Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insanlar böyle işte malesef sevgilin olur düğün ne zaman diye seni gördükçe sorarlar,evlenirsin daha bebek yok mu derler,1.bebek olur 2. ne zaman diye sorarlar,insanlarla uğraşmak zor işte,Rabbim sabır versin hepimize ben de dua ediyorum hepimize,Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla inşallah mutlu haberleri birbirimize vermeyi nasip etsin.

Bu arada herkese günaydınnnn Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşallah,yeni bir gün,hepimiz için hayırlı olur inşallah.

nissancım korkma canım doktorunda demiş iyi huyluya benziyor diye. ilaç felan verdimi çoğu kist ilaçla eriyor..

yok canim ilac henuz vermedi bazi testler verdi yaptirmam icin onun sunucuna gore hareket edicek herhalde
nissan geçmiş olsun canım. inşallah yakın zamanda kaybolur gider

insallah canim kendiliginden kaybolur
gelincik insallah tedavinde olumlu sonuc alirsin canim

nissan gecmis olsun..ins cabuk gecer gider

sagola canim

insallah arkadasim sagol. herkese rabbim saglik sihat versin

merhaba melisela insalah hersey yoluna girer.ben topige cok giremiyorumda senin durumunu bilmiyorum,esinin oncesinden bahsedermisin hepmi sperm vardi olu olarak yoksa hic yoktuda sonra mi cikti merak eettimde

gelincigim mutlu haberi umutla bekliyorum canım kardeşim..............Rabbim sıkıntısız bi tedavi süreci yaşatsın inş......

Allah razı olsun nazmiyecim. bu sefer biraz daha rahatım açıkcası sen bilirsin istanbulun zorluğunu kendi evinde olunca insan daha rahat ediyor...inşallah sonucuda hayırlı olur...

canim insaalah en kisa zamanda bu dertten kurtulursun ve bebegine kavusursun.bence sperm belli bir evreye kadar olusuyorsa ilacla tadavi edilebilir,kaan aydost yada emre bakirciiogluna basvurdunuzmu?

günaydın kızlar nasılsınız.BLUEAVCI canım güzel dileklerin için çok sağ ol Allah razı olsun.inşAllah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız da biraz topiğe şenlik gelir:78:

Allah razı olsun nazmiyecim. bu sefer biraz daha rahatım açıkcası sen bilirsin istanbulun zorluğunu kendi evinde olunca insan daha rahat ediyor...inşallah sonucuda hayırlı olur...

canım bu sefer hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah... allah yardımcın olsun...

tanıştıkevlendikazospermi öğrendiktese ameliyatı olduk:94:sıfırı gördükaraştırdık sigarayı bıraktıkdengeli beslendik:ilaçlar kullandıkaz önce eşim sperm tahlili olmaya gittibende heyecanla bekliyorum :78:

ZCU canım rabbım emegınızın karsılıgını versın ınsaalalah guzel sonuclanır esın gelınce haber et merakytayım

jklm sağ ol arkadaşım rabbim hiçbirimizin emegini boşa çıkartmasın.Adak nerde kaldın canım.inşAllah mutluluktan uğrayamadın topiğe,meraktayız.

canım arkadaşım zcu inşallah eşin hayırlı,güzel haberler verir sana sonra sen de bizlere verirsin inşallah güzel haberi :81:

kızlar gerçekten Adak arkadaşımız nerelere kayboldu;o da güzel haberlerle döner bize inşallah.

sizi gidi sizi gidi ne beklediniz bu zamana kadar neyse hayırlısı olsun..
kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
sen nasılsın arkadaşım
Bu arada herkese günaydınnnn Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşallah,yeni bir gün,hepimiz için hayırlı olur inşallah.
aminnn

nede güzel anlattın canım inallah sonuna bebek yazarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…