Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inşallah kavuşuruz yavrularımıza
ewet hayırlısı canm
canım geçmiş olsun kötü düşünme hemen bişey yoktur inşallahhhh
bu arada herkese gunaydın

merhaba canım

canım içine kapanma ara sıra uğra dök içini rahatlarsın...canım bu zorlu yolda işallah işimiz su gibi akar gider.Güzel dülşünmeye çalışıyorum bana dua edin nolur kızlar

leylak canım Allah yardımcınız oldun.umarım herşey istediğiniz gibi olur.sen gönlünü ferah tut.Allah sabredenlerin ve inananların her zaman yar ve yardımcısı olmuştur.Allah senin de yardımcın olsun.

Allah razı olsun canım iiii dileklerin için söylediklerine katılıyorum sabredip ve inanmak gerek.Rabbim derdi vermiş elbet bir gün dermanını da verir....Eğer bu şekilde kendimi teselli etmesem yaşayamam herhalde gerçi hepimiz için geçerli sabredip vaktin satin gelmesini bekliycez.Allahım hepimize bir ışık göstersin ve küçüçük ışık git gide büyüsün ...ve sonunda bebeklerimize kavuşalım

amin leylakcigim allahim hepimizin gönlünün muradini versin tez zmanda

artik bizimde güzümüz gülsün..hep ruyalarimda baskalariinin cocuklari görüyorum
ben kendi cocugumu sevmek istiyorum artik...düsünmemeye calisiyorum ama olmuyor

merhaba kızlar.dün gece çok yoğun geçti eşimle beraber.eşimin memur arkadaşının hanımı doğum yapacaktı 15-20 günü vardı dün gece suyu gelmiş sancıları başlamış.bizde eşimle beraber evde çay demledik ve içmeye hazırlanırken eşime arkadaşından telefon geldi hocam acele yetiş eşim doğuruyor çok acil v.s deyince acayip panik olduk.aniden evden çıktık bize en yakın İL merkezine konyaya hareket ettik 170 km.anneyi görecektiniz ağrı sızı sancı v.s acıdım anneye.neyse eşim hemen 2 saatte yetiştirdi yollar acayip dağlık tehlikeli karlı zemin buzlu.ne olduğunu anlayamadık o şaşkınlık ve panik içerisinde yola çıktık 22,00 gibi saat 00,30 gibi hastanedeydik.özel bi hastanenin doğum servisine gittik hemen bebeğin kalbini dinlediler bebeğin kalbinin sesini duymalıydınız acayip bir duygu çok hızlı atıyordu kalbi sanki havuzun suyun içinden sesler geliyor gibiydi.hemen hastaneye yatış işlemlerini yaptılar müşahede altında tuttular anneyi.04,00'e kadar bekledik çocuk hala doğmamıştı neyse biraz uyuduk 2 saat kadar uyandığımızda annenin sancıları iyice artmaya başladı ve yavaş yavaş doğum gerçekleşmeye hazırlanıyordu.5 saat sonra annenin acısından sancısından sonra 10,00 gibi kız bebekleri dünyaya geldi muhteşem bir duygu anlataılamaz.birebir bizde olaylara şahit olmuş olduk.o kadar şirin bir bebekti görecektiniz bir ağlaması sızlaması var insan kıyamıyor.civciv yavrusu gibi.sabaha kadar biz dokuz doğurduk desek yeridir.anne çok sancılı bir doğum yaptı.hayırlısıyla evlatlarını dünyaya getirdiler. eşimle beraber içimizdeki bebek hasreti daha da fazlalaştı.bize de geriye kalan tatlı bir yorgunluk kaldı geriye ve de ailenin annenin babanın annanenin teyzelerinin amcalarının v.s hepsinin hayır dualarını aldık.içimiz kuş gibiydi bugün eşimle.göreceksiniz ne dualar ettiler allah ne muradınız varsa versin evladım allah size de nasip etsin allah yüzünüzü güldürsün v.s...kızlar rabbim o insanların dularının hürmetine bizlere de en kısa zamanda azospermi yenip hayırlı evlat vermeyi nasip eder inş.

aminn canim allahim bizlerede nasip eder insallah.. allah annesine babasina bagislasin ömrü uzun olsun
bebeginde

sağl canım eşime hayıt thumu çayı içiriyorum fsh düşsün diye bakalım test yaptırmadı daha

amin canımmmmm
sağol blueavcı ve dua eden tüm arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

canım nasılsın ne var ne yok

selamün aleyküm arkadaşlar. uzun zamandır arada bir uğrayıp çıkıyorum. bu aralar birhayli yoğun geçiyor. allah yardımcımız olsun inşallah. kardeşimi askere uğurladık. allahım ne kadar zormuş.... canımın içi diyarbakırda asker. şimdide mardin nusaybine gidecekmiş. allahım hayırlısıyla gidipte sağ sağlim gelir inşallah. allah cümlesini korusun...... bende bu ay hormon tahlillerimi tekrar yaptırdım. sonuçları henüz doktor görmedi bakalım hayırlısı...... eşimde bugün sperm tahlili yaptırdı sonucu yarın alacak allah hayırlısını versin inşallah.

canim gule gule gitsin rabbim cumlesiyle esirgesin benim kardesimde subatta gidecek allahim butun askerlerimizi korusun sag saglim yapar gelirler allahin izniyle insallah....
insallah test sonucu iyi cikar canim allah buyuktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…