troubled acele etme canım geç olsun güç olmasın..bak ben 3 aydır bekliyorum doktor öbür ay öbür ay deyip duruyor.vardır bi bildikleri..
nereye gidiyorsun doktorun kim? sanırım eski tedavindeki yer diymi?
yok canim vermedi bugun ilk defa benim israrimla gittik acile dun yumurtalikligi sisince esim kendi gormus banyoda kahverengi spermi bugun yine denemis yine ayni gelmis insallah kotu bir sey degildir ... cocuk diye diye adami sagligindan ettik rabbim herseyden once saglik versin hepimize
herkese iyi akşamlar,
uzun süredir siteyi takip ediyordum yeni üye oldum ve artık ben de aranızdayım.
esim azospermi 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu geçen ay da mikrotese. Fakat sonuç sıfır..
certoli cell only
bizim durumumuzda olup çocuk sahibi olan var mıdır bilmiyorum ama sanırım tek şansımız kök hücreyi beklemek.
meldacım valla bende çok heyecan yaptıminşallah hayırlı haberlerinizi alırız..ben bugün zar zor adet oldum hele şükür :) radevumu aldım yarın gidiyoruz bakalım ne diycek sevgili doktorumuz?
hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah ben çok strest yaptım inşallah olumlu geçer çok heyacnlıyım tabi eşimde öyle içimiz kıpır kıpır ama sanki içimden bir ses olumsuz olacak diyo onu düşünmek istemiyorum
Melda 822 Allah yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gider. Ameliyatın olduğu o günü ben hiç unutamam heralde, yerdeki karoları saymıştım. Söylemesi kolay olsa da sakin olsan iyi olur bugünlerde, streste etkiliyomuş çünkü yumurtlamayı falan.
evet canım strest etkiliyormuş ama heyecan var bende biran önce geçsin istiyorum şu süreç
melda cığım inşallah ilk ve son tedavin olur mevlam seninde yüzünü güldürsün en yakın zamanda sanada bu güzel duyguyu anneliği yaşatsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.mesleki_teacher sizde tedaviye başlıyorsunuz inşallah seninde bir gün bu ekranlardan güzel haberlerini okuruz.halaylarınızı çekeriz inşallah
Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugün karar verdim üye olmaya. Malum bizim de sorun azosperm...Bir kere mikrotese denememiz var, elonge spermatid bulundu ancak sonuç olumsuz. Şu an Kaay AYDOS'ta tedavideyiz. Hormonları düzeltmeye çalışıyor. Düzelme var hormonlarda ama yeterli değil. Çırpınıyoruz işte. Hayırlısı bakalım...
cnm aramıza hoşgeldin.umarım güzel haberlerle en kısa zamanda ayrılırsın bu gruptan.bişey anlamadım eşin madem azospermse neden varikosel ameliyatı oldu,niye sadece tese yapmadılar?yerinde olsam hemen umudumu yitirmem,daha çok erken.birinci tesede bulunmayıpta sonra bulunanlar var aramızda,umarım herşey gönlünüzce olur bundan sonra..
Birinci tesede bulunamayıp ta sonradan bulunanları arıyorum forumda, ama göremedim hiç. Bende yeni üye oldum foruma, inşallah ben göremiyorumdur!! Dediğine katılıyorum troubled, umudu elden bırakmamak lazım....
öyle tabi de çocuğu olanları duyunca daha çok ümitleniyor insan.Allah herkesin yaardımcısı olsun.ben malatyada gidiyorum,doğu fertil,uğraş bey..
mrb aramıza hoşgeldin.cnm inş tedaviniz iyi sonuçlanır ve burdan mutlu haberlerle ayrılırsın.sizin ne kadar oldu tedaviye başlayalı?
çok sağol canım ya inşallah yüzümüz güler nasıl zormuş dayanmak bunlara geriye dönüp baktığımda çocukluğuma dönmek istiyorum aslında büyümek ne zormuş
canım senin eşinin sorunu genetikti herhalde peki eşin hiç ameliyat oldumu şimdi nasıl bir tedavi görüyorsunuz doktorunuz umutlumu.inşallah sendende en yakın zamanda güzel haberler alırız seninde halayını çekeriz
hem genetik hem hormonları yüksek.fsh 29,4 lh 8,19. gittiğimiz hiçbir dr ilaç vermedi,tek çare tese dediler.eşim 3 ay önce tese oldu ve çok şükür sperm bulundu.ocak ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama sonuç malesef negatif.12 yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi sperm kalitesi düşük olduğu için.zaten dr genetik problemimiz olduğu için düşük ve tutunmama ihtimali yüksek dedi ama biz çok ümitli olduğumuz için denemek istedik. nisanda 2.sini deneyeceğiz dondurulmuş spermle:14rimizle.ve spermlerimiz bitecek lütfen dua edin de bu defa herşey yolunda gitsin.eğer oluşan embriyo iyi kalitede olmazsa transferi yapmayacağını söyledi dr..
hem genetik hem hormonları yüksek.fsh 29,4 lh 8,19. Gittiğimiz hiçbir dr ilaç vermedi,tek çare tese dediler.eşim 3 ay önce tese oldu ve çok şükür sperm bulundu.ocak ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama sonuç malesef negatif.12 yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi sperm kalitesi düşük olduğu için.zaten dr genetik problemimiz olduğu için düşük ve tutunmama ihtimali yüksek dedi ama biz çok ümitli olduğumuz için denemek istedik. Nisanda 2.sini deneyeceğiz dondurulmuş spermle:14rimizle.ve spermlerimiz bitecek lütfen dua edin de bu defa herşey yolunda gitsin.eğer oluşan embriyo iyi kalitede olmazsa transferi yapmayacağını söyledi dr..
canım sana canı gönülden katılıyorum
VE YEŞFİ SUDURA KAVMİ'M-MÜ'MİNİNE VE YUZHİB ĞAYZA KULUBİHİM.VE İZA MERİDTÜ FEHUVE YEŞFİN.
ALLAH MÜMİNLER TOPLULUĞUNUN GÖNÜLLERİNİ FERAHLANDIRSIN,ŞİFA VERSİN VE KALPLERİNDEKİ IZDIRABI GİDERSİN.HASTALIĞIMDA BANA ŞİFA VEREN ALLAH'TIR
CANIM BUNLAR ŞİFA AYETLERİDİR BUNLARI BOLBOL OKU
hem genetik hem hormonları yüksek.fsh 29,4 lh 8,19. gittiğimiz hiçbir dr ilaç vermedi,tek çare tese dediler.eşim 3 ay önce tese oldu ve çok şükür sperm bulundu.ocak ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama sonuç malesef negatif.12 yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi sperm kalitesi düşük olduğu için.zaten dr genetik problemimiz olduğu için düşük ve tutunmama ihtimali yüksek dedi ama biz çok ümitli olduğumuz için denemek istedik. nisanda 2.sini deneyeceğiz dondurulmuş spermle:14rimizle.ve spermlerimiz bitecek lütfen dua edin de bu defa herşey yolunda gitsin.eğer oluşan embriyo iyi kalitede olmazsa transferi yapmayacağını söyledi dr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?