Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım demek sende tedaviye başlıyosun inşallah güzel haberler verirsin bizlere ama olucak senin öyle hissettim inşallah eşinde sperm çıkacak sonrada bebeğinin haberini alacaksın allahın izni ile

canım hadi hayırlı olsun..İnş güzel haberlerle dönersin..Tatlım sende mi kaan hocanın orda yaptırcan tüp bebeği? ya inş iyi olur, ben korktum açıkcası biraz ordan..ama inş sende ii olur..evrakta evlilik cüzdanı fotokopisi, 1 adet resim eşinin, ssk için 5 yıl doldurmuş olma, emekli sandığında istemiyolar, sanırım bunlardı..bizede 3 şey sölemilerdi..aşılama kağıdı falan istiyolar ama bizde kritik olduğu için gerek yokmuş..umarım yardımcı olmuşumdur..diğer arkadaşlarda belki bilirler..

sevgidolu bilmiyorum daha önce başlayacaktık ama bizim dışımızda birçok şey bize engel oldu mesala düzenli olan reglim uygun zamanda olmadı bayram tatilinde regl oldum derken bu güne kadar geldik..ama içimde bi korkuyla birlikte huzurda var...bügün rüyamda bir kuzu gördüm yanıma kadar geldi..bunlarda bana umut oluyo rabbim kimseyi yoklukla terbiye etmesin,umutsuz koymasın...burda espoir diye bi arkadaş vardı yurtdışından hatırlıyormusun;ikimizin eşide 8 nisanda mikrotese olacaktı biz olmadık onun eşi oldu şimdi kaç aylık hamile darısı hepimize inşaallah...biliyorum sevgidolu ben yaradandan istiyorum ve verecek biliyorum...

evet melisela orda yaptıracağız bize en uygun yer orası orda 3 kardeşim var hepsi evli kalacak yer ve moral açısından..bide kaan hocada başladık eşim ona güveniyor..bakalım kısmet ama olacak biliyorum...sen neden korktun ordan?

canım arkdaşlar anlattıda biraz..ya mesela yumurta toplamada falan genel anestezi yapmıyorlarmış, resmen acıyla yumurtan toplanıyormuş..ne bileyiim korktum..bende ankda yaptırcam ama belki özelde..benimde ailem orda..bakalım senin ii geçerse belki ordada olabilir..kaan hoca iide kadın doğumcular asistanmış..

ya ben geçen bayram tatilinde ordaydım bi arkadaş vardı o anlattı eğer ayrı bir ücret verirsen prof geliyormuş transfer ve yumurta toplamada dedi ben gidince bunu soracağım varsa öyle yapcam..

ya ben geçen bayram tatilinde ordaydım bi arkadaş vardı o anlattı eğer ayrı bir ücret verirsen prof geliyormuş transfer ve yumurta toplamada dedi ben gidince bunu soracağım varsa öyle yapcam..

gerçektenmi öyle bir imakn varsa ii..valla vermeye değer canım ya..o zaman bende öyle yaparım..inş bunlara gerek kalmadan hamile kalırız :)

evt canım hatırlıyorum ama olsun demekki uygun zaman bu zamnmış inşallah umutların gerçek olur canım

canım bende bi arkadaştan duydum mail atacağım belki bişeyler söylerler o zaman bende size yazarım..ben inanıyorum herkes vaktini bekliyor ve rabbim vakti gelene veriyor..belki ilkinde olmaz ama ben biliyorum inanıyorum olacak erkek olursa ömer yahya kız olursa zeynep ecrin koyacağım teyzeleri:)))

evt canım hatırlıyorum ama olsun demekki uygun zaman bu zamnmış inşallah umutların gerçek olur canım

inşallah rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın, ben inanıyorum allahtan umut kesilmez ve o yarattıklarından çok daha merhametli ve hepimize evlat verecek..

inş canım inş..Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın..benimde kız olur ise Ela Nur, erkek olursada Muhammed Emir..Ayy hayalini kurmak bile güzel..

ben bide kaan hocanın orda şey gördüm evet asistanlarda giriyor ama yanlarında hocalarıda var..

inş canım inş..Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın..benimde kız olur ise Ela Nur, erkek olursada Muhammed Emir..Ayy hayalini kurmak bile güzel..
inşallah en kısa zamanda rabbim herkese verir,birde resimlerini profile koyarız oh oh:))

herkese hayırlı aksamlar,BXXXXX canım valla cok merak ettım senı,rabbım buyuk ne denır kı,ınsaaalh baska kapılarla yuzumuz guler arkadasım.SELVA MELISELA masaalah canlarım ne guzel hayaller bunlar ınsaalah gercek olur ruyalarımız.kızlar bız de nısanlıyken esımle kızımız olacak ınsaalah dıye hep kız ısımlerı dusunurduk,tabıı sımdı konusu bıle acılmıyr tedavı asaması bıle konusulmuyr da o ayrı mesele esımle EBRAR koyacaktık eger olsaydı kızımız.... hayırlısı rabbım ne eylerse guzel eyler......SELVA CIM demmekı hayırlısı bu zamanaymıs hersey de sebeb var elbettekı...

canım nasılsın? inş hayaller gerçek olacak birgün..tüm kalbimizle inanalım buna kızlar..Asla umutsuz olmayalım..Allah'ım mucizeleri o kadar çokki anlatamam..hele bunları birebir yaşayan biri olarak, Rabbime binlerce kez şükür olsun..

çok güzel isimler inşallah hayallerin gerçek olur. yahya hazreti zekeriyanın oğlunun adı. meryem suresini ben çok okuyorum arkadaşlar içimi çok ferahlatıyo. 1 hafta adetliydim Kuran okuyamadım ya namaz kılıp rabbime yalvaramadım ya öyle karamsar bir haldeydim ki anlatamam. bu durumu düşünmesem bile herşeyden mutsuz oluyodum. dün yine başladım Kuran-ı Kerimi okumaya O'nu gönderen rabbime şükürler olsun.. yahya da kalmıştım bi saniye :) meryem suresinin ilk ayetlerinin mealini ilk defa okurken nasıl ağladığımı anlatmam mümkün değil hazreti zekeriyanın ve eşinin çocukları olmuyormuş hanımı kısırmış hazreti zekeriya çok istemiş "Ben sana el açmaktan usanmadım Rabbim ben ihtiyarlığın son haddindeyim karım ise kısır bize bi mirasçı nasip et" şeklinde dua etmiş ve Allah'ım onlara yahya adında bi erkek çocuğu nasip etmiş. rivayetlere göre hazreti zekeriya 120 eşi ise 98 yaşındaymış. onun için bu sureyi her okuduğumda içim daha bir ferahlıyor. bir de yasin suresinin sondan ikinci "innema emruhu..." diye başlayan ayetinin meali ise "O bir şeyin olmasını istediği vakit sadece "Ol" der ve o şey oluverir" anlamına geliyor. ben bunu da sık sık okuyorum hatta tesbih çekiyorum bazen. Allah' a yalvarmanın istemenin yolu çok.. istemeyi bilmek lazım inşallah becerebiliyoruzdur :)

kızlar nasılsınız benim moralim çok kötü artık olumlu düşünemiyorum... GELİNCİK canımyaa sen bu azimle anne olacaksın buna canı gönülden inanıyorum.... DURUDENİZDERYA hayırlıhaberlerle dön inş ..tedaviler nasıl gidiyor kızlar hiç iyi haber yokmu inanın buna çok ihtiyacım var bağıra bağıra ağlasam rahatlıyacam

gelincik....ne kadar çok üzüldüm zaten kötü bir haftasonu geçirmiştim birde seni duyunca offf allahım sabır ver ne olur....ben tutup 1 hafta yaşadığım hamilelik düştü diye ne kadar çok üzüldüm...sen gözünle gördün kimbilir ne kadar çok üzüldün...rabbim önce sabır versin sonrada bu yaşadığının mükafatını versin arkadaşım hiç kolay değil....allahım inşallah tez zamanda bir hamilelik daha yaşatsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…