Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı cumalar kızlar ,DEMMİCİM inşallah bebeşin sana sımsıkı tutunurda tekrar kutlama yaparız .biz senin için dua ediyoruz .sende hepimiz için et.kendinede dikkat et.Allah hepimizin yardımcısı olsun.tedaviye başlıyan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun.

canim bilmiyorum hormonlar kafami karistirdiCADIARZU

canim annenle konusmuyor musun canim zaten zor gunlergeciriyorsun onlara ihtiyacin var
canim kendini cok uzme sonra dahakotu oluyor

aynen canım bir çözüm bulmak lazım.el işimi yapsak :hulya:bir kursamı yazılsakkaydirigubbakcemile2 napsakta kafayı dağıtsak.kafamçokkarıştı

bende kafami dagitmak istiyorum ama naparsaniz yapin yinede aklinizdan cikmiyorben cok denedim cunku mafoldumben

canım hayırlısı olsun Allah tez zamanda hepimizin eşlerine şifa versin işallah ilaçlar işe yarar :ecrin_bebek:

canim cokzor
ben anneme yarim yamalak soylemeye calistim annem hickiriklara boguldu
annemin aglayisi hala gozumun onuunden gitmiyor

günaydın hayırlı cumalar kızlar.allah tüm dualarımızı kabul etsin bende depresyon havalarına girdim sanırım dun gece ağlaya ağlaya uyudum

zamancım bu kadar üzme kendini güçlü ol .ALLAHbir dalını kırdımı,tutunacak bir sürü dal verir.bir kapı kapanır bin kapı açılır.bizim için şer sandığımız şeyler belkide bizim için hayırdır.televizyonda hergün bir kadın çıkıyor.iki yaşında bebeği kaybolmuş nasıl ağlıyor nasıl.belkide hiç bir zaman bulamıycak ve çoçuğunun ne olduğunuda bilemniycek.öldürüldümü organlarımı alındı yoksa başka şeyleremi zorlanıyor.onun için haline şükret sence o kadınmı senden şanslı yoksa senmi ondan şanslısın.dün televizyon izlerken dedimki Allahım bizi bu kadın gibi imtihan etme böyle olacaksa olmasın biz yaşamadıgımız bir duygu için aglıyoruz o ise dokuz ay taşımış doğurmuş büyütmüş iki yaşına getirmiş çok zor gerçekten,bunu düşün.

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar topikte baya kasvetli havalar esiyor sanırım havaların değişmesi bizlerede yansıyor

canim dogru soyluyorsun bizim anne olamama da ihtimalimiz var
ne kadar aci mafoldumben

dün aileler konusu olmuş.ben önce kardeşime soyledim sonra anneme ve en son da babama soylemek zorunda kaldım anne, kardeş tamam da babama soylerken çok zorlandım ama soylerken ağlayamadım halbuki anneme anlatırken dizinde ağlamıştım ne zor bir zamandı artık dayanamamıştim çok zorlamaya başlamışlardı beni iki kelimeden biri bebek ti onu sevmekti gezdirmekti hadi deyip duruyorlardı.ama eşimin ailesinden kimse blmiyor.aileme soyledikten sonra rahatlamıştım ne yalan soyleyeyim

canim eger esinden olmadigini soyleyeceksen kendinle ilgili bir sorun bul cunku ben adam akilli birsey bulamadim annemde pek inanmamisti aama inanmis gibi yapti

canim birdeeslerimiz kac defa tese olbilirler acaba

dogru bir soz canim
belkide biz tersine gidiyoruz:roflol:

canim insallah

olumlu sonuzc alirsiniz canim benim unutma dularimdasiniz:Saruboceq: :Saruboceq:

canim annelerin dualari kabul olur belki bize ettikleri dualari kabul olur
canim sen yapman gerekeni yapmissin
evet anne olarak obebegikucagina alamadin ama bebegi olmayan guclu bir hala olarak kucagina alirsin

kızlar hepimizin psikolojisi bozuk hepimiz duygusal takılıyoruz .arkadaşlar her şey olcağına varır.olursa olur olmassa olmaz diyebilmeliyiz.tabi koşuşturcaz derdimize derman arıcaz ama olmassada care yok.Allah yazdıysa anlımıza olur yazmadıysa olmaz bunu unutmıyalım.tabi çok zor ben bunları söylüyorum bilseniz kalbim neler söylüyor ama çare yok.biz bu ruh halinde olursak ,hayatı hem kendimize hem eşimize hemde ailelerimize zindan ederiz.ben yedi yıllık evliyim annem her şeyi biliyor.bir kez annemin yanında ağlamadım üzülmedim .ben ağlasam o benden fazla ağlar ama ben umursamaz görünüyorum onlar olmamış torunlarına üzülmüyorlar onlar bize üzülüyorlar.biz kuvvetli olursak onlarda kuvvetli olur.onlar bizden daha hassaslmaz:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benim
eger bebek hayirli degilse rabbim hayirlli edip bize versin

zcu ben öyle düşünmüyorum neden hep kötü şeyler olsunki etrafımda hep yeni hamile yada dogum yapmış kişiler var onlar gayet mutlu evlerine gidince bile bir farklılık var acaba ne diyorum hayat dolu evleri hele doğumdan sonra oooooo görmen lazım nasıl sevinç neşe dolu evet cocukları hasta olmuyor mu oluyor çokda üzülüyorlar ama hp kötü şeyler olmuyor Rabbim herkezide cocugunu kaybetmeyle imtahan etmiyor yani ben ay böyle olcaksa olmasın daha iyi diyemiyorum sonuçta hayatta herkez öyle kötü şeyler yaşamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…