banban gelincik canlarım nasılsınız ordamısınız hu hu
hadı canım sen inşallah güzel haberlerle dönersin de en kısa zamanda bizde gideriz iyi haberlerini bekliyorum...:a015:kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ankarada gezerken kayboldumkaydirigubbakcemile3 kaan aydos iyibir doktor bizden tahlil istedi fsh ve testesteron istedi.İlaş tedavisiyle hormonları uyararak birşeyler yapabiliriz belki dedi, buna benzer münferit hadiseler türkiyede ve dünyada az da olsa gerçekleşebiliyor dedi . mtesede alınan parçadan dolayı hormonlar degişir dedi ve gercekten önceki tahlilden farklı oldu şimdi yarın gene gidicez bakalım neolcak
iyiyim canım ama az önce yatagımı düzeltirken aniden bi hareket yaptım galiba biraz belim agrıyo onun dışında şükür iyiyimyerimsenibenburdayım canım. iyiyim çok şükür. sen nasılsın???
Gelincik iyi sayılırım biraz yorgunum kayınvalideler burda olunca habire hizmet hizmet canım çıktı vallahi mutfaktan çıkamaz oldum neyse bunlarda tatlı telaş sayılır.Vavelya mersine dönmüştür artık ama patoloji sonuçları tam olarak ne çıktı bilmiyorumbabancım mrb. nasılsın arkadaşım? bende gelip gidiyorum kimselerin göremeyince çıkıyorum. bu arada vavelyanın patoloji sonucu ne olmuş. görüştünmü?
banban gelincik canlarım nasılsınız ordamısınız hu hu[/Q
Burdayım canım sen nasılsın?
slm canlarım nasılsınuz benim kafam çok karışık hala t bebek merkezi araştırıyorum yoksa genarta gitsekmi orayla görüşmüştük ama bilmiyom çok zor bir karar
iyiyim canım ama az önce yatagımı düzeltirken aniden bi hareket yaptım galiba biraz belim agrıyo onun dışında şükür iyiyimyerimseniben
hayırlı günler bacılarrrrrrrr...dün gece bugün sabah bebek bakıcılığı yapmakla meşgulüm ....bahsetmiştim hem arkadaşım hem yan komşumun bebişi olmuştu kadıncağız doğumdan beri bir rahat edemedi hep birşeyler çıkıyor hastaneye gidiyor...bu seferde gece sezaryanla doğum yapmıştı ameliyat yeri şişti acile gitti ordada birşey yapmamışlar sabah genel cerraha git demişler gitti geldi 2 gün sonra yine........yani kızlar doğum yaptım kurtuldum demeyin hep birşeyler çıkıyor hastane yolu gözüküyor.........neyseki bebiş akıllı sadece kucağa alışmış bide yanında adam istiyor hanım konuşacan görünecen hep yanında olacan iş yaptırmıyor ama ağlamasından iyidir demi...........bende bu sayede annelik yapıyorum 40 günden beri bu duyguyu tadıyorum gerçi yiğenlerimide büyütmüştüm bundan 8 yıl önce benim için yine bir pratik oluyor baya memnunum hep bebiş kokusu eşyaları altını değiştirmek bile güzel kokulu olsada........mevlam inşallah bizlerede kendi bebeğimizle ilgilenmeyi nasip eder
aloooooooooooooooooooooo kızlarrrr gelmezseniz gelmeyin beeeeeeeeeee bende gidiyom işte ne bu ya sabahtan beri hep ben yazıyom haaa herhelde bu gidişle kendin yaz kendin cevapla oynicam...........heeeeeee bu arada caneylom bakıyorumda sende ben girdiğimden beri sitenin içindesin gözümden kaçtı sanma yeşil ışığın yanıyorrrrrrrrrrşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?