haklısın gamze nediyim evet belki hiç olmıcak hep acısıyla yaşıcam 3 yıldır evlenmeden daha başladık azo ile ugraşmaya ama inan zaman geçtikçe acısıda çoğalıyor işin garibi önceden acısı daha az oldugu halde daha çok söylenir ağlardım şimdi öyle değil zamanla daha ağır gelmeye başladı ama daha az anlatır ağlar oldum içimde kalıyor susuyorum yani acı büyük ama alıştım mı ne içim yansada o an hiç belli etmiyorum
insan herkezin ölümüne onu kaybetmeye üzülüyor ama ben bebeğimi bulmadan kaybettim onun varlığı nasıl bişey bilemedim içimde hiç sevgisini duyamadım kokusunu alamadımki o hep kayıptı benim için hiç var olmadı olmayan bebeğimin yokluguna alışamıyorum ki
inan gamze eskisi kadar güçlü değilim yıkıldım yenildim kabul ediyorum herif daha 3. görüşmemizde söyledi böyle böyle diye ozaman bu sorunun üstesinden geliceğimize emindim 2.5 yılda bu emniyetle geçti sürekli olumsuzluklarla karşılaştık her seferinde bu işe yaramadı ama şu işe yarar bu ilaçta çıkmadı ama şunda çıkar diye devam ettik sonra artık tüm kapılar bir bir kapanmaya başlıyınca da artık bıraktım evet ben azoyla mücedele ettim hemde deliler gibi sürekli araştırarak çılgınlar gibi mücadele ettim ama sonunda yenildim hekesin bir hikayesi vardır azoyla ilgili bizimkisi hüzünlü bitti
canım ben beterin beteri vardır demek istedim ,senin çoçugun olursa öyle olur demedim .hepimiz çoçuğumuz olsun istiyoruz ama yapamıyoruz Allah ol derse olur.inşallah Allah hepimize oldursun.hayılısından.neyse bacılar ben çıkıyorum şuan ezan okunuyor yağmur yağıyor Rabbim sizlere bizlere hepimize hazinesinden katındaki nurundan mahrum bırakmasın hayırların en hayırlısı ama süre olarak sürelerin en kısası içinde evlatlarımızı hayırlı imanlı ihlaslı sağlı sıhhatlı bedensel yada zihinsel hiç bir özrü bulunmadan bizlerede nasip etsin
selam kızlar nerdesiniz yaa? dizimi izliyorsunuz? benim nedense canım sıkkın, hep ağlıyorum..hele bugün çok ağladım yine..İnsanlar sanki durumumuzla dalga geçiyorlar, ya da ben öle anlıyorum..Asla beddua etmek istemiyorum ama Rabbim bildiği gibi yapsın..çok içim yanıyor, niye olmuyor, bugün sokakta bir olaya şahit oldum, resmen sinirden ağladım yaa..
Kadının çocuğu puding yemiş, ağzı burnu çikolata olmuş ve kadın temizlemek için mi kızdığndan mı ya çocuğun yüzüne tükürerek elinde peçeteyle siliyor.. ve ben bunu gördüm o kadar ağladım ki eve gelip..Artık dayanamıyorum kızlar.. İsyan etmiyorum ama çok istiyorum çooooooookkk
neyse bacılar ben çıkıyorum şuan ezan okunuyor yağmur yağıyor Rabbim sizlere bizlere hepimize hazinesinden katındaki nurundan mahrum bırakmasın hayırların en hayırlısı ama süre olarak sürelerin en kısası içinde evlatlarımızı hayırlı imanlı ihlaslı sağlı sıhhatlı bedensel yada zihinsel hiç bir özrü bulunmadan bizlerede nasip etsin
amin canım amin.kizlar hepinize hayirli cumalar
hepimizde bir hüzün var bu günlerde bende cok hüzünlüyüm
herkes kaderini yasarmis bizimde bunlari yasamak varmis kaderimizde
allhim yardimcimiz olsun dayanma günü versin bize
hayirli zamanda hayirli evlatlar versin bize bu duggudan magrum birakmasin bizleri allahim
canim eger esinden olmadigini soyleyeceksen kendinle ilgili bir sorun bul cunku ben adam akilli birsey bulamadim annemde pek inanmamisti aama inanmis gibi yapti
canim birdeeslerimiz kac defa tese olbilirler acaba
arkadaşlar dün tv alt yazıda gördüm bi gazetede bugün kısırlıkla ilgili son gelişmeleri teknolojileri anlatacaklarmış ingiltereden felan diyodu tam anlatamadım ama isterseniz bi alıp inceleyin gazetenin adını verebilirmiyim ki
canım bem aldım gazeteyi baktım m......t adı gazetenin ama pek birşey yoktu erkek kısırlığı ile ilgili sadece sarımsak ve bal yesinler diyo ama ilerki günlerde takip edelim belki yararlı bilgiler çıkar işallah....
ben iki defa mikrotese oluyorlar diye biliyorum canım
canım bem aldım gazeteyi baktım m......t adı gazetenin ama pek birşey yoktu erkek kısırlığı ile ilgili sadece sarımsak ve bal yesinler diyo ama ilerki günlerde takip edelim belki yararlı bilgiler çıkar işallah....
ya kızlar bide öyle çok umutsuz konuşmayın yaa..lütfennnnn, anne olamayacağız belkide falan..Rabbim esirgesin lütfen, tamam doğru olabilir ama insan bunu bide başkasından duyunca iyice kötü oluyor..Pes etmek yok, mücadeleye devam arkadaşlar lütfen..ben zaten bugünlerde çok güçsüzüm, sizin desteğinize ihtiyacım var..
doğru söylüyorsun canım mücadeleye güçümüzün yettiği kadar devam ,ama çokta germeyelim kendimizi her şey olacağına varır.Allah hiç birimizi evlatsız bırakmasın o tedavi aşamalarını, o heyacanı ,en küçüçük bir umudu, doya doya hepimiz yaşıyalım.tabi her çoçuk sahibi anne gibi bizimde hakkımız var anne olmaya .Allah her şeyin hayırlısını versin.bizi böyle imtihan ediyor.çoçuğumuz olduktan sonra Allah büyük imtihan vermesin.bazen malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor.ya kızlar bide öyle çok umutsuz konuşmayın yaa..lütfennnnn, anne olamayacağız belkide falan..Rabbim esirgesin lütfen, tamam doğru olabilir ama insan bunu bide başkasından duyunca iyice kötü oluyor..Pes etmek yok, mücadeleye devam arkadaşlar lütfen..ben zaten bugünlerde çok güçsüzüm, sizin desteğinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?