nasılsınız bacılar ben hastayım evde yatıyorum
moralim bozuk karşı blogun en üstünde oturan biri var daha evleneli 1 yıl olmadı hamile ve dün bebek odası takımı geldi oğlu olucak bazen diyorum benim ne zaman olucak işte öyle perdenin ardından baktım izledim iç geçirdim inşallah Rabbim bizede nasip eder
çiçek merhaba canım.nasılsın?ben fazla giremiyorum ama ara ara zaman buldukça uğrayıp yazdıklarınızı okuyorum.sizin tedavi ne durumda
merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum kaan hocada mikro tese olacak eşim ama önce beni hazırlayacaklar reglin 2.günü gel dedi reglin 2.günü büyük ihtimalle pazar gününe denk geliyo pazar kaan hocanın orası açık oluyomu 3. günü gitsem nasıl olur?
bu arada herkese slm arkadaşlarselvanın sorusunu görünce hemen atladım slm veremedim sizlere
evet çiçekcim yeniyim keşke daha önce bulsaydım sizi.ama olsun yine sen ve senin gibi tüm arkadaşlar bir umut ışığı oluyo bana.çok teşekkür ederim.gerçi fazla katılamıyorum ama fırsat buldukça gelicem artık.buraya gelince daha iyi hissediyorum kandimi.Çok sağol...İİİİNŞALLAH canım İNNŞALLLAH senin ve burdaki tüüüüm arkadaşlarımında tedavileri iyi sonuçlanır.müjdeleri teker teker alırız....Allah yardımcımız olsun......
çiçekçim nasılsıntedavimiz olumsuz olunca artık pek girmiyorum buralara konuşamadık uzun zamandır :26:
çiçek eryasu canlarım cevaplarınız için teşekkürler şimdi çıkıyorum malum yarın karne vereceğiz iş çok öpüyorum sizleri...rabbim veli olarakta karne gününü beklemeyi nasip etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?