Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağolasın canım.. allah hepimizin gönlüne göre versin.. iki yıla kadar benimde yaşım ilerlemiş olur, biyolojik saatimiz işliyor ama sizler için çözüm olur inşallah..

canım benimde yaşım çok küçük sayılmaz 34 yaşındayım.Allah yazdıysa olur gerisi boş .hepimiz emekler veriyoruz ama nasipse oluyor.

canım kardeşin hayırlısıyla gitsin gelsin sperm testide inşallah bolca sperm çıkar..
iyiyim belginim sen nasılsın sıkıntılı olduğunu yazmışsın inşallah geçecek canım inşallah hepimizin sıkıntıları son bulacak artık
amin canım
gunaydin kizlar umarim herkes iyidir
iyi canım sen
aminnnn
allah büyük canım belki 2.tesede bulunur kim bilir
canım benimde yaşım çok küçük sayılmaz 34 yaşındayım.Allah yazdıysa olur gerisi boş .hepimiz emekler veriyoruz ama nasipse oluyor.

ewet inşallah allahım nasip eder

"Hiç düşündünüz mü;Hz.Yakup neden Hz.Yusuf ile imtihan edildi?Çünkü Hz.Yakup en çok Hz.Yusuf'u sevmişti ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilirdi..."
bunu okur okumaz yüzümde bi tebessüm oluştu.. çok sevdiğim eşimi düşündüm hemen evet Rabbim beni onunla imtihan ediyor ve ben ona sımsıkı sarıldım imtihanım iyi geçecek ve başarıya ulaşacağım dualarımız kabul olunacak Allah'ın izniyle... :)

canım sağol özel merkezlerde evet 3 yıl aranmıyor ama tıp fakültesinde 3 yıldan önce tüp bebek desteği var mı onu merak ediyorum gerçi yoksa da özel merkeze gideriz dayanamam 2 yıl daha. canım bir de meryem suresi var onun da anlamı mükemmel kuran-ı kerimimizde ki her ayetin anlamının olduğu gibi. Allah kabul etsin inşallah :)

annesine babasına hayırlı bi evlat olsun inşallah. yakınlarının da duaları kabul olsun inşallah Rabbim kimseyi annelik babalık duygusundan mahrum etmesin

mrb canım aramıza hoşgeldin eşine geçmiş olsun inşl birdaha nüksetmez canım benim eşimde 15 yaşında beyin tümörü ameliyatı olmuş ve ameliyattan bir kaç ay sonrada kemoterepiye başlanacakmış fakat şöyle bir güzel rtarafı oldu bizim durmun eşim gerek kalmadan kemoterapiye gerek kalmadan tedaviye güzel cevap vermiş eşimde her yıl rütin konturölde inşl tekrarlamaz her geçen yıl sonuçları daha iyi çıkıyor neyseki benim eşimdede 0sperm vardı ama hastalığımızın adı hipogonodzmmiş çok şükür bununda tedavisi var şuan normal yoldan evlat sahibi olabilecek durmdayız allahım inşl sanada burdaki tüm arkadaşlarımada ve bilmediğim evlat hasretiyşe yanan arkadaşlarımada nasip etsin inşl eşinede tekrardan geçmiş olsun diyorum sana durmumuzu yzmamın sebebi ben hep düşünürdüm eşim kemoterpi almış olsaydı diye şimdi sende böyle yazınca kendimi dinliyomuşum gibi oldum canım

ebanacım hoşgeldin canım nerelerdesin sen bir gittin pir gittin derlerya o hesap seninkide kardeşine uğurlar olsun canım güle güle gidip gelsin oda diğer askerlerimizde inşl kazasız belasız benim kasıda gidecek kardeşim allah hepsinin yardımcısı olsun eşinde test vermiş inşl güzel sonuçlar alırsınız canım sende yazmışsın test sonucunu ama ben anlamaöm iyi mi kötümü inşl herşey yolunda giderde çocuğuna kardeş gelir bizleri unuttma gelişmelerden haberdar et aradada gir kendini özletme

canım bu güzel bilgiler için çok teşekkürler..umarım birgün bizimde bebelerimiz olur..

canım üzülme dicem ama boş, rabbim hayırlısını versin, yumarım herşey düzelir birgün..ama ümidini asla kaybetme..

ayy canım benim, zaten senin güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda, inş sonuçlarınız iyi çıkmıştır, geçmişi okudum ama göremedim..çok şükür atlattın sen, bizde atlatma aşamasındayız inş..%90 hareketsize düştük bizde :))) Allah'ım hayırlısını versin..inş bu aylarda olacak senin..ben inanıyorum tüm kalbimle..ve en kısa zamanda bekliyorum hayatım güzel haberini..

Selam herkese..kaç gündür giremedim ve geçmişi okuyamamıştım..çok şükür okudum.bende dönemi bitirdim, seminerimi verdim..1 ay rahatım..kızlar nolur duaya ihtiyacım var bugünlerde..dua istiyorum sizden..

sağol meliselacım inşl en kısa zamanda güzel haberleri vermek nasip olur sonucu yazmamıştım ben ondan görmedin canım en son yaptırdığımız testte toplamda 76milyon spermimiz var canım ama bu şuanlık bizimde hızda problemimiz var hızlı %34 hareketsiz %63 bizimde hareketlide artış olması geerkiyor yıkamalıda bi sıkıntı gözükmüyor ama yıkama yağılınca %58 hızlı %30 hareketsiz aşılamada tutma ihtimali yüksek tabi allah nasip ettiyse şimdi 1ay daha kullanıp ilaçları test yaptıracağız eğer hızda değişiklik olmazsa 2hafta daha durup emre beye gidicez artık neyin ne olduğu çıkacak meydana hakkımızda hayırlısı olsun bende senin güzel haberlerini bekliyorum

dönemide kapatmışsın semineride çıkarmışsın aradan çok sevindim umarım dinlenme fırsatı bulursun öpüyorum canım kocaman

ayyy canım benim süper maşşallah..aman nazar değmesin artık strese gerek yok, oluruna bırak canım..sizin doktorunuz emre beydi dimi..bize tedavimizde hiç iğne vermediler niyeyse..kaan hoca direkt klomen ve vitamin verdi..bu arada canım sizde hareket için proxeed kullanabilirsiniz, veya diğer vitaminlerden..ama çok seviniyorum sizin adınıza canım.. evet dönemde bitti, 1ay dinleneceğim..eşimde yanımda ohh..çok şükür..bende çok öpüyorum..

ohhh cancağızım dinlen bakalım eşinde yanında sefasını sür bu durumun.meliselacım acaba stres yapmamak mümkünmüki çünkü biz normal insanlara göre bebk için 1-0 geriden gidiyoruz zor aşamalardan geçtiğimiz için acaba olurmu olmazmı kaygımız illaki var evet canım bi,zim doktoumuz emre beydi benim eşime verilen iğneler rutin hipo hastalarına verilenlerden sizin böyle durumunuz olmadığından bi sıkıntı yok canım eşimde bitkisel olarak takiveye bişe demiyor ama ilaç felan içmem diyor oda haklı bişe diyemiyorum zaten ameliyatından dolayı haftanın her günü içmesi gerekn 2ilacı var ee bide haftanın 4günü iğne zorlayamıyorumda o sebepten

canım haklısın biz çok heyecanlıyız ama napalım, etkilenirsin diye korkumdan söylüyorum, bende aynen senin gibiyim valla..bazen diyorum, %2 hareketle bile Allah kısmet ederse belki hamile kalırım diyorum ve heyecanla bekliyorum adetimi..herşeyin hayırlısı olsun ama inş aşacağız bunlarıda..2011 hepimize uğurlu gelir inş..bu sene olmasını çok istiyorum bebeğimiz, eşiminde durumu bu ay belli olacak, yanıma gelip gelmemesi..birde onun heyecanı var bu ara, dua et bizede lütfen..yan yana olursak belki bakarsın tutar :))) çok öpüyorum iyi geceler..

cnm senin eşinin problemi neydi tam olarak

Günaydın herkese dün Kaan hocanın yanındaydık öncelikle şünü söylemek isterim ki Kaan hoca çok iii bir doktor ve çok açıklayıcı konuşüyo.Kızlar eşime iii dedi yani kötünün iyisi muayne etti ve yumurtalıklar gayet iii dedi şaşırdı hatta nasıl hormon değeri yüksek diye ve çok sonradan olmuş o zaman dedi ben tıkanıklık var sandım dedi ve testojel verdi bir ay kullanıcaz ondan sonra mail atıcaz durumunuz iii dedi ve kızlar ilk defa dün biraz içime su serpildi......Bitkisel olarak yeşil yapraklı sebzeler ve ısırgan otu çayı ve incir,badem,fındık ve fasulye ve özelikle nohut yemesini söyledi kızlar benden bu kadar tedaviye başlamak bile güzel bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlar Allah sizden razı olsun ..Bu zorlu yolda işallah hepimiz en son evlatlarımıza kavuşmuş olarak burdan ayrılıcaz

gunaydin canim kaan hoca ne guzel seyler soylemis senin adina sevindim canim insallah kremin faydasi olurda tez zamanda hamile kalirsin canim.

gunaydin canim kaan hoca ne guzel seyler soylemis senin adina sevindim canim insallah kremin faydasi olurda tez zamanda hamile kalirsin canim.

işallah canım faydası olur bende o günleri görürüm.Kızlar dua ederken inan hepimize dua ediyorum İşallah hepimiz görürüz o günleri o gün benim doğduğum gün olur herhalde o haberi duyunca

herkese gunaydın.. leylakcım sana da gunaydın demek ıstıyorum senın adına cok sevındım ınsallah tedavınız de guzel ılerler ve ıyı haberler verırsınız sızın sonucları tam hatırlayamadım ama doktor gayet guzel demıs sanırım artık morallerı bıraz yukseltmenın zamanı geldı rahat bırak kendını stres yapma yolunuz acık olsun arkadasım

gozun aydin leylak cok sevindim
bende aynen senin gibi hissetmistim gecen yil kaan hocaya gidince ...cok guzel bir duygudur bilirim en dar zaamnainda sana olabilir deneyin demesini doktorun..insaallh en kisa surede bu problemden kurtulursunuz canim

gözün aydın canım çok sevindim inşallah bu güzel haberin devamı olarak tez zamanda hamiş olduğunu da öğrenirsin de mutluluğun katlanır

evet canım malesef bizde böyle bir problem çıktı, ve malesef ki daha önceden yanış yapılan ve temiz çıkan delesyon sonucu da değişti incelenen tüm bölgelerde delesyon saptandı.yani bizim için tıbbi olarak herşey bitti diyebilirim.m.tese şansı bile vermiyorlar.46 xxy sonuç.aslında fazladan gelen bir tane x in y nin içine saklanmasıymış küçük bir noktada gizlenmiş ve üzeri y kromozomu ile kapatılmış ve bundan dolayı ayrılamamış anne karnındayken kromozomlar.hiç duymamıştım böyle birşey 47 xxy kategorisine girmiyormuş.görünüm olarak da hiçbir problem yok kıllanma normal boy uzun değil kas yapısı da normal ne yapıcaz bilmiyorum hiçbirşeyden ümidim de umudum da kalmadı herşeyden bıktım arkadaşlar.her defasında umutlanmak ve hüsranla sonuçlanması hele de başındayken bitmesi ümitlerin hazmedemiyorum bu duruma.lbizim imtihanımızda böyleymiş diyorum artık bu dünyada olmasa da ahirette evlat özlemimizi inş.dindirir rabbim.onun herşeye gücü yeter.

Son düzenleme:

gozun aydin leylak cok sevindim
bende aynen senin gibi hissetmistim gecen yil kaan hocaya gidince ...cok guzel bir duygudur bilirim en dar zaamnainda sana olabilir deneyin demesini doktorun..insaallh en kisa surede bu problemden kurtulursunuz canim

gözün aydın canım çok sevindim inşallah bu güzel haberin devamı olarak tez zamanda hamiş olduğunu da öğrenirsin de mutluluğun katlanır
Kızlar hepinizden Allah razı olsun ümit yolculuğum başlaı işallah sonu da güzel olur .Günlerdir ilk defa kendimi mutlu hisediyorum içim içime sığmıyo ....

evet canım mümkün olduğu kadar relaks olmamız lazım becerebildiğimiz kadar artık hiç belli olmaz canım eğer rabbim nasip ettiyse %2lik hareeketlede olur biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış inşl canımcım bu yıl herkese uğur getirsin inşl eşinde senin yanına dönebilir en azından yumoş dönemlerini boş geçirmezsiniz dualarımdasın canım ben sende güzel haberler bekliyoruz her zaman
cnm senin eşinin problemi neydi tam olarak
canım önceki sayfada ayrıntılı yazmıştım aslında benşm eşim beyin tümörü ameliyatı geçirmiş küçükken buna bağlı olarak hormonları(lh ve fsh düşük testesteron normaldi)düşük hastalığın adı hipogonodzm tedaviden önce bizdede 0 sperm vardı ama tedaviyle düzeltilebilen bir hastalıkmış biz derdimizin dermanını bulduk sıra bebekte inşl darısıdasizlere olsun bende sizin yaşadığınızı yaşadık çok iyi anlıyorum sizi tek farkımız vardı benimkinde düzelebileceği ihtimali vardı işte

canım çok güzel bir haber verdin bize böyle umutlu dönmene çok sevindim kaan hocanın listesine harfiyen uy bu süre zarfın da iyice besle kocacığını sonunda herşey çok güzel olacak inşl

canım ne diyeceğimi bilmiyorum allah yardımcın olsun sabrını versin inşl hiç ummadığın beklemediğin bir anda bi kapı açar sana inşl bir mucize gerçekleşirde hamile kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…