Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyı aksamlar kızlar BELGINCIM cokcok gecmıs olsun atlatamadın sen bunu ya .bıtkısel bırseyler deneseydın ya caylar fılan.dur bakalım belkı ılaclar ıse yararınsaalah. dr nasıl bıldıkı testmı yaptı ne yabtı da sendromu bıldı.benm annemınde sureklı aGRIR NEdenının bulamadılar.allahım sıfa versın tum hastalara.ADAK CIM ınankı anlattıkların ı bende yasadım hatta yıne bazen yasıyroum.allaha dua etmekten baska caremız yok.ınsaaalah huzur ve mutluluk bızımle olsun.

Günahlara kefarettir gönüldeki kederler, niyetler halis olunca ameller olmaz heder. Biraz sabreyle! ALLAH ihmal etmez, imtihan eder...

aman arkadaşım yapmayın ölmek ne demek dünyanın sonu değil ya dua edin eşinizle cennette dilediğiniz kadar evlat sahibi olabilmek için.. yaşamanın amacı sadece evlat yetiştirmek değildir. iyi bi insan olmak yardıma muhtaç olanlar ayardım etmek ibadet etmek.. bunlar da insanın gönlünü ferah eden şeylerdendir biz eşlerimizin bu durumuna merhamet edelim ki Rabbim de bize merhamet etsin. yukarıda yazdığım gibi bizim bu gönül sancımız günahlarımıza kefaret olur inşallah.. bu dünya geçici başarıyla verelim sınavımızı cennette ne dilersek bizim olacak orda gam yok keder yok bunu unutmayın ne olur

Son düzenleme:

ben seni msne ekledim konussak çok iyi olur benim ablamlardaDA aynı durum var çünkü

Canım 2. tsenin üzerinden neredeyse 9 yıl geçti rapaorunu saklamıyoruz, ilkinide zaten eşim bekarken olmuş o da yok. Ama iyi hatırladığım bir şey var, sizde sperm yapan hücre yok demişlerdi. (sanırım bu da germ hücre oluyor) Mikroteseyi nisan da olmuştu, 6 parça alındı .Patoloji sonucunda sperm bulunmayan hücreler ile ilgili olarak germ hücresi rastlanmadı yazıyordu. ama parçanın birinde tam olgun hareketsiz iki sperm hücresi bulundu.Bakalım bu sefer ne olacak. Sizinki neden tese . Mikrotesede bulunma ihtimali daha yüksek oluyormuş, (bkz. bizim durum) Neyse canım bunlar madden de manen de çok yıpratıcı bir süreç, inşallah operasyona gerek kalmadan çıkış olur, olmasa da üzme kendini Allah sana ve eşine sağlık versin.

Günahlara kefarettir gönüldeki kederler, niyetler halis olunca ameller olmaz heder. Biraz sabreyle! ALLAH ihmal etmez, imtihan eder..
Ne kadar doğru ,Rabbim hepizmize güç kuvvet versin de hayırlısı ile bu imtihandan geçelim.

gamze kaan hoca size 3. teseyi önerdi mi

belgincim geçmiş olsun........Rabbim şifa versin.........tedaviye başlamana ne kadar kaldı..

günaydın arkadaşlar herkese güzel günler diliyorum..Bugün herkes için iyi geçer inşAllah..

ah arkadaşım...sorma şu pişman olacağımız şeyleri söylemesek keşke en kötüsüde bu....o kadar sinirlerimi tepeme çıkardıki bende senin yüzünden bunları yaşıyorum deyiverdim tabi sonradan çok pişman oldum ve halada pişmanım....

GUNAYDIN kızlar nsılsınız?ben pek ıyı degılım.LAREM IN COCUGU VAR kızlar soranlar olmus.

gunaydin jklm hayirdir niye iyi degilsin diye sorucam?? ama bende pek iyi degilim duygu patlamalari yasiyorum sonumuz hayir olur insallah

NISSAN CIM saolasın guzelım be amannnn bılmıyorum ıste ust uste gelırmıs ya bazen....rabbım ıcımıze ferahlık, sonumuza hayır ve yasantımılarımıza mutluluk katsın ınsaaalah senın benım topıktekı sıkıntı yasyan herkesın.....amınnnn

cok gecmis olsun belgin kendine dikkat et
sağol canım
ewet canım benim buda çoğunlukla psikolojiden zaten napalım insansın takmıyorum desende takıyosun..
canım yaptım onları hep yaklaşık bir yıldır kuru erik yiyorum aç karnıma suda içiyorum ama yok stresten ama şükür bugün iyiyim sanırım ilaçlar iyi geldi sen nasılsın.sigara konusuna gelincede evliliğimin ilk yıllarında bıraktım ben..
ewet canı doğruuu
ewet canım yaaa uzun zamandır çekiyorum ama napalım işte inşallah geçecek bu sefer..
arkadaşlar larem1982 nin sonu ne oldu bilen var mı?şuan çocuğu var mı?
var canım şükür darısı bizlere.
belgincim geçmiş olsun........Rabbim şifa versin.........tedaviye başlamana ne kadar kaldı..

sağol canım mart nisan galiba tedaviii bakalım sen nasılsın neler yapıyosunnn

arkadaşlar bi sey soracağım
eşim dün spermiogram yaptırdı sonuç sıfır ama yuvarlak hücre görüldü yazıyor bunun anlamı ne.

insallah canim, aminn

Son düzenleme:
JKLM, BELGİN teşekkür ederim cevabınız için.Maşallah Allah nazardan saklasın. Darısı bize inşallah. Onun olduysa bizim neden olmasın..Rabbim istesin yeter ki..

OLURMU83, ADAK1985, JKLM, BELGİN bu aralar herkeste bir hüzün rüzgarı var buralarda..sıkıntılar biçoğumuzda hakim. Safer ayından dolayı olabilir mi acaba? Safer ayı hala devam ediyo haberiniz olsun. Bir arkadaşımız yazmıştı sanırım Safer ayında belaların sıkıntıların çoğaldığını. Biraz daha sabır az kaldı ayın bitmesine. Herkeste bir karamsarlık olmuş sanki..zaten biz böyleyiz,zaten şu da vardı zaten zaten.. derken sanki hiç güzel günlerimiz olmayacakmış gibi.. Allah'ın bize verdiği onca güzellikleri,güzel günleri düşünelim. Bu günler de geçici. Geçince 'oh geçti çok şükür' dicez inşallah. Allah tez zamanda hepimizin gönlünü ferahlatsın, sıkıntılarımızı gidersin,şifa versin inşallah..

JKLM, BELGİN teşekkür ederim cevabınız için.Maşallah Allah nazardan saklasın. Darısı bize inşallah. Onun olduysa bizim neden olmasın..Rabbim istesin yeter ki..
rica ederim canım

geçsin bugünler ne zaman geçiyoo

herkese mrh arkdaşlar biz evimize döndük .adetimin 10 günü çağırmışlardı bir hevesle gittik ama pek bir şey olmadı MFS falan çektiler biraz canım yandı bir kaç test yapıldı şubat veya martta düşünüyoruz dediler bizi arayacaklarmış.yani yeni bir gelişme yok ayrıca muayene olduğumuz doktorda hastaneden ayrılmış çok üzüldüm işte böyle bana dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum inşanlah benden önce bebişlerinize kavuşursunuz ,inşanlah herşey yoluna girecek A.e.olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…