Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne diyecegimi bilmiyorum arkadasim allah sabir versin bu aciya dayanmak zor biliyorum ama insallah atlatirsin. doktorun sebebini soyledimi acaba bir nedene mi bagli olarak mi kaybettin bebegini arkadasim

Son düzenleme:
gunaydin kizlar kotu bir hafta ve haftasonundan snra bu sabah kotu haberi de alinca gelincikten tutamadim kendimi cok kotuyum bu acilar bitecek mi bir gun dayanmak zor geliyor artik

GELİNCİĞİM canım geçmiş olsun .yazarken bile kilitleniyorum ne desek boş gerçek olan Allahtan umut kesilmez ,Allah yazdıysa er geç olur.ben inanıyorumki Rabbim bu sıkıntılardan sonra bize bebeğimizi hayırlı ise vericek hayırsız ise zaten hiç vermesin.DURUDERYADENİZ canım inşAllah tedavin hayırlı olsun su gibi aksın bebişini kavuştursun Rabbim. BELGİNİM canım atamamız olmadı diyorsun Allahım tez zamanda hem bebiş verir hemde diğer isteklerinine kavuşturur inşAllah.YİNE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ ALLAH TEZ ZAMANDA BU DERTTEN KURTARIR HEPİMİZE BEBİŞLER VERİR İNŞALLAH.MELİSELA canım senin ne derdin var kuzucum sanki derdimiz az gibi birde başka dertler çıkıyor.olsun canım sağlık olsun Allah bu zorluklarıda atlatmayı nasip etsin.melisela canım siz proxeed , klomen ,kullanıyorsunuz diymi bizim gibi .extradan neler kullanıyorsunuz bizde birşeyler aldıkta sana danışacaktım.

inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar belgincim çok üzüldüm canım ama ne yaparsın vardır bundada bir hayır inşallah dileklerin muratların en kısa zamanda gerçekleşir
amin canım inşallah mayıstaki alımlara sen nasılsın
canım eşim geçen yıl kullanmıştı çakşırı.
insallah sifa olur belgincigim
amin inşallah canım
allah yardımcın olsun dualarm seninle
canım benim inan çook üzüldüm allahım sabır versin sana ..
canım çok teşekkürler desteklerinizi dualarınızı bekliyorum döner dönmez yazacağım

dualarım seninle canım

amin canım inşallahhhhh sen nasılsın

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar gelincik çokk üzüldüüm canım allah sabir versin kızlar eşim test yaptırdı ilaçların hiç faydası gelmemiş yine aynı kocamon eksileri gördük morelim biraz bozuk allahım hepimize sabır versin tez zamanda bizi bu dertten kurtarsın inşallah

Canım Allah razı olsun..Biraz işlerim ters gitti..İnş düzelir, duaya çok ihitiyacım var, sizdende dua bekliyorum.. Evet canım biz klomen ve proxeed kullanıyoruz..bunun yanında l-arginine, gingseng korean ve ginko gilibo kullanıyoruz..bu kadar, eşim olmadığı için keçiboynuzu falan kaldı, sadece vitaminleri kullanıyoruz, bence sizde alın..bakalım şubatta 3 ayımız dolacak ve test yaptırcaz, inş faydası olmuştur..

geçmiş olsun arkadaşım Allah tez zamanda şifa versin.Rabbim dilesin olsun inşallah.
canım Allah yardımcınız olsun hayırla başlayıp hayırla sonuçlansın inşallah.
canım benim hadi hayırlısı inşallah Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
canım benimmm çok üzüldüm Allah sabır versin sabır dilemekten başka ne diyeceğimi bilemiyorum canım Allah güç kuvvet versin zor bir durum canım.
canım ne yapalım işte elden birşey gelmez inşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırsınız canım.Siz ilaç mı kullanıyodunuz canım yoksa bitkisel mi?

canım benim merakla senden gelecek haberi bekliyorduk, Allah'ım inş tez zamanda bizi bu dertten kurtarır..ne kadar üzülme desemde boş, Allah'ım nolur rabbim kurtar bizi..Bu dert gittikçe daha daartıyor ve daha ağır gelmeye başlıyor..Kurtar rabbim bizi..

slm kızlar gelincik canım inan çok üzüldüm allahım sabrını versin inşallah bebeğin tez zamanda sana gelir çok geçmiş olsun

arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıyacağız tarih büyük ihtimalle 3 şubat..size bi sorum olacak kaan hoca gelirken şu evrakları getirin demişti ama ben tam olarak neler olduğunu hatırlayamadım,bilenler yazarsa sevinirim...

belgincim iyiyim canım benim durudenizderya inşallah tedaviniz güzel sonuçlanırda bebeğini kucağına alırsın saklambaç tatlım inşallah bu son tedavinizde bebeğin seninle olur allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…