Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım inşallah.
banbancım tekrar görüşebildinmi vavelya ile. durumları nasıl?

vavelya ile şimdi görüştüm doktor yıkama sonucunda da bulamamış sonuç patolijiye gidicekmiş orada netleşecek.Konuşmamızda sesi iyi geliyordu biraz toparlamış kendini inşallah daha da iyi olur kısa zamanda.Rabbim şifa versin

sesinin iyi gelmesine sevindim. hayırlısı bakalım. yumurtaları toplanmışmı?

tekrar selam kızlar..işlerimi bitirdim kocişide yolcu ettim yorgun ve bitkin olarak burdayım ama ben yokken gelip gitmişsinizzzzzzzzz

canım benim allah yardımcısı olsun napalım elimizden bişey gelse gelmiyo işte allahım hepimize yardım etsin:Saruboceq:

sevgidolu inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..........vavelyanın düzelmesinede sevindim ne yapalım kaderimiz yaşadığımız sürece mücadele vermeye devam....hayat kaldığı yerden devam ediyor.........ben sperm çıkmadığını öğrendiğimde sanki o kadar tedaviyi gören biz değiliz bebek sahibi olmak isteyende bi acayip olmuştum ne üzüldüm ne sevindim hiç bir şey anlamadım sadece eşim ağlıyor bende gülüyodum ve hatta o halinin resmini çektim kendiyle uğraştım dedimya garip bir rahatlık vardı bende .....yüce rabbim derdi veriyor dayanma gücünüde veriyor herşey eşit bu dünyada demi kızlarrr

iyidir kıssss senden ...ben sadece biraz yorgunum ev işleri yüzünden sen nasılsın bakem

bende iyiyim canım napıyım bi bakıyım dedim kim var kim yok..........yorma kendini fazla canım..

kıslarrrrrrrr bu akşam sevgülü kaynanatörümün yanına gidiyorum hafta sonumu onun yanında geçireceğim eminim o beni çok özlemiştir bende onu tabi büyük bir hasretle kucaklaşırız artık Şeniz....neyseki görümcemgille gidiyorum yani sadece bana çene yapamıyacak artık görümçillikle eşit paylaşırızzzz

ne yapalım kız ev işleri biraz yoruyor eşim eve gelince maşallah misafirlerimiz eksik olmuyor genelde yemekli bir misafir gelmeden iş bide gidince dip bucak temizlik....dün yatağı değiştirdik baza aldık eskisini zıplamaktan halletmişiz birazcık....neyseki bir odam boştu onu düzenledim eski yatağı oraya açtım artık evde 2 yatak odası var artık canım hangisini isterse onda yatarım.......benim koca dünden beri 2 yatak var buna acer karı lazım deyip duruyor geveze neyse bugün gitti artık 4 gün diyemiyecek ama gelince devam anasına çekmiş konuşmayı sever azcık

selam kızlar nasılsınız ben yotgunum daha yeni oturdum diye bilirim bugün çok işim vardı birazdanda koçiş gelir kızlar pazartesi günü kaan aydosa gidiyoruz cumartesi gecesi otobüse binicez gitmişken pazar günü ankarada gezelim diyoruz sonra koçiş iş için zaten ankaraya gidicekti bizde bu bahaneyle kaan aydosa gidelim dedik çarşamba gece dönücem eeeeeeeeee gitmişken koçiş işteykende azcık gezim dimia.s hakkımızdan hayırlısı bakalım ne olcak ya bacılar birde bişey sorcam bu kaan aydos hangi hastahanede ve yeri nerde bilenler cevap verirse sevinirim

Dr. Kaan AYDOS Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ınfertilite Araştırma ve Uygulama Merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
Efendimiz Hz.Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki :

Allah Teala hastalığı da ilacıda indirmiştir. Ve her hastalığa bir ilaç varetmiştir. Öyleyse tesavi olun. Ancak haram olan şeyle tedavi olmayın.

(Ebu Davud, Tıbb 11) bizlerle alakalı bir hadisi şerif ;affınıza sığınarak yazdım ::smiley-cool:

Efendimiz Hz.Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki :
Allah Teala hastalığı da ilacıda indirmiştir. Ve her hastalığa bir ilaç varetmiştir. Öyleyse tesavi olun. Ancak haram olan şeyle tedavi olmayın.

Ebu Davud, Tıbb 11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…