Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
NURSEN canım stresten sanırım ya.benımde temmuzda tup bebek yabtıgımdan berı cok duzensız gelıyr dengesı bozuldu.ama sanırım tup bebekten sonra oluyrmus 4 aydr duzensız hem geccc hem bazende cok erken gelıyr

NURSEN canım stresten sanırım ya.benımde temmuzda tup bebek yabtıgımdan berı cok duzensız gelıyr dengesı bozuldu.ama sanırım tup bebekten sonra oluyrmus 4 aydr duzensız hem geccc hem bazende cok erken gelıyr
Aynen canım benim de öyle işte bi geç geliyo bi erken geçen ay gecikmişti 4 gün ama geldi işte insan da böyle ümitleniyo acaba hamile miyim diye,napalım işte daha vakti saati var demek,hayırlısı Allahtan,hayır dileyelim hayır olsun inşallah.

ewet canım bu aralar bende öyleyim sanırım havaların etkisi bu ne yapalım allahım en kısa zamanda derdimize derman versin.

canım benim allahım umudumuzu asla yıtırtmesin bu umut olmasa zaten bu derdi çekemeyiz inşallah bu umutlar birgün bizim içinde gerçeğe dönüşür

Aramıza hoşgeldin arkadaşım,Allah şifa versin eşine,sen ne kadarlık evlisin canım?

hoşbulduk ...6 yıllık evliyim bizimde azosperm ama herşey normal hormanlar normal genetik normal kromozom dizilişi normal patoloji sonucuna göre sperm oluşumu mevcut ama belli bi evrede duraksıyormuş spermler sanırım ümidimiz yok

hoşbulduk takdir i ilahi işte hakkımızda hayırlısı bende kızım olursa adını koyacaktım ama nasip

öyle söyleme canım,insan ümidi olmadan nasıl yaşayabilir,nasıl ayakta kalabilir,Allah herşeye kadirdir,bizleri yoktan vareden Allah'ın herşeye gücü yeter şüphesiz,sakın umudunu kaybetme.Peki canım 6 yıllık evliliğinizde yeni mi çocuk istediniz,1 ay oldu öğreneli dedin ya ondan sordum canım.

önceden ,stedik te canım maddi manevi sebeplerle ancak 1 ay öncesinde TESE olabildi eşim yani hep ertlendi bişeyler sebep oldu siz kaç yıllık evlisinniz ?

canım aramıza hoşgeldin keşke gelmez olsaydın allahım tez zamanda kurtarsın .

EBRAR esın tese oldumu nerde oldu sounuc?hıc mı hucre yok nasıl olur hormonlar hersey normal dedın acacba kanalımı tıkanık?gecmıs olsun canım

ebrar 42 hoşgeldin adettendir hoşgeldin demek canım o yüzden diyorum keşke bu sebepten dolayı kimse gelmese buraya...

önceden ,stedik te canım maddi manevi sebeplerle ancak 1 ay öncesinde TESE olabildi eşim yani hep ertlendi bişeyler sebep oldu siz kaç yıllık evlisinniz ?
biz de 2,5 yıllık evliyiz yaza nasipse 3 yılımız bitecek,şimdi bitkisellerle tedavi oluyoruz(eşim yani)eğer yaza kadar olmazsa bebeğimiz tüp bebek tedavisine başvurucaz nasipse.

zaman nasılsın arkadaşım umarım rabbim rüyalarını gerçeğe dönüştürür

EBRAR esın tese oldumu nerde oldu sounuc?hıc mı hucre yok nasıl olur hormonlar hersey normal dedın acacba kanalımı tıkanık?gecmıs olsun canım
eşim TESE oldu canım Konyada bi özel hastahanede aynı zmanda tüp bebk merkezi isim vermeyim ..herşey normal çıktı öncesinde yapılan tüm testler büyük ihtimal bulunur filkan dedil doktoru hatta ameliyat sonrasındada çok umutlu konuştular etesi gün benim rahim filmim çekilecekti vetüp bebk işlemlerine başlanacaktı rahim filmi için iğne vurludu ve sonucu bekliyorduk negatif dediler herşey iptal edildi 1 hafta sonra çıkan ptoloji sonucuna görede eşimde sperm oluşlumu var ama duraksıyor bi yerden sonra sonuç kök hücreyi bekleyin yada evlatlık alın ve bize bunu ne zman söylüyolar herşey iptal edildiği gün ben ağlıyorum adam bana evlatlık al iyo bazen bu doktorları anlamk gerçekten zor keşke biaz daha hassas olsalar

kızlar bende doktora gittim bugün dün adetim başladı. bugün ikinci evreye geçtik yumoşlar gelişmeye içimde büyümeye başlayacaklar inşallah.

melisela bence kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman yaptırın bu işler aceleye gelmez rahat olmak gerek umarım hareketlenir de o zamana kadar herşey yolunda gitsin inşallah

öyle acelece geldim hemen gidiyorum. merak ettim adaktan haber varmı diye ama yine yok sanırım. hayırlısı inşallah güzel haber getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…