mrb arkadaşlar yeni üyeyim eşim azospermi ve nisan 22 de mikro tese olacak inşlh sperm bulunur ve tüp bebek için şansımız olur bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın :enbuyukkk:
inşallah canımmmmmmmmm....sen yaşadın hayırlısıylada bizlerde yaşarız:Saruboceq:canım inşallah güzel habeler verirsin bizlere. bizde mikrotesada sperm bulunmuştu ve çok güzel bir hamilelikte geçirdim. tülay arkadaşımızda hamile. inşallah herkesi hamile listesine yazacağız. bu sitedeki herkese çok dua ediyorum. geçen sene bu zamanlar girmiştim buraya. insan dertleşecek kimseyi çevresinde bulamıyordu. şimdi herkes burada bir aile gibi oldu. ve inşallah herkeste annelik duygusunu yaşar.
Zamancım hakkınızdan hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı yerlerde başlamak nasip olsun güzel sonuçlar alacağızın yer olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallahkızlar nasılsınız ben çok yorgunum ankarada gezerken kayboldumkaydirigubbakcemile3 kaan aydos iyibir doktor bizden tahlil istedi fsh ve testesteron istedi.İlaş tedavisiyle hormonları uyararak birşeyler yapabiliriz belki dedi, buna benzer münferit hadiseler türkiyede ve dünyada az da olsa gerçekleşebiliyor dedi . mtesede alınan parçadan dolayı hormonlar degişir dedi ve gercekten önceki tahlilden farklı oldu şimdi yarın gene gidicez bakalım neolcak
canım inşallah güzel habeler verirsin bizlere. bizde mikrotesada sperm bulunmuştu ve çok güzel bir hamilelikte geçirdim. tülay arkadaşımızda hamile. inşallah herkesi hamile listesine yazacağız. bu sitedeki herkese çok dua ediyorum. geçen sene bu zamanlar girmiştim buraya. insan dertleşecek kimseyi çevresinde bulamıyordu. şimdi herkes burada bir aile gibi oldu. ve inşallah herkeste annelik duygusunu yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?