canim ilkin cok tecrubesizdik doktorun adini bile hatirlamiyorum varikosel ameliyati yaptilar ayni ameliyat sirasinda tese ameliyati oldu kadin dogum doktoru vardi ilkin bende saniyorduk sorunu sonra esimde cikinca kadin dogum doktorunun tavsiye ettigi bi doktor girmisdi ameliyata
GAMZE nehaber,kaan beyden patoloji sonucu ne zaman gelecek..
gamzecim inan bugun keyifsizim yoksa katılmazmıyım halaya
Kızlar herkese hayırlı Cumalar. Rabbim dualarımızı kabul etsin. beni merak ediyorsunuzdur biliyorum. çok zor internet erişimim malum izinliyim. şimdi annemin komşusunda bir fırsat buldum girmek için inanın aklım hep size haber verememekte çünkü çok iyi biliyorum arkadaşlarımızdan haber alamamanın verdiği kaygıyı. Adak sen de başlamışsındır di mi tedaviye. Beni soracak olursanız geçen pazartesi 5. gün transferim oldu. dinleniyorum istirehatteyim. iğne ve ilaçlarla başa çıkmaya çalışıyorum kasık sancılarım var ama normalmiş kaba et ağrılarım da çok fazla kanıyor bazen iğne yerleri ne zor bir tedavi ya rabbim kuvvet ver bizlere de embriyocuğuma da. bir tane nakledildi. Dua edin kızlar haftaya cumartesi testim var inşallah güzel haberler vereceğim. şimdi çıkıyorum hepinize dua ediyorum. Şevval orucu çok sevapmış tutmak isterdim ama bu ilaçlardan fırsat olmadı hiç neyse önümüzdeki senelerde bebişçimle bol bol telafi edeceğim inşallah.
a.s.merhabalar 1 hafta boyunca sizin yazdıklarınızı okudum meğer nekadar ağlama ihtiyacım varmış kendimi sıkmaktan yoruldum artık benim eşimde azoyla uğraşıyor.ve yaşımızda 38 aynı yaştayız.sizlere diyebileceğim sakın bu savaşı bırakmayın amaaa çoook zorr Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ooooo kızlar herkes burda yine...gerçekten kara bulutlar geziyo üzerimizde.biraz hareketlenelim mi ne dersiniz? gçen sefer etkili olmştu..hadi yine halay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........takılın peşime....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ya daha dune kadar ne güzel keyifliydik umutluyduk şimdi hepimizde duygusal patlamalar, şimşekler noluyor bize hep bu yağmurlu kasvetli havalar suçlu bizi daha da sulu gözlü yaptı
ya evet canım aynen öyle insan son şansı olduğu için korkuyor zaten
a.s.merhabalar 1 hafta boyunca sizin yazdıklarınızı okudum meğer nekadar ağlama ihtiyacım varmış kendimi sıkmaktan yoruldum artık benim eşimde azoyla uğraşıyor.ve yaşımızda 38 aynı yaştayız.sizlere diyebileceğim sakın bu savaşı bırakmayın amaaa çoook zorr Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
herkese selam arkadaşlar moraller nasıl
bende cok karasizim mteseyi kaan hocami emre beymi bilmiyorum insalalh hersey yolunda giderde bol bol sperlerimiz cikar canim allah herkese yardim etsin kimseyi evlat hasretiyle yanip tutusturmasin
amin canim hakkimizda hayirlisi neresiyse orda olsun
bizim durumuzuz cok zor bir durum sperm yokk
gecen gün bize doktor sperm bakkasini düsünmüyormusunuz dedi esim hayir dedi
sonrada aileden birinden dedi igrenc biseydi.esim yanindan ciktik agladi ben dondum kaldim
yani durumumuz cok zor insallah tedavilerden olumlu sonuc aliriz hepimizde
canim burdaki doktorlar bize de ilk ogrendigimizde sperm bankasini onermisdi bizd ecok kotu olmusduk durumumuz ayni canim bizdede hic sperm yok bide 2006 basarisiz tese ameliyati oldu esim turkiyede benimde acikcasi hic umudum ama yinede allahdan umudumu kesmiyor hayirlisi bakalim
canim birden bu halaylari gorunce hamile var zannettim
hiç mi güzel sonuçlar elde eden yok ya bu sitede biride çıksın eşim azaspermi ama hamileyim desin yaaa??bizde aynı dertteyiz tüp bebek denicez başladık inşallah güzel olacak ve sizlerle paylaşcam destek verin biraz?*
merhaba canım hoşgeldin
allah hepimize bir kapı açsın ve hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?