Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı
korkulacak bısey yokmus...ama kontrol altında olucakmısım neyse kotu bısey çıkmadı ya

gözün aydin canim

nasılsınız bacılar
adaktan haber varmı
nissan hadi gözün aydın maşallah bişey çıkmadı

sağol zamancım sen neler yapıyosun??adak maalesef bebeğını kaybettı ancak 1 hafta tutunmuş canım

Son düzenleme:
NISSAN ohhhh ne guzel gozun aydın arkadasım masaalalh dıyelım gecmıs olsun.ZAMAN CIM adak dusuk yaptı maalesef canım. rahatsız dınlenmede((85:

jklm sağol canım valla bır ooooohhh cekeyım çok urkmuştum ya kotu bışey cıkarsa dıye :18: neyse umarım zaman geldığınde kontrollerımde de sorun cıkmaz sen nasılsın? tv de ''oyle geçer zaman kı var'' kımse seyretmıyormu

valla tv tam karsımda gozumde topıkte bır oraya bır buaraya:):):) osmannıııııııııııı seyretmemmmmıııııııııı

sagol canim seninde..ben iyiyim sen nasilsin?
çok şükür iyi diyelim iyi olsun fıstıkım benim :))
ben ben ben :))))
valla tv tam karsımda gozumde topıkte bır oraya bır buaraya:):):) osmannıııııııııııı seyretmemmmmıııııııııı

sanada iyi geceler canim
allah rahatlik versin

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydın eşim dün emre beye gitmişti kontrol için ve yapılan sperm testindeçıkan sonuç 5 milyon çıkış vaemıi 4 ayda sıfırda 5 milyonı bulduj rabbim herkesi bu dertten kurtarsın herkesin yüzünü güldürsün

GUNAYDIN fıstıklarCEYLINSU super bır haber ınsalalh devamı da gelır arkadasım ne mutlu bır haberle actık topıkı.sız hıpoluydunuz dımı:

GUNAYDIN fıstıklarCEYLINSU super bır haber ınsalalh devamı da gelır arkadasım ne mutlu bır haberle actık topıkı.sız hıpoluydunuz dımı:

günaydın canlar

evet jklm ceylinsular hipoluydu ceylinsucum tekrardan gözün aydın canım çok sevindim dediğin gibi 4 ayda 5milyonsa bu çok iyi geriside güzel bir şekilde gelecek arkadaşım darısı tüm kader arkadaşlarımızın başına inşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…