Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah rüyaların gerçek olur arkadaşım

hoşgeldin umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun.Amin canım

maalesef bazen boyle düzensizlikler olabiliyor bende de oluyor bekarken ki ve evlendikten sonra ki zamanlarda hormonlar değişiyor ama bence doktora bir danış istersen

EBANA aleykum selam canım hosgeldın GELINCIK hayduı ınsaalah kalıtelı bol bol yumosların bebslerın olsun canım benım EBRAR canım kızılay a mı gıttın sen?rabbım sabr versın nıye boyle olumsuzu konusyuldukı canım yanı hastalıgın sebebı ne kı buna dayananarak evlatlık fılan denıldı sana doktorun ısmı neydı?canım benım su an senı cok ıyı anlıyorum.4 ay oncede ben de olumsuzu bır tup bebek tedavım oldu

gelincik hadi hayırlısı arkadaşım herşey yolunda gitsin inşallah. adak hala gelmemiş inşallah herşey yolundadır

iyi olmaya çalışıyorum ya bende bugun doktora gittim 20 gün arayla regl olup tuhaflıklar görünce bir genel kontrolden de geçerim hem dedim. 6cm kist çıktı. tuhaflıklar ondanmış ne yapıcam bilmiyorum iyi huylu gözüküyor takibe alalım dedi bakalım neolucak inşallah kötü huylu değildir :18:ultrasonda gösterdi kocaman gözüküyordu korktum

Son düzenleme:
kızlar benim çıkmam lazım Allaha emanet olun size iyi sohbetler.kocaman öpüyorum

Yaa canım kötü huylu değildir inşallah.

EBRAR canım hoş geldin aramıza Allah tez zamanda bu dertten kurtarsın.NİSSAN canım geçmiş olsun canım Allah şifanı versin.GELİNCİK canım inşAllah her şey yolunda giderde hamiş olursun .MELİSELA JKLM canım arkadaşlarım zaman zaman hepimizin karamsar dönemleri oluyor.tabi bizim olmasında kimin olsun.ve diğer arkadaşlar inşAllah her şey yolunda giderde bu sıkıntıları atlatırız .bizde yarın sperm testi olucaz inşAllah umutlarımız boşa çıkmaz.

allahın izniyle sigara illetinden kurtuluyoruz arkadaşlar :))) Yarın ayın 1'i itibariyle sigarayı bırakıyoruz..... Aslında çok önceden bırakmamız gerekiyordu ama maalesef bir türlü başarılı olamadık. Son 6 ay bayağı azalttık hele ben 3-4 günde bir paket içiyorum. Allah nefretlik versin bitsin bu iş...

syesçim bırak bencede en iyisi olur ebrarcım hoşgeldin ama keşke hiç gelmeseydin allah hepimize sabır versin melise sana daha çok tek basına sın zor bişey allahım inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür o minicik güzel kokularımızla adakta daha gelmemiş galiba

Kızlar ahh öyle canım sıkılıyorki bi ilgilenicek bebegimiz olsaydı böylemi olurdık offfffffffff

allahın izniyle o da olacak canım.. bebişlerimiz de olacak biz kafamızı kaşıyacak vakit bulamıcaz

Sayescim ağzına bal kaymak ama benim pek umuudm yok acıkcası hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…