. yazdıklarınızı tek tek okudum ama ben alıntı yapma konusunda beceriksizim :kedi: iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum ALLAH hepinizden razı olsun, dün annemlere gittim bebek henüz gelmemişti annem gelinin yatağını falan hazırlıyodu bi taraftanda inşallah seninkinide böyle hazırlıcam diye dua ediyodu, artık dayanamadım başladım ağlamaya, sonra bebek geldi baya bi çıkamadım yanına kendimi toparlayamadım, baktım annem çok üzülüyo, dedimki bu benim imtihanım yapacak bişeyim yok ALLAHIM sana sığınıyorum milletin içinde güçlü kıl beni, ve hiçbişeyim yokmuş gibi çıktım, bebeği kucağıma aldım, o an içimden ALLAHIM bana, kk daki tüm arkadaşlarıma, ve isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizede bu duyguları yaşat diye dua etttim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
melisela günaydın canım üzülme sabır dile isyan etme şükür et rabbim kararlamıştır mutlaka 2 günden beri 4 tane hamile haberi aldım biri eşimin teyzesinin gelini biri dayısının gelini biri arkadaşım diğeri komşumun gelini her haberi duyduğum kişi bana sen nezamn doğurucan diyo cevap vermemek kayıtsız kalmak mümkün değilselam kızlar nerdesiniz yaa? dizimi izliyorsunuz? benim nedense canım sıkkın, hep ağlıyorum..hele bugün çok ağladım yine..İnsanlar sanki durumumuzla dalga geçiyorlar, ya da ben öle anlıyorum..Asla beddua etmek istemiyorum ama Rabbim bildiği gibi yapsın..çok içim yanıyor, niye olmuyor, bugün sokakta bir olaya şahit oldum, resmen sinirden ağladım yaa..
Kadının çocuğu puding yemiş, ağzı burnu çikolata olmuş ve kadın temizlemek için mi kızdığndan mı ya çocuğun yüzüne tükürerek elinde peçeteyle siliyor.. ve ben bunu gördüm o kadar ağladım ki eve gelip..Artık dayanamıyorum kızlar.. İsyan etmiyorum ama çok istiyorum çooooooookkk
slm hayırlı cumalar kızlar a.s. yazdıklarınızı tek tek okudum ama ben alıntı yapma konusunda beceriksizim :kedi: iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum ALLAH hepinizden razı olsun, dün annemlere gittim bebek henüz gelmemişti annem gelinin yatağını falan hazırlıyodu bi taraftanda inşallah seninkinide böyle hazırlıcam diye dua ediyodu, artık dayanamadım başladım ağlamaya, sonra bebek geldi baya bi çıkamadım yanına kendimi toparlayamadım, baktım annem çok üzülüyo, dedimki bu benim imtihanım yapacak bişeyim yok ALLAHIM sana sığınıyorum milletin içinde güçlü kıl beni, ve hiçbişeyim yokmuş gibi çıktım, bebeği kucağıma aldım, o an içimden ALLAHIM bana, kk daki tüm arkadaşlarıma, ve isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizede bu duyguları yaşat diye dua etttim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yok canım anneme söylemicem derken söylicem de oof ya eşimden olduğunu sylemicem eşim böyle istiyor bende diycem sorun ama nasıl diycem bilemiyorumm zaten hiç olmama ihtimalini düşündükçe insan yıkılıyor eşim bir defa mikrotese oldu sperm bulunamadı 3 sene geçti 2 cisini olmaya korkuyoruz eşim şimdi ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını kulanıyor ya siz leylak eşin ameliyat oldumu
melisela günaydın canım üzülme sabır dile isyan etme şükür et rabbim kararlamıştır mutlaka 2 günden beri 4 tane hamile haberi aldım biri eşimin teyzesinin gelini biri dayısının gelini biri arkadaşım diğeri komşumun gelini her haberi duyduğum kişi bana sen nezamn doğurucan diyo cevap vermemek kayıtsız kalmak mümkün değil
zamancım çok zor yaşadıklarımız...aynı şeyleri yaşayanlar bile bazen anlayamaz.herkes farklı yaşıyo çünkü bu durumu.bazıları çok güçlü oluyo, bazıları çok duygusal....ama artık dua etmekten başka yapıcak bişeiyimz yok canım...elimizden geleni yaptık bugüne kadr..rabbim herşeyin hayırlısını bilir...belki zamnı değildir..belki hayırlısı böyledir..bu durumla yaşamayı öğrenmemiz gerekicek.hiç koly lmıcak..her bebek gördüğümüzde, hamile gördüğümüzde içimiz yanıcak..ama dua edelimde her defasında biraz daha az yansın..yoksa bu acıyla ömür boyu yaşanmaz arkadşım.insanoğlu şu hayatta nelere alışmıyoki..en sevdiklerini eşini çocuğunu anne babısnı kaybetmenin acısına bile alışılıyo zamnla..tamamen unatamayız tabiki..hatta içimizde her zamn küçük bir umut olucak..belkide bu küçük umut bizi hayata bağlıcak.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?