Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim güzel haberle gelmissin cok sevindim insallah hemile haberinide alirim

ne denir bilemiyorum allah yardimcin olsunn güzel kapilar acsin size allahim büyük

böyle bir durumda insan ne diyeceğini inan bilemiyo ama Allahtan ümit kesilmez belki ilerde kök hücre çıkınca tedavisi olur işallah

bilmiyorum belki zamanla buna da alışırız ama hep bir yanımız yarım kalacak bu da hiç aklımızdan çıkmayacak.hayırlısı demekten başka bir cümle gelmiyor şuan içimden, kaderde bunu da görmek varsa görürüz ne yapalım.tşk ederim kader arkadaşlarım destekleriniz için.inş.allah hepimizi kurtarır bu dertten ve haketmeyen kimseye de yaşatmaz böyle bir acıyı.

canim cok uzuldum rabbim sabir versin,insaalah baska kapilar acilir baska yeni tedavi kapilari,Allahtan umut kesilmez,rabbim yar ve yardimcin olsun

inşallah canım inşallahhh

canım benim ne desem boşş allah büyük hiç belli olmazzz

tatlım mrh canım yazdıklarını okudum,ama rabbim herşeye kadirdir bu bizim derdimiz çok farklı birşey kuranı kerimde kaç yerde konusu geçiyor.zekeriya peygamber oğlu yahyaya nasıl sahip olmuş inanamazsın.zekeriya peygamber diyor ki ben yaşlı bir adamım karımda kısır benim nasıl bir erkek çoçuğum olur ki diyor.rabbimde bu benim için zor değil diyor...ve onlara yahya peygamberi NASİP EDİYOR .canım çok ama çok zor sabır ama meyvesi tatlı ne olur umudunu kaybetme sonra isyana gidersin rabbim senden herzaman umudum var de inan senin için özellikle dua edeceğim namazlardan sonra hepinizin tek tek avatar isimlerinizi sayıyorum.ne olur ümitsizlik kuyusuna düşme ayrıca bir şey daha söyliyeyim 5 yıllık evliğimde bebeksizliğe,pervasızca söylenen edepsiz sözlere alıştım Allaha havale ediyorum rabbim onlardan hakkımı sen al diyorum...üzüntü başka hastalıklara sebep oluyor canım bunu düşün kendinizi yıpratmayın bol dua edelim inşanlah A.E.OL

geçen hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve çok kötü olduk yardımlarınızı bekliyorum

geçmiş olsun canım rabbim tez şifalar versin öncelikle şunu söyliyeyim derdimiz yani azo dermansız bir dert değil sadece uzun sabır gerektiren bir tedavisi var .inşanlah sabırla ve azimle sonuca ulaşırsınız.eğer eşiniz devlet memuru ise üniv hastanelerini tavsiye ederim pek masrafınız olmuyor ama süreç çok uzuyor.maddi durumunuz iyi ise buradaki arkadaşlrın çoğunun gittigi kaan hoca var onu tavsiye ederim arkadaşlar çok memnun.hayırlısı neyse o olsun üzülmeyin rabbim yardım ediyor.tedaviye bir başlayın önce neyin ne olduğunu iyice bi öğrenin bir anda umutsuzluğa düşmeyin A.e. olun .

çok sağol canım geriye dönük sizleri tanımaya çalıştım ama genelde yorumlar yazılmış keşke bi liste falan yapabilsek.Ön bir araştırma yaptım emre beyin adını çok duydum herhangi bir fikrin var mı..Sizin durum tam olarak nedir

tekrar mrh canım öncelikle doktorların isminden önce akademik kariyerlerine bakın prof mu operatör mü diye .sonra kadrosuna bakın çünkü bizim konumuzu suistimal eden çok kişi var rant haline getimişler para tuzakları çok sakın düşmeyi sülü püslü reklamlara bakmayın doktoru iyi araştırın tedaviye öyle başlayın .bizim sorunumuzda ırsı azo yani hiç sperm yoktu işte bizde tedavi aşamasındayız bir yıldır eğe tıp fakültesine gidip geliyoruz.eşim amaliyat oldu bir miktar sperm bulundu donduruldu inşanlah tüp bebek denenecek artık hayırlısı bu işte dua tam teslimiyet va sabır moral çok önemli moralinizi yüksek tutun eşine çok destek ol.siz kaç yıllık evlisiniz devlette tedavi için 3 yıl şartı var ayrıca bu konuda eskişehir üniv çok iyiymiş.

çok sağol 1.5 yıllık evliyiz.devlette 3 yıl şartını bende okudum çok garip yaş faktörü önemli değil mi ikimzde 30 yaşındayız.Eşinin Azospermi olmasının nedenini biliyor musunuz..emre bakırcıoğlundan randevu aldık.bide kaç sperm buldular..

merhaba kardeş.hoş geldiniz kaygıya strese gerek yok üzülmeyin.bizde emre beyin hastasıyız.doğru kişiyi seçmişsiniz.arkadaşların da dediği gibi tedavisi var sadeece biraz sabır ve zaman gerekiyor.emre bey sizi yeterince bilgilendirecektir.hiç kuşkunuz olmasın.

çok sağol canım...bişey sormak istiyorum gittiğinde hangi testleri ve tahlilleri yapıyorlar...ve senin eşinin durumu net olarak nedir ?

çok sağol canım...bişey sormak istiyorum gittiğinde hangi testleri ve tahlilleri yapıyorlar...ve senin eşinin durumu net olarak nedir ?

emre bey genelde özellikle total testesteron ve fsh tahlillerini istiyor.bence bulunduğu merkezde yapmanızı öneririm.bulunduğu merkez her bakımdan profosyonel.biz antalyada yaşıyoruz eşimin devlet memuru olmasından dolayı.biz genelde her ay emre beyin istediği tahlilleri yaptıraraak faxlıyoruz o her seferinde bizi arayarak yönlendiriyor.kendisi azoosperm konusunda çok iyi bir uzman ve de çok tecrübeli.azoosperm olupta çocuk sahibi olan birçok hastası var.biz 8 ay oldu hemen hemen tedaviye başlayalı son 2 ayını emre beyde devam ediyoruz.daha önce niye emre beye gelmemişiz diye eşimile birlikte hayıflanıyoruz.genelde herkese aynı tedavileri uyguluyor fakat azoospermin sebebi ne ona bakaraak karar verir.hormon sonuçlarını değerlendirip hemen tedaviye başlatır en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız.azosermin nedeninin ne olduğunu biliyormusunuz ?

arkadaşlar bizdede azosperm problemi var 3 kez tüp bebek denedik olmadı size tavsiyem iyi bir uroloji doktoruna araştırma yaptırın bazen bir tıkanıklıktan sperm dışarıya çıkamaya biliyor ameliyatla halledilebiliyor bazen ben şu an araştırma yaptırıyorum hepimize ALLAH yardım etsin

bilgiler için çok sağol esma112233 net olarak bilmiyoruz.1.5 yıllık evliyiz.ilk 1 sene bebek düşünmedik ve düşündüğümüzdede eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Ama ilkokuldayken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş araştırmama göre ona bağlı olabilir.Ama kesin bilmiyoruz teşhisi emre bey koyacak.Sizin sebebi belli mi?Bi de bu tahliller kaç gibi tutuyor bir bilgin varmı tahmini olarak
verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…