canım inşallah kavuşuruz yavrularımızaERYASU canım ne denir bilmiyorum( Ama allahtan umut kesilmez, inşallah sizinde yüzünüz güler her zaman dualarımdasın bunu bil....
BELGİNİM canım oluyoruz işte ara sıra böyle, bana da geliyorlar, canım inan şurdan şuraya gitmek istemiyor. Tükendiğimi, bittiğimi hissediyorum ama rabbim inşallah mükafatımızı verecek canım, er ya da geç. Allah sağlık, mutluluk ve geçim versin buradaki herkese, sonra da bebişlerimizi versin,feraha çıkarsın hepimizi....
ewet hayırlısı canmGUNAYDIN FISTIKLAR! BLUEAVCI canım benım cok ama cok ıcıme doguyr sen hamıle kalacaksın allahın ıznnıyle ınsalaalh.zaten sızın durumdakılerı den cocugu olmayan yok hemen hemen...darısı sana tatlım benım UMUTOLSUN ne olsun canım eryasunun uzuntusunu paylasyrz.kaan hoca olumlu konusmamıs evletlık,kok hucre falan demıs.ne olacak senın benım onun halı bılmıyorum.ama hep soyluyorum MEVLAM NE EYLERESE GUZEL EYLER INSAALALH.MAVIMENEKSE hıc grmryrsn tedavıye devam dımı.ınsalalah sen de bız de guzel haberler yazars bırgun su topıke.BELGINIM canım oluyr bazen bana da gelıyrlr boyle,bazende cok sıkıntı ust uste gelıyr.ama sankı cocugumuz olunca baska baska dertler olucak.yanı herseyın hayırlısı tatlım....AKKURT yolun cok basındasın umarım herseyınız su gıbı gecsın
canım geçmiş olsun kötü düşünme hemen bişey yoktur inşallahhhhkızlar günaydın:) dün akşam biraz moralim bozuldu, banyo yaptım sol göğsümde üst kısımda bir sertlik geldi elime..... adetim yeni bitti ve adet öncesi benim göğüslerim çok acır ve neredeyse 1 beden büyür, çok korktum, annem de adetin bitimiyle ilgililidir dedi ama ben önümüzdeki hafta doktora gidicem bizim yaşımızdakilere ultrason çekiliyormuş, inşallah kötü bişey çıkmaz. İyi düşünüyorum ama insan yine de tedirgin oluyor işte. Allah önce hepimize sağlık versin gerisi gelir inşallah, en önemli olan şey sağlığımız onsuz hiç bişey olmuyor....
bu arada herkese gunaydın
sağol canım alah razı olsun inşl en kısa ve hayırlı zamanda gelir bebişim seninde dediğin gibi bizim durumumuzda olanların çocuğu oluyormuş ama işte ne aşamalardan geçtiğimizi acanba olcakmı olmayacakmı diye düşündüğümüzde ister istemz sters oluyo insanhakkımızda hayırlısı olsun inşl hepimiz en kısa zamanda anne olurz
canım güle güle gidin hayırlı haberlerle dönün inşl gerçekten çaılşırken zor oluyordur hem izin almak hem de çaktırmamak için elinden geleni yapmak ama başka çare olsa keşke malesef yok
canım Allah razı olsun işallah hayırlı olur bizim için...Bir kapı aralanmış olur
Leylakcigim insallah güzel haberle gelirsin canim allah yardimciniz olsun..yolun acik olsun güle güle git gel
i
cicek sağol bacım işallah seviniceğimiz haber alırız.En ufak bir ümit bana dünyalara değer....İşallah Rabim bu yolda hiçbirimizi mahcup etmesin....
arkadaşım yolun açık olsun...çıktığınız bu zorlu yolda tüm engeller su gibi aksın gitsin...çok heyecanlısın tahmin edebiliyorum hep yaşadık bunları ...ama güzel düşünmek zorundasın...başka çaremiz yok...allah yardımcın olsun....ben evet tam olarak düzelemedim yazılanları ara ara okuyorum ama pek yazacak bişey bulamıyorum açıkçası....inşallah bir gün herşey yoluna girer....
leylak canım Allah yardımcınız oldun.umarım herşey istediğiniz gibi olur.sen gönlünü ferah tut.Allah sabredenlerin ve inananların her zaman yar ve yardımcısı olmuştur.Allah senin de yardımcın olsun.
LEYLAK ,ÇİÇEK nasılsınız kızlarrr:2:
LEYLAK ,ÇİÇEK nasılsınız kızlarrr:2:
napıyım canım iyi olmaya çalışıyorum yoksa kendime yapıyorum napıyımmmmsağol belginciğim ...sen nasılsın tatlım moralin biraz yerine gelmiştir işallah
sagol belgincigim bugun biraz durgunum hic keyfim yokk
sen nasilsin canim ne var ne yok
artik bizimde güzümüz gülsün..hep ruyalarimda baskalariinin cocuklari görüyorum
ben kendi cocugumu sevmek istiyorum artik...düsünmemeye calisiyorum ama olmuyor
merhaba kızlar.dün gece çok yoğun geçti eşimle beraber.eşimin memur arkadaşının hanımı doğum yapacaktı 15-20 günü vardı dün gece suyu gelmiş sancıları başlamış.bizde eşimle beraber evde çay demledik ve içmeye hazırlanırken eşime arkadaşından telefon geldi hocam acele yetiş eşim doğuruyor çok acil v.s deyince acayip panik olduk.aniden evden çıktık bize en yakın İL merkezine konyaya hareket ettik 170 km.anneyi görecektiniz ağrı sızı sancı v.s acıdım anneye.neyse eşim hemen 2 saatte yetiştirdi yollar acayip dağlık tehlikeli karlı zemin buzlu.ne olduğunu anlayamadık o şaşkınlık ve panik içerisinde yola çıktık 22,00 gibi saat 00,30 gibi hastanedeydik.özel bi hastanenin doğum servisine gittik hemen bebeğin kalbini dinlediler bebeğin kalbinin sesini duymalıydınız acayip bir duygu çok hızlı atıyordu kalbi sanki havuzun suyun içinden sesler geliyor gibiydi.hemen hastaneye yatış işlemlerini yaptılar müşahede altında tuttular anneyi.04,00'e kadar bekledik çocuk hala doğmamıştı neyse biraz uyuduk 2 saat kadar uyandığımızda annenin sancıları iyice artmaya başladı ve yavaş yavaş doğum gerçekleşmeye hazırlanıyordu.5 saat sonra annenin acısından sancısından sonra 10,00 gibi kız bebekleri dünyaya geldi muhteşem bir duygu anlataılamaz.birebir bizde olaylara şahit olmuş olduk.o kadar şirin bir bebekti görecektiniz bir ağlaması sızlaması var insan kıyamıyor.civciv yavrusu gibi.sabaha kadar biz dokuz doğurduk desek yeridir.anne çok sancılı bir doğum yaptı.hayırlısıyla evlatlarını dünyaya getirdiler.eşimle beraber içimizdeki bebek hasreti daha da fazlalaştı.bize de geriye kalan tatlı bir yorgunluk kaldı geriye ve de ailenin annenin babanın annanenin teyzelerinin amcalarının v.s hepsinin hayır dualarını aldık.içimiz kuş gibiydi bugün eşimle.göreceksiniz ne dualar ettiler allah ne muradınız varsa versin evladım allah size de nasip etsin allah yüzünüzü güldürsün v.s...kızlar rabbim o insanların dularının hürmetine bizlere de en kısa zamanda azospermi yenip hayırlı evlat vermeyi nasip eder inş.
allah yardımcın olsun canım tedavinin sonu bebekli olsun inşl
GUNAYDIN FISTIKLAR! BLUEAVCI canım benım cok ama cok ıcıme doguyr sen hamıle kalacaksın allahın ıznnıyle ınsalaalh.zaten sızın durumdakılerı den cocugu olmayan yok hemen hemen...darısı sana tatlım benım UMUTOLSUN ne olsun canım eryasunun uzuntusunu paylasyrz.kaan hoca olumlu konusmamıs evletlık,kok hucre falan demıs.ne olacak senın benım onun halı bılmıyorum.ama hep soyluyorum MEVLAM NE EYLERESE GUZEL EYLER INSAALALH.MAVIMENEKSE hıc grmryrsn tedavıye devam dımı.ınsalalah sen de bız de guzel haberler yazars bırgun su topıke.BELGINIM canım oluyr bazen bana da gelıyrlr boyle,bazende cok sıkıntı ust uste gelıyr.ama sankı cocugumuz olunca baska baska dertler olucak.yanı herseyın hayırlısı tatlım....AKKURT yolun cok basındasın umarım herseyınız su gıbı gecsın
amin canımmmmmmerhaba kızlar.dün gece çok yoğun geçti eşimle beraber.eşimin memur arkadaşının hanımı doğum yapacaktı 15-20 günü vardı dün gece suyu gelmiş sancıları başlamış.bizde eşimle beraber evde çay demledik ve içmeye hazırlanırken eşime arkadaşından telefon geldi hocam acele yetiş eşim doğuruyor çok acil v.s deyince acayip panik olduk.aniden evden çıktık bize en yakın İL merkezine konyaya hareket ettik 170 km.anneyi görecektiniz ağrı sızı sancı v.s acıdım anneye.neyse eşim hemen 2 saatte yetiştirdi yollar acayip dağlık tehlikeli karlı zemin buzlu.ne olduğunu anlayamadık o şaşkınlık ve panik içerisinde yola çıktık 22,00 gibi saat 00,30 gibi hastanedeydik.özel bi hastanenin doğum servisine gittik hemen bebeğin kalbini dinlediler bebeğin kalbinin sesini duymalıydınız acayip bir duygu çok hızlı atıyordu kalbi sanki havuzun suyun içinden sesler geliyor gibiydi.hemen hastaneye yatış işlemlerini yaptılar müşahede altında tuttular anneyi.04,00'e kadar bekledik çocuk hala doğmamıştı neyse biraz uyuduk 2 saat kadar uyandığımızda annenin sancıları iyice artmaya başladı ve yavaş yavaş doğum gerçekleşmeye hazırlanıyordu.5 saat sonra annenin acısından sancısından sonra 10,00 gibi kız bebekleri dünyaya geldi muhteşem bir duygu anlataılamaz.birebir bizde olaylara şahit olmuş olduk.o kadar şirin bir bebekti görecektiniz bir ağlaması sızlaması var insan kıyamıyor.civciv yavrusu gibi.sabaha kadar biz dokuz doğurduk desek yeridir.anne çok sancılı bir doğum yaptı.hayırlısıyla evlatlarını dünyaya getirdiler.eşimle beraber içimizdeki bebek hasreti daha da fazlalaştı.bize de geriye kalan tatlı bir yorgunluk kaldı geriye ve de ailenin annenin babanın annanenin teyzelerinin amcalarının v.s hepsinin hayır dualarını aldık.içimiz kuş gibiydi bugün eşimle.göreceksiniz ne dualar ettiler allah ne muradınız varsa versin evladım allah size de nasip etsin allah yüzünüzü güldürsün v.s...kızlar rabbim o insanların dularının hürmetine bizlere de en kısa zamanda azospermi yenip hayırlı evlat vermeyi nasip eder inş.
sağol blueavcı ve dua eden tüm arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız
selamün aleyküm arkadaşlar. uzun zamandır arada bir uğrayıp çıkıyorum. bu aralar birhayli yoğun geçiyor. allah yardımcımız olsun inşallah.kardeşimi askere uğurladık. allahım ne kadar zormuş.... canımın içi diyarbakırda asker. şimdide mardin nusaybine gidecekmiş. allahım hayırlısıyla gidipte sağ sağlim gelir inşallah. allah cümlesini korusun...... bende bu ay hormon tahlillerimi tekrar yaptırdım. sonuçları henüz doktor görmedi bakalım hayırlısı...... eşimde bugün sperm tahlili yaptırdı sonucu yarın alacak allah hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?