Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar.........zaman inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım bu dr sizin için iyi gelir.......sevgidoludan haber yok sanırım canım hani haber veriyodun dr dan gelince yoksa hala dr yanındamısınız dicem yatılıya falan...........haber verseydin gitmeden önce öğrenirdim neyse bende gelince alırım haberini..........kız larem sesin sayende bu dr. tanımış olduk bak arkadaşlar bir ümit gitcek......kızlar inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz karşılığını hayırlı bir şekilde alırız:Saruboceq::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

ealnas sen ne yaptın canım galiba senin son günlerin doğum yaklaştı kaç günün kaldı bide normal doğummu sezeryanmı yapacan canım

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsın...zaman nasılsın neler yaptın bugün konuşamadık.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsın...zaman nasılsın neler yaptın bugün konuşamadık.

napim bugün çok yogundu akşamda misafirlerim vardı yarında misafir gelcek birde gece yola çıkıcaz onun hazırlıgıda var artık yarında baya yogun gecer

slm kızlar dün görüştük kaan hocayla çk iyi bir doktor umut verici konuşt iki aylık ilaç verdi zaten eşim menegonda kullanıyodu 4 aydır iki ay daha kullancak olmazsa microtese yapcak fakat biz özelde yaptırcaz inşallah microteseye gerek kalmaz kaan hoca ilçalarla eşimi hazırlıyo genartta başlıcaz dün oarada karar verdik mayıs adetinin ikinci günübaşlıyorum doğumkontrol hapıyla benim doktorum aysun hanım çok tatlı birisikızlar dua edin microteseye gerek kalmadan çıkış olsun

inşallah gerek kalmaz canım microteseye. Rabbim yardımcınız olsun. Tedavin hayırlı olsun.

topige haftasonu mahmurlugu vurmuş nasılsınız bugün gelengiden yok dün geceki aynı yerde neyse kızlar biz bu gece 2 civarı yola çıkıyoruz otobüsle ankaraya gidiyoruz pazartesi eşim kaan aydosa gidicez bakalım hakkımızdan hayırlısı nediyecek ne olacak buarada çarşambaya kadar topige ugrayamaya bilirim otelde internet olmaya bilir perşembe anlatırım yola çıkıyorum kızlar hakkınızı helal edin Allaha emanetsiniz

zamancığım güle güle git işallah iyi haberlerle gelirisin biliyosun biz gittik gitmişken anakaraya merkez baktık ve genart düüşünüyoz mayısta başlıyoz kısmetse

hadi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bukadar erken gideceginden bahsetmemiştin neyse yolunuz açık olsun....sen gel belki bizde gideriz...:a015:

inşallah güzel haberlerle dönersiniz.

yolun açık zaman kardeşim hayırlı haberlerle dön inşallah canım hayırlı yolculuklar....

kızlar ben ankaraya geldim ama topiğe daha gelen olmamış neyse otelde internet var koçiş akşamları laptopunu getirirse girerim bakalım çok heyecenlıyım belki ilaç tedavisine başlar hem bellimi olur azda olsa normal çıkış olurda hemen başlarız hayırlısı kızlar bakalım kaan aydos la yarın görüşelim sizlere ayrıntılı anlatırım

tüp bebek yaptıran arkadaşlara sorum olacak tüp bebek ilaçlarını merkezinizdemi aldınız yoksa raporlamı biz üç yıllık evli olmadığımız için ilaçları devletin karşılamıca söylendi merkede ialaçlarv dahil 4 buçuğa anlaştık genart ankara normalmi

kızlar nedesiniz ya kaç saattir yoksunuz sizce ankara genart nasıl orayı dşünüyoruz tüp bebek için eşimin mensinde sperm ki aya kadar çıkmazsa microetsede orda olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…