Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
babancım mrb. nasılsın arkadaşım? bende gelip gidiyorum kimselerin göremeyince çıkıyorum. bu arada vavelyanın patoloji sonucu ne olmuş. görüştünmü?

hadı canım sen inşallah güzel haberlerle dönersin de en kısa zamanda bizde gideriz iyi haberlerini bekliyorum...:a015:

slm canlarım nasılsınuz benim kafam çok karışık hala t bebek merkezi araştırıyorum yoksa genarta gitsekmi orayla görüşmüştük ama bilmiyom çok zor bir karar

bence çok fazla düşünme ben öyle yapmıştım hakkında hayırlısı canım ,kafana yatan neresiyse orayı seç hayırlısı de başla...

babancım mrb. nasılsın arkadaşım? bende gelip gidiyorum kimselerin göremeyince çıkıyorum. bu arada vavelyanın patoloji sonucu ne olmuş. görüştünmü?
Gelincik iyi sayılırım biraz yorgunum kayınvalideler burda olunca habire hizmet hizmet canım çıktı vallahi mutfaktan çıkamaz oldum neyse bunlarda tatlı telaş sayılır.Vavelya mersine dönmüştür artık ama patoloji sonuçları tam olarak ne çıktı bilmiyorum
banban gelincik canlarım nasılsınız ordamısınız hu hu[/Q
Burdayım canım sen nasılsın?

slm canlarım nasılsınuz benim kafam çok karışık hala t bebek merkezi araştırıyorum yoksa genarta gitsekmi orayla görüşmüştük ama bilmiyom çok zor bir karar

Canım ealnas diye bir arkadaşımız vardı onun eşi de azospermdi.Yanılmıyorsam onlar gürkankliniğinde yaptırdılar ve arkadaşımız hamile idi belki doğum yapmıştır günü yakındı çünkü

evet banbancıgım dogru söylü bende o dr gidiyorum gayette memnunum ben aslında söylemiştim ama sevgi pek fazla üzerinde durmadı ealnas arkadaşımızda allahın izni ile 10gün içinde melegine kavuşacak darısı bizlere inşallah..........

sevgidolu bu kararsızlık çok kötü bişey arkadaşım.sanırım hepimizde yaşıyoruz. geçen yaz aynı bende senin gibiydim. eğer olacağı varsa nerde olursan ol oluyor canım. hakkında hayırlısı neresi ise Rabbim orayı nasip etsin size inşallah.

hayırlı günler bacılarrrrrrrr...dün gece bugün sabah bebek bakıcılığı yapmakla meşgulüm ....bahsetmiştim hem arkadaşım hem yan komşumun bebişi olmuştu kadıncağız doğumdan beri bir rahat edemedi hep birşeyler çıkıyor hastaneye gidiyor...bu seferde gece sezaryanla doğum yapmıştı ameliyat yeri şişti acile gitti ordada birşey yapmamışlar sabah genel cerraha git demişler gitti geldi 2 gün sonra yine........yani kızlar doğum yaptım kurtuldum demeyin hep birşeyler çıkıyor hastane yolu gözüküyor.........neyseki bebiş akıllı sadece kucağa alışmış bide yanında adam istiyor hanım konuşacan görünecen hep yanında olacan iş yaptırmıyor ama ağlamasından iyidir demi...........bende bu sayede annelik yapıyorum 40 günden beri bu duyguyu tadıyorum gerçi yiğenlerimide büyütmüştüm bundan 8 yıl önce benim için yine bir pratik oluyor baya memnunum hep bebiş kokusu eşyaları altını değiştirmek bile güzel kokulu olsada........mevlam inşallah bizlerede kendi bebeğimizle ilgilenmeyi nasip eder

arkadaşlar çok sağolun ne biliyim araştırdım ama gürkan klinik hakkında olumsuz şeyler duydum korktum malum dururmumuz belli herşeyin etkisinde kalıyoz genarta giden olmadımıki aranızda hiç arkadaşlar

İnşallah canım. Bizlerde bir gün o duyguyu tadarız. ben gece uykusuz kalmaya, tüm gün yorulmaya razıyım yeterki sağlıklı sıhatli bi yavrum olsunda. Rabbim arkadaşının da acil şifasını versin. sadece doğum yapmakla bitmiyor doğru söylüyorsun. İnşallah düzelir tez zamanda.

heeeeee buralardayım harzemcim ama niyeyse yazasım gelmiyo okuyorum sadece kızları hayırlısıyla bi atlatsaydık bu günleri inşallah verdiğimiz emeklere değerde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin rabbim bizlere tedavi yaklaştıkça ben geçiyorum kendimden saç baş karman çormanım yane bugünde rüyamda transferim vardıeşimle kavga ediyoduk taksiye kadar yürüdüm baya bi transferden sonra ona kozoyodum niye geç getirdin taksiyi diye sonra göğüslerimin ucuna bakıyoduk kararmışmı diyekaydirigubbakcemile3valla düşününce böyle şeyler göörüyom rüyamda bide vakti gelipte yaşarken naparım bilmiyorum heyecandan ölmem inşallah kafamçokkarıştı rabbim inşallah nasip ederde eşimde sperm bulunur ve hayırlısıyla alırız bebişimizi kucağımıza:CüvCüv:

ayriyeten harzemcim sen neden fırsatı değerlendirmiyosun bak çaksır çok iyi bişeymiş siz çay gibi içmişiniz öyle demiştin yanlış hatırlamıyosam . balla karıştırıp macun yapılarak yeniliyomuş böyle yedir hiç değilse eşine çakşırın kurutulmuşu satılıyomuş toz halinde ondan bir çay kaşığı katıyomuşsun bir kase bala . valla yerinde olsam denerdim ben bulamadım malesef burda yoksa hemen yapacaktım neyse nasip bakalım....

caneylom arkadaşım inşallah tedavin güzel haberle sonlanır bizde mayısat yaptırcaz eşimede microtese olcak sen hangi merkezde başladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…