Yaşadıklarn karşısında söylenecek bişey bulamıyorum çok üzücüinşallah kısa zamanda koparlanırsın..
canım senin tedavin ne aşamada oldunmu adet bu cumartesi olacaktın yanlış hatırlamıyorsam
canım bu kadar heyecan yapma kendine, tabi heyecan yapıcan hayatımızın meyvesi için bunlar ama her heyecanlandığında dua et bizde dua ederiz .cuma mubarek gün Allah yüzünüzü güldürsün umut kapılarımızdan geri cevirmesin.Allaha emanet olun.:26:merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum bu cuma ameliyatımız var çok heycanlıyım ilk tedavimiz iğnelerimin bitmesine 3 gün kaldı yarın tekrar kontrolüm var bu arada bana nolur dua edin arkadaşalr kalbim yerinden çıkacak gibi
canım bu kadar heyecan yapma kendine, tabi heyecan yapıcan hayatımızın meyvesi için bunlar ama her heyecanlandığında dua et bizde dua ederiz .cuma mubarek gün Allah yüzünüzü güldürsün umut kapılarımızdan geri cevirmesin.Allaha emanet olun.:26:
iyi haftalar kızlar nasılsınız iyimisinizzz
kızlar yarın umreye gidiyoruz inşallah son kez dua istiycekler varsa özele mesaj atın en son akşam saat 11 gibi bakabilirim herhelde daha bakamam kızlar dün regli oldum dua edin nolur çabuk bitsin
kızlar yarın umreye gidiyoruz inşallah son kez dua istiycekler varsa özele mesaj atın en son akşam saat 11 gibi bakabilirim herhelde daha bakamam kızlar dün regli oldum dua edin nolur çabuk bitsin
canım size nasıl bir kuş lazım? normal serçe mi? dışarıda uçanlardan mı? bu arada kuşun kalbini mi yiyecek eşin? ben böyle bişey duymuştum belkide yanlıştır..benim kardeşim kuşcu ama ankda canım, ona sölerim ama nasıl bişey olacak, tam istediğini söyle bir sorayım.
merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum bu cuma ameliyatımız var çok heycanlıyım ilk tedavimiz iğnelerimin bitmesine 3 gün kaldı yarın tekrar kontrolüm var bu arada bana nolur dua edin arkadaşalr kalbim yerinden çıkacak gibi
5n1ke canım bende senin bu tedavini çok merak ettim mesajında bu tedaviden çok umutlu olduğunu yazmışsın.anladığım kadarıyla bunu henüz açıklamak istemiyorsun ama en azından sana nasıl bir umut verildi ne söylendi daha önce şifa bulan varmı bari bu konuda bilgi ver.çiçekciğim henüz patoloji sonuçlarınız belli olmadımı mevlam güzel haberler almayı nasip etsin inşallah şimdiden sonra hayat bizim için farklı yönlerden akar bizim yaşadığımız olumsuzluk ve mutsuzluklar bizi terk eder .:119::119::119:
canım normal nohutu halayacağız bpişireceğiz üzerine kimyon döküp yedirecekmişiz.tam olarak nasıl yapacağız yazarsan sevinirim
geçmiş olsun..canim gelmedi... esimin sperm rengi kahverengi gelmis dun bana soylememis bugunde yine yani olmus hastaneye gittik az once esim hastenede simdi ben eve geldim biraz sonra yine gidecem idrar testi falan yapiyorlarmis insallah kotu bir sey deildir cok korkuyorum
nasılsın bacımmmmkader kizim neredeyi izliyormusun sen canim
evet canımmm havalar güzel bahar geldiiigünaydın herkese güzel bir pazar diliyorum hava da güneşli
evet canım olmayınca olmuyo malesef inşallah birgün bizde güleceğizzzcanlarım transferden sonra ilk renklimi oldum ve çok aşırı kanamam oldu ayrıca küçük bir parça düşürdüm ve işte o an anu tamamen kaybettiğimi anladım....canlarım inş.sizler daha iyisinizdir destek ve dua eden tüm arkadaşlara bende gönülden dua ediyorum.ÇİÇEKÇİĞİM tatlım ben senin haberini çok geç öğrendim canım inş.herşey yoluna girer ikimizde şu anda aynı durumdayız rabbim sabrımızı artırsın inş.BELGİNCİĞİM azoyu yendiniz demişşin tatlım ama sonuç bak olumsuz yani şu anda hepimiz aynı durumdayız güzelim biliyormusun tek sperm ve yumurta yeterli değilmiş nasip olmayınca olmuyor ayrıca hastahenede bir arkadaşla tanıştım eşindede kendindede hiç bir problem yok ama çoçukları olmuyor sebebi bilinemeyen infertite yani işte öyle güzelim rabbim hepimize sabır versin inş.ayrıca kazadan noksansız çoçuklar nasip etsin.ZAMANCIĞIM ne olur dualarında bizleri unutma.JKM arkadaşım duan ve desteğin için teşekkürler...hepinizinde mesajlarını okudum çok teşekkürler arkadaşlar benim iş yerimle ilgili problemlerim var ne olur bu konuda da bana çok dua edin sizlerden dua bekliyorum A.E.OLUN
güle güle git canımm yolun açık olsun allahım dualarını kabul et bizleri unutma tamammıkızlar yarın umreye gidiyoruz inşallah son kez dua istiycekler varsa özele mesaj atın en son akşam saat 11 gibi bakabilirim herhelde daha bakamam kızlar dün regli oldum dua edin nolur çabuk bitsin
iyiyiz canım, sen nasılsın,o yaptığın ikramlardan biraz bizede göndersene noluuuuuuuuuur çok acıktımşaka bi yana gerçekten ev gezmelerini ,ikramları ,sohbetleri özledim. evde kalıp temizlik yapmaya bile vaktim olmuyor, kendime bile vakit ayıramıyorum :89:işin garip tarafı hiç birşey yemediğim halde kiloda veremiyorum.neyse çok derdim varmış anlattım rahatladım:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?