Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Banban sen nasılsın canım ne gÜzel dımı belkı vavelya kısa bırsÜre sonra kavuŞacak bebegıne ınŞallah darısı bızlere ınŞallah hayırlısıyla.........

Banban sen nasılsın canım ne gÜzel dİmİ belkİ vavelya kısa bİrsÜre sonra kavuŞacak bebegİne İnŞallah darısı bİzlere İnŞallah hayırlısıyla.........

iyiyim canım işte vavelyacık gelecek buraya onun sevincini yaşıyorum.Allah nasip ederse görüşmeyi düşünüyoruz istanbula geldiğinde ben ondan bütün gelişmeleri size bildireceğim burada.İnşallah hepimiz sırayla bu mutluluğu yaşarız

canım, yolun açık olsun, güzel haberlerle geri dönersin inşallah. dualarımız seninle.

amin canım inşallah. vavelyanın haberlerini senden alırız artık.

vaveylacıgım hayır içinde git bebişlerle gel bizde teyze olalım inşallah
kızlar bugün dr gittim tüpbebek sürecinde kullandıgım ignelerle aşırı büyüyen ve sperm bulunamadıgı için toplanamayan yumuşlardan dolayı ters tepki vermiş ve kist oluşmuş yaklaşık 2.5 cm kist oldugu içinde düzenim bozulmuş ilaç verdi bakalıminşallah gecer yaklaşık 15 gün sonra birdaha gidicem eger kist gitmemiş olursa tedavi devam etcek yani aldıgıız agır hormon igneleri neden oluyormuş
birde kadının kendinden sperm olması hz.meryemde oldu ben bunu ilk düydüğümda aklıma hz meryem aklıma geldi yaparmısın dersen bu konuda verilcek olan din alimlerinin ve eşimin fikrine baglı ama soguk geliyor nedense

Zamancım geçmiş olsun inşallah ilaçlar tesirini gösterir çabucak geçer kistin.

Vaveylacım
yazdıkalrını okuyunca çok duygulandım ve sana gönülden dua ettim.İnşallah Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmanı tez zamanda nasip eder.

kızlar snki ben tedaviye başlıyormuşum gibi asıl heyecanlandım düşünsenize vaveylanın bebişleri olcak patik örerim ben onlara Allahım inşallah olumlu olurda heimizin yüzü güler banbancıgım senden haberleri bekliyoruz inşallah ikiz olur aaaayyyy ne güzel ikiz teyzeleri olcaz inşallah

vavelyacım tam 1 sene önce bugün bende tedaviye başlamıştım umut tüp bebekte ve eşim emre beyin hastasıydı, şimdi 3 aylık oğlum var, inşallah sende ve isteyen herkeste çocuğunu kucağına alır. çok zor bir süreç ama sabır gerekiyor. birşeye ihtiyacın olursa beni de arayabilirsin, iyi haberlerini bekliyoruz.

canim ayni seyi bende yasadim daaha dun yasadiklarimi yazdim okumni isterim,,benimde tedavim baslamisti sperm bulunamadigi icin toplanamadi ve ters tepti cok kötü agrilar biliyorum yerinden kalkamiyorsun hareket edemiyorsn..seni cok iyi anliyorum suan gine 2 hafta öncesine dondum seninle allahim sifa versin canim benim

evet bu karari vermekte kolay degil yani kadinin kendinden sperm ureterek bebek sahibi olmasi bunu esinle konusup anlasarak olur...ben kendim aslinda istemiyorum ama annem ablam felan bu yanlis birsey degil hz meryemi biliyorsun isa aleyhisselam babasiz dunyaya geldi diyorlar...ve bir erkek hocasina sordum bana bunada bir sakinca olmadigini söyldi...cok zor arkadaslar cok zorrrr...vavelyacim biray önce bende senin gibi uumut dolu gitmistim ama ben guzel haberler alamadim umarim sen bizi sevindirirsin senin esinde sperm varmiydi???hatirlayorum....buda ayri bir heyecan her hastaneye girisin bir umut oluyor

vavelyacım allah işlerini rast getirsin inşallah hamiş haberini duyarız en yakın zamanda banban arkadaşımızdan....

Arkadaşlar ben aranıza yeni atıldım .bir buçuk yıllık evliyiz ve ocak ayında eşimde azospermi tanısına varıldı. Kadın doğum doktorum İzmirde Ege Ünivsitesinde Barış Altay adında bir ürolog önerdi . Eşim 7 yaşında inmemiş testis ameliyetı olmuş. Nisanda gidp ürologla görüşücez eğer olumlu sonuç alırsak yaza mikrotese yapılacak. Sizce ihtimal var mı... Sperm bulunurmu? Çok endişe ediyorum.

evet olma ihtimali yuksek canim deneyebilirsiniz ama sperm analizinizi birkerede birakmayin bence birkac kere deneyin sonra ameliyata gecin..hic belli olmaz

iki kez sperm analizi yaptırdık.Keçi boynuzu pekmezi falan önerdilr .Birazkullandı ama onlarda hormonları etkiliyomuş sanırım.Umarım herkes kısasürede bebişine kavuşur

iki kez sperm analizi yaptırdık.Keçi boynuzu pekmezi falan önerdilr .Birazkullandı ama onlarda hormonları etkiliyomuş sanırım.Umarım herkes kısasürede bebişine kavuşur
keciboynuzunu ben sordum memorial hastanesinin yöneticisi semra kahramana..
tibben bir ispatlanmis faydasi yok dedi..e-vitamini felan iyi oluyormus

Doktor önermeden kullanmak doğru olmaz heralde. Ürolojide tetkikler ne kadar zaman alır ancak 1 hafta izin alabiliriz sanırm. Özel bi yerlerde yaparlar mı acaba testleri.

Kusura bakmayın hiç kimseyle konuşamıyorum. Ancak halimden siz anlarsınız diye düşündüm.O yüzden hemen bugün üye oldum .Ard arda soruorum sorularıda. Ama fatoşçum evt olma ihtimali yüksek demişsin ya umut ışığı oldun bana... Çok teşekkür ederim çok sıkıntlıyım bu aralar. zaman hemen geçsin izmire gidelim diye bekliyoru.ıyi ya da kötü belli olsun.

Sivic merhaba,

Umidini kaybetme durumu senin gibi olup mtese ile sperm bulunup hamile kalanlarda var. Kendini strese sokma.

hoşgeldin canım aramıza.bence çok endişelenme.bende senin gibi çok stres yapıyordum. benim eşimde 8 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ama bizim birde genetik sorunumuz vardı.buna rağmen çok şükür micro tese ile bulundu. siz daha yeni olduğunuz için bu endişelerin normal. microtese olana kadar da geçmez inşallah bulunur.iyi düşün iyi olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…