- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
canım sendende Allah razı olsun inşAllah tez zamanda sorunların çözüm bulur.canım bizde klomen ve proxeed in yanına gnc den ginseng korean, spırulına.ginkgo biloba plus aldık gingo plus oldugu için sadece bir bitki yok birkaç bitki karışık biraz ona aklım takıldı doğrumu yaptık diye eşime onu tavsiye etmişler.l arginine henüz almadık .birde korkuyorum bu kadar ilaç dokunurmu diye.sizde ilaçları beraber almıyorsunuz değilmi gün içine bölüştürerekmi kullanıyorsunuz ben dikkat etmeye çalışıyorum fakat eşim bazen herhalde sıkılıyor hepsini bir içiveriyor.bende dikkat etmesini söylüyorum.hem hepsi bir dokunabilir hemde birbirinin etkisini azaltır gibi geliyor.bilmiyorum artık benmi evham yapıyorum.:26:
herkese gunaydin. Bsxxxxx cok uzuldum arkadasim testinizin kotu cikmasina baska bitkiseller kullnsana canim belki bir yarari dokunur.. Adak hadi hayirli olsun umarim test sonuclariniz guzel cikar bir sey sorabilirmiyim bu yeni bir test demmissin damlacik seklinde nedir o? Ne alinacak sperm mi ??? Selva yolun acik olsun arkadasim insallah tedavin iyi gecer guzel haberler verirsin
arkadaşım emre bey sadece dediki 1 gün içersinde 2-3 tane örnek alırız dedi onları damlacık yöntemiyle hepsini bir tüpte dondururuz daha başırılı olacağına inanıyorum dedi inan tek bildiğim bu artık anlamıyorum zaten hiç soruda sormuyorum anlamayada çalışmıyorum çok soruncada çok bilmiş oluyosun bide....bilmişlik yapmak istemiyorum..bizim örneklerde 1 sperm çıkıyor mesela 3 örnekte 3 sperm anladınmı arkadaşım tabi bazende hiç çıkmıyor....o çıkan 1 spermide dondurmakta güçlük çekiyorlar yada dondursalarda işe yaramıyor sağlıksız oluyor falan işte...bu sebeple bu yöntem iyi bişeymiş....zaten ben artık işin peşini bıraktım dedimya robot gibiyim ne derlerse onu yapıcam hiç müdahale yok duygularım alınmış gibi....
inşallah canım inşallahhhinşallah belginim olumlu olur da yüzümüzü sen güldürürsün
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorumarkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıyacağız tarih büyük ihtimalle 3 şubat..size bi sorum olacak kaan hoca gelirken şu evrakları getirin demişti ama ben tam olarak neler olduğunu hatırlayamadım,bilenler yazarsa sevinirim...
belgincim iyiyim canım benim durudenizderya inşallah tedaviniz güzel sonuçlanırda bebeğini kucağına alırsın saklambaç tatlım inşallah bu son tedavinizde bebeğin seninle olur allah yardımcınız olsun
merhaba kızlar nasılsınız ben yine dr gittim bugün karnım ağrıyodu biliyosunuz yine azdı bu ara dr hassas bagırsak sendromu olmuşsun dedi stres sıkıntıdan uzak dur dedi gelde dur bakalım gerçi her zamanda stresli değilim ama kaptım bi kere bakalım ilaç verdi 15 gün sonra gel dedi bakalım inşallah kurtulurum önce can sağlıgı napıyım dün gece uyuyamadım ağrıdan inşallah geçer..
canim gecmis olsun allah iyilik versin bizler streden nasil uzak duracagiz bilmiyorum ama once saglik canim herseyden once kendi sagligini dusun canim rabbim bol sifalar versin canim
anladim arkadasim ilginc bir yonttemmis daha basarili olunuyorsa insallah sizde de basari saglanir.. Kendini cok birakmis gordum seni tamama kolay degil hicbisey ama bu kadar duygu yoksunu da olma arkadasim insallah bu denemeden yuzunun akiyla cikarsin gulersin tekrar
merhaba kızlar nasılsınız ben yine dr gittim bugün karnım ağrıyodu biliyosunuz yine azdı bu ara dr hassas bagırsak sendromu olmuşsun dedi stres sıkıntıdan uzak dur dedi gelde dur bakalım gerçi her zamanda stresli değilim ama kaptım bi kere bakalım ilaç verdi 15 gün sonra gel dedi bakalım inşallah kurtulurum önce can sağlıgı napıyım dün gece uyuyamadım ağrıdan inşallah geçer..
inşallah sağol arkadaşım...son denememiz olacak hayırlısıyla inşallah olur..umudum yok ama işte yola devam....
asil yarinini kaybeden benim siz cabaliyorsunuz ve insallah mukafatinizi sonunda alirsiniz senden daha kotu durumda veya caresiz durumda olanlar da var umitli bak yarinlarina
adakçığım canım bu kadar umutsuz olma sen bu forumda bi çok kişinin ulaşamayacağı yerlere geldin çok şükür sperm bulundu hamile kaldın bunların iyi yönlerini düşün bence ben senden de çok ümitliyim açıkcası hamile olarak ayrılacaksın bu forumdan
sizleri bilemiyorum ama benim evliliğime cidden yansıyor....ben hırsımı alamıyorun anlayışsız ve hırçın oluyorum ama eşimde alttan almıyor ve sesini yükseltiyor yani resmen şiddetli kavga ediyoruz ve bi kaç defa tekrarlandı çocuktan geçtim desem evlilik kötü gidiyor yani ben ne yapacağımı bilemiyorum...ya bu denemede çocuk olacak kısmetse yada olmazsa evliliğim daha da kötü bir hal alacak ....artık olabileceklerden çok korkuyorum.....umutsuz bakıyor olmam mutsuzluğumdan.....
canım benim inan aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz ne kadar atlattık desek de boş hep aklımızda son üç dört gündür eşim yüzüme içli içli bakıp artık benim hayatımda hiç bi amacım kalmadı sadece seni mutlu etmek için yaşayacağım diyor bense ölmeyi bekliyorum sadece ölsemde unutulsam bite bu dert diyorum eşim kendini bıraktı artık bana acıyor bu da çok kötü kavg etse alttan almasa böyle ezik olmasa daha iyi olacak belkide bilemiyorum herşey çok kötü gidiyo sanki bende hemşireyim üç haftadır işe gitmiyorum perşembe günü gitmek zorundayım artık ama çok korkuyorum sanki alay edecekler sanki acıyacaklar gibi geliyo artık herşey daha da zorlaştı bizim için lütfen sende kendini üzme bu derdi bize veren rabbim inşallah güneşide gösterecektir
bizi bizden başkası anlamaz bu çok doğru bence eşin kendini çok suçladığı için böyle hırçın tıpkı senin hırçınlığın gibi eşinin kişiliğinden kaynaklanıyo olabilir bence zor zamanlarda destek olmak önemli işte ama olmuyo gerçekten imtihanımız o kadar büyük ki peygamberlerin sınavını yaşıyoruz bende çok hırçınım etrafımda kimse kalmadı diyebilirim herkese herşeye çok öfkeliyim azo olduğumuzu öğrendiğimden beri kaynanama yapmadığım eziyet etmediğim hakaret kalmadı nerdeyse o da bişey demiyo artık oğlum seviyo diye katlanıyo suçlayacak birilerini bişeyleri arıyorum ama suçlu yok kimse suçlu değil bizim kaderimiz bu sadece ama kabullenmek o kadar zor ki canım senin için de çok dua edicem artık bu derdin üstüne bide eşinle sorunlar Allah hepimizin yardımcısı olsun üzülme bacım biz kendimizi ne kadar parçalasak ta iş olacağına varıyor kaderimizi değiştiremiyoruz iştearkadaşım bizi bizden başkası anlamaz...benim eşimde hem suçlu hem güçlü gibi...aslında azo suç değil tabirim yanlış oldu ama durumu anlatabilmek için kullandım....sonuçta bu yüzden bebek sahibi olamıyorum ben ama hiç ezik değil sanki benim çocuğum olmuyo bide çektiğim eziyetlerde tüp tedavileri falan boşuna gidiyor sanki....yani yaranamıyorum...biraz ezik biraz suçlu hissetmesi lazım aslında ama ilgisiyok bu durum beni dahada hırçın ve acımasız hale getiriyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?