amin canım inşallah.Belgincim geçmiş olsun canım kimsecikler yok galiba nasılsınız kızlar,keyifler biraz bozuk gibi iç sıkıntıları var ama geçecek inşallah sıkıntılı günlerimiz imtihan dünyası işte Rabbim sabırlar versin hepimize zaman geliyo dayanılmayacak hal alıyo ama zaman geliyo ümitlerle dolup taşıyo insanın içi hep sıkıntılı olsak dayanılmaz zaten Allahım bizlere de hayırlı, güzel ahlaklı evlatlar versin ve bizler de hayırlı ana baba olalım inşallah,güzel evlatlar yetiştirelim.Allahım tez zamanda nasip etsin hepimize.OLURMU83, ADAK1985, JKLM, BELGİN bu aralar herkeste bir hüzün rüzgarı var buralarda..sıkıntılar biçoğumuzda hakim. Safer ayından dolayı olabilir mi acaba? Safer ayı hala devam ediyo haberiniz olsun. Bir arkadaşımız yazmıştı sanırım Safer ayında belaların sıkıntıların çoğaldığını. Biraz daha sabır az kaldı ayın bitmesine. Herkeste bir karamsarlık olmuş sanki..zaten biz böyleyiz,zaten şu da vardı zaten zaten.. derken sanki hiç güzel günlerimiz olmayacakmış gibi.. Allah'ın bize verdiği onca güzellikleri,güzel günleri düşünelim. Bu günler de geçici. Geçince 'oh geçti çok şükür' dicez inşallah. Allah tez zamanda hepimizin gönlünü ferahlatsın, sıkıntılarımızı gidersin,şifa versin inşallah..
herkese mrh arkdaşlar biz evimize döndük .adetimin 10 günü çağırmışlardı bir hevesle gittik ama pek bir şey olmadı MFS falan çektiler biraz canım yandı bir kaç test yapıldı şubat veya martta düşünüyoruz dediler bizi arayacaklarmış.yani yeni bir gelişme yok ayrıca muayene olduğumuz doktorda hastaneden ayrılmış çok üzüldüm işte böyle bana dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum inşanlah benden önce bebişlerinize kavuşursunuz ,inşanlah herşey yoluna girecek A.e.olun
OLURMU83, ADAK1985, JKLM, BELGİN bu aralar herkeste bir hüzün rüzgarı var buralarda..sıkıntılar biçoğumuzda hakim. Safer ayından dolayı olabilir mi acaba? Safer ayı hala devam ediyo haberiniz olsun. Bir arkadaşımız yazmıştı sanırım Safer ayında belaların sıkıntıların çoğaldığını. Biraz daha sabır az kaldı ayın bitmesine. Herkeste bir karamsarlık olmuş sanki..zaten biz böyleyiz,zaten şu da vardı zaten zaten.. derken sanki hiç güzel günlerimiz olmayacakmış gibi.. Allah'ın bize verdiği onca güzellikleri,güzel günleri düşünelim. Bu günler de geçici. Geçince 'oh geçti çok şükür' dicez inşallah. Allah tez zamanda hepimizin gönlünü ferahlatsın, sıkıntılarımızı gidersin,şifa versin inşallah..
iyi aksamlar kizlarr kimseler yok herkes dizi izliyor galiba ...erkek kardesimin oglu olacak onun icin ali veris yaptim bir seyler aldim alirken bile nasil imrendim bebek kiyafetlerine nasil guzel seyler var bir gun bizde kendi bebeklerimiz icin bir seyler alicakmiyiz bazen aldiklarimi cikarip bakip duruyorum cok zor kendi yavruma alamadigim icin insallah bir gun hepimizde kendi yavrularimiza aliriz rabbim tez zamanda bu hasretimizi gidersin yoksaaa artik dayanmiyorumm
amin canim allahim insallah bizi bu guzel duygudan mahrum etmez
bende imrenerek bakiyorum bebek kiyafetlerine..gün gectikce zor oluyor dayanmak allahim bize bol bol sabir derdimize derman versin...
hayirlisiyla yegenin dogar canim ins..güle güle iyi gunlerde giysin aldigin kiyafetleri ins
sag ol canimm benim insallah rabbim hepimize tattirir o duyguyuda mini mini kiyafetleri giydiririz bebislerimize
iyi akşamlar kızlar topiğe bir girdim herkeste bir hüzün bir sıkıntı yok ayrılmak istemeelr ne oluyor böyle arkadaşlar eşlerimiz istermiydi bu derde sahip olmayı biz onların her zaman yannında olmalıyız umutmayalımki bu derdi veren allahım bizede dert veremezmi elbette verir sabretmeliyiz bol bol dua etmeliyiz hatta evliliğimize bu sorunu yansıtmayalım hayatta herşey çocuk değil hayata hep bu şekilde bakarsak asla mutlu olmayız dünyaya bir kere geliyoruz onunda kıymetini bilelim biz böyle kafaya taktıkça olcağı vaarsada olmaz allahım hepimize bol bol sabır versin ancak böyle mutlu olabiliriz birde tıp okadar çabuk ilerliyorki bundan bir kaç sene sonra belki kısırlık tarihe karışacak boşuna kendimizi üzüp yapratmış olacağız hemde sağlığımız elimizden gitmiş olacak önemli olan sağlığımız o olmadıktan sonra anne olmamızın ne önemi var çocuğumuza sağlıklı bir anne olmalıyız allah yardımcımız olsun belgincim sanada çok geçmiş olsun
evet canim önce saglik gercekten de..ama bazen umutsuz oluyor insan
handecim hoşgeldin canım hamilelik nasıl gidiyor çiçekcim send ehoşgeldin canım nasılsın
canım evt hepimiz zaman zaman umutsuz oluyoruz ama umut varsa biz yaşıyoruz umudumuzun bittiği an yaşamda bitmiş olur hep umutlarımız taptaze canlı olmalı umutlarımızın gerçek olmasını allahımdan diliyorum o bizim yaradanımız bize bu derdi verdiyse vardır bir bildiği elden bişe gelmez sabırla beklicez canım
Slm kizlar,var mi guzel haberler?ben tam 30 haftalik oldum az kaldi alahtan birsey olmazsa en fazla 10 hafta sonra dogum yapacagim,hersey yolunda sayilir 1 ay once seker cikmisti bende diyetle idare ediyordum ama su aralar sekerim yuksek dr a gittim bugun insulin yazdi,biraz moralim bozuk ama allaha sukur 2 ay kaldi 2 ay daha dayanacagim bu sekere ve hersey duzelecek.seker disinda hersey yolunda massallah,kizim dogunca fotografini koyarim profile.allahimdan dilegim tum isteyenlerin kucaklarini doldursun,insallah herkes bigun bu mucizeyi yasar
rica ederim canım
geçsin bugünler ne zaman geçiyoo
iyi akşamlar kızlar topiğe bir girdim herkeste bir hüzün bir sıkıntı yok ayrılmak istemeelr ne oluyor böyle arkadaşlar eşlerimiz istermiydi bu derde sahip olmayı biz onların her zaman yannında olmalıyız umutmayalımki bu derdi veren allahım bizede dert veremezmi elbette verir sabretmeliyiz bol bol dua etmeliyiz hatta evliliğimize bu sorunu yansıtmayalım hayatta herşey çocuk değil hayata hep bu şekilde bakarsak asla mutlu olmayız dünyaya bir kere geliyoruz onunda kıymetini bilelim biz böyle kafaya taktıkça olcağı vaarsada olmaz allahım hepimize bol bol sabır versin ancak böyle mutlu olabiliriz birde tıp okadar çabuk ilerliyorki bundan bir kaç sene sonra belki kısırlık tarihe karışacak boşuna kendimizi üzüp yapratmış olacağız hemde sağlığımız elimizden gitmiş olacak önemli olan sağlığımız o olmadıktan sonra anne olmamızın ne önemi var çocuğumuza sağlıklı bir anne olmalıyız allah yardımcımız olsun belgincim sanada çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?