bende bu işten bişey anlamadım sen öyle deyince adakçım ve espo ir inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi yazarsınız buraya sevindirirsiniz bizi arkadaşlar bu gunlerde çok zırlamaya başladım herşey mutsuz hiç bişeyin tadı yokk bazen iyiden bunalıyorum bide ben annem le yeni barıştım kardeşim habire ne zaman teyze olucam ben artık teyze olmak istiyorum diyor çoook kötüyüm ya onlara eşimde olduğunu söyleyemem sorun bende diycem ama nasıl diycem ne yapçam bilmniyorum bana yardım edin kızlar ya kafam karma karışık 1 defa depresyona girdim galiba yine birşeyler oluyo evin niçinde bütün gün düşünmekten yiycem kafayısenağlama
aynen canım bir çözüm bulmak lazım.el işimi yapsak :hulya:bir kursamı yazılsakkaydirigubbakcemile2 napsakta kafayı dağıtsak.kafamçokkarıştı
yok canım anneme söylemicem derken söylicem de oof ya eşimden olduğunu sylemicem eşim böyle istiyor bende diycem sorun ama nasıl diycem bilemiyorumm zaten hiç olmama ihtimalini düşündükçe insan yıkılıyor eşim bir defa mikrotese oldu sperm bulunamadı 3 sene geçti 2 cisini olmaya korkuyoruz eşim şimdi ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını kulanıyor ya siz leylak eşin ameliyat oldumu
el işi de yapsan evin içinde bunalıyorum canım ya bide annemler onlara da üzülüyorum nasıl söylerim ne yaparım diye kardeşimin lafları zaten beni bitiriyo ooof tabi hiç bişeylerden haberleri yokk olmadından falan kendimiz yapmıyoruz sanıyorlar
zamancım bu kadar üzme kendini güçlü ol .ALLAHbir dalını kırdımı,tutunacak bir sürü dal verir.bir kapı kapanır bin kapı açılır.bizim için şer sandığımız şeyler belkide bizim için hayırdır.televizyonda hergün bir kadın çıkıyor.iki yaşında bebeği kaybolmuş nasıl ağlıyor nasıl.belkide hiç bir zaman bulamıycak ve çoçuğunun ne olduğunuda bilemniycek.öldürüldümü organlarımı alındı yoksa başka şeyleremi zorlanıyor.onun için haline şükret sence o kadınmı senden şanslı yoksa senmi ondan şanslısın.dün televizyon izlerken dedimki Allahım bizi bu kadın gibi imtihan etme böyle olacaksa olmasın biz yaşamadıgımız bir duygu için aglıyoruz o ise dokuz ay taşımış doğurmuş büyütmüş iki yaşına getirmiş çok zor gerçekten,bunu düşün.haklısın gamze nediyim evet belki hiç olmıcak hep acısıyla yaşıcam 3 yıldır evlenmeden daha başladık azo ile ugraşmaya ama inan zaman geçtikçe acısıda çoğalıyor işin garibi önceden acısı daha az oldugu halde daha çok söylenir ağlardım şimdi öyle değil zamanla daha ağır gelmeye başladı ama daha az anlatır ağlar oldum içimde kalıyor susuyorum yani acı büyük ama alıştım mı ne içim yansada o an hiç belli etmiyorum
insan herkezin ölümüne onu kaybetmeye üzülüyor ama ben bebeğimi bulmadan kaybettim onun varlığı nasıl bişey bilemedim içimde hiç sevgisini duyamadım kokusunu alamadımki o hep kayıptı benim için hiç var olmadı olmayan bebeğimin yokluguna alışamıyorum ki
inan gamze eskisi kadar güçlü değilim yıkıldım yenildim kabul ediyorum herif daha 3. görüşmemizde söyledi böyle böyle diye ozaman bu sorunun üstesinden geliceğimize emindim 2.5 yılda bu emniyetle geçti sürekli olumsuzluklarla karşılaştık her seferinde bu işe yaramadı ama şu işe yarar bu ilaçta çıkmadı ama şunda çıkar diye devam ettik sonra artık tüm kapılar bir bir kapanmaya başlıyınca da artık bıraktım evet ben azoyla mücedele ettim hemde deliler gibi sürekli araştırarak çılgınlar gibi mücadele ettim ama sonunda yenildim hekesin bir hikayesi vardır azoyla ilgili bizimkisi hüzünlü bitti
Merhaba bsxxxx canım anemlere söylemiycem diyosun ama bu öyle saklanılacak birşey değilki çoğumuzun hiç olmama ihtimali var biliyosun mantıklı ol eninde sonunda öğrenecekler yani ben kendimi o şekilde hazırlıyorum Allah büyük ama hiç olmama ihtimalini unutma ...:ecrin_bebek:
yok canım anneme söylemicem derken söylicem de oof ya eşimden olduğunu sylemicem eşim böyle istiyor bende diycem sorun ama nasıl diycem bilemiyorumm zaten hiç olmama ihtimalini düşündükçe insan yıkılıyor eşim bir defa mikrotese oldu sperm bulunamadı 3 sene geçti 2 cisini olmaya korkuyoruz eşim şimdi ibrahim saraçoğlunun ilaçlarını kulanıyor ya siz leylak eşin ameliyat oldumu
evet canım doğru söylüyorsunuz da şimdi tek başıma üzülüyorum söyleyice annem ve kardeşim de çokk üzülecekler bide anneme sorun eşimde degil bende diycem nbunu nasıl sylicem bilemiyorum
kızlar bu düzenleme işareti neden kaynaklanıyor kızlar birde evlatlık edinmek için neler yapmalıyız nerelere başvurmalıyız
offffff yaaa sular kesik sabahtan beri sinir oldum yaa..Valla susuz bırakmasın rabbim kimseyi, çok zor.. az önce face şöle bi laf yazdım "Her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters gidiyorsundur." artık hangisi bilmiyom kızlar yaa..ben mi abartıyorum, insanlar mı eksik anlamıyor..
Kızlar herkese hayırlı Cumalar. Rabbim dualarımızı kabul etsin. beni merak ediyorsunuzdur biliyorum. çok zor internet erişimim malum izinliyim. şimdi annemin komşusunda bir fırsat buldum girmek için inanın aklım hep size haber verememekte çünkü çok iyi biliyorum arkadaşlarımızdan haber alamamanın verdiği kaygıyı. Adak sen de başlamışsındır di mi tedaviye. Beni soracak olursanız geçen pazartesi 5. gün transferim oldu. dinleniyorum istirehatteyim. iğne ve ilaçlarla başa çıkmaya çalışıyorum kasık sancılarım var ama normalmiş kaba et ağrılarım da çok fazla kanıyor bazen iğne yerleri ne zor bir tedavi ya rabbim kuvvet ver bizlere de embriyocuğuma da. bir tane nakledildi. Dua edin kızlar haftaya cumartesi testim var inşallah güzel haberler vereceğim. şimdi çıkıyorum hepinize dua ediyorum. Şevval orucu çok sevapmış tutmak isterdim ama bu ilaçlardan fırsat olmadı hiç neyse önümüzdeki senelerde bebişçimle bol bol telafi edeceğim inşallah.
slm hayırlı cumalar kızlar a.s. yazdıklarınızı tek tek okudum ama ben alıntı yapma konusunda beceriksizim :kedi: iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum ALLAH hepinizden razı olsun, dün annemlere gittim bebek henüz gelmemişti annem gelinin yatağını falan hazırlıyodu bi taraftanda inşallah seninkinide böyle hazırlıcam diye dua ediyodu, artık dayanamadım başladım ağlamaya, sonra bebek geldi baya bi çıkamadım yanına kendimi toparlayamadım, baktım annem çok üzülüyo, dedimki bu benim imtihanım yapacak bişeyim yok ALLAHIM sana sığınıyorum milletin içinde güçlü kıl beni, ve hiçbişeyim yokmuş gibi çıktım, bebeği kucağıma aldım, o an içimden ALLAHIM bana, kk daki tüm arkadaşlarıma, ve isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizede bu duyguları yaşat diye dua etttim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ıyı geceler kızlar ya hayatımızda hep huzun ....hep eksıklık,benımde canım sıkkın bu hafta hep kotu gectı,hersey ustuste geldı.rabbım selamet versın.huzur mutluluk versın.eger cocuk mutluluk saglık getırmeyecekse vermesın.hayırlısını versın ınsaalah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?