Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vavelyacığım iii yolculuklar canım dualarımız senınle işallah dönüşünüzde güzel haberleri kutlucağız.İşallah sevındırceksın bizleri canım içime doğuyor sankı enkısa zmanda haberlerini beklıyoruz...

canim mucizelleri biliyorum hayat mucizelerle dolu ama kendimi bir mucize olacak diye adepte olmak istemiyorum..sonucta 99% olmucak geri kalan yüzdelik icin hayatimi bir mucize olacak diye sartlandirmak istemiyorumm...ama tabiki bu isler belli olmaz allahim buyuk elbet evlat vermese bile sabrini veriyor

sagol birtanem insallah belki bir gun sukurler olsun allahim bunuda bana tattirdin diyebiliriz

kızlar hepinizede günaydın birazdan hastahaneye gidicem çok endişeliyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

sen hastaneye ne sonucu almaya gidiyorsun canim???ben burda yoktum cogu seyden haberim yokum kusura bakmayin geri kaldim biraz

günaydınlar kızlarrrr...tülay hamişliğin nasıl geçiyor bebişler seni yoruyormu kız

Erkeksiz doğum artık mümkün! Kadının kemik iliğinden sperm üretildi. Ama bu yöntemle doğan tüm çocuklar kız olacak.

ıngiliz bilim adamları kadının kemik iliğinde bulunan bir kök hücreden sperm yaratmayı başardı. Lezbiyen çiftler ya da babasız doğum yapmak isteyen kadınlar, biyolojik olarak kendi çocuklarını dünyaya getirebilecek. New Scientist bilim dergisinin haberine göre, Tyne Üniversitesi uzmanları iki ay içinde uygulanmaya başlanabilecek olan bu yeni tekniğin aynı zamanda kısırlık tedavisinde de çığır açacağını söyledi. Profesör Kerim Nayernia kontrolündeki ekibin yöntemine göre, kadının kemik iliğinden kök hücreler alınıyor, daha sonra bu kök hücreler kimyasal madde ve vitaminler bir karışıma konularak dişi sperm hücreleri haline getiriliyor. Bu sperm hücreleri ise tüp bebek tedavi tekniğiyle yumurtayı döllemeye yarıyor. Geçen yıl bu konuyla ilgili ilk bilimsel veriler elde edilmiş ve kemik iliğinden alınan kök hücrelerle olgunlaşmamış sperm üretilmişti.
Dini çevrelerden anında tepki geldi
BıLıM ADAMLARININ buluşu, etik bir tartışmaya da yol açtı. Çünkü bu yöntem, gelecekte kadınların erkekten alınan sperme gerek duymadan hamile kalmasını mümkün kılabilecek, erkekleri çocuk yapmada devre dışı bırakabilecek. Ancak, bu hücrelerde sadece erkekte bulunan ‘Y’ kromozomu olmadığından kadınlar, sadece kız çocuk sahibi olabilecek. ıngiltere’de dini çevreler, bir çocuğun sadece anne ve babadan meydana gelebileceğini ve çocuğun da ailede her iki rolü de görmesi gerektiğini düşünerek, böyle bir yöntemin ahlak dışı olabileceğini öne sürüyor.
Lezbiyen aşkından çocuk yapabilir
SON haftalarda erkekler yerine kadınları tercih eden Paris Hilton, en son Sunset Bulvarı’nda eğlenmişti. Sevgilisiyle gece boyunca öpüşen Paris, erkeksiz doğum modası olursa bayrağı ilk taşıyacak isim olacak.
kaynak:hürriyet

sizce nasil birseydir ???

bu cocuk tamamen annenin olucak yani erkegin bir geni felan olmucak...yani ona benzemicek hic birseyini almicak ondan bu beni cok dusunduruyor isterdim esinin kirprikleri kadar uzunnn...yada onun gözlleri kadar guzel olsun...

evet canım bunu bende geçen gün okumuştum ...ama tırstım açıkçası bana ters şeyler bunlar haşa allaha şirk koşmak gibi bişey bu bence tabi herkesin yorumu düşüncesi farklı.....................ben bide 2 gün önce tüpbebekyaptıran tekrar düşünsün diye bir haber okumuştum orada bir prof..tüpbebek yöntemiyle elde edilen gebeliklerde doğumdan sonra yada ilerki yaşlarda mutlaka çocuklarda genetik hastalıklar oluyormuş bunun nedeniyse kullanılan ağır hormon ilaçları zaten hamilelik ağır ilaçlarla oluşturuluyor bu ilaçların vucuttan atılımı 6 ay yada 1 yıl sürüyormuş buda bebekle beraber annenein vucudunuda sarıyormuş yani içimiz dışımız ilaç hemde kimyasal ağır ilaç...bu araştırmayı yapan yabancı bir prof....onun makalesinden almışlar yazmışlardı..........yani ne desek boş ya insanın her okuduğu araştırdığı farklı şeylere yönlendiriyor....profun dediğine göre bu gibi oluşacak şeyleri dr.tüpbebek merkezlerinin detaylı bir şekilde anlatması hastayı bilinçlendirmesi lazımmış yapılan diğer araştırmalarda en çok sakat hasta gelişimi bozuk bebek tüpbebek ile elde edilenmiş....nedenide tabiki ağır hormon ilaçları........insan ne yapacağını ne edeceğini şaşırıyor allahım hakkımızda hayırlı olanları ver

kız sen yaptırırmısın bak doğruyu söle aklından geçirdinmi bunu

evet geciriyorum aklimdan cunki h.z meryemmiydi yanlis hatirlamiyorsam babasiz bir peygamberimizi dunyaya getirmisti yani...babasi yoktu kendilinden olan birseydiii ...kurani kerimde hatta bu geciyor kadinlar kendilerinden cocuklari olmadan kiyamet kopmucak diye...sence evlatlik edinmekten daha iyi degilmi???yaaa banada ters dusen seyler ama caresiz kaliyoruz..sonucta kesinlikle yabanci sperm kulllanmiyoruz bu kendimizden olan birsey...ve senin dedigin gibi hamile kalmak icin birsuru ilac kullaniyoruz belki dediklerin dogru ama bunlari tamamen caresizlikten yapiyoruz

yok ıkz ben cesaret edemem bu dünyanın sefasını sürecem diye ahiretimi riske atamam ...........hani hadislerde hep yazar ahiret gününde ne anne baba evladını nede evlat anasını babasını tanımıcak herkes kendi derdine düşecek kimse kimseyi kurtaramıyacak ve bunun gibi çok şey...belki benim düşüncem bencilce birşey evladı için zulüm çekmek istemiyor diye düşünebilirsiniz ama benim bu konularda korkağım yakındır yani allahtan çok korkarım .........benim bir duama vardır allahım bana bu dünyada hayırlı evlat nasip etmezsen ahir hayatımda nasip eyle beni ordada mahrum bırakma diye .......

canim benim sen kendince haklisin kimse sana korkak diyemez...herkezin kendince bir dusuncesi var mesela burda birisiyle tanismistim ayni bizim sorundu o yabanci sperm kullanmayi tercih ediyor..mesela bende bunu asla yapamam yani hem dinen caiz degil hemde baskasindan bir cocuk sahibi oluyorsun bir erkek basta bunu kabullense bile sonradan sorun cikica belli birsey...yani ömur boyu cocuksuz yasamayi tercih ederim o konuda...simdi bu konuda ise yapip yapmicami bilemem sadece dusundum aceba olsa nasil olur diye cunki bu ikimizin parcasi olmuyor sadece benim parcam oluyor nekadar mantikli olur bilmiyorummm...ama hastaligi veren allahim sifasini bulmamiza izin veriyor yani benim dusunceme göre bu gunah olmayabilir cunki yabancidan aldigindan birsey yok...
cok karisik kafam böyle birseyi dusunsem bile belki 3 sene sonra felan hemen yaptirmam senin dedigin gibi bende korkarim allahim insallah bu durumlara dusurmez bizleride bu karari vermekten kurtuluruz

kızlar merhaba,
bence hiç bu konulara girmeyelim. bunlar hassas ve ince konular çünkü. herkesin kendine göre bazı düşünceleri, inançları ve umutları var. burada amaç; yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi ve bildiklerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olmaktır bence. dolayısıyla herkes kendine göre doğru olanı uygulayacaktır. bizler sahip olduğumuz ailede sadece karı ve koca olarak mutlu yaşamamızın yollarını bulmalıyız. iki kişi eğer bişeylere karar vermişsek, doğru olan asıl bu iki kişinin inandığı şeydir. gerisi boştur. onun için kimseyi yargılamayalım. zaten hepimiz hassasız bu konularda.
arkadaşlar halimize yine de nolursa olsun şükredelim. unutmayın ki tek derdimiz çocuk sahibi olmak. allaha çok şükür ki sağlıklı bireyleriz, kocalarımız yanımızda ve sağlıklı. dermanı olmayan dertler de var allah korusun herkesi. onun için çocuk olmuyorsa da bu dünyanın sonu olmayacaktır. tıp her geçen gün ilerliyor, yeni yöntemler, araştırmalar, tedaviler çıkacaktır mutlaka. nolursa olsun kimse umutsuz olmasın lütfen. biz elimizden geleni yapalım ve allahtan da dileyelim ki olsun. dediğim gibi allahım dermanı olmayan dert vermesin kimseye.

Vavelya canım arkadaşım allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin merakla bekliyorum ,senin kadar heyecanlıyım heyacınını paylaşıyorum allahım mutlulugumuzuda paylaşmayı nasıp etsin bizlere bütün dualarım ve kalbim senin yanında olacak.gülegüle git güle güle güzel haberlerle ve bebişlerle dön inşallahhhhhhhhhhhhhhh.

Canım benim Allah razı olsun.Rabbim seninde yüzünü en kısa zamanda güldürsün insallah.
Dualarınız bizim en büyük desteğimiz.Yanımda olduğunuzu bilmek beni mutlu ediyor.
Allah izin verirse hayırlı haberlerle dönücem insallah.:Saruboceq: :CüvCüv:

Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın.:Saruboceq: Kolaylıklar versin :Saruboceq:

Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım senağlama
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür :Saruboceq:

Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.

Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.

Allah hepinizden razı olsun :1hug: Sİzleri cok seviyorummma.s.

(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)

Canım arkadaşım Allah yolunu açık etsin içindeki umutlarınla beraber seni burdan tekrardan sevinç mutlulukları ile evine göndereceğim Allahın izniyle kendine çok iyi bak çok öpüyorum.Gözüm yollarda senden haber bekliyorum.İnşallah seninle istabulda güzel vakitler geçireceğiz

Vavelyacım içim içime sığmıyor sanki hem seni 40 yıldır tanıyo gibiyim hem burdan dönüşünün bebeklerin ile olacağına o kadar çok inanıyor ve hissediyorum ki içim umutla dolu inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

CANIM BENİM DUALARIM SENİNLE MERAK ETME İNAN YAZDIKLARINI OKUYUNCA BENİMDE İÇİM DOLDU EVET BİZİ BİZİM DURUMUMUZU ÇEKENLER ANLAR ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN SENİ KOCAMAN ŞenizKENDİNE ÇOK İYİ BAK VE İYİ HABERLERLE HEMEN DÖN CANIM...........:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…