Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neyse bacılar ben çıkıyorum şuan ezan okunuyor yağmur yağıyor Rabbim sizlere bizlere hepimize hazinesinden katındaki nurundan mahrum bırakmasın hayırların en hayırlısı ama süre olarak sürelerin en kısası içinde evlatlarımızı hayırlı imanlı ihlaslı sağlı sıhhatlı bedensel yada zihinsel hiç bir özrü bulunmadan bizlerede nasip etsin

canim insallah rabbimin izniileseninkihuzunlu bitmeyecek
hepimiz kazanacagiz

canım ben beterin beteri vardır demek istedim ,senin çoçugun olursa öyle olur demedim .hepimiz çoçuğumuz olsun istiyoruz ama yapamıyoruz Allah ol derse olur.inşallah Allah hepimize oldursun.hayılısından.

kizlar hepinize hayirli cumalar
hepimizde bir hüzün var bu günlerde bende cok hüzünlüyüm
herkes kaderini yasarmis bizimde bunlari yasamak varmis kaderimizde
allhim yardimcimiz olsun dayanma günü versin bize
hayirli zamanda hayirli evlatlar versin bize bu duggudan magrum birakmasin bizleri allahim

canim iste rabbim onlara veriyor
canim rabbim bizi vermemekle imtihan ediyor onlarada vererek imtihan ediyor
ne edelim kaderimiz boyle

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cannim benim

demmi allah yardimcin olsun insallah güzel haberler verirsin

kızlar ilk öğrendiğimizde annemler yatılı mısafirleimizde bişey diyemedim durup durup ağladım sadece.. sonnrada eşimden olmuyo diyemedim bende sorun dedim ama sorunun adını bile koyamadan geçiştirip duruyorum .. çok zor onlar üzüldükçe içim daha çok yanıyo.. annem bende sorun diye arastıyorumuş doktorlara soruyomuş ne yapsak ta bi çare bulsak diye didiniyormuş bana bişey demedi ama teyzemlerden öğrendim.. o zaman o kadar ağladım ki... bel ki çok yeniyiz azo da ama içimiz yanıyo ZAMANIN dediği gibi yıllar geçtikçe daha çok yanacak hiç dayanılmaz hale gelecek ama susup oturacağız... derdimizi de işte burda birbirimizle paylaşacağız..

Son düzenleme:
amin canım amin.

arkadaşlar dün tv alt yazıda gördüm bi gazetede bugün kısırlıkla ilgili son gelişmeleri teknolojileri anlatacaklarmış ingiltereden felan diyodu tam anlatamadım ama isterseniz bi alıp inceleyin gazetenin adını verebilirmiyim ki

canım bem aldım gazeteyi baktım m......t adı gazetenin ama pek birşey yoktu erkek kısırlığı ile ilgili sadece sarımsak ve bal yesinler diyo ama ilerki günlerde takip edelim belki yararlı bilgiler çıkar işallah....

hıım anladım canım bende umutlandım yeni gelişmeler var diye dedğin gibi inşl ileriki günlerde çıkar

canim bizim icin sadece en iyi gelisme kok hucredir
geri kalani bos kizlar

selam canlar..ya harbiden topikte herkes gergin, duygulu, dokunsan ağlayacak moddayız..çünkü yorulduk
(( daha başlamadan yoruldum ben..Demminimn haberini aldım çok sevindim..Acaba bizde o aşamalara gelebilecekmiyiz..kıslar bende istiyorum yaa hemen tedaviye başlamak, bende o iğneleri falan yapıp o heyecanı tatmak istiyorum..şimdi o tedavi sürecini düşünmek bile beni mutlu ve heyecanlı ediyor..Rabbim inş DEMMİ yede evladını verir..sonrada bize olur inş..

ya kızlar bide öyle çok umutsuz konuşmayın yaa..lütfennnnn, anne olamayacağız belkide falan..Rabbim esirgesin lütfen, tamam doğru olabilir ama insan bunu bide başkasından duyunca iyice kötü oluyor..Pes etmek yok, mücadeleye devam arkadaşlar lütfen..ben zaten bugünlerde çok güçsüzüm, sizin desteğinize ihtiyacım var..

canim ben de cok gucsuzum biliyorum ki cok zor
bazen avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum ama susmak zorunda oldugumu biliyorum

doğru söylüyorsun canım mücadeleye güçümüzün yettiği kadar devam ,ama çokta germeyelim kendimizi her şey olacağına varır.Allah hiç birimizi evlatsız bırakmasın o tedavi aşamalarını, o heyacanı ,en küçüçük bir umudu, doya doya hepimiz yaşıyalım.tabi her çoçuk sahibi anne gibi bizimde hakkımız var anne olmaya .Allah her şeyin hayırlısını versin.bizi böyle imtihan ediyor.çoçuğumuz olduktan sonra Allah büyük imtihan vermesin.bazen malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…