Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah yardımcın olsun bacım inşallah herşey güzel başlar güzel devam eder

a.s canım hoşgeldin

hadi hayırlısı canım inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin.

gelincik hadi hayırlısı arkadaşım herşey yolunda gitsin inşallah. adak hala gelmemiş inşallah herşey yolundadır

sağolun arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun... bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin Rabbim gönül muradını versin. güzel dilekleriniz için hepinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum...iyiki varsınız..

nissancım korkma canım doktorunda demiş iyi huyluya benziyor diye. ilaç felan verdimi çoğu kist ilaçla eriyor..

ya bacılar adaktan haber gelmemiş hala nerde bu kız
kızlar topiğin bu halini hiç begenmiyorum çok kötü eski haline getirseler

en büyük acı kimseye söylenemeyen kimseyle paylaşılamayan acıymış.benimde burda sizden başka bu derdi paylaşabildiğim kimsem yok iş yeri ayrı komşular ayrı dert hepsinin merakı benim neden bebeğim yok fısfıs herşeyin farkındayım rabbim sana sığınıyorum arkadaşlar bu derdi çeken herkes için dua ediyorum lütfen dualarımızda birbirimizi unutmayalım.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
allah hepimizin sifasını verir de kucaklarımızı bebekle doldurur inşallah

gelincik insallah tedavinde olumlu sonuc alirsin canim

nissan gecmis olsun..ins cabuk gecer gider

Son düzenleme:
sao cnm iyi olmaya çalışıyorum:84: sadece çokkkkk bağırmak istiyorum:84:

ne desem canim elimden bisey gelmiyor...icine atma agla acilirsin..bana aglamak iyi geliyor ferahliyorum biraz
allahim hepimize yardim etsin insallah en kisa zamanda kurtuluruz bu dertten

........................................

Son düzenleme:
bazen banada oluyor oyle allah kolaylik versin hepimize
yasadiklarimiz zor seyler

iyi geceler canlarım
zamancım rabbim inşl o duyguların gerçeğinide yaşatır sana en büyük hayaline kavuşursun

gelincik canım inşl herşey yolunda gider arkadaşım tedavinin sonu hayırlı bebişli olsun inşl

meliselacım ilaçlar işe yarayacak canım hiç merak etme eğer şubat tatili içine sinmiyosa zaten bekle yaza kadar önemli olan seninde istediğin motive olduğun zamandır ama inşl hiçbirine gerek kalmazda kendiliğinden gelir eşin tekrardan test yaptıracaktı arkadaşım noldu yaptırmadı mı bide canım eşinle ayrı şehirlerdesiniz allah kavuştursun sizi çok zordur eminim

nissancım geçmiş olsun hayatım inşl önemli bişey değildir seni çok fazla uğraştırmaz ve yormaz canım

zcu inşl yarınki testte güzel sonuçlar alırsınız hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

adaktan hala ses yok inşl bu hayra alamettir ama meraktayız inşl yarın gelir gerçi yarın bilgisayarımda yok haberleri akşama alacam malesef

ebrar arkadaşım aramıza hoşgeldin rabbim derdinin dermanını versin inşl en kısa zamanda

iyi uykular hepinize

gelincigim mutlu haberi umutla bekliyorum canım kardeşim..............Rabbim sıkıntısız bi tedavi süreci yaşatsın inş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…