Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağ ol canım Allah razı olsun bunları okuycam ,abtestlimi okumak gerekir.

ZCU canım benım ben olumsuz haberının duydugum zaman o agrıları sancıları ceken ben olmama ragmen esımı ve annemı teskın edyrdm sınav sına bu da sınav dyrdm....hatta esım sen sanırım cok ıstemrysn bu bebegı bıle demıstı hıc unutmam ımam gıbısın demıstı:))))..ama rabbım ıstese hersey olur dememkıı vaktı saatı degıl hasa tovbe bızım uzuntumuz beyhude demıstım...canım ben buna ınayrm rabbım bızı sınıyr...ımtıhanımız buyuk cok buyuk....ınsaaalh guzel sonuclarla ayrılırız bu dunyadan hem bu dunya hem otekı alem ıcın....

sağ ol canım allah razı olsun bunları okuycam ,abtestlimi okumak gerekir.

evet canım çünkü kur'anda geçen ayetleri abdestli okumak lazım namaz abdesti değil canım gusül abdestinden bahsediyorum .nasıl fatiha'yı namaz abdesti olmadanda okuyorsak bu şekilde okumak lazım .

canım teşekkür ederim rabbim bizim için ettiğin dualarını kabul etsin.kendin içinde her ne istiyorsan en yakın zamanda versin inşallah .insanlar kalbinin ekmeğini yermiş.mevlam cümlesinin kalbini temiz eylesin.inşallah kendimize istemeden önce din kardeşimize istemeyi ve bu şekilde yaşamayı nasip etsin

Kızlar show tv yi izlesenize ahmet maranki şöyle diyor insan vücudundaki parazitler kısırlığa sebep oluyormuş

Melda822 mesleki_teacher kızlar tedaviye başladınız.size bir tavsiyede bulunmak isterim.yapıp yapmamak sizin bileceğiniz birşey ama isterseniz eşleriniz ameliyat olduğu sırada allah yolunda dualarınızın kabulü için kurban kesin ve bol bol zekat verin biliyorsunuz ki içimizdeki sıkıntılarımızı gideren ve kaderimiz değiştiren tek şey zekat ve kurbandır aynı zamanda şifa ayetlerini yazdım .inşallah size ve diyer arkadaşlarada yardımcı olabilmişimdir.

merhaba canlarım nasılsınız? havalar artık ısındı bahar geldi ne güzel kuşlar ötmeye başladı benimde içim kuş gibi şükürler olsun bugünkü günümüze..

canim cok uzuldum bende aynisini yasamistim 2 yil once ama umutlar bitmiyor yasadikca yeni umutlar cikiyor insanin onune,insaalh seninde onune guzel hayirli kapilar acilir Rabbim yardimcin olsun

sağol canım senin yazdığın dualrı kaydettim pc ye onalrı okuyacam sabah erkenden şükür namazı kılıp onları okuyacam naıl bir duygu yarabbim içim içime sığmıyo içememem lazım biliyorum ama bugün sigara çok içtim ama durduramıyorum kendimi rabbim yanımızda olsun inşallah sesimizi duyarda:18:

canım benim senin yazdıklarını her okuduğumda içime bir ferahlama geliyor isyan edesim varsa bile sükrediyorum.o kadar Allaha teslimsinki ve o kadar pozitifsinki enerjin bana kadar geliyor bir tür telepati gibi bu o kadar önemliki karşındaki insandan bu enerji almak, Rabbim seninde bu teslimiyetinin karşılığını kat kat versin.

Allah razı olsun paylaştığın dualar için..canım elimizden geldiğince zekatımıza hayrımıza önem veriyoruz..söylenmez söylennce hayrı kalmaz diye inannıyorum demiyim o yüzden..kurbana gelince biz olursa koç kesicez diye niyet ettik..inşallah rabbim kabul eder...

evet canım mtesede kentte olucak..ama sonuç ne olursa olsun ben kent hospitala sonuna kadar güveniyorum.orada daha öncede 2 operasyon geçirmiştim (başka bir rahatsızlığımla ilgili) ve bir çok kliniğinede gittim bu hastanenin.doktorları gayet güler yüzlü ilgili..kesinlikle kent diyorm. hem israel bey yaşını başını almış yani deneyimi üst düzeyde bir doktor..daha önce amerikada bir hastanedede görev yapmış..olur yada olmaz onu allah bilir elbbette bunların hepsi olursa sebep olucak tabiki ama ben hastaneye doktorlara kesinlikle güveniyorum ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar özellikle israel bey...

merhaba canlarım nasılsınız? havalar artık ısındı bahar geldi ne güzel kuşlar ötmeye başladı benimde içim kuş gibi şükürler olsun bugünkü günümüze..

bende aynıyım canım, bahar bize bir neşe getirdi.bebeklerimizde bahar gibi gelsin.

evet canım çünkü kur'anda geçen ayetleri abdestli okumak lazım namaz abdesti değil canım gusül abdestinden bahsediyorum .nasıl fatiha'yı namaz abdesti olmadanda okuyorsak bu şekilde okumak lazım .

tabi canım hep gusul ebdestimiz var zaten ben normal abdesten bahsetmiştim tamam hep okuycam.:26:

cnm inan çok üzüldüm.herşeyin hayırlısı,ümidini yitirme yinede.ben belki de hakkımıza hayırlısı böyledir diye düşünüyorum,eskisi kadar ümitli değilim ama daha sakinim.herşeyi oluruna bıraktım.bizde de sperm bulundu ama tutunma olmadı,vakti zamanı gelmemiş demekki..yoksa taşatoprağa can veren rabbim bize de nasip eder.önce bizleri ve eşlerimizi birbirimize bağışlasın,sonra elbette ki dileğimiz hayırlı sağlıklı bi evlat.bunu eşimi tek başıma ameliyattan çıkmasını beklerken daha iyi anladım,ameliyattan çıktığında sperm bulunup bulunmaddığını sormadım bile ağlamaktan..

Biz ilk tedaviye başlarken gitmiştik, şimdi çağırınca meraklandım tabii.. Bizim ilk tesede alınan örnekler patolojiye gitmemiş doktor hatası izmirde özel bi hastanede yapılmıştı.. Hayırlısı olsun artık hepimiz için..

Kızlar izlediniz mi maranki hocayı izlemeyenler için aktarayım.parazitler en büyük protein kaynağı olan spermi yer ve onlarla beslenirmiş.bir kişide parazit, kenya ,kıl kurdu, olduğunu şu şekilde öğrenebiliriz.yatınca dişini gıcırdatıyorsa,akşam yatınca ağzından salya akıyorsa,yediği halde yedikleri yaramıyorsa vs. Gibi belirtileri var .tedavisi:
1.kür;200gr havuç 5 diş sarımsak katı meyve sıkacağında sıkılacak üzerine 1tatlı kaşığı zeytin yağı konulacak sabah aç karnına bir hafta içecek
2.kür;1 bardak sıcak suya 1tatlı kaşığı papatya konulup demlenecek sonra 3 diş sarımsak soyulmadan suya atılacak beş dakika demlenecek.sabah 3 gün aç karnına içilecek.
3.kür;yarım su bardağı elma sirkesine bir avuç kabuğuyla havanda dövülmüş kabak çekirdeğini ekle dinlensin sonra süz sabah akşam aç karnına için.
4.kür;her gün bir bardak suya 2 kaşık elma sirkesi koy akşam yatmadan önce için
şifa allah'tan bunu sadece azosperm için değil herşey için kullana bilirsiniz.çünkü bu parazitler her şeyden bulaştığı gibi bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor.

oldumu şimdi bu sigara, kızım biz ne için uğraşıyoruz sen ne yapıyorsun.birde yarın yumurtan felan toplanacak .sakın eşin bari tese öncesi içmesin. heyecanını başka türlü yenmeye çalış olurmu .yarın için Allah yardımcınız olsun.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…