kızlar nedesiniz ya kaç saattir yoksunuz sizce ankara genart nasıl orayı dşünüyoruz tüp bebek için eşimin mensinde sperm ki aya kadar çıkmazsa microetsede orda olcak
arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsın tüp bebek raporunda bizlerede üç yıllık şartı ranıyormu
mrb arkadaşlar yeni üyeyim eşim azospermi ve nisan 22 de mikro tese olacak inşlh sperm bulunur ve tüp bebek için şansımız olur bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın :enbuyukkk:
kızlar slm nasılsınız uzun zmandır giremiyorum sürekli yatak istiratım varya vavelyacıgım çok üzüldüm gerçekden canım kendini yıpratma lütfen eşinede geçmiş olsun..
inşallah canım bulunur amin hepimiz anne oluruz hoşgeldin aramızaa.s.mrb arkadaşlar yeni üyeyim eşim azospermi ve nisan 22 de mikro tese olacak inşlh sperm bulunur ve tüp bebek için şansımız olur bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın :enbuyukkk:
gelincik arkadaşım bu ilaç raporunu tüp bebk yaptırdığınız merkezdemi çıkarmıştınız bide yaptığını sen ene zamandı yani şu çıkan yeni kararnameden sonramı öncemi yaptırdınız bie eşin tese olmuşmuydu bide hangi merkeze yaptırdınız çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?