Günaydın herkese dün Kaan hocanın yanındaydık öncelikle şünü söylemek isterim ki Kaan hoca çok iii bir doktor ve çok açıklayıcı konuşüyo.Kızlar eşime iii dedi yani kötünün iyisi muayne etti ve yumurtalıklar gayet iii dedi şaşırdı hatta nasıl hormon değeri yüksek diye ve çok sonradan olmuş o zaman dedi ben tıkanıklık var sandım dedi ve testojel verdi bir ay kullanıcaz ondan sonra mail atıcaz durumunuz iii dedi ve kızlar ilk defa dün biraz içime su serpildi......Bitkisel olarak yeşil yapraklı sebzeler ve ısırgan otu çayı ve incir,badem,fındık ve fasulye ve özelikle nohut yemesini söyledi kızlar benden bu kadar tedaviye başlamak bile güzel bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlar Allah sizden razı olsun ..Bu zorlu yolda işallah hepimiz en son evlatlarımıza kavuşmuş olarak burdan ayrılıcaz
evet canım malesef bizde böyle bir problem çıktı, ve malesef ki daha önceden yanış yapılan ve temiz çıkan delesyon sonucu da değişti incelenen tüm bölgelerde delesyon saptandı.yani bizim için tıbbi olarak herşey bitti diyebilirim.m.tese şansı bile vermiyorlar.46 xxy sonuç.aslında fazladan gelen bir tane x in y nin içine saklanmasıymış küçük bir noktada gizlenmiş ve üzeri y kromozomu ile kapatılmış ve bundan dolayı ayrılamamış anne karnındayken kromozomlar.hiç duymamıştım böyle birşey 47 xxy kategorisine girmiyormuş.görünüm olarak da hiçbir problem yok kıllanma normal boy uzun değil kas yapısı da normal ne yapıcaz bilmiyorum hiçbirşeyden ümidim de umudum da kalmadı herşeyden bıktım arkadaşlar.her defasında umutlanmak ve hüsranla sonuçlanması hele de başındayken bitmesi ümitlerin hazmedemiyorum bu duruma.lbizim imtihanımızda böyleymiş diyorum artık bu dünyada olmasa da ahirette evlat özlemimizi inş.dindirir rabbim.onun herşeye gücü yeter.
evet canım malesef bizde böyle bir problem çıktı, ve malesef ki daha önceden yanış yapılan ve temiz çıkan delesyon sonucu da değişti incelenen tüm bölgelerde delesyon saptandı.yani bizim için tıbbi olarak herşey bitti diyebilirim.m.tese şansı bile vermiyorlar.46 xxy sonuç.aslında fazladan gelen bir tane x in y nin içine saklanmasıymış küçük bir noktada gizlenmiş ve üzeri y kromozomu ile kapatılmış ve bundan dolayı ayrılamamış anne karnındayken kromozomlar.hiç duymamıştım böyle birşey 47 xxy kategorisine girmiyormuş.görünüm olarak da hiçbir problem yok kıllanma normal boy uzun değil kas yapısı da normal ne yapıcaz bilmiyorum hiçbirşeyden ümidim de umudum da kalmadı herşeyden bıktım arkadaşlar.her defasında umutlanmak ve hüsranla sonuçlanması hele de başındayken bitmesi ümitlerin hazmedemiyorum bu duruma.lbizim imtihanımızda böyleymiş diyorum artık bu dünyada olmasa da ahirette evlat özlemimizi inş.dindirir rabbim.onun herşeye gücü yeter.
canim güzel haberle gelmissin cok sevindim insallah hemile haberinide alirim
bilmiyorum belki zamanla buna da alışırız ama hep bir yanımız yarım kalacak bu da hiç aklımızdan çıkmayacak.hayırlısı demekten başka bir cümle gelmiyor şuan içimden, kaderde bunu da görmek varsa görürüz ne yapalım.tşk ederim kader arkadaşlarım destekleriniz için.inş.allah hepimizi kurtarır bu dertten ve haketmeyen kimseye de yaşatmaz böyle bir acıyı.
inşallah canım inşallahhhGünaydın herkese dün Kaan hocanın yanındaydık öncelikle şünü söylemek isterim ki Kaan hoca çok iii bir doktor ve çok açıklayıcı konuşüyo.Kızlar eşime iii dedi yani kötünün iyisi muayne etti ve yumurtalıklar gayet iii dedi şaşırdı hatta nasıl hormon değeri yüksek diye ve çok sonradan olmuş o zaman dedi ben tıkanıklık var sandım dedi ve testojel verdi bir ay kullanıcaz ondan sonra mail atıcaz durumunuz iii dedi ve kızlar ilk defa dün biraz içime su serpildi......Bitkisel olarak yeşil yapraklı sebzeler ve ısırgan otu çayı ve incir,badem,fındık ve fasulye ve özelikle nohut yemesini söyledi kızlar benden bu kadar tedaviye başlamak bile güzel bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlar Allah sizden razı olsun ..Bu zorlu yolda işallah hepimiz en son evlatlarımıza kavuşmuş olarak burdan ayrılıcaz
bilmiyorum belki zamanla buna da alışırız ama hep bir yanımız yarım kalacak bu da hiç aklımızdan çıkmayacak.hayırlısı demekten başka bir cümle gelmiyor şuan içimden, kaderde bunu da görmek varsa görürüz ne yapalım.tşk ederim kader arkadaşlarım destekleriniz için.inş.allah hepimizi kurtarır bu dertten ve haketmeyen kimseye de yaşatmaz böyle bir acıyı.
geçen hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve çok kötü olduk yardımlarınızı bekliyorum
geçmiş olsun canım rabbim tez şifalar versin öncelikle şunu söyliyeyim derdimiz yani azo dermansız bir dert değil sadece uzun sabır gerektiren bir tedavisi var .inşanlah sabırla ve azimle sonuca ulaşırsınız.eğer eşiniz devlet memuru ise üniv hastanelerini tavsiye ederim pek masrafınız olmuyor ama süreç çok uzuyor.maddi durumunuz iyi ise buradaki arkadaşlrın çoğunun gittigi kaan hoca var onu tavsiye ederim arkadaşlar çok memnun.hayırlısı neyse o olsun üzülmeyin rabbim yardım ediyor.tedaviye bir başlayın önce neyin ne olduğunu iyice bi öğrenin bir anda umutsuzluğa düşmeyin A.e. olun .
çok sağol canım geriye dönük sizleri tanımaya çalıştım ama genelde yorumlar yazılmış keşke bi liste falan yapabilsek.Ön bir araştırma yaptım emre beyin adını çok duydum herhangi bir fikrin var mı..Sizin durum tam olarak nedir
tekrar mrh canım öncelikle doktorların isminden önce akademik kariyerlerine bakın prof mu operatör mü diye .sonra kadrosuna bakın çünkü bizim konumuzu suistimal eden çok kişi var rant haline getimişler para tuzakları çok sakın düşmeyi sülü püslü reklamlara bakmayın doktoru iyi araştırın tedaviye öyle başlayın .bizim sorunumuzda ırsı azo yani hiç sperm yoktu işte bizde tedavi aşamasındayız bir yıldır eğe tıp fakültesine gidip geliyoruz.eşim amaliyat oldu bir miktar sperm bulundu donduruldu inşanlah tüp bebek denenecek artık hayırlısı bu işte dua tam teslimiyet va sabır moral çok önemli moralinizi yüksek tutun eşine çok destek ol.siz kaç yıllık evlisiniz devlette tedavi için 3 yıl şartı var ayrıca bu konuda eskişehir üniv çok iyiymiş.
ya duymak görmek istiyorum eşi azospermi olupta hamile kalan var mı lütfen bana seslenin
merhaba kardeş.hoş geldiniz kaygıya strese gerek yok üzülmeyin.bizde emre beyin hastasıyız.doğru kişiyi seçmişsiniz.arkadaşların da dediği gibi tedavisi var sadeece biraz sabır ve zaman gerekiyor.emre bey sizi yeterince bilgilendirecektir.hiç kuşkunuz olmasın.
çok sağol canım...bişey sormak istiyorum gittiğinde hangi testleri ve tahlilleri yapıyorlar...ve senin eşinin durumu net olarak nedir ?
emre bey genelde özellikle total testesteron ve fsh tahlillerini istiyor.bence bulunduğu merkezde yapmanızı öneririm.bulunduğu merkez her bakımdan profosyonel.biz antalyada yaşıyoruz eşimin devlet memuru olmasından dolayı.biz genelde her ay emre beyin istediği tahlilleri yaptıraraak faxlıyoruz o her seferinde bizi arayarak yönlendiriyor.kendisi azoosperm konusunda çok iyi bir uzman ve de çok tecrübeli.azoosperm olupta çocuk sahibi olan birçok hastası var.biz 8 ay oldu hemen hemen tedaviye başlayalı son 2 ayını emre beyde devam ediyoruz.daha önce niye emre beye gelmemişiz diye eşimile birlikte hayıflanıyoruz.genelde herkese aynı tedavileri uyguluyor fakat azoospermin sebebi ne ona bakaraak karar verir.hormon sonuçlarını değerlendirip hemen tedaviye başlatır en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız.azosermin nedeninin ne olduğunu biliyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?