Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım seni bekledim iii haber gelir diye ama olmamış hayırlısı birdahakine işallah.
canım işallah sperm bulunur ve hamile haberini alırız dualarım seninle ...............

canım hepimiz aynı durumdayız zaman geçtikçe artık olumlu birşeyler olmayınca gerçekle başbaşa kalıyoruz ...Nereya gitsem ne yapsam herşey boş geliyo bana ...İnsanların konuştuğu herşey boş geliyo Allakh yardımcımız olsun

kızlar cumartesi günü emre beydeydik karyotip analizi yapıldı...y delesyon istemedi bizden..neyse kanı verdik 3 hafta beklicez...bu arada emre bey düşünmüş bizden bir gün içinde bi kaç örnek alıp damlacık yöntemiyle dondurcakmış çıkarsa ...bu yeni bir yöntemmiş işe yarıcağını düşünüyor bakalım nasip artık fazla umutlanmıyorum martta adetimlede emre bey yine başlamak istiyor bizde tamam dedik artık...ama inanın kızlar kafam bomboş duygularım alınmış gibi ...yaşıyomuyum neyim belli değil tedavi olucam ama inanın bebek aklımdan geçmiyor hiç olavak gibi hissetmiyorum..biir yola girdim nereye sürüklerlerse oraya gidiyorum işte....

KIZLAR GUNAYDIN NASILSINIZ? AKKURT paylasımın ıcın allah razı olsun evevt cok muthıs anlamları var o yuce ayetlerın....rabbım dualarımızı kabul eylesın ınsaalah.

ADAK canım ne guzel pes etmedınız sabrla ılerlıyrsunzuz sukur kı esınde cıkma ıhtımalı var rabbı yuzunuzu guldursun testlerınız temız cıksın ınsaalah

ADAK canım ne guzel pes etmedınız sabrla ılerlıyrsunzuz sukur kı esınde cıkma ıhtımalı var rabbı yuzunuzu guldursun testlerınız temız cıksın ınsaalah

sağol arkadaşım yola devam ediyoruz yorgun ve duygularım alın mış bi robot bir makine şeklinde....umudum yok fakat uğraşmam şart gibi geliyor...eşimle konuştuk bunun son tedavi olacağı konusunda anlaştı bilemiyorum 1.5 yıılık evlilikte 3 tüp bebek tedavisi olacak...yani 6 ay aralıkla diyebilirim....tabi azoyu evlenir evlenmez öğrendiğim için.....neyse çok büyük bir aksilik olmazsa martta denicez kısmet....bu arada adetlerim hala düzensiz....

canım inşAllah sonuçlarınız temiz çıkar ve tedavinde gerçekten son ama bebişli olur bunu bütün kalbimle istiyorum.Allah yardımcınız olsun.

amin canım sen neler yapıyorsun
iyiyim canım şimdilik dr.a falan gitmiyoruz sadece Kaan hocayla maillesiyoruz onun söylediği ilaçların yanına ilaveten bizde duyduklarımızı aldık yani anlıycan olgunlaşmıyan spermleri ilaçlarla olgunlaştırmaya calişıyoruz.

canım üzülme vardır bundada bir hayır ben bir arkadaşın daha bu ilaçları kullandığını duymuştum sanırım ondada bir işe yaramadı bence onları kullanmak yerine spermlere iyi gelen vit. bitkisel extreli kapsüller var onları kullanın derim mesela harnup pekmezi bal arısütü polen gibi birde bunları deneyin inşAllah olumlu olur.

canım sendende Allah razı olsun inşAllah tez zamanda sorunların çözüm bulur.canım bizde klomen ve proxeed in yanına gnc den ginseng korean, spırulına.ginkgo biloba plus aldık gingo plus oldugu için sadece bir bitki yok birkaç bitki karışık biraz ona aklım takıldı doğrumu yaptık diye eşime onu tavsiye etmişler.l arginine henüz almadık .birde korkuyorum bu kadar ilaç dokunurmu diye.sizde ilaçları beraber almıyorsunuz değilmi gün içine bölüştürerekmi kullanıyorsunuz ben dikkat etmeye çalışıyorum fakat eşim bazen herhalde sıkılıyor hepsini bir içiveriyor.bende dikkat etmesini söylüyorum.hem hepsi bir dokunabilir hemde birbirinin etkisini azaltır gibi geliyor.bilmiyorum artık benmi evham yapıyorum.:26:

canım inşAllah hayırlı haberlerle dönersin tedavinden rabbim yüzünüzü güldürsün.

herkese slm DURUDENİZDERYA hayırlı haberlerle dön inşallah canım.... GELİNCİK çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah bebişin çok bekletmeden seni bulsun... SELVA meliselanında dediği gibi o evrakları götürüyosun başka bişey istenmedi bizdende ve dediğin gibi özel doktor istersen çok iyi olur, ben yine aynı şeyi söylüyorum uzaktan görmek başka yaşamak başka tüp bebeğe başladığın anda işler asistanlar tarafından yürüyo, o iğneler yumurta takipleri falan hep onların gözetiminde, hatta bizim dönemimizde bi tane kadın hastanedeki tedavi şeklini bilmeden gelmiş tüp bebeğe sonra kadın tuturdu ben asistan istemem doktor isterim diye o zaman ordaki hemşireler sizin tedaviniz için sadece bayanın tedavisi için özel doktor istiyosanız 1,500 tl herşeyinizle o ilgilenecek dediler kadında kabul etmişti bende ordan duymuştum haberim yoktu, ama 1,500 ü veremem diyosan mecburen iş asistanlara kalıyo...

doğru söylüyorsun canım Allahın hazinesi çok bizmi istemeyi bilmiyoruz yoksa bizim için hayırlı olanmı budur acaba

herkese gunaydin. BSXXXXX cok uzuldum arkadasim testinizin kotu cikmasina baska bitkiseller kullnsana canim belki bir yarari dokunur.. ADAK hadi hayirli olsun umarim test sonuclariniz guzel cikar bir sey sorabilirmiyim bu yeni bir test demmissin damlacik seklinde nedir o? ne alinacak sperm mi ??? SELVA yolun acik olsun arkadasim insallah tedavin iyi gecer guzel haberler verirsin

nasılsın canım sağlığın nasıl oldu.evet söylediğin gibi üni. has. ayrı dr. üçreti ödersen asistan değil dr. giriyor tedavine.bizim ege üni. teseye bile asistanlar girdi .eşimin ameliyata girmesiyle çıkması bir oldu .ücretli hastalarda ameliyat bir saati geçti.tabi parayı verirsen özel ilgi oluyor.

canım işllah son tedaviniz olur vardır her işte bir hayır öyle düşünmeye çalış yoksa yaşanmaz seneler geçince inan daha çok koyuyo hele ki tedavi olmasın daha kötü ...Bırakma kendimni eninde sounuda varsa nasipte olur

canım bizde Kaan hocanın hastasıyız iii oldu paylaştın bizimle bizde ona göre davranırız vakti zamanı gelince ....Bilelimde ona göre davranırız orda şaşkınlıktan insan ne yaptığını bilmiyo

LEYLAK CIM GUNAYDIN IYIYIM SUKURLER OLSUN TATILE GRCEZ ARTIK CUMA BUYUK GUN umarım sende ıyısndr.ADAK canım tedavın su gıbı aksın ınsaaalah gusel olsun sonuc.esın kac kes tese oldu tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…