nasılsınız arkadaşlar bu mubarek günde allahım herkesin dualarını kabul etsin ve bizleri bu sıkıntıdan kurtarsın vavelyacıgımada allahım sabır versin inşallah herşey en kısa zamanda güzel sonuçlanır...
amin canım inşallah.
banbancım tekrar görüşebildinmi vavelya ile. durumları nasıl?
Arayamadım henüz canım ya çok etkilendim ondan bir türlü arayamıyorum ama şimdi arayıp sonucu yazacağım
vavelya ile şimdi görüştüm doktor yıkama sonucunda da bulamamış sonuç patolijiye gidicekmiş orada netleşecek.Konuşmamızda sesi iyi geliyordu biraz toparlamış kendini inşallah daha da iyi olur kısa zamanda.Rabbim şifa versin
kızlar allah yardım etsin vavelyaya ve eşine umarım tez zamanda ir mucize olur sonuçta herşey allahtan bizde yarın kaan hocaya gidiyoz microtese olcak eşim gün alacağız valla bende çok korkuyorum çıkmaz diye bana dua edin
canım benim allah yardımcısı olsun napalım elimizden bişey gelse gelmiyo işte allahım hepimize yardım etsin:Saruboceq:vavelya ile şimdi görüştüm doktor yıkama sonucunda da bulamamış sonuç patolijiye gidicekmiş orada netleşecek.Konuşmamızda sesi iyi geliyordu biraz toparlamış kendini inşallah daha da iyi olur kısa zamanda.Rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?