Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugün karar verdim üye olmaya. Malum bizim de sorun azosperm...Bir kere mikrotese denememiz var, elonge spermatid bulundu ancak sonuç olumsuz. Şu an Kaay AYDOS'ta tedavideyiz. Hormonları düzeltmeye çalışıyor. Düzelme var hormonlarda ama yeterli değil. Çırpınıyoruz işte. Hayırlısı bakalım...

cicekcigim geldik hastaneden sukur idrar testi ve muayne temiz cikmis enfeksiyon falan yokmus ama sadece yumurtalikda kilcal damar catlamasi olmus o yuzden kahverengi sivi ve sislik olmus insalalh en kisa zamnda duzelir

çok çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah en yakın zamanda eşin sağlığına kavuşur. neden böyle olduğuna dair bişey demedi mi doktorunuz?

geçmiş olsun inşallah..bizde varikosel olmuştuk sonuç sıfır.şimdi bi heves mteseyi bekliyoruz bakalım

cicekcigim geldik hastaneden sukur idrar testi ve muayne temiz cikmis enfeksiyon falan yokmus ama sadece yumurtalikda kilcal damar catlamasi olmus o yuzden kahverengi sivi ve sislik olmus insalalh en kisa zamnda duzelir

Böylelikle gelmiş geçmiş olsun

zamancım Allahın izniyle tertemiz git tertemiz gel inşallah..rabbim dualarını kabul etsin

çok çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah en yakın zamanda eşin sağlığına kavuşur. neden böyle olduğuna dair bişey demedi mi doktorunuz?

sag ol canim insallah 2 yada 3 haftaya kadar duzene girer demis doktor .. yuksek ates, radyosyon ,lazer gibi seyler soylemis ama bilmiyor neden oldu

canim sevindim sonuca hadi gecmis olsunnn
canim bizim teseyi yapan doktorda turkiyeyi ilerde demisti ama bizim yuzumuz gulmedi insallah senin yuzun guler
sag ol canim benim rabbim hepimizin yuzunu guldursun .. sizde cikmayinca canim bendede umut kalmadi bizde ayni sizin gibi ikinciyi olucagiz ama rabbimden umudumu kesmiyorum insallah bir gun bizlerde anne olucagiz
kader kizim neredeyi izliyormusun sen canim

yok canim bi kac bolum izledim ama devamli izlemiyorum

merhaba arkadaşlar
grubumuzda birçok şehirden arkadaşımız olduğu için sizden birşey rica edicem.
eşimle ben çok güvendiğimiz bir insandan bu konu için yardım alıcağız. tıpta çare aramadan önce bu kişide şansımızı deniyeceğiz.
bize serçe kuşu lazım...
istanbuldayız ve ole ulu orta avlanamıyoruz..
bu konuda yardımcı olabilicek birilerini biliyor musunuz? emeğinin karşılığı neyse seve seve vermeye hazırız.
umarım güzel haberlerle dönersiniz...

buarada dua edin yaptıklarımız işe yarasın.
hep aklımdasınız güzel haberi alır almaz sizlerle paylaşıcam tüm bildiklerimi.
2 ay sonra test yaptırıcz yeniden sperm çıkışının olucağını umut ediyoruz.
allahım sabır ve şifa nasip etsin..

sizin azo sebebi nedir nasıl bir tedavi uygulayacaksınız mevlam şifa versin inşallah güzel haberler verirsin bize bizde faydalanırız

nasılsınız kızlar ben regli oldum dr aradım oda majazik kullan regli süresini kısaltıyor dedi bakalım inşallah kısaltır malum salı günü sabah gidiyorum her halde 1 yada 2 gün bişey yapamam duadan başka
5n1ke çok merak ettim nasıl bir tedavi bu neler yapıyorsunuz azo sebebi ne bizlerlede paylaş bacım buarada aradığın kuşu emibönünde mısır çarşına girmeden camiden tarafa yürünce çicekçiler var orda hayvan pazarıda var orda istediğin gibi bulabilirsin öyle tahmin ediyorum ama bizimlede paylaş neler yapıyorsunuz kime gittiniz bu yöntemi bizlerede anlat belki şifa olur

malesef çevremde bu konuda yardımcı olucak kimse yok...ama çok merak ettim nasıl bir şey deniyceksiniz + sizin önceden sperm çıkışı varmıydı?

aaayy canım üzüldüm ama napalım olanla ölene çare yokmuş artık dediğin gibi 2-3 günü duayla geçirisin,kaç gün kalıcaksınız?

canlarım transferden sonra ilk renklimi oldum ve çok aşırı kanamam oldu ayrıca küçük bir parça düşürdüm ve işte o an anu tamamen kaybettiğimi anladım....canlarım inş.sizler daha iyisinizdir destek ve dua eden tüm arkadaşlara bende gönülden dua ediyorum.ÇİÇEKÇİĞİM tatlım ben senin haberini çok geç öğrendim canım inş.herşey yoluna girer ikimizde şu anda aynı durumdayız rabbim sabrımızı artırsın inş.BELGİNCİĞİM azoyu yendiniz demişşin tatlım ama sonuç bak olumsuz yani şu anda hepimiz aynı durumdayız güzelim biliyormusun tek sperm ve yumurta yeterli değilmiş nasip olmayınca olmuyor ayrıca hastahenede bir arkadaşla tanıştım eşindede kendindede hiç bir problem yok ama çoçukları olmuyor sebebi bilinemeyen infertite yani işte öyle güzelim rabbim hepimize sabır versin inş.ayrıca kazadan noksansız çoçuklar nasip etsin.ZAMANCIĞIM ne olur dualarında bizleri unutma.JKM arkadaşım duan ve desteğin için teşekkürler...hepinizinde mesajlarını okudum çok teşekkürler arkadaşlar benim iş yerimle ilgili problemlerim var ne olur bu konuda da bana çok dua edin sizlerden dua bekliyorum A.E.OLUN

zaman tedavinin ne olduğunu şimdi söyleyemem kimsenin kafasının karışmasını veya yeni bir umuda bağlanmasını istemıyorum. biz bir deneyelim.eğer gerçekten işe yararsa ozaman ayrı... kim istiyorsa o kişinin bilgilerini veririrm gitmek isteyen gider ve gerçekten sahip olduğu duruma göre birşeyler yapılır.
kuş için eminönünede gittik edirnekapı kuş pazarına da. özel bir cins olmadığı içinöyle parayla satılmıyor. birkaç kişi tutarız dedi sonra dönmediler.
bizim azospermi sebebimiz 1.5yasında yapılan inmemiş testis ameliyatı.hala biri normal yerinde değil. ve vucut ısısındada üretim olmuyor sanırım. hala yukarda. hormonları normal. birkaç farklı dr.a gittik ve hepsi mikro tese yapılmalı dedi. birkaç ay şansımızı deniyeceğiz. sonrası allah kerim..
nolur çevresinde kuşlarla ilgilenen bu işi yapabilicek birini tanıyan varsa haber versin.
ben işe yarıyacağna öyle gönülden inandım ki ve yolda orda burda gödüğüm kuşları alamıyorum diye okadar üzülüyorum ki anlatamam.

canım size nasıl bir kuş lazım? normal serçe mi? dışarıda uçanlardan mı? bu arada kuşun kalbini mi yiyecek eşin? ben böyle bişey duymuştum belkide yanlıştır..benim kardeşim kuşcu ama ankda canım, ona sölerim ama nasıl bişey olacak, tam istediğini söyle bir sorayım.

GUNAYDIN HATUNLAR zaman haydı hayırlsı tatlım ....5N1k CANIM cıdden ısmın gıbı soru yumagı olustrdn bızde nasıl bır yontemmıs bu?ınsaalh faydası olur da bızde yabalım.....kızlar nasılsınız?

Yaşadıklarn karşısında söylenecek bişey bulamıyorum çok üzücü inşallah kısa zamanda koparlanırsın..

Ama canım biz zaten herşeyden "umut" eder oluk ben ve sanıyorum buradaki tüm arkadaşlarımızın demediği ot,kür,macun,yemek bilmem nee abuk sabuk gelebilecek duyduğum herşeye umut bağlayarak "acaba" mı? diyerek denedik denemeye çalıştık bizim için herşey bi umut yani bi sebep olucağını düşünüyoruz aynen senin gibi....vee biz önce bi deneyelim demişsin inşallah ki işe yarar inşallahki yüzünüz güler ama; siz oladı diye herkesde olmuyacak yada sizde oldu diye herkesde olucak diye bişey olamaz,sende bende tutmayan belki başka bi arkadaşımıza sebep olur,ve dediğim gibi sende bende tutan başşkasına sebep olmayabilir...kısacası; rica etsek bizi aydınlatsan???

günaydın arkadaşlar nasılsınız....KADER canım geçmiş olsun .okuyunca çok üzüldüm ,şimdi nasıl oldu eşin. çoçuk diye adamları hasta etcez bende çok korkuyorum ne duyduysak yedirip içiriyoruz,Allah şifa versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…