canım seni bekledim iii haber gelir diye ama olmamış hayırlısı birdahakine işallah.arkadaşlar hepinize iyi akşamlar gelincik çokk üzüldüüm canım allah sabir versin kızlar eşim test yaptırdı ilaçların hiç faydası gelmemiş yine aynı kocamon eksileri gördük morelim biraz bozuk allahım hepimize sabır versin tez zamanda bizi bu dertten kurtarsın inşallah
canım işallah sperm bulunur ve hamile haberini alırız dualarım seninle ...............arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıyacağız tarih büyük ihtimalle 3 şubat..size bi sorum olacak kaan hoca gelirken şu evrakları getirin demişti ama ben tam olarak neler olduğunu hatırlayamadım,bilenler yazarsa sevinirim...
kızlar nasılsınız benim moralim çok kötü artık olumlu düşünemiyorum... GELİNCİK canımyaa sen bu azimle anne olacaksın buna canı gönülden inanıyorum.... DURUDENİZDERYA hayırlıhaberlerle dön inş ..tedaviler nasıl gidiyor kızlar hiç iyi haber yokmu inanın buna çok ihtiyacım var bağıra bağıra ağlasam rahatlıyacam
ADAK canım ne guzel pes etmedınız sabrla ılerlıyrsunzuz sukur kı esınde cıkma ıhtımalı var rabbı yuzunuzu guldursun testlerınız temız cıksın ınsaalah
kızlar cumartesi günü emre beydeydik karyotip analizi yapıldı...y delesyon istemedi bizden..neyse kanı verdik 3 hafta beklicez...bu arada emre bey düşünmüş bizden bir gün içinde bi kaç örnek alıp damlacık yöntemiyle dondurcakmış çıkarsa ...bu yeni bir yöntemmiş işe yarıcağını düşünüyor bakalım nasip artık fazla umutlanmıyorum martta adetimlede emre bey yine başlamak istiyor bizde tamam dedik artık...ama inanın kızlar kafam bomboş duygularım alınmış gibi ...yaşıyomuyum neyim belli değil tedavi olucam ama inanın bebek aklımdan geçmiyor hiç olavak gibi hissetmiyorum..biir yola girdim nereye sürüklerlerse oraya gidiyorum işte....
iyiyim canım şimdilik dr.a falan gitmiyoruz sadece Kaan hocayla maillesiyoruz onun söylediği ilaçların yanına ilaveten bizde duyduklarımızı aldık yani anlıycan olgunlaşmıyan spermleri ilaçlarla olgunlaştırmaya calişıyoruz.amin canım sen neler yapıyorsun
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar gelincik çokk üzüldüüm canım allah sabir versin kızlar eşim test yaptırdı ilaçların hiç faydası gelmemiş yine aynı kocamon eksileri gördük morelim biraz bozuk allahım hepimize sabır versin tez zamanda bizi bu dertten kurtarsın inşallah
Canım Allah razı olsun..Biraz işlerim ters gitti..İnş düzelir, duaya çok ihitiyacım var, sizdende dua bekliyorum.. Evet canım biz klomen ve proxeed kullanıyoruz..bunun yanında l-arginine, gingseng korean ve ginko gilibo kullanıyoruz..bu kadar, eşim olmadığı için keçiboynuzu falan kaldı, sadece vitaminleri kullanıyoruz, bence sizde alın..bakalım şubatta 3 ayımız dolacak ve test yaptırcaz, inş faydası olmuştur..
arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıyacağız tarih büyük ihtimalle 3 şubat..size bi sorum olacak kaan hoca gelirken şu evrakları getirin demişti ama ben tam olarak neler olduğunu hatırlayamadım,bilenler yazarsa sevinirim...
tşk canım ben topiğe giriyorum ama yazacak bişe bulamadığımdan okuyup çıkıyorum tedaviyide yaza düşünüyoruz kısmetse inşallah bu yıl hepimiz anne oluuruz
doğru söylüyorsun canım Allahın hazinesi çok bizmi istemeyi bilmiyoruz yoksa bizim için hayırlı olanmı budur acabaçok güzel isimler inşallah hayallerin gerçek olur. yahya hazreti zekeriyanın oğlunun adı. meryem suresini ben çok okuyorum arkadaşlar içimi çok ferahlatıyo. 1 hafta adetliydim Kuran okuyamadım ya namaz kılıp rabbime yalvaramadım ya öyle karamsar bir haldeydim ki anlatamam. bu durumu düşünmesem bile herşeyden mutsuz oluyodum. dün yine başladım Kuran-ı Kerimi okumaya O'nu gönderen rabbime şükürler olsun.. yahya da kalmıştım bi saniye :) meryem suresinin ilk ayetlerinin mealini ilk defa okurken nasıl ağladığımı anlatmam mümkün değil hazreti zekeriyanın ve eşinin çocukları olmuyormuş hanımı kısırmış hazreti zekeriya çok istemiş "Ben sana el açmaktan usanmadım Rabbim ben ihtiyarlığın son haddindeyim karım ise kısır bize bi mirasçı nasip et" şeklinde dua etmiş ve Allah'ım onlara yahya adında bi erkek çocuğu nasip etmiş. rivayetlere göre hazreti zekeriya 120 eşi ise 98 yaşındaymış. onun için bu sureyi her okuduğumda içim daha bir ferahlıyor. bir de yasin suresinin sondan ikinci "innema emruhu..." diye başlayan ayetinin meali ise "O bir şeyin olmasını istediği vakit sadece "Ol" der ve o şey oluverir" anlamına geliyor. ben bunu da sık sık okuyorum hatta tesbih çekiyorum bazen. Allah' a yalvarmanın istemenin yolu çok.. istemeyi bilmek lazım inşallah becerebiliyoruzdur :)
herkese slmDURUDENİZDERYA hayırlı haberlerle dön inşallah canım.... GELİNCİK çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah bebişin çok bekletmeden seni bulsun... SELVA meliselanında dediği gibi o evrakları götürüyosun başka bişey istenmedi bizdende ve dediğin gibi özel doktor istersen çok iyi olur, ben yine aynı şeyi söylüyorum uzaktan görmek başka yaşamak başka tüp bebeğe başladığın anda işler asistanlar tarafından yürüyo, o iğneler yumurta takipleri falan hep onların gözetiminde, hatta bizim dönemimizde bi tane kadın hastanedeki tedavi şeklini bilmeden gelmiş tüp bebeğe sonra kadın tuturdu ben asistan istemem doktor isterim diye o zaman ordaki hemşireler sizin tedaviniz için sadece bayanın tedavisi için özel doktor istiyosanız 1,500 tl herşeyinizle o ilgilenecek dediler kadında kabul etmişti bende ordan duymuştum haberim yoktu, ama 1,500 ü veremem diyosan mecburen iş asistanlara kalıyo...
sağol arkadaşım yola devam ediyoruz yorgun ve duygularım alın mış bi robot bir makine şeklinde....umudum yok fakat uğraşmam şart gibi geliyor...eşimle konuştuk bunun son tedavi olacağı konusunda anlaştı bilemiyorum 1.5 yıılık evlilikte 3 tüp bebek tedavisi olacak...yani 6 ay aralıkla diyebilirim....tabi azoyu evlenir evlenmez öğrendiğim için.....neyse çok büyük bir aksilik olmazsa martta denicez kısmet....bu arada adetlerim hala düzensiz....
canım bizde Kaan hocanın hastasıyız iii oldu paylaştın bizimle bizde ona göre davranırız vakti zamanı gelince ....Bilelimde ona göre davranırız orda şaşkınlıktan insan ne yaptığını bilmiyoherkese slmDURUDENİZDERYA hayırlı haberlerle dön inşallah canım.... GELİNCİK çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah bebişin çok bekletmeden seni bulsun... SELVA meliselanında dediği gibi o evrakları götürüyosun başka bişey istenmedi bizdende ve dediğin gibi özel doktor istersen çok iyi olur, ben yine aynı şeyi söylüyorum uzaktan görmek başka yaşamak başka tüp bebeğe başladığın anda işler asistanlar tarafından yürüyo, o iğneler yumurta takipleri falan hep onların gözetiminde, hatta bizim dönemimizde bi tane kadın hastanedeki tedavi şeklini bilmeden gelmiş tüp bebeğe sonra kadın tuturdu ben asistan istemem doktor isterim diye o zaman ordaki hemşireler sizin tedaviniz için sadece bayanın tedavisi için özel doktor istiyosanız 1,500 tl herşeyinizle o ilgilenecek dediler kadında kabul etmişti bende ordan duymuştum haberim yoktu, ama 1,500 ü veremem diyosan mecburen iş asistanlara kalıyo...
canım inşAllah hayırlı haberlerle dönersin tedavinden rabbim yüzünüzü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?