Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım inşallah.Belgincim geçmiş olsun canım kimsecikler yok galiba nasılsınız kızlar,keyifler biraz bozuk gibi iç sıkıntıları var ama geçecek inşallah sıkıntılı günlerimiz imtihan dünyası işte Rabbim sabırlar versin hepimize zaman geliyo dayanılmayacak hal alıyo ama zaman geliyo ümitlerle dolup taşıyo insanın içi hep sıkıntılı olsak dayanılmaz zaten Allahım bizlere de hayırlı, güzel ahlaklı evlatlar versin ve bizler de hayırlı ana baba olalım inşallah,güzel evlatlar yetiştirelim.Allahım tez zamanda nasip etsin hepimize.

canım hayırlısı olsun inşallah başladınız ya sonu da hayırla gelir inşallah muradınıza erersiniz.

amin canım inşallah iç sıkıntısı gibi tez zamanda gider belalar bazen o kadar kötü oluyorum ki dünyam kararmış gibi sanki hiç mutlu olmamışım gibi geliyo tez zamanda hepimizin sıkıntıları geçer inşallah

iyi aksamlar kizlarr kimseler yok herkes dizi izliyor galiba ...erkek kardesimin oglu olacak onun icin ali veris yaptim bir seyler aldim alirken bile nasil imrendim bebek kiyafetlerine nasil guzel seyler var bir gun bizde kendi bebeklerimiz icin bir seyler alicakmiyiz bazen aldiklarimi cikarip bakip duruyorum cok zor kendi yavruma alamadigim icin insallah bir gun hepimizde kendi yavrularimiza aliriz rabbim tez zamanda bu hasretimizi gidersin yoksaaa artik dayanmiyorumm

amin canim allahim insallah bizi bu guzel duygudan mahrum etmez
bende imrenerek bakiyorum bebek kiyafetlerine..gün gectikce zor oluyor dayanmak allahim bize bol bol sabir derdimize derman versin...

hayirlisiyla yegenin dogar canim ins..güle güle iyi gunlerde giysin aldigin kiyafetleri ins

sag ol canimm benim insallah rabbim hepimize tattirir o duyguyuda mini mini kiyafetleri giydiririz bebislerimize

iyi akşamlar kızlar topiğe bir girdim herkeste bir hüzün bir sıkıntı yok ayrılmak istemeelr ne oluyor böyle arkadaşlar eşlerimiz istermiydi bu derde sahip olmayı biz onların her zaman yannında olmalıyız umutmayalımki bu derdi veren allahım bizede dert veremezmi elbette verir sabretmeliyiz bol bol dua etmeliyiz hatta evliliğimize bu sorunu yansıtmayalım hayatta herşey çocuk değil hayata hep bu şekilde bakarsak asla mutlu olmayız dünyaya bir kere geliyoruz onunda kıymetini bilelim biz böyle kafaya taktıkça olcağı vaarsada olmaz allahım hepimize bol bol sabır versin ancak böyle mutlu olabiliriz birde tıp okadar çabuk ilerliyorki bundan bir kaç sene sonra belki kısırlık tarihe karışacak boşuna kendimizi üzüp yapratmış olacağız hemde sağlığımız elimizden gitmiş olacak önemli olan sağlığımız o olmadıktan sonra anne olmamızın ne önemi var çocuğumuza sağlıklı bir anne olmalıyız allah yardımcımız olsun belgincim sanada çok geçmiş olsun

evet canim önce saglik gercekten de..ama bazen umutsuz oluyor insan

Slm kizlar,var mi guzel haberler?ben tam 30 haftalik oldum az kaldi alahtan birsey olmazsa en fazla 10 hafta sonra dogum yapacagim,hersey yolunda sayilir 1 ay once seker cikmisti bende diyetle idare ediyordum ama su aralar sekerim yuksek dr a gittim bugun insulin yazdi,biraz moralim bozuk ama allaha sukur 2 ay kaldi 2 ay daha dayanacagim bu sekere ve hersey duzelecek.seker disinda hersey yolunda massallah,kizim dogunca fotografini koyarim profile.allahimdan dilegim tum isteyenlerin kucaklarini doldursun,insallah herkes bigun bu mucizeyi yasar

evet canim önce saglik gercekten de..ama bazen umutsuz oluyor insan

canım evt hepimiz zaman zaman umutsuz oluyoruz ama umut varsa biz yaşıyoruz umudumuzun bittiği an yaşamda bitmiş olur hep umutlarımız taptaze canlı olmalı umutlarımızın gerçek olmasını allahımdan diliyorum o bizim yaradanımız bize bu derdi verdiyse vardır bir bildiği elden bişe gelmez sabırla beklicez canım

öyle canim gelen dert allahtan allahim sifasinida verecek insallah

massallah canim az kalmis
darisi bize olur insallah

rica ederim canım

geçsin bugünler ne zaman geçiyoo

8 gün kalmış canım:)

8 gün sonra belki herşey çok güzel olacak demek istemiyorum tabi yanlış anlaşılmasın:) ama biraz daha hafifler diye umud ediyorum..inşallah.NURŞENCİĞİMİN de dediği gibi bazen öyle oluyoruz bazen böyle.Bazen çok umutlu bazen çok karamsar.Belki de bir nedeni bu aylar..ama, kendi adıma söylüyorum; bu hallerin,dünyadaki her türlü halin geçici olduğunu hiç unutmasak belki de çok daha yaşanılır bir hayat olacak..

canım sözlerine canı gönülden katılıyorum.herşey çocuk değil.Bazen bedensel engelli insanları düşünüyorum. evlenmeyi ya da çocuğu akıllarından bile geçiremiyolar..tek düşündükleri keşke normal insanlar gibi olabilsek..ama onların da bakıp kendini daha büyük nimet içinde görebilecekleri birsürü varlık var.mesela daha yaşamı tadamadan ölmüş bebekler..bedensel engelli de olsalar enazından yaşamı tadıyorlar ve cenneti kazanma şansı verilmiş onlara. ama insanoğlu kendinden aşağısını değil de hep daha fazla nimet içinde olanı görüyor. Hep daha fazlasını istiyoruz. Neden böyleyiz demiyorum fıtratımız böyle. Allah bize sonsuz istekleri olan bir kalp vermiş. Madem vermiş..Vermeyi istemese istemeyi vermezdi..Demek biz istemesini bilirsek ve sabredersek birgün mutlaka verecek..Bunca isteğimize rağmen çok aciziz..isteklerimizi elde etmeye gücümüz yetmiyo.ama acizliğimizle O'nun kudretinden istersek mutlaka bize cevap verecek..Bu da dua sırrı..dua vakti yani..

GUNAYDIN herkese!KUBRA rıca ederım canım zaten bırbırımıze sorular sorup ıcımızı doktugumuz yer burası.en cok burada paylasım ve ıletısım var.ıyıkı varsınız kızlar .hergun bır merakla bır umutla acıyrm topıgı...

nasılsınız kızlar ...nerelerdesiniz ya hu çokmu meşgulsünüz.hadi görüşürüz da ha sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…