sanada iyi aksamlar kader iyiyim sen nasilsin napiyosun
iyiyim canim ne olsun ucak biletlerine bakiyordum izin yaklasiyo bizimde bu ay icinde esim test yaptiracak bakalim insallah duzelme vardir sen neler yapiyorsun canim
bende napiyim kader canim sikiliyor halimize ne olacak bilmiyorum
ne zaman gideceksiniz kalcakmisiz biraz gidince
canim insallah sonuclar güzel olur bizimde yüzümüz güler
canim insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmazda bizlerinde yuzu guler insallah
canim kasim basi dusunuyoruz esimin 4 hafta izini var 4 hafta kalmak istiyoruz bi problem cikmazsa hayirlisi bakalim
amin canim amin
insallah sonuz güzel olur
kaan hoca ne kadar tedavi dedi mtese ne zaman?
canim ne güzel esinin izini varmis biraz kafan dagilir türkiye de iyi olur
benim esimin izin hakkida yok yazin kullandi bakalim biz giderken napacaz biz sadece dr ye gidip geliriz herralde
canim henuz belli degil microtese esimin hormonlari cok yuksek fsh 34 hormonlar duserse o zaman yapitiracagiz canim siz ne zaman micro tese olucaksiniz ne zaman gideceksiniz turkiyeye
sizin fsh yi dusurmeye calisiyor bizimkini cikarmaya nasil is bu anlamadim ben
yazin gitigimizde hemen mteseyi yaapim de.bizde istemdik hazir degiliz diye.
heralde aralik veya ocak olur oyle düsünüyoruz hayirlisi bakalim.
birde kafamda karisik hastane konusunda birde istanbulami gitsek emre beye diyoruz
hayilrlisi bakalim allahim kimsenin emeklerini bosa cikiarmasin
bende cok karasizim mteseyi kaan hocami emre beymi bilmiyorum insalalh hersey yolunda giderde bol bol sperlerimiz cikar canim allah herkese yardim etsin kimseyi evlat hasretiyle yanip tutusturmasin
amin canim hakkimizda hayirlisi neresiyse orda olsun
bizim durumuzuz cok zor bir durum sperm yokk
gecen gün bize doktor sperm bakkasini düsünmüyormusunuz dedi esim hayir dedi
sonrada aileden birinden dedi igrenc biseydi.esim yanindan ciktik agladi ben dondum kaldim
yani durumumuz cok zor insallah tedavilerden olumlu sonuc aliriz hepimizde
canim burdaki doktorlar bize de ilk ogrendigimizde sperm bankasini onermisdi bizd ecok kotu olmusduk durumumuz ayni canim bizdede hic sperm yok bide 2006 basarisiz tese ameliyati oldu esim turkiyede benimde acikcasi hic umudum ama yinede allahdan umudumu kesmiyor hayirlisi bakalim
biliyorum canim insallah ikicide yüzümüz güler gercekten zor oluyor gün gectikceesin
umut olmasa canim yasanmaz umut olmadan zor insallah yüzümüz gülecek
esin tr de hangi doktorda tese olmustu canim ben burda oldu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?