Testise değil ama taşıyıcı kanallara zarar verilmiş olabilir belki ama en doğrusunu androloji alanında çalışan bir doktor bilir. sizden bazı kan testleri ve ayrıntılı geçirilmiş hastalıklar/ameliyatlar hikayesi alırlar ona göre bir sebep söyleyebilirler muayeneden sonra da. daha önceki evliliklerinizden çocuğunuzun olup olmadığı da önemli bir faktör.
En içten dualarımı edicem senin için gamzesezer. Güzel bir sonuç olur inşallah.
günaydın kader arkadaşlarım demmi inşlahham güzel haberlerini alıcak adaçık inşallah eşinden çokk çokk spermler bulunur espoir inşallah yumurtaların güzel döllenir de bebeğin sana tutunur dualarımız sizinle kızlar yarın eşi 2 sene sonra ilk defa test yaptırıcak kızlar korkuyorum çokk eşim aynı sonucu görürse zanetmiyorum 1 2 sene daha ameliyat olmaz herhalde
KIZLAR günaydın bişey sormak istiyorum şimdi eşim azo sperm ya tedavideyiz benim eşim blueavcinin eşiyle aynı sorundan dolayı tedavi görüyor onlarda spermçıkışı oldu biz daha 2 ay oldu tedaviye başlayalı onlar sanırım 7,8 ay olmuş şimdi diyelim ki bizde de sperm çıktı bu mikro enjeksiyon ile aşılama yapılıyor ya onun için sperm sayısının kaç olması gerekiyor bileniniz varmı aşılama tüp bebekten daha mı kolay oluyor
Aynen amin diyorum. anlamıyoruz ya bu işlerden istedikleri gibi sıkıyolar. Allahlarından bulsunlar. Kandırmaya ne hacet adıyla sanıyla tüm haşmetiyle normal boşalmayla çıkmadı mı şeytan der al tüpleri çarp kafasınademmicim....sorma o osman ceylan denen adam bide utanmadan hergün tv ye çıkıyorlar....arete de kızgınım bize o kadar çok şişirdi ki kendini de osmanıda merkezide anlatamam....gözümüzün içine baka baka pataloji raporunun arkasına birde çizimle bize anlatıyo...diyo ki...arkadaşlar 10 a yakın spermatazoa çıkmış ama bu sperm demek değil bu spermin daha başlangıç evresi o yüzden başka yerde tedaviye ameliyata gerek yok...sizi kandırır çıkacak diyen dedi...yol yakınken donasyon deneyin dedi yaşınız genç dedei....arette ona destek verdi...biz aynı pataloji raporunu emre beye gösterdik bize sperm varmış neden bana geldiniz dedi...yani çok şerefsiz doktorlar var allah korusun bizleri.....
aynen amin diyorum. Anlamıyoruz ya bu işlerden istedikleri gibi sıkıyolar. Allahlarından bulsunlar. Kandırmaya ne hacet adıyla sanıyla tüm haşmetiyle normal boşalmayla çıkmadı mı şeytan der al tüpleri çarp kafasınaklava:
şimdi normal boşalmayla 1-2 çıktı o zaman belki 5-6 örnekte hep 0 dı ve ben belki de o zamnada 1-2 vardı uydurmadan inceleyip yok dediklerini düşünüyourm öyle uzun uzun baklıması gerekiyo çünkü bizim örneklere ...yani ameliyata bile 15 dakka baktıklarına göre örneğe nasıl baktılar acaba....allah larından bulsunlar....ama rabbim nasip eder herşey yolunda gider bide hamile olursam biz bulucaz onları o doktora söyliyeceklerimiz var eşimle......bu arada demmi çatlatma iğnenin adı neydi ve kalçadan mı oldun??tam 36 saat sonra topladılar değilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?