iyi akşamlar arkadaşlar nasılsın...zaman nasılsın neler yaptın bugün konuşamadık.
slm kızlar dün görüştük kaan hocayla çk iyi bir doktor umut verici konuşt iki aylık ilaç verdi zaten eşim menegonda kullanıyodu 4 aydır iki ay daha kullancak olmazsa microtese yapcak fakat biz özelde yaptırcaz inşallah microteseye gerek kalmaz kaan hoca ilçalarla eşimi hazırlıyo genartta başlıcaz dün oarada karar verdik mayıs adetinin ikinci günübaşlıyorum doğumkontrol hapıyla benim doktorum aysun hanım çok tatlı birisikızlar dua edin microteseye gerek kalmadan çıkış olsun
hadi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bukadar erken gideceginden bahsetmemiştin neyse yolunuz açık olsun....sen gel belki bizde gideriz...:a015:topige haftasonu mahmurlugu vurmuş nasılsınız bugün gelengiden yok dün geceki aynı yerde neyse kızlar biz bu gece 2 civarı yola çıkıyoruz otobüsle ankaraya gidiyoruz pazartesi eşim kaan aydosa gidicez bakalım hakkımızdan hayırlısı nediyecek ne olacak buarada çarşambaya kadar topige ugrayamaya bilirim otelde internet olmaya bilir perşembe anlatırım yola çıkıyorum kızlar hakkınızı helal edin Allaha emanetsiniz
inşallah kötü bi durum yoktur canım konuşurduk ama yoksun neyse kendine iyi bak yine konuşuruz karşılaşınca...bizim topik hafta sonları hep masum kalıyor...kızlar nerelerdesiniz yahu size ihtiyacım vardı biraz konuşurduk
topige haftasonu mahmurlugu vurmuş nasılsınız bugün gelengiden yok dün geceki aynı yerde neyse kızlar biz bu gece 2 civarı yola çıkıyoruz otobüsle ankaraya gidiyoruz pazartesi eşim kaan aydosa gidicez bakalım hakkımızdan hayırlısı nediyecek ne olacak buarada çarşambaya kadar topige ugrayamaya bilirim otelde internet olmaya bilir perşembe anlatırım yola çıkıyorum kızlar hakkınızı helal edin Allaha emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?