ooooo kızlar herkes burda yine...gerçekten kara bulutlar geziyo üzerimizde.biraz hareketlenelim mi ne dersiniz? gçen sefer etkili olmştu..hadi yine halay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........takılın peşime....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ya daha dune kadar ne güzel keyifliydik umutluyduk şimdi hepimizde duygusal patlamalar, şimşekler noluyor bize hep bu yağmurlu kasvetli havalar suçlu bizi daha da sulu gözlü yaptı
bencede gamzecim bugün kimsenin keyfi yok khava kapanık bizler ondan da kapanık allah sonumuzu hayra çıkarsın kalplerimizi ferahlatsın dayanma gücü versin:ecrin_bebek:
a.s.merhabalar 1 hafta boyunca sizin yazdıklarınızı okudum meğer nekadar ağlama ihtiyacım varmış kendimi sıkmaktan yoruldum artık benim eşimde azoyla uğraşıyor.ve yaşımızda 38 aynı yaştayız.sizlere diyebileceğim sakın bu savaşı bırakmayın amaaa çoook zorr Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
a.s.merhabalar 1 hafta boyunca sizin yazdıklarınızı okudum meğer nekadar ağlama ihtiyacım varmış kendimi sıkmaktan yoruldum artık benim eşimde azoyla uğraşıyor.ve yaşımızda 38 aynı yaştayız.sizlere diyebileceğim sakın bu savaşı bırakmayın amaaa çoook zorr Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
kızlar yemeğimi yaptım sonrada dedim bir ekler pasta yapim şöyle bol kıremalı yaptım ama daha kremasını sürmedim akşama bekliyorum bacılar çaya gelin
sonumudum anam Allah tez zamanda kurtarsın sizin sorun neydi
yağmur yaş derken sonbahar depresyonunudada hep beraber girmiş bulunmaktayız hadi hayırlı olsun
kimse yok ama ne hikmetse içim kıpır kıpır sanki 2 saat önce üzgün olan ben değilmşim gibi:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: