Aynen canım benim de öyle işte bi geç geliyo bi erken geçen ay gecikmişti 4 gün ama geldi işte insan da böyle ümitleniyo acaba hamile miyim diye,napalım işte daha vakti saati var demek,hayırlısı Allahtan,hayır dileyelim hayır olsun inşallah.NURSEN canım stresten sanırım ya.benımde temmuzda tup bebek yabtıgımdan berı cok duzensız gelıyr dengesı bozuldu.ama sanırım tup bebekten sonra oluyrmus 4 aydr duzensız hem geccc hem bazende cok erken gelıyr
ewet canım bu aralar bende öyleyim sanırım havaların etkisi bu ne yapalım allahım en kısa zamanda derdimize derman versin.selam kızlar, kimse yok sanırım ama öle yazmak istedim..hep okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor niyeyse, yine psikolojim bozuk..üffffff bu çile ne zaman biter acaba? tek dert bebek değil, diğer arkdaşlar gibi benimde sıkıntılarım var ya..kimseyle konuşmak istemiyorum, eşim yok yanımda, her akşam ağlıyorum sinirden, arkdaşım yok sizlerden başka..ne bileyim yaa..Rabbim sen yardım et, iman aklı ver bana..:43
Kaan hoca da bizede şubata gün verdi, tüp bebek için ama nedense istemiyorum ben, yaza ertelemek istiyorum..şuanda yine klomen ve yeni ilaca (proxeed plus) başladık..İnş şifa verir eşime..herkese hayırlı akşamlar..dua bekliyorum sizlerden kızlar..
nasılsınız kızlar
adaktan haber gelmemiş
kızlar evlendik evleneli ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissettim hemde nasıl anlatamam öyle umutluydum ki varlığını hissettim bacılar inanın sonra sabah kalktığımda reğli olmuştum pazar günü sabahnamazına kalkınca gördüm nasıl üzüldüm anlatamam herif ağladı ben ağladım nasip değilmiş napalım normalde gögüslerim falan şişer belim ağrır hiçbiri olmadı canım sıkıldı ilk defa böyle hissettim kızlar gercekten hamile gibi hissetim 9 ay nasıl sabretcem diye düşünüyordum bir an önce karnım şişse falan diye düşünüyordum okadar emindim ki anlatamam ama tabiki boş bir duyguymuş belki yııların özlemide olabilir görseniz sizde hamile derdiniz zira annem ve kardeşim ki bu konuda hassas olduğum için hiç böyle şeyler demezler onlarda çekine çekine hamilemisin dediler karnım şiş kokulara aşırı hassas ve uykucu halim var birde annem hamilelerin gözleri böyle hafif çukurda ve parlak olurmuş öyle duruyor falan dedi zaten emindim hamile olduğuma onlarda böyle bakınca iyice havaya girdim tabi olucak bişey belki ama ne bilim ilk defa böyle hissettim ikinci mtesede sperm çıkmayınca bile b kadar üzülmemiştim sonuçta boş bir histi geldi geçti ama neyalan diyim müthiş bir duyguydu Rabbim inşallah nasip eder gölgesini yaşattı inşallah gerçeğinide yaşatır
Aramıza hoşgeldin arkadaşım,Allah şifa versin eşine,sen ne kadarlık evlisin canım?
hoşbulduk takdir i ilahi işte hakkımızda hayırlısı bende kızım olursa adını koyacaktım ama nasipMELISEELA canım ya ıste ıdare edyrm ust uste 4 kotu haber aldım aslında hala kotuyum ama artık bıktım ya yansıtmyrm rol yabyrm bıraz da ınsaalaalh gecenın ardından parlak bır GUNES hepımıze dogar.EBRAR 42 HOSGELDIN keske gelmeseydın hayırlısı RABBIM TEZ ZAMANDA yuzunu guldursun daha cok yenısın canım benım.bızım evlenmeden onceNISANLIYKEN KONUSTUGUMUZDA ESIMLE cocugumuz olursa koyacagımızı ısımdı EBRAR .COK GUZEL BIR ISIM.
öyle söyleme canım,insan ümidi olmadan nasıl yaşayabilir,nasıl ayakta kalabilir,Allah herşeye kadirdir,bizleri yoktan vareden Allah'ın herşeye gücü yeter şüphesiz,sakın umudunu kaybetme.Peki canım 6 yıllık evliliğinizde yeni mi çocuk istediniz,1 ay oldu öğreneli dedin ya ondan sordum canım.hoşbulduk ...6 yıllık evliyim bizimde azosperm ama herşey normal hormanlar normal genetik normal kromozom dizilişi normal patoloji sonucuna göre sperm oluşumu mevcut ama belli bi evrede duraksıyormuş spermler sanırım ümidimiz yok
öyle söyleme canım,insan ümidi olmadan nasıl yaşayabilir,nasıl ayakta kalabilir,Allah herşeye kadirdir,bizleri yoktan vareden Allah'ın herşeye gücü yeter şüphesiz,sakın umudunu kaybetme.Peki canım 6 yıllık evliliğinizde yeni mi çocuk istediniz,1 ay oldu öğreneli dedin ya ondan sordum canım.
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
benimde eşim azosperm ve biz bunu öğreneli 1 ay oldu geçmişi okudum yazdıklarınıza baktım duygularınızı o kadar iyi anlıyorumki yüreğimde hissttim her cümleyi rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin.hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin amin
hoşbulduk canım amin hepimizi inş.canım aramıza hoşgeldin keşke gelmez olsaydın allahım tez zamanda kurtarsın .
biz de 2,5 yıllık evliyiz yaza nasipse 3 yılımız bitecek,şimdi bitkisellerle tedavi oluyoruz(eşim yani)eğer yaza kadar olmazsa bebeğimiz tüp bebek tedavisine başvurucaz nasipse.önceden ,stedik te canım maddi manevi sebeplerle ancak 1 ay öncesinde TESE olabildi eşim yani hep ertlendi bişeyler sebep oldu siz kaç yıllık evlisinniz ?
nasılsınız kızlar
adaktan haber gelmemiş
kızlar evlendik evleneli ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissettim hemde nasıl anlatamam öyle umutluydum ki varlığını hissettim bacılar inanın sonra sabah kalktığımda reğli olmuştum pazar günü sabahnamazına kalkınca gördüm nasıl üzüldüm anlatamam herif ağladı ben ağladım nasip değilmiş napalım normalde gögüslerim falan şişer belim ağrır hiçbiri olmadı canım sıkıldı ilk defa böyle hissettim kızlar gercekten hamile gibi hissetim 9 ay nasıl sabretcem diye düşünüyordum bir an önce karnım şişse falan diye düşünüyordum okadar emindim ki anlatamam ama tabiki boş bir duyguymuş belki yııların özlemide olabilir görseniz sizde hamile derdiniz zira annem ve kardeşim ki bu konuda hassas olduğum için hiç böyle şeyler demezler onlarda çekine çekine hamilemisin dediler karnım şiş kokulara aşırı hassas ve uykucu halim var birde annem hamilelerin gözleri böyle hafif çukurda ve parlak olurmuş öyle duruyor falan dedi zaten emindim hamile olduğuma onlarda böyle bakınca iyice havaya girdim tabi olucak bişey belki ama ne bilim ilk defa böyle hissettim ikinci mtesede sperm çıkmayınca bile b kadar üzülmemiştim sonuçta boş bir histi geldi geçti ama neyalan diyim müthiş bir duyguydu Rabbim inşallah nasip eder gölgesini yaşattı inşallah gerçeğinide yaşatır
eşim TESE oldu canım Konyada bi özel hastahanede aynı zmanda tüp bebk merkezi isim vermeyim ..herşey normal çıktı öncesinde yapılan tüm testler büyük ihtimal bulunur filkan dedil doktoru hatta ameliyat sonrasındada çok umutlu konuştular etesi gün benim rahim filmim çekilecekti vetüp bebk işlemlerine başlanacaktı rahim filmi için iğne vurludu ve sonucu bekliyorduk negatif dediler herşey iptal edildiEBRAR esın tese oldumu nerde oldu sounuc?hıc mı hucre yok nasıl olur hormonlar hersey normal dedın acacba kanalımı tıkanık?gecmıs olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?