Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sympathique tebrik ederim allah tamamini erdirsin adina çok sevindim degerin kaç çikti ?

coooooooooooooooooooooooook cooooooooooookkkkkkkkkkk
sevindimmmmmmmmmmm tebrikler,,,,,allah saglikli huzur dolu hamilelik versin!!!!!!!!
gözün aydin demeki ugraslarin bosa degilmis bak !!!!!!!

iyi aksamlar hep siz ne hapi kulaniyorsunuz ??
Nezaman gideceksiniz emre beye????

insallah canim hayirlisi olsun tek veya ikiz'de iste merak ettim :)
inan degerler hakkinda hic bilgim yok nasil oluyor
biz evleneli 8 seneyi gecti ama 5 senedir istiyoruz
ilk denememiz oldu ve tuttu

allahim insallah darisi sizlere olsun

canımmm çok sevindim gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza canım.herifi zor yola getirdin ama zafer ikinizin tebrik ediyorum canım

allah yardımcın olsun selvacım inşallah seninde meleklerin sendedir moralini hep yüksek tut ...

bursa dayım canım ben benim ilkinde 6. günü kanamam oldu busefer olmadı daha olmazsa hamile kalırmıyımki
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh

merhaba pembe allah yardımcımız olsun hepimizin.bursada mı denediniz hangi hastane bende bursalıyım merak ettim...geçen yıl pembe mavide yaptırdık bizde sonucumuz başarısızdı kısmet değilmiş.sanırım yeni yaptırdın inşallah başarılı sonuç alırsınız.

iyi aksamlar hep siz ne hapi kulaniyorsunuz ??
Nezaman gideceksiniz emre beye????

doktor vıtamın vermıs birde benim esimin testestronu dusuk onun icin ilac vermiss onu kullaniyoruz bu ilac bitsin insallah gedicez allahin iziniyle hem getmek istiyorum hemde korkuyorum

canımmm çok sevindim gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza canım.herifi zor yola getirdin ama zafer ikinizin tebrik ediyorum canım

Sympathique canim sizin genetik testiniz temizmi gelmisdii ya kusura bakmayin kizlar ben yeniyim ya hemen heyacanib hersey soruyoruyorum kusuruma bakmayin

insallah canim hayirlisi olsun tek veya ikiz'de iste merak ettim :)
inan degerler hakkinda hic bilgim yok nasil oluyor
biz evleneli 8 seneyi gecti ama 5 senedir istiyoruz
ilk denememiz oldu ve tuttu

allahim insallah darisi sizlere olsun

canim ya su an aglamamk icin kendimi zor tutuyorum ,(ben seni yeni evli saniyordum)daha da sevindim simdi ,bu dertten kurtuldugun icin,) 8 yil bu azospermiden cekmissinizama sonucun uz cok guzel olmus ne guzel kurtuldun insaalh birde ikiz haberini aliriz

hayırlı sabahlar CANCANLAR,BUGUN BAKALIM NASIL HEBRLER ALACAGIZ INSAALH GUZELLIKLER PESI SIRA GELIR....

jklm'em, alfebemin güzel harfleri nasıl bakayım :)))) sana kocaman sevgi ve öpücükler gönderiyorum canımcım..İnşAllah iyisindir..bak bir hamilemiz daha çıktı, gelecek 2 haber daha var pembe ve selvacımın :))) yakında bizde anne olacağız inş..çok öpüldün, dualarım seninle bitanem..

herkese selam ve saygılar, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle kızlar :))

MRB MELISELACIM canım ıyıyım sukurler olsun oyle boyle gdyr hayat.sen nasılsın?ne var ne yok....

MRB MELISELACIM canım ıyıyım sukurler olsun oyle boyle gdyr hayat.sen nasılsın?ne var ne yok....

iyim canım ünvdeyim, çalışıyorum valla :)) ders notu hazırlıyorum öğrencilere..haftaya dersler başlıyor, hoca hazırla dedi, bir gayretle onu yazmaya çalışıyorum, arada da takılıyorum işte..aynı devam ediyoruz canım, çok şükür herşey yolunda, mutluyum :)) eşim artık yanımda, daha ne isteyim..

MSAALAHH MAASAALAH SANA ne mutlu kardesım ...dualarında bulundugm ıcın allah razı olsun senden.rabbım sana da guc kuvvet versın ınsaalah basarıların arka arka gelsın

kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya

canım nasıl sevindim bilemessin...Allah sağlıkla kuçağına almayıda nasip etsin 8yıl beklemeden sonra inşAllahta ikiz olur.bizde 7 yıla girdik Rabbim tüm istiyenlere versin.bizleride daha fazla aratmasın.

rabbim hepimize yaşatsın böyle mutlulukları neolur dua edin kızlar bende sizlere böyle güzel bir haber vereyim...

canım dualarımız seninle ve PEMBE arkadaşımıza sizin içinde halay çekmeyi nasip etsin rabbim sizde hamileyim haberi verin bizlere.

MSAALAHH MAASAALAH SANA ne mutlu kardesım ...dualarında bulundugm ıcın allah razı olsun senden.rabbım sana da guc kuvvet versın ınsaalah basarıların arka arka gelsın

saol canım benim..Rabbim hepimize güç kuvvet versin, zor bir süreçten geçiyoruz..bugün benimde kırmızılar geldi artık önümüzdeki maçlara bakacaz...bazen bunalıyorum ama bunada şükür demek gerekiyor, verince iyide vermeyince niye üzülüyorsak (((

slm kizlar gunaydinn tek tek bakamadim yazilanlara ama genelde halaylari gordugume gore :) cok cok tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin
az oce aradim hastaneyi aynen igne ve ilaclara devam edip 15 gun sonra doktora gidicekmisim

kizlar birde bisey sorcam size ,ben hamile kaldigima dair baslik acicam
cunku kac senedir ugrastik neler neler gecirdik cok kisiye umut olur diye bastan sona yazmak istiyorum
nereye konu acim yani konu tup bebek bolumu icnde olsun
cok zamandir takilmadigim icin detayli bakamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…