zaman canım ben bunu nasıl atacağımı bilemiyorum bu yazının aynısını nasıl göderebilirim,bana yardım ederseniz göderirim.Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ'ın özel kalem müdürü
Dr.Ercan Şimşek
Faks. 431 48 79
recepakdag@akparti.org.tr
ankara@saglik.gov.tr
istanbul@saglik.gov.tr
yukseksagliksurasi@saglik.gov.tr
+90 (312) 458-3530 faks
Sayın İlğilinin Dikkatine
Doğuştan yada sonradan çeşitli sebeplerle azosperm olan,tüp bebek yöntemiyle başarılı olamayan,tek ve son çareleri kök hücre olan,kendi kanından canından bir evlat sahibi olmak için önerilen sperm bankalarını red eden,çaresizlikle bir umut sesini duyurmaya çalışan,evlat sahibi olma özlemiyle dolu binlerce aileden biriyiz.Azosperm denen bu hastalık nedeni ile çocuk sahibi olamıyoruz.
Araştırmalarımızdan ve basından edindiğimiz bilgilerle Kök Hücre yöntemi ile bu tür hastaların çocuk sahibi olma konusunda bir çok ülkede araştırmaların yapıldığını hatta sperm ve yumurta hücresi üretildiğini öğrenmiş bulunuyoruz.
Türkiye'nin infertilite ve Tıpta bir çok ülkeden çok ileri seviyelerde olduğu aşıkar. Başka hastalıkların tedavisinde de kullanılmaya başlanan Kök hücrenin,bir hastalık olan Azosperm'de ve erken yaşta yumurta rezervi azalmış hatta menepoza girmiş insanlar için büyük bir umut olduğu kesin.
Siz devlet büyüklerimizden ricamız Kök Hücre ile bebek sahibi olma yönteminin Türkiye'de daha ileri boyutlarda araştırılıp faaliyete geçirilmesidir.
Gereken izinlerin verilmesinde göstereceğiniz hassasiyet ile, umutsuz bir topluluk halinde tek umudunu kök hücre ile sperm elde etmeye bağlayan bizleri ihya edersiniz.
Bu konuda hassasiyetinizi ve umutlarımıza ışık olmanızı rica ediyoruz.
Saygılarımızla...
Azosperm mağdurları
kızlar bilenler bilir cocukistiyorumcom var gerci ben o araya pek bakmıyorum ama http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...823-kok-hucre-cocuk-sahibi-olmayi-bekleyenler
diye bir topik var orda okudum kampanya başlatılmış ve türkiyede kobaydan yapılan bir deneyde bebek dünyaya gelmiş malum daha geçen günlerde ankarada kök hücre araştırma merkezi açıldı
kızlar bu adreslere örnekteki maili atalım sesimizi duyuralım taze anneler sizdende destek bekliyoruz inşallah bizlerede şifa kapısı olur kök hücre
canım ben her zaman sanada buradaki tüm arkadaşilarımada hep dua ediyorum inşAllah rabbim bu defa seni bebeğine hayırlısıyla kavuşturur tüm çektiğin sıkıntılarını unutursun.:26:herkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....
amin canım allah razı olsun senden sıkıntılarımız bir tek bebek değilki rabbim inşl bütün sıkıntılarımızdan kurtulmayı nasip etsin dualarında benide unutmadığın için çok teşekkür ederim allah razı olsun hayatımhayırlı sabahlar canlarım nasılsınız?umarım ıyısınzdr.rabbım ınsaalh bıze de guzel kapılar acar ,mutluluklar yasatr....cektıgımızı sıkıntılarımız gunahlarımıza keffaret olur.ZAMAN TATLIM YOLUN acık ve aydın olsun ınsaaalh ıstedgn zamanda da temızlenıp gdrsn.allah razı olsun emanetlerımızı yerıne getirecegınden oturu....rabbım bızede yasatsın ınsaalh.DEMMI CIM CANIM ne guzel bır haber bu ben neden kacrdm sen hamıleymısssın ya 2 aylık rabbım devamında gtrsn kardesım ne kutlu ne mutlu bır olay.....ne olur bana da dua et .sen ın duan kabul olur ınsaalh bebek dısında da sıkınıtılarım var.kızlar bırbırımıze dua edelım ınsaalah ...her daım sıkıntılarımız ısteklerımız zaman zaman oluyr ve gonulden yapılan dualarla red olunmaz ınsaaalh...BELGIN kuzum rabbım sıfanı versın ınsaaalh yuzun gulsun guller acsın ınsaalh kardesım HARZEM.DURUDENIZDERYA MELDA ZCU BELGIN CICEK BLUEAVCI MELISSA ZAMAN VCK GELINCIK ERYASU UMUTOLSUN UMUDUM NERDE CANSUYUM ESPOIR SEVGI DOLU ORCHROAD KANAYAN YARA GOFRETTO ESMA SISY daha syamadıgım varsa affola ınsaalah rabbım sıkıntılarınızı alıp yerıne guller actrsn ferakhlık huzur mutluluk saglık ve bol bol bıkacak kadar evlatlar nasıp etsın ınsaalah.ne dılegınız varsa gerceklesssın....rabbım benım de ıcımı bılıyr ınsaalah benım de tum sıkıntılarım alır ve ısteklerım yerıne gelır ınsaalh kendı kardesımın ve sız degerlı kardeslerımın yuvalarına da muhabbet huzur mutluluk dolsun ınsaaalhhhh...amın amın
herkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....
arkadaşlar dün iki tane güzel haber aldım .bizle beraber evlenen eşimiz kuzenininde bebeği olmuyordu hamile haberini aldım çok sevindi eşimle aynı zamanda aynı ameliyatı olmuş 8 yaşlarındayken nasıl oldu narmalmi bilemiyorum onlar pek bu konulardan bahsetmiyorlardı.birde iş yerinden bir arkadaşımında beş yıldan bu yana bebeği olmuyordu onunda hamile haberini aldım çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin.dün eşim bu haberleri duyunca gece hiç uyumadığını hissettim tabi onlar adına çok seviniyoruz ama bizim yaramız biraz daha acıyor .sabah kalktığında eşim geçe çok dua ettim dedi rüyamda bir kız bebeğimiz olmuş gördüm dedi,hayırlısı artık Rabbim hayırlısını nasip etsin.
canım sıkıntılar bir değilki kendinemi yanarsın, eşinemi, kardeşinemi, annene babanamı,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allahım zorlukları kolay yapsın önümüze .dertdimiz büyük ama Allahımız daha büyük ona sığınalım A.E.OL CANIM.hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız?umarım ıyısınzdr.rabbım ınsaalh bıze de guzel kapılar acar ,mutluluklar yasatr....cektıgımızı sıkıntılarımız gunahlarımıza keffaret olur.ZAMAN TATLIM YOLUN acık ve aydın olsun ınsaaalh ıstedgn zamanda da temızlenıp gdrsn.allah razı olsun emanetlerımızı yerıne getirecegınden oturu....rabbım bızede yasatsın ınsaalh.DEMMI CIM CANIM ne guzel bır haber bu ben neden kacrdm sen hamıleymısssın ya 2 aylık rabbım devamında gtrsn kardesım ne kutlu ne mutlu bır olay.....ne olur bana da dua et .sen ın duan kabul olur ınsaalh bebek dısında da sıkınıtılarım var.kızlar bırbırımıze dua edelım ınsaalah ...her daım sıkıntılarımız ısteklerımız zaman zaman oluyr ve gonulden yapılan dualarla red olunmaz ınsaaalh...BELGIN kuzum rabbım sıfanı versın ınsaaalh yuzun gulsun guller acsın ınsaalh kardesım HARZEM.DURUDENIZDERYA MELDA ZCU BELGIN CICEK BLUEAVCI MELISSA ZAMAN VCK GELINCIK ERYASU UMUTOLSUN UMUDUM NERDE CANSUYUM ESPOIR SEVGI DOLU ORCHROAD KANAYAN YARA GOFRETTO ESMA SISY daha syamadıgım varsa affola ınsaalah rabbım sıkıntılarınızı alıp yerıne guller actrsn ferakhlık huzur mutluluk saglık ve bol bol bıkacak kadar evlatlar nasıp etsın ınsaalah.ne dılegınız varsa gerceklesssın....rabbım benım de ıcımı bılıyr ınsaalah benım de tum sıkıntılarım alır ve ısteklerım yerıne gelır ınsaalh kendı kardesımın ve sız degerlı kardeslerımın yuvalarına da muhabbet huzur mutluluk dolsun ınsaaalhhhh...amın amın
sağ ol canım güzel dileklerin için.inşAllah hayıra çıkar yüzümüz güler.allah inşl sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bende uzun zamandır olmayıpta tedviyle feln hamile haberi alınca çok seviniyorum çünkü onlarda geçmiş oluyo bu yollardan ama onlar için sevinirken kendin içinde tabiki üzülüyorsun inşl eşinin rüyası hayra çıkar canım sizinde dünyalar güzeli bir kızınız olur
zamancım güle güle git gel canım inşl rabbim inşl gönlünden geçirdiğin bütün dualrı kabul eder bide inşl bugün adet olursunda temiz temiz istediğin gibi gidesin canım
inşallah canım inşallahhhaa yok canım genellikle troid tedavisinde "euthyrox" kullanılır ben onu kullanıyorsun diye gerek duymamıştım bile sormaya..ben euthyrox 50 mg kullanıyorum...senin ilacını ilk kez duydum ama 100 mg çok iyi bu ay kesin sınırlar içine girersin inşallah...
ewet hep üzüntüden sen ne zaman gidiyosun bacımduruderya deniz bacım Rabbim sabır versin ama çokda üzülme maşallah embriyonuz var inşallah onlar tutar
belgin bacım geçmiş olsun dikkat et kendine aslında hep üzüntüden sıkıntıdan biryerimizden çıkıyor işte
canım ne güzel yaşmışsın demek meleğin 8 haftalık oldu allahım tamamına erdirsin..Eeeyy kendisinden izinsiz tek bir yaprağın dahi toprağa düşmediği Rabbim!
yeryüzünde şimdiye kadar ve kıyamete kadar toprağa düşürdüğün, düşüreceğin ve yeşerteceğin büttüüün yaprakların sayısınca şükretsem sana yinede çoook azdır.
canım arkadaşım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhayırlı sabahlar canlarım nasılsınız?umarım ıyısınzdr.rabbım ınsaalh bıze de guzel kapılar acar ,mutluluklar yasatr....cektıgımızı sıkıntılarımız gunahlarımıza keffaret olur.ZAMAN TATLIM YOLUN acık ve aydın olsun ınsaaalh ıstedgn zamanda da temızlenıp gdrsn.allah razı olsun emanetlerımızı yerıne getirecegınden oturu....rabbım bızede yasatsın ınsaalh.DEMMI CIM CANIM ne guzel bır haber bu ben neden kacrdm sen hamıleymısssın ya 2 aylık rabbım devamında gtrsn kardesım ne kutlu ne mutlu bır olay.....ne olur bana da dua et .sen ın duan kabul olur ınsaalh bebek dısında da sıkınıtılarım var.kızlar bırbırımıze dua edelım ınsaalah ...her daım sıkıntılarımız ısteklerımız zaman zaman oluyr ve gonulden yapılan dualarla red olunmaz ınsaaalh...BELGIN kuzum rabbım sıfanı versın ınsaaalh yuzun gulsun guller acsın ınsaalh kardesım HARZEM.DURUDENIZDERYA MELDA ZCU BELGIN CICEK BLUEAVCI MELISSA ZAMAN VCK GELINCIK ERYASU UMUTOLSUN UMUDUM NERDE CANSUYUM ESPOIR SEVGI DOLU ORCHROAD KANAYAN YARA GOFRETTO ESMA SISY daha syamadıgım varsa affola ınsaalah rabbım sıkıntılarınızı alıp yerıne guller actrsn ferakhlık huzur mutluluk saglık ve bol bol bıkacak kadar evlatlar nasıp etsın ınsaalah.ne dılegınız varsa gerceklesssın....rabbım benım de ıcımı bılıyr ınsaalah benım de tum sıkıntılarım alır ve ısteklerım yerıne gelır ınsaalh kendı kardesımın ve sız degerlı kardeslerımın yuvalarına da muhabbet huzur mutluluk dolsun ınsaaalhhhh...amın amın
arkadaşlar dün iki tane güzel haber aldım .bizle beraber evlenen eşimiz kuzenininde bebeği olmuyordu hamile haberini aldım çok sevindi eşimle aynı zamanda aynı ameliyatı olmuş 8 yaşlarındayken nasıl oldu narmalmi bilemiyorum onlar pek bu konulardan bahsetmiyorlardı.birde iş yerinden bir arkadaşımında beş yıldan bu yana bebeği olmuyordu onunda hamile haberini aldım çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin.dün eşim bu haberleri duyunca gece hiç uyumadığını hissettim tabi onlar adına çok seviniyoruz ama bizim yaramız biraz daha acıyor .sabah kalktığında eşim geçe çok dua ettim dedi rüyamda bir kız bebeğimiz olmuş gördüm dedi,hayırlısı artık Rabbim hayırlısını nasip etsin.
DEMMi ne güzel haber bu boyle senin adina cok sevindim allahim kucagina da almayi nasip etsin canim
bizlere dua et
ADAK sagol 2 teseydi canim..seninde tedavin hayirli olsun insallah guzel haber veirisin bizlere
çiçeğim nasılsınnnn
sagol belgincigim iyi olmaya calisiyorum ama gun gectikce cok koyuyor insana dayak yimis gibiyim ayni
sen nasilsin?
allahim gönlunuzun muradini versin esinin ruyasini hayirlara cikarsin canim
JKLM canim sagol dua icin allahim seninde butun sIKINTIlari alsin feraha cikarsin senide
allahim hepimize sabir versin sifa versin
Kızlaaaaarr günaydın... cuma sabahı "Ömer Çelakıl ile hayatın şifreleri" (FOX TV) programında erkeklerde doğal sperm arttırıcı kür ve kadınlar için kolay hamile kalmayı sağlayıcı kür vericek Adnan Saraçoğlu..kaçırmayın sakın
canım ne kadar güzel Rabbim bizlere de nasip eder inşallah o mübarek yerlere gitmeyi Rbbim dualarını şimdiden kabul etsin sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah.nasıl duygulandım anlatamam aslında özelden yazcaktım ama 10 dk dolması gerekiyormuş çok teşekkürederim siz dua ediyorsunuz ya ben daha ne yapayım inşallah giditmek kısmet olursa salı günü uçuyoruz önce medineye cennet bahçesindede sonra kabede de çok dua editmek istiyorum kısmet olursa isimlerinize tek tek ne istediyseniz inşallah dua edicem emanetlerinizi inşallah yerine ulaştırıcam
buarada regli olmam gerekiyordu dün olmadın bugünde olmadım inşallah yarın olurum aslında ilaç bile kullandım ama hala yok kızlar dua edinde umreye sarkmasın inşallah bu gece olurumda temiz temiz giderim
sağol tatlımm benim bil mukabele:93:NISSAN NURSEN LAMLAY CANLARIM SIZLERDE varsınız dularımda rabbım sızlerıde guldrsn ınsaalh ısteklerınız dularınız kabul olsun..
canım hayırlı olsun tedaviniz Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bu sefer bebeğin inşallah sımsıkı tutunur sanaherkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?