Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nedesiniz ya kaç saattir yoksunuz sizce ankara genart nasıl orayı dşünüyoruz tüp bebek için eşimin mensinde sperm ki aya kadar çıkmazsa microetsede orda olcak

canım genartı bilmiyorum ama aralık ayında biz tüpbebekdenedik daha ozaman 9 10 aylık evliydik ama ilaçları devletten indirimli aldık çünkü 3 yıllık evli olma şartı azosperm hastalarına dahil degil çünki kanunen azo sparm hastaları normal yolla olma ihtimali olmadıgı için kanunen azosperm hastaları indirimli yararlanıyorsun bilgin olsun

mrb arkadaşlar yeni üyeyim eşim azospermi ve nisan 22 de mikro tese olacak inşlh sperm bulunur ve tüp bebek için şansımız olur bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın :enbuyukkk:

canım bu kanunu nerde bulabiliriz gittiğimiz her yer yararlanamzsınız dedi lütfen yarıntılı bilgi verrirmisin çok sağol canım

arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsın tüp bebek raporunda bizlerede üç yıllık şartı ranıyormu

arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsın tüp bebek raporunda bizlerede üç yıllık şartı ranıyormu

Canım biz ilk tedavimizde ilaç raporunu kullanmıştık ve 1,5 yıllık evliydik. bende alamayacağız sanmıştım. ama sanırım azolu olduğumuz için almıştık. ama ikinci tedavimde alamıyorum. yeni kanuna göre 5 yıllık sigortalı olma ve bakmakla yükümlü olunan kişi olma şartı var.ama rapor işinde hep zorluk çıkartıyolar. hiç yardımcı olmuyor bizimki öyle olmuştu.

mrb arkadaşım hoşgeldin aramıza. azonun sebebi neydi? biraz bahsedersen yardımcı olmaya çalışalım.

kızlar slm nasılsınız uzun zmandır giremiyorum sürekli yatak istiratım varya vavelyacıgım çok üzüldüm gerçekden canım kendini yıpratma lütfen eşinede geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Ben pek fazla giremiyorum kayınvalidemler geldi onlar ile ilgileniyorum biraz fırsat bulabildim ve geldim bizde bu hafta sonuna doğru spermiogram yaptıracağız bakalım sonuç yine aynı mı olacak gerçi pek fazla umutlu değilim artık bu konuda ama olsun bir kere çıktı diye hevesleniyorum .Bizde diğer testlerde sperm çıkmamıştı bir kere çıkmıştı ya acaba karışıklık mı oldu nee neden diğer testlerimizde 1 tane dahi olsa gözükmüyor böyle bir ihtimal olabilir mi?Kafam karışık bu konudaCADIARZU

kızlar slm nasılsınız uzun zmandır giremiyorum sürekli yatak istiratım varya vavelyacıgım çok üzüldüm gerçekden canım kendini yıpratma lütfen eşinede geçmiş olsun..

Merhaba tülyacım aman bol bol dinlen bebişlerine sahip çık onlarınm sana ihtiyacı var

gelincik arkadaşım bu ilaç raporunu tüp bebk yaptırdığınız merkezdemi çıkarmıştınız bide yaptığını sen ene zamandı yani şu çıkan yeni kararnameden sonramı öncemi yaptırdınız bie eşin tese olmuşmuydu bide hangi merkeze yaptırdınız çok sağol canım

arkadaşlar lütfenraporla ilgili bildilerinizi yazın bide ilaç için ayrı tedavi için yarımı rapor çıkartılıyor

herkese merhaba,
sevgidolu, kaan hocaya gidip memnun kadığına çok sevindim. umarım süreçte herşey yolunda gider. ama genarta niye karar verdik dedin onu anlamadım. kaan hoca mı istedi oraya gitmenizi. niye tedaviye kaan hocayla devam etmiyorsunuz? bilgi verir misin canım.

zaman merhaba, umarım güzel haberlerle gelirsin. biz de kaan hocaya tedavi oluyoruz.

burcu'cum sen de hoş geldin. hakkınızda hayırlısı olsun canım.

ceocuğum kaan hoca çok iyidi size verdiği ilaçların aynısını verdi iki ay kullan dedi ben özel bir merkezde olsun istedim bilmiyorum kaan hocada şuan tadilatta merkezimiz dedi labaratuar felan hep yenilencek dedi ama isterseniz ben hazırlarım sizi ilaçla siz istediğiniz yerde yaptırın dedi bide biz rapor çıkartamadığımız için özeldekilerle aynı masrafı çıkardı 4 buçuk milyar olurdedi bizde olmuşken özelde yaptıralım dedik ayrıca güzel temennilerin için çok sağol canım benim umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız

inşallah canım bulunur amin hepimiz anne oluruz hoşgeldin aramızaa.s.

canım biz geçen sene mayıs ayında üniversite hastanesinden almıştık raporu. önce tüp bebek raporunu verdiler sonrasında tedavimi orda olursam ilaç raporunu da öyle vereceklerini söylediler. orda tedaviye başlamıştım ama doktorumla bir sorun yaşayınca tedaviyi yarım bıraktık ve özel hastanede tedavi oldum. hastaneler arası farklılıklar oluyor. kimisi ikisini birden veriyor. kimisi sadece tüp bebek raporu veriyor. bazısıda orda tedavi olmayınca hiç vermiyor. ben çok araştırdım ve çok yıprandık bi rapor çıkaralım diye.ama artık yeni kanunda çıkınca dahada zorlaştırdılar. 2. kez alma hakkımız olduğu halde kendilerinde tedavi olmayınca vermiyolar. bende peşini bıraktım. zaten zorlu bi süreçten geçiyoruz bin türlüde zorluk çıkarıyorlar. 5 veya 6 bin lira vererek olacam 2. tedaviyi. belki sizede yeni kanundan dolayı 3 yıllık evlilik şartı arıyorlardır. Allah yardımcınız olsun. eşimde micro tese oldu. onunda parası ayrı oluyor tabi.

hayırlı günler kızlarrrrrrr.........nasılsınız bakem.......ben dün gece geldin kaynanatörün yanında resmen yorgunluktan geberiyom görümceyle beraber bahar temizliğini yaptık.......sabahta komşularım geldi kahvaltıya iş güç anca geldim buraya....

sevgidolu canım biz 2006 tüp bebek yaptırdığımızda hacettepe üniversiye hast. raporlarımızı çıkarttık hiç bir zorlukta çekmedik kolay oldu ....devlet üniversite hast.olunca zorluk çıkarmadan kolayca veriyor....ocak ayında maya özel hast. gittik bize oradanda tekrar rapor çıkartabileceğimizi indirimlerden yararlanacağımızı söylediler ama yine üniversite hastanesinde o hast. yani mayanın bir üniversite hastaneysiyle anlaşması olduğunu muayene ücreti verdikten sonra rapor çıkartabileceğimizi dediler yani 2. cidede indirimden yararlanabiliyoruz....ama biz askıya aldık şuan o yüzden ilaçlarıda almadık duruyor...bundan önceki raporumuz 2 yıllıktı eğer süresi dolmasaymıştı tekrar rapor çıkarmadan ilaçları alabiliyoduk 1 ay geçtiği için alamadık tekrar çıkartmak zorundayız bakalım o zamana kadar tekrar yürütmelik değişmezse.......her hastanenei tedavisi anlaşması farklı canım biri diğerini tutmuyor

zamancım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bugün sizin için en iyisi en hayırlısı olsun güzelim

kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ankarada gezerken kayboldumkaydirigubbakcemile3 kaan aydos iyibir doktor bizden tahlil istedi fsh ve testesteron istedi.İlaş tedavisiyle hormonları uyararak birşeyler yapabiliriz belki dedi, buna benzer münferit hadiseler türkiyede ve dünyada az da olsa gerçekleşebiliyor dedi . mtesede alınan parçadan dolayı hormonlar degişir dedi ve gercekten önceki tahlilden farklı oldu şimdi yarın gene gidicez bakalım neolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…