Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza malesef hoşgeldiniz tedaviye başlamışsın ADAKcığım allah yardımcın olsunDEMMİ inşallah tutunur bebeğin sana

merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır giremedim malesef ptesi sabahi dayımı kaybettik daha yeni kendime gelebildim allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın sizler nasılsınız..

canım benim Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşAllah..merak ettik seni valla..Bizde aynen devam, topik durgun malesef (( Herkes bir şekilde dayanmaya çalışıyor işte napalım..

canım benim Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşAllah..merak ettik seni valla..Bizde aynen devam, topik durgun malesef (( Herkes bir şekilde dayanmaya çalışıyor işte napalım..

sagol canım amin allahım nur içinde yatırsın...

merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır giremedim malesef ptesi sabahi dayımı kaybettik daha yeni kendime gelebildim allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın sizler nasılsınız..

canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

canim benim basin sag olsun allah rahmet eylesin. cok zor bi aci allah sabir versin canim

canım allah rahmet eylesin başınız sağolsun seni çok merak etmiştik allah sabrını versin

yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza malesef hoşgeldiniz tedaviye başlamışsın ADAKcığım allah yardımcın olsunDEMMİ inşallah tutunur bebeğin sana

canım allah rahme eylesin.kalanlara da sabır versin.ben de ramazan da kaybettim dayımı.yakın akrabaları kaybetmek daha da acı oluyo.

belgincim başınız sağolsun
allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin

slm kızlar döndüm evime ohh valla evimin kokusunu bile özlemişim eşimde öyle diyor halbuki kendi ailesinin yanındaydık şunun şurasında 2gün ama insanın evi gibi yokmuş valla

belgin başın sağolsun hayatım allah kalanlarınıza sabır sağlık sıhhat versin dayınında mekanı cennet olsun canım

Belgincigim basin sagolsun mekani cennnet olsun dayinin allah geride kalanlara sabir versin

Son düzenleme:
hepinizden allah razı olsun kızlar çok zor ama alışıyor insan en son yazın görmüştüm dayımı annemin yanına gidince o zamanda hastaydı hastaneye yatmıştı yatış o yatış kurtuldu dayıcığım çok gençti ama kurtuldu çiçekler içinde yatsın...

BELGİN COK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMET EYLESİN kızlar iyi geceler nasılsınız bakem

Hayırlı Haftalar kızlar. Benim iznim bitti işe başladım. İğne ve ilaçlara devam ediyorum. artk yer kalmadı kalçalarımda vurulacak. belirli bir yerimiz de yok herzaman yaptıracak değişik yerlere gidiyoruz bazı hemşireler çok kötü yapıyor. Kasık sancılarım, hastalanacakmış gibi bacak ağrılarım oluyor sık sık. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Belgincim başın sağolsun. Ben de ramazan bayramının ikinci günü amcamı kaybetmiştim. çok kötü etkilenmiştim. 3-4 gün kendimi toparlayamadım. Allah geride kalanlarına sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…