Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kardesin hayirlisi ile sag saglim gidip gelir insallah arkadasim, tahlil sonuclarin da guzel cikar insallah

özlemiştik seni canım arada bir uğra kardeşinde sağ sağlim askerliğini yapıp gelir inşAllah,Allah kavuştursun.canım inşAllah sonuçlarınız gönlünüzün dilediği gibi olur.

hayırlı cumalar kızlar .Allah bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin.buradaki ve daha bilemediğimiz bizimle aynı kaderi baylaşan herne dilden her ne ırktan her ne vatandan olursa olsun evlat ateşiyle yanan tüm insanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.hayırlısıysa dualarımız kabul olsun.:97:

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak 3 gün önce sperm testi yaptırdık 18 milyon yuvarlak hücre görüldü yazıyor bu nedemek cvplarsanız sevinirim

canlarım kader nissan zcu aminnn inşallah. allah ileklerinizi kabul etsin inşallah. zcu canım bende sizleri özledim. can yoldaşlarım allah hepinizden razı olsun. ben sonuçlarımı aldım. fsh yüksek. progesteron düşük. eşiminkinide pazartesi alacağız. allah hayırlısını versin. kadercim kardeşininde yolu açık olsun. sağ salim gidip döner inşallah. hepinize hayırlı cumalar

pamuk arkadaşım yanlış bilmiyorsam yuvarlak hücre lökasit yani enfeksiyon diye biliyorum. muhtemelen antibiyotik tedvisi uygularlar. geçmiş olsuncanım

pamuk arkadaşım yanlış bilmiyorsam yuvarlak hücre lökasit yani enfeksiyon diye biliyorum. muhtemelen antibiyotik tedvisi uygularlar. geçmiş olsuncanım

canım cvbın için tşk ederim antibiyotiğin spermlere zarar verdiğini söylüyorlar arkadaşlar

selam kızlar..
hepimizin bir umudu ve hayalleri var.. hep bi bebişimiz olsun istiyoruz. Bütün acılar, emekler, göz yaşlarımız, adet olduğumuz zaman yaşadığımız üzüntülerimiz... hepsi evlat sahibi olabilmek için ödediğimiz bedeller değilmi..? sizleri çok iyi anlıyorum, benimde eşim azospermi ama sizlerin durumundan biraz daha farklı benimkisi.. benim ilk eşimden 7 yaşında dünya tatlısı bi kızım var ama şuanki eşim malesef baba olamıyor. Bundan 6 yıl önce eşim lenfoma teşhisi ile kanser tedavisi görüyor ve kemoterapi uygulanıyor. Sonrasında ise kısırlık meydana geliyor. Çok şükür şuan sağlık durumu çok iyi ama baba olmayı çok istediği için bizde tedaviye başladık. Benim tüm tahlil sonuçlarım iyi olmasına rağmen eşimde sıfır sperm çıktı. sonrasında mikro tese ameliyatı yapıldı ama malesef sonuç yine değişmedi. doktorun söylediğine göre, şuanki tıp imkanlarına göre yapılacak birşey yokmuş.. tabii bu durum eşimi oldukça üzdü, kızımda bi kardeşi olsun istiyor ve hergün allaha dua ediyor. tıbbi olanaklar yolun sonu desede, içimden bi ses "bekle ve pes etme" diyor... Hepinizi sevgiyle öpüyorum..

hosgeldin demek adettenmis. birsey sorabilirmiyim esin kanser tedavisi kemoterapi gormeden ilerisi icin sperm alip dondurmamislar mi baba olma hakkini nasil almislar elinden anlamadim neden soruyorum cunku benim bir arkadasimin kardesi de kanser tedavisi gordu ve ondan sperm alip ilerde baba olma hakki icin dondurdular

hoşbulduk canım.. malesef ozaman doktorlar böyle bişey söylememişler çünkü eşimin kanseri ileri düzeyde olduğu için bir an önce kök hücre nakline geçip kemoterapi uygulamışlar..

hoşbulduk canım.. malesef ozaman doktorlar böyle bişey söylememişler çünkü eşimin kanseri ileri düzeyde olduğu için bir an önce kök hücre nakline geçip kemoterapi uygulamışlar..

anladim ama cok uzuldum gercekten insallah simdi sagligi yerindedir

hoşgeldin tubisce inşallah tez zamanda kurtulursunuz bu dertten geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir eşin

hoşgeldin tubisce inşallah tez zamanda kurtulursunuz bu dertten geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir eşin

teşekkürler canım.. şuan eşimin sağlığı çok iyi ama yinede nüksetme ihtimali var. her yıl yapılan kontrollerinde biraz tedirgin olsakta çok şükür sonuçlar iyi.. şimdilik korkulacak bişey yok, iyi dilekleriniz bana moral verdi, iyiki varsınız..

canim allah kavustursun güle güle gitsin gelsin kardesin..allahim tüm askerleri korusun
test sonucuda insallah iyi güzel olur canim

geçmiş olsun canım.Ankaradan dr. Kaan Aydos hoca iki yıla kadar kısırlık için kök hücre tedavisi başlanır demiş birçoğumuz için umut bu inşAllah daha önce tedavi olursunuz ama olmassada kök hücre var.Allah hepimizin çaresini tez zamanda versin.

hosgeldin allahim tez zamanda kurtarsin gecmis olsun

sağolasın canım.. allah hepimizin gönlüne göre versin.. iki yıla kadar benimde yaşım ilerlemiş olur, biyolojik saatimiz işliyor ama sizler için çözüm olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…