Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bunu bir izleyn ya ben kafaya koydum gibi iyice araştırıcam ahmet şahinede sorucam caizmi nasıl oluyor dinen hükümleri falan nedir diye sizlerede haber veririm blueavcı buyur canım bekliyorum

tşkrler saolun:hulya:evt tdvi olduk :sinifsinif: tanı germ hücre aplazısi ..tse olduk negatif 5 yıl oldu ..ama bu sene bilmiyorum niye annelik duygularım tavan yaptı tek yaptığım ağlamak :sinifsinif:

arkadaşlar hafta sonu olmayacağım şimdiden iyi hafta sonları diliyorum hepinizi öptim hoşçakalın şimdilik

haftasonu bende yokum kendinize iyi bakın fazla duygusal takılmayın....

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlarrrr

Belgincim nerelerdesin yoksun kac gündür...

selam kızlar..haftasonu giremeyecek arkadaşlar sizde kendinize iyi bakın..

sanada iyi aksamlar kader iyiyim sen nasilsin napiyosun

iyiyim canim ne olsun ucak biletlerine bakiyordum izin yaklasiyo bizimde bu ay icinde esim test yaptiracak bakalim insallah duzelme vardir sen neler yapiyorsun canim

bende napiyim kader canim sikiliyor halimize ne olacak bilmiyorum

ne zaman gideceksiniz kalcakmisiz biraz gidince
canim insallah sonuclar güzel olur bizimde yüzümüz güler

bende napiyim kader canim sikiliyor halimize ne olacak bilmiyorum

ne zaman gideceksiniz kalcakmisiz biraz gidince
canim insallah sonuclar güzel olur bizimde yüzümüz güler

canim insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmazda bizlerinde yuzu guler insallah

canim kasim basi dusunuyoruz esimin 4 hafta izini var 4 hafta kalmak istiyoruz bi problem cikmazsa hayirlisi bakalim

canim insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmazda bizlerinde yuzu guler insallah

canim kasim basi dusunuyoruz esimin 4 hafta izini var 4 hafta kalmak istiyoruz bi problem cikmazsa hayirlisi bakalim

amin canim amin

insallah sonuz güzel olur
kaan hoca ne kadar tedavi dedi mtese ne zaman?
canim ne güzel esinin izini varmis biraz kafan dagilir türkiye de iyi olur
benim esimin izin hakkida yok yazin kullandi bakalim biz giderken napacaz biz sadece dr ye gidip geliriz herralde

canim henuz belli degil microtese esimin hormonlari cok yuksek fsh 34 hormonlar duserse o zaman yapitiracagiz canim siz ne zaman micro tese olucaksiniz ne zaman gideceksiniz turkiyeye

canim henuz belli degil microtese esimin hormonlari cok yuksek fsh 34 hormonlar duserse o zaman yapitiracagiz canim siz ne zaman micro tese olucaksiniz ne zaman gideceksiniz turkiyeye

sizin fsh yi dusurmeye calisiyor bizimkini cikarmaya nasil is bu anlamadim ben
yazin gitigimizde hemen mteseyi yaapim de.bizde istemdik hazir degiliz diye.
heralde aralik veya ocak olur oyle düsünüyoruz hayirlisi bakalim.
birde kafamda karisik hastane konusunda birde istanbulami gitsek emre beye diyoruz
hayilrlisi bakalim allahim kimsenin emeklerini bosa cikiarmasin

bende cok karasizim mteseyi kaan hocami emre beymi bilmiyorum insalalh hersey yolunda giderde bol bol sperlerimiz cikar canim allah herkese yardim etsin kimseyi evlat hasretiyle yanip tutusturmasin

bende cok karasizim mteseyi kaan hocami emre beymi bilmiyorum insalalh hersey yolunda giderde bol bol sperlerimiz cikar canim allah herkese yardim etsin kimseyi evlat hasretiyle yanip tutusturmasin

amin canim hakkimizda hayirlisi neresiyse orda olsun
bizim durumuzuz cok zor bir durum sperm yokk
gecen gün bize doktor sperm bakkasini düsünmüyormusunuz dedi esim hayir dedi
sonrada aileden birinden dedi igrenc biseydi.esim yanindan ciktik agladi ben dondum kaldim
yani durumumuz cok zor insallah tedavilerden olumlu sonuc aliriz hepimizde

canim burdaki doktorlar bize de ilk ogrendigimizde sperm bankasini onermisdi bizd ecok kotu olmusduk durumumuz ayni canim bizdede hic sperm yok bide 2006 basarisiz tese ameliyati oldu esim turkiyede benimde acikcasi hic umudum ama yinede allahdan umudumu kesmiyor hayirlisi bakalim

biliyorum canim insallah ikicide yüzümüz güler gercekten zor oluyor gün gectikce
umut olmasa canim yasanmaz umut olmadan zor insallah yüzümüz gülecek

esin tr de hangi doktorda tese olmustu canim ben burda oldu biliyorum

Son düzenleme:

canim ilkin cok tecrubesizdik doktorun adini bile hatirlamiyorum varikosel ameliyati yaptilar ayni ameliyat sirasinda tese ameliyati oldu kadin dogum doktoru vardi ilkin bende saniyorduk sorunu sonra esimde cikinca kadin dogum doktorunun tavsiye ettigi bi doktor girmisdi ameliyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…