Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SELVACIM bu gün dr. gidecekti güzel haberlerle gel arkadaşım.ADAKCIM sendende güzel haberler bekliyorum inşAllah bu defa yüzün güler canım.YENİ GELEN ARKADAŞLAR hoş geldiniz Allah bu dertten hepimizi tez zamanda kurtarsın.yeni gelen bir arkadaşımız değişik bir tedavi yönteminden bahsetmiş inşAllah şifa bulurlar.ÇİÇEKCİM canım inşAllah patoloji sonuçundan yüzünüz güler bir umut ışığı olur canım.DURUDENİZDERYA canım inş Allah hayatındaki herşey yoluna girer canım bu dert yetmiyor gibi birde başka şeylerle uğraşıyoruz Rabbim kolaylık versin.ZAMAN canım rabbim dualarını kabul etsin,yolun açık olsun.

merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum bu cuma ameliyatımız var çok heycanlıyım ilk tedavimiz iğnelerimin bitmesine 3 gün kaldı yarın tekrar kontrolüm var bu arada bana nolur dua edin arkadaşalr kalbim yerinden çıkacak gibi

canım bu kadar heyecan yapma kendine, tabi heyecan yapıcan hayatımızın meyvesi için bunlar ama her heyecanlandığında dua et bizde dua ederiz .cuma mubarek gün Allah yüzünüzü güldürsün umut kapılarımızdan geri cevirmesin.Allaha emanet olun.:26:

çok sağol zcu cum evet herşeyin hayırlısı en başta hepimizin yüzünü güldürsün yarabbim çok dua ediyorum Allahıma hakımızda en hayırlısını versin ona sığınıyorum şuan

kızlar yarın umreye gidiyoruz inşallah son kez dua istiycekler varsa özele mesaj atın en son akşam saat 11 gibi bakabilirim herhelde daha bakamam kızlar dün regli oldum dua edin nolur çabuk bitsin

iyi haftalar kızlar nasılsınız iyimisinizzz

iyiyiz canım, sen nasılsın,o yaptığın ikramlardan biraz bizede göndersene noluuuuuuuuuur çok acıktımşaka bi yana gerçekten ev gezmelerini ,ikramları ,sohbetleri özledim. evde kalıp temizlik yapmaya bile vaktim olmuyor,kendime bile vakit ayıramıyorum :89:işin garip tarafı hiç birşey yemediğim halde kiloda veremiyorum.neyse çok derdim varmış anlattım rahatladım:78:

kızlar yarın umreye gidiyoruz inşallah son kez dua istiycekler varsa özele mesaj atın en son akşam saat 11 gibi bakabilirim herhelde daha bakamam kızlar dün regli oldum dua edin nolur çabuk bitsin

canım özele mesaj atamıyorum henüz msj sayım 100 e ulaşmamış atamıyorum dualarında bizleride unutma Allah kabul hayırlı yolculuklar

canım güle güle git, gel.Allah dualarını kabul etsin.bol bol ibadet yapıcak vaktin olsun gönül rahatlığıyla.

zaman canım özelden mesaj atamadım,ne olur dua listene benim ismimide kat.hayırlı yolculuklar...ne olur çooooook dua istiyorum...efendimizin kabri başında,kabe duvarında ne olur bizleride unutma ismen dua istiyorum unutma canım....

NUR SENcim mesajını aldım.senin için çok üzüldüm canım.ben uzun zamandır uğramıyorum buraya.özelden de sana cevap veremedim mesaj sayısının 100 olması gerekiyomuş..eşim de macun bittikten sonra test yaptı ve maalesef bizim sonuç ta sıfır.hatta fsh önceden 21 deyken macun sonrası olmuş 30 un üstü.bi daha macun falan kullanmayız artık.ALLAH yardımcın olsun canım.

Melda 822 Allah yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gider. Ameliyatın olduğu o günü ben hiç unutamam heralde, yerdeki karoları saymıştım. Söylemesi kolay olsa da sakin olsan iyi olur bugünlerde, streste etkiliyomuş çünkü yumurtlamayı falan.

Zaman hepimiz için dua et, en çokta duaya ihtiyacımız var çünkü....

MELİSELA cnm ankara olması önemli değil.ilk kısmını zaten manisadan getirttik.ama bu akşam sonuncuları yiycek eşim. yarıda kalmadan devam etmesi lazım ama bitti(( kalbini değil hepsini yiyor. haşlayıp yidiriyorum. evet normal serçe lazım.şu heryerde gördüklerimiz, cins değil. lütfen kardeşine sor allahım inş. tutturacak birini bulur bize güzel haber veririsin.
MESLEKİ TEACHER
eşim sadece kuş yemiyor. kullandığı 2,3 tane damlası var içiyor. bitkisel sıkıştırılmış hapı var içiyor. adları yok bunların içeriklerinide bilmiyorum. gittiğimiz kişi özel hazırlıyor. koyu damlalık şişesinde hazırlamış aldık. daha başka seylerde var. yüklü bir para ödedik...
seni çok iyi anlıyorum belki bize de yarar diyorsun. amacım saklamak değil yanlış birseye sebebiyet vermemek.bizdeki sorunu ayrıntılı biliyor ve ona göre bunları verdi. atıyorum genetik problemı olan bırının ısıne hıc yaramıycak belki.. belki bizede yaramıycak. ama ben yarayacagını dusunuyrm. ıkı ay sabret lutfen sonra tekrar test yağptırıcaz dedı. eger en ufacık bır farklılık olursa hemen dıyecegım hepınıze hemen....
MELİSELA senden haber bekliyorum.

meldacım valla bende çok heyecan yaptım inşallah hayırlı haberlerinizi alırız..ben bugün zar zor adet oldum hele şükür :) radevumu aldım yarın gidiyoruz bakalım ne diycek sevgili doktorumuz?

zamancım ben msj yollamıştım sana izmimi yazmıştım..Allah dualarını kabul etsin Allaha emanet ol.

5n1ke canım bende senin bu tedavini çok merak ettim mesajında bu tedaviden çok umutlu olduğunu yazmışsın.anladığım kadarıyla bunu henüz açıklamak istemiyorsun ama en azından sana nasıl bir umut verildi ne söylendi daha önce şifa bulan varmı bari bu konuda bilgi ver.çiçekciğim henüz patoloji sonuçlarınız belli olmadımı mevlam güzel haberler almayı nasip etsin inşallah şimdiden sonra hayat bizim için farklı yönlerden akar bizim yaşadığımız olumsuzluk ve mutsuzluklar bizi terk eder .:119::119::119:

melda cığım inşallah ilk ve son tedavin olur mevlam seninde yüzünü güldürsün en yakın zamanda sanada bu güzel duyguyu anneliği yaşatsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.mesleki_teacher sizde tedaviye başlıyorsunuz inşallah seninde bir gün bu ekranlardan güzel haberlerini okuruz.halaylarınızı çekeriz inşallah

vck bu tedavıye sıkı sıkı sarıldım cunku obur ucunda bır turlu dusunemedıgım aklımın bıle almadıgı kotu bı durum var. cocugumun olmaması...allahım hepımızı bu dertten kurtarsın.
daha once bu kişide farklı bı konuda tedavı oldum ben. annemde ole.. ve biliyorumki dürüst bi insan şarlatan değil. kandırmacada yok. sperm testınde sperm bulununca dırek vakıt kaybetmeden tüp bebek yaptırırsınız dedi. mikro tese olayından kurtulmus olucaz. bide mikroenjeksiyondan. spermlerin dondurulmasına çok sıcak bakmıyorum çünkü. sağlık sektöründeyim buarada...
ayrıca sebebini bılmıyorum ama bebeği olmayan bir çiftin bebeğinin olduguna şahit oldum. allahım nasip etsin. okadar çok isterimki size olumlu birşeyler söylemeyi. 2 ay bekliycez. dua edin nolur dua edin...

5N1K canım bu bahsettıgın yerın adamın sıtesı yada telı yada adresının verebılır mısın?canım bız de bır danısalım

tam olarak nasıl yapacağız yazarsan sevinirim
canım normal nohutu halayacağız bpişireceğiz üzerine kimyon döküp yedirecekmişiz.
geçmiş olsun..
kader kizim neredeyi izliyormusun sen canim
nasılsın bacımmmm
günaydın herkese güzel bir pazar diliyorum hava da güneşli
evet canımmm havalar güzel bahar geldiii
evet canım olmayınca olmuyo malesef inşallah birgün bizde güleceğizzz
güle güle git canımm yolun açık olsun allahım dualarını kabul et bizleri unutma tamammı

ne demek canım ikram ederim tabiii yakın olsakda yapıp yapıp yesek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…