Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
troubled acele etme canım geç olsun güç olmasın..bak ben 3 aydır bekliyorum doktor öbür ay öbür ay deyip duruyor.vardır bi bildikleri..
nereye gidiyorsun doktorun kim? sanırım eski tedavindeki yer diymi?

öyle tabi de çocuğu olanları duyunca daha çok ümitleniyor insan.Allah herkesin yaardımcısı olsun.ben malatyada gidiyorum,doğu fertil,uğraş bey..

Merhaba Belgin;
Daha önceden takip ettiğim kadarıyla seninde bir mikrotese tecrüben var ve elonge bulundu. Bizim de durum aynı ve Kaan AYDOSta tedavideyiz şimdi. fsh bir ara 40lardaydı, şu an 20 oldu. günde 2 adet testojel kullanıyoruz 2 aydır. Testojel ve fshın bağlantısını çok anlayamaıyorum ama vardır Kaan Beyin bir bildiği. Senin süreç nası gidiyor, ikinci mikroteseyi oldun mu merak ettim...Bizde küçükken geçirilen ateşli hastalık dolayısıyla olduğu ihtimali üzerinde duruluyor, genetik değil yani.

cnm çok geçmiş olsun.inş bi aksilik olmaz.elbette ki herşeyin başı sağlık.Rabbim önce sizleri birbirinize bağışlasın sonra da muradınızı versin inş..

cnm aramıza hoşgeldin.umarım güzel haberlerle en kısa zamanda ayrılırsın bu gruptan.bişey anlamadım eşin madem azospermse neden varikosel ameliyatı oldu,niye sadece tese yapmadılar?yerinde olsam hemen umudumu yitirmem,daha çok erken.birinci tesede bulunmayıpta sonra bulunanlar var aramızda,umarım herşey gönlünüzce olur bundan sonra..

çok sağol canım ya inşallah yüzümüz güler nasıl zormuş dayanmak bunlara geriye dönüp baktığımda çocukluğuma dönmek istiyorum aslında büyümek ne zormuş

mrb aramıza hoşgeldin.cnm inş tedaviniz iyi sonuçlanır ve burdan mutlu haberlerle ayrılırsın.sizin ne kadar oldu tedaviye başlayalı?

öyle tabi de çocuğu olanları duyunca daha çok ümitleniyor insan.Allah herkesin yaardımcısı olsun.ben malatyada gidiyorum,doğu fertil,uğraş bey..

canım senin eşinin sorunu genetikti herhalde peki eşin hiç ameliyat oldumu şimdi nasıl bir tedavi görüyorsunuz doktorunuz umutlumu.inşallah sendende en yakın zamanda güzel haberler alırız seninde halayını çekeriz

mrb aramıza hoşgeldin.cnm inş tedaviniz iyi sonuçlanır ve burdan mutlu haberlerle ayrılırsın.sizin ne kadar oldu tedaviye başlayalı?

Merhaba canım. Bizim temmuz ayında tüp bebek denememiz oldu, maalesef elonge bulundu işte. 1 embriyo koydular, ama doğaldır ki tutmadı. Genartta olduk tedaviyi. Birkaç ay geçince hemen Kaan AYDOS'a gittik. İlk ay endol trental kullandık. Yaklaşık 2 aydırda testojel kullanıyoruz. fsh 40dan 20ye düştü. lh da normal sınırlara düştü. Ama ilginçtir ki testojeli kullandığımız ilk ay testesteron çok düşmüştü. Oysa ki bizim testesteron normaldi. Şimdi tekrar düzeldi o da. Bakalım devam ediyoruz. Ben birkaç aya tekrar istiyorum bir deneme daha. Ama tabi Kaan Hocaya bağlıyız. Nerde yaptıracağımız konusunda kararsızım ama...

çok sağol canım ya inşallah yüzümüz güler nasıl zormuş dayanmak bunlara geriye dönüp baktığımda çocukluğuma dönmek istiyorum aslında büyümek ne zormuş

canım sana canı gönülden katılıyorum
VE YEŞFİ SUDURA KAVMİ'M-MÜ'MİNİNE VE YUZHİB ĞAYZA KULUBİHİM.VE İZA MERİDTÜ FEHUVE YEŞFİN.
ALLAH MÜMİNLER TOPLULUĞUNUN GÖNÜLLERİNİ FERAHLANDIRSIN,ŞİFA VERSİN VE KALPLERİNDEKİ IZDIRABI GİDERSİN.HASTALIĞIMDA BANA ŞİFA VEREN ALLAH'TIR

CANIM BUNLAR ŞİFA AYETLERİDİR BUNLARI BOLBOL OKU

hem genetik hem hormonları yüksek.fsh 29,4 lh 8,19. gittiğimiz hiçbir dr ilaç vermedi,tek çare tese dediler.eşim 3 ay önce tese oldu ve çok şükür sperm bulundu.ocak ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama sonuç malesef negatif.12 yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi sperm kalitesi düşük olduğu için.zaten dr genetik problemimiz olduğu için düşük ve tutunmama ihtimali yüksek dedi ama biz çok ümitli olduğumuz için denemek istedik. nisanda 2.sini deneyeceğiz dondurulmuş spermle:14rimizle.ve spermlerimiz bitecek lütfen dua edin de bu defa herşey yolunda gitsin.eğer oluşan embriyo iyi kalitede olmazsa transferi yapmayacağını söyledi dr..

Allah yardımcınız olsun canım Rabbim umduklarımızı istediklerimizi yani evlatlarımızı versin canım HAYIRLISINDAN

canım geçen gün haberlerde çıktı hatta jklm arkadaşımda sevinçten hemen paylaştı belki biliyorsundur onunda eşi genetik azolu onlarında 2 ay sonra düşük oldu bu çıkan yeni yedavide spermler elektrikle şok ediliyor aynı zamanda sağlıklı hale geliyor bu yüzden düşükler olmuyor .canım jklm arkadaşımın yazısını oku en fazla40 sayfa geridedir inşallah sanada ümit olur canım mevlam korktuklarımızla sınamasın inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz

Troubled canım neden mikrotese yapmadı doktor onda daha çok şansınız var.belki ordan daha çok sperm çıkacağı için daha sağlıklı olanı seçebilirdi.nerde tedavi görüyorsunuz keşke dalında uzman olan emre bakırcıoğlu yada kaan aydos'a gitseydiniz.çünkü şimdi allah korusun tedaviniz olumsuzlukla sonuçlanırsa insanın moralide bozuluyor.mevlam hakkımızda hayırlısını versin lütfen allah'ın sonsuz hazinesi olan kur'an a yönelin inşallah şifamızıda buluruz en yakın zamanda

çok sağol canım mutlaka okuyacam

Allah yardımcınız olsun ...inşallah dilediğin gibi olur herşey..

Kök hücre iki aya kadar tamam diyen bi arkadaş vardı..bizide biligilendirirse sevinirim...ne tamam ya da ilk infertilitede mi uygulancak yoksa şeker hastaları omurilik hastaları falan mı bilgisi olan varsa sevinirim...Amerikada OBAMA izin vermişbizde son durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…