Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaman canım ben bunu nasıl atacağımı bilemiyorum bu yazının aynısını nasıl göderebilirim,bana yardım ederseniz göderirim.

herkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....
canım ben her zaman sanada buradaki tüm arkadaşilarımada hep dua ediyorum inşAllah rabbim bu defa seni bebeğine hayırlısıyla kavuşturur tüm çektiğin sıkıntılarını unutursun.:26:

arkadaşlar dün iki tane güzel haber aldım .bizle beraber evlenen eşimiz kuzenininde bebeği olmuyordu hamile haberini aldım çok sevindi eşimle aynı zamanda aynı ameliyatı olmuş 8 yaşlarındayken nasıl oldu narmalmi bilemiyorum onlar pek bu konulardan bahsetmiyorlardı.birde iş yerinden bir arkadaşımında beş yıldan bu yana bebeği olmuyordu onunda hamile haberini aldım çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin.dün eşim bu haberleri duyunca gece hiç uyumadığını hissettim tabi onlar adına çok seviniyoruz ama bizim yaramız biraz daha acıyor .sabah kalktığında eşim geçe çok dua ettim dedi rüyamda bir kız bebeğimiz olmuş gördüm dedi,hayırlısı artık Rabbim hayırlısını nasip etsin.

amin canım allah razı olsun senden sıkıntılarımız bir tek bebek değilki rabbim inşl bütün sıkıntılarımızdan kurtulmayı nasip etsin dualarında benide unutmadığın için çok teşekkür ederim allah razı olsun hayatım
herkese günaydın arkadaşlar....allah rızası için dua edelim benimde bu haftasonu yumurta toplama ve mikro tese olacak sanırım....allah yardımcımız olsun....

tedavin hayırlı uğurlu olsun sonu bu kez kez bebekli olsun inşl canım hayırlıhaberlerini alırız inşl

durudenizderya senden bayadır ses çıkmayınca naptı acaba bu kız diye düşünüyodum demek tedavin olumsuz sonuçlandı kısmetten ötesi yalan canım inşl bidahaki tedavinde kavuşursun miniğine en azından tekrar deneme şansın var bu çok güzel bişe eskisi gibi gel aramıza kabuğuna çekilme olurmu

demmicim hayırlı uğurlu olsun canım rabbim hayırlısıyla sonunu getirsin inşl kucağına aldığın günleride gör inan çok sevindim senin adına inşl darısı ndiğer arkadaşlarımızın başına

allah inşl sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bende uzun zamandır olmayıpta tedviyle feln hamile haberi alınca çok seviniyorum çünkü onlarda geçmiş oluyo bu yollardan ama onlar için sevinirken kendin içinde tabiki üzülüyorsun inşl eşinin rüyası hayra çıkar canım sizinde dünyalar güzeli bir kızınız olur

zamancım güle güle git gel canım inşl rabbim inşl gönlünden geçirdiğin bütün dualrı kabul eder bide inşl bugün adet olursunda temiz temiz istediğin gibi gidesin canım

canım sıkıntılar bir değilki kendinemi yanarsın, eşinemi, kardeşinemi, annene babanamı,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allahım zorlukları kolay yapsın önümüze .dertdimiz büyük ama Allahımız daha büyük ona sığınalım A.E.OL CANIM.

sağ ol canım güzel dileklerin için.inşAllah hayıra çıkar yüzümüz güler.

Canım hepinize selam.tedaviye başlayan arkadaşlar mevlam sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah güzel haberlerle aramıza döner bizlere umut olursunuz .hamile arkadaşlar bizleri de dualarınızdan eksik etmeyin inşallah bizde bir gün sizlerin yaşadığı o güzel duyguları yaşarız.tedavisi olumsuz olan arkadaşlar lütfen umudunuzu yitirmeyin bakın kök hücre allah'ın izniyle bize şifa olmaya geliyor.zamancım sende hayırlısıyla git gel dualrında bizleri unutma canım .jklm canım güzel duaların için çok teşekkür ederim mevlam hasret duyduğun herşeye seni kavuştursun inşallah

inşallah canım inşallahhh
ewet hep üzüntüden sen ne zaman gidiyosun bacım
canım ne güzel yaşmışsın demek meleğin 8 haftalık oldu allahım tamamına erdirsin..
canım arkadaşım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh

canım inşallah bizlerde yaşarız bu mutluluğu en kısa zamanda..

DEMMi ne güzel haber bu boyle senin adina cok sevindim allahim kucagina da almayi nasip etsin canim
bizlere dua et

ADAK sagol 2 teseydi canim..seninde tedavin hayirli olsun insallah guzel haber veirisin bizlere

allahim gönlunuzun muradini versin esinin ruyasini hayirlara cikarsin canim

JKLM canim sagol dua icin allahim seninde butun sIKINTIlari alsin feraha cikarsin senide
allahim hepimize sabir versin sifa versin

MESLEKI TEACHER tatlım ınanakı herkesın gonlundekının olmasını nıyaz edyrm..VCK ALLAH RAZI OLSUN tatlım ADAKCIM RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN BOL BOL SPERMLERIN EMRBRYOLARIN VE SONUNDA DA MUTULULUK GOZYASLARINIZ OLSUN su gıbı aksın tedavın tatlım

sagol belgincigim iyi olmaya calisiyorum ama gun gectikce cok koyuyor insana dayak yimis gibiyim ayni
sen nasilsin?

canım benim çok iyi anlıyorum yüreğindeki boşluğun acısını ne desem boş allahım inşallah en kısa zamanda hiç ummadığımız anda kendiliğinden gönderir meleklerimizi iyiyim bende canım ne olsun

neyse kızlar şimdi çıkıyorum komşumuz rica etti saçımı boyarmısın dedi bende tabii dedim şimdi oraya gidiyorum görüşürüz

allahim gönlunuzun muradini versin esinin ruyasini hayirlara cikarsin canim

JKLM canim sagol dua icin allahim seninde butun sIKINTIlari alsin feraha cikarsin senide
allahim hepimize sabir versin sifa versin

sağ ol tatlım, sağ ol canım, Rabbim seninde, benimde, hepimizin, bütün arkadaşlarımın gönül muradını versin.canım dün eşimin amcasıgildeydik. şimdi eşi hamile olan ise halasının oğlu, bize amcasıgil verdiler hamile haberini hem hamile haberini veriyorlar hemde hepsi ağlıyorlar üzülmeyin sizinde olacak diyorlar ben ağlamamak için zor tuttum kendimi diğer hepsi ağladı .ne yapalım Allah nasip ederse olur.

Son düzenleme:
demmi hamilemiiiii.. ya benmi karıştırdım rabbim ne güzel bi haber bilmiyordum çoook mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım çok sağol ama okulda olucam izleyen arkadaşlar bizlerle paylaşırsa bilgileri sevinirim..ya da tekrarını internetten veriyorlarsa ancak o şekilde izlenebilir

canım ne kadar güzel Rabbim bizlere de nasip eder inşallah o mübarek yerlere gitmeyi Rbbim dualarını şimdiden kabul etsin sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah.
NISSAN NURSEN LAMLAY CANLARIM SIZLERDE varsınız dularımda rabbım sızlerıde guldrsn ınsaalh ısteklerınız dularınız kabul olsun..
sağol tatlımm benim bil mukabele:93:
canım hayırlı olsun tedaviniz Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bu sefer bebeğin inşallah sımsıkı tutunur sana
Kızlar demmi arkadaşımız hamileymiş tebrik ederim canım yeni okudum bebeğini kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım.
Ben de maili gönderdim kızlar yazılan bütün adreslere inşallah cevap bulur isteklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…