sympathique tebrik ederim allah tamamini erdirsin adina çok sevindim degerin kaç çikti ?
burdaki doktor simdilik ilac vermis bize insallah hayirlisiyla turkiyeye gelelim bizde emre beye gelicez insallah allahin iziniyle insallah bizde sizin mutlulugunuzu yasarizz allah bizide tum evlat hasrete cekenlri evlat sevinciyle sevindirisinn insallahhhhhhhhh
insallah canim hayirlisi olsun tek veya ikiz'de iste merak ettim :)
inan degerler hakkinda hic bilgim yok nasil oluyor
biz evleneli 8 seneyi gecti ama 5 senedir istiyoruz
ilk denememiz oldu ve tuttu
allahim insallah darisi sizlere olsun
Merhaba arkadaşlar çiçek canım güle güle git umarım rabbimin bana yaşattığı mutluluğu sende yaşarsın..ben aynıyım kızlar kasık ve karın ağrım devam ediyor herhangi bi kanamam lekelenme yok bugün transfer sonrası 6.günü geride bıraktım bana dua etmeyi unutmayın..
bursa dayım canım ben benim ilkinde 6. günü kanamam oldu busefer olmadı daha olmazsa hamile kalırmıyımki
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh
iyi aksamlar hep siz ne hapi kulaniyorsunuz ??
Nezaman gideceksiniz emre beye????
canımmm çok sevindim gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza canım.herifi zor yola getirdin ama zafer ikinizin tebrik ediyorum canım
kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
insallah canim hayirlisi olsun tek veya ikiz'de iste merak ettim :)
inan degerler hakkinda hic bilgim yok nasil oluyor
biz evleneli 8 seneyi gecti ama 5 senedir istiyoruz
ilk denememiz oldu ve tuttu
allahim insallah darisi sizlere olsun
esimin sperm sayisi 0 di mikro teseyle bulundu
fsh :30.66di
testis boyutunun nasil oldugunu bilmiyorum :)
tedavi asamalarnizi tam ogrenebilirmiyiz siz bize umut oluyosunuz.fsh 30 du peki testesteron ve diger hormonlariniz nasildi?hormon tedavisi gordumu esin?hangi drda tedavi oldunuz?canim kusura bakma cok sordum
MRB MELISELACIM canım ıyıyım sukurler olsun oyle boyle gdyr hayat.sen nasılsın?ne var ne yok....
iyim canım ünvdeyim, çalışıyorum valla :)) ders notu hazırlıyorum öğrencilere..haftaya dersler başlıyor, hoca hazırla dedi, bir gayretle onu yazmaya çalışıyorum, arada da takılıyorum işte..aynı devam ediyoruz canım, çok şükür herşey yolunda, mutluyum :)) eşim artık yanımda, daha ne isteyim..
kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
rabbim hepimize yaşatsın böyle mutlulukları neolur dua edin kızlar bende sizlere böyle güzel bir haber vereyim...
MSAALAHH MAASAALAH SANA ne mutlu kardesım ...dualarında bulundugm ıcın allah razı olsun senden.rabbım sana da guc kuvvet versın ınsaalah basarıların arka arka gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?