sağ ol canım Allah razı olsun bunları okuycam ,abtestlimi okumak gerekir.Şifâ âyetleri şunlardır:
1- “Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.” (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.” (Ey İnsanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.)
3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.” (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.”
4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.)
5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.”
6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” (De ki: Kur’ân, inananlar için hidâyet ve şifâdır.)
Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:
1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.” (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)
kızlar bazı arkadaşlar şifa ayetlerini sormuş size birazda olsam yardımcı olmak istedim
vck HOSGELDIN NASILSIN[/
HOŞ BULDUK CANIM.ALLAH'A ŞÜKÜR İYİ DİYELİM İYİ OLALIM.BİRAZ MORALİM BOZUK .ARKADAŞLAR DUA KONUSUNDA YARDIMCI OLMAMI SÖYLEMİŞLERDİ.BENDE AZ DA OLSA BİR ŞEYLER DE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM.SEN NASILSIN GÖRÜŞEMİYORUZ KAÇ GÜNDÜR.
sağ ol canım allah razı olsun bunları okuycam ,abtestlimi okumak gerekir.
nasılsınız canlarım.........melda canım inşallah rabbim yüzünüzü güldürür yarın halayını cekeriz.mesleki teazher canım sendende güzel haberler bekliyorum bana büyük umut olacak m.tesede kentte olacak diymi vck canım allahım annene şifa versin tez zamanda iyileşsin.adak canım inşallah hamileyim haberiyle geleceksin.jklm canım o kadar içden dua ediyorsunki ne kadar inançlıyız o kadar itaatkarız bu imtihanın iyi kullarına olduğu o kadar belli allah başarıyla geçirmeye ve bebeklerimize bize nasip etsin.da ha başka hatırlıyamadığım tedavideki arkadaşlarım varsa rabbim hepimizin yardımcısı olsun,allah bunlarınhasretiyle bırakmasın,hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize.
Dualarınız, iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar, ama olmadı. M.tese sonucu olumsuz , kısmet değilmiş, artık yapacak bir şey kalmadı. Buradan iyi haber verip hepinize umut olmayı öyle çok istemiştimki ... çok yorgunum ağlamaktan perişan oldum .Rabbim tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun bugün yaşadıklarımı hiçbirinize yaşatmasın.
Melda822 mesleki_teacher kızlar tedaviye başladınız.size bir tavsiyede bulunmak isterim.yapıp yapmamak sizin bileceğiniz birşey ama isterseniz eşleriniz ameliyat olduğu sırada allah yolunda dualarınızın kabulü için kurban kesin ve bol bol zekat verin biliyorsunuz ki içimizdeki sıkıntılarımızı gideren ve kaderimiz değiştiren tek şey zekat ve kurbandır aynı zamanda şifa ayetlerini yazdım .inşallah size ve diyer arkadaşlarada yardımcı olabilmişimdir.
canım benim senin yazdıklarını her okuduğumda içime bir ferahlama geliyor isyan edesim varsa bile sükrediyorum.o kadar Allaha teslimsinki ve o kadar pozitifsinki enerjin bana kadar geliyor bir tür telepati gibi bu o kadar önemliki karşındaki insandan bu enerji almak, Rabbim seninde bu teslimiyetinin karşılığını kat kat versin.ZCU canım benım ben olumsuz haberının duydugum zaman o agrıları sancıları ceken ben olmama ragmen esımı ve annemı teskın edyrdm sınav sına bu da sınav dyrdm....hatta esım sen sanırım cok ıstemrysn bu bebegı bıle demıstı hıc unutmam ımam gıbısın demıstı:))))..ama rabbım ıstese hersey olur dememkıı vaktı saatı degıl hasa tovbe bızım uzuntumuz beyhude demıstım...canım ben buna ınayrm rabbım bızı sınıyr...ımtıhanımız buyuk cok buyuk....ınsaaalh guzel sonuclarla ayrılırız bu dunyadan hem bu dunya hem otekı alem ıcın....
Melda822 mesleki_teacher kızlar tedaviye başladınız.size bir tavsiyede bulunmak isterim.yapıp yapmamak sizin bileceğiniz birşey ama isterseniz eşleriniz ameliyat olduğu sırada allah yolunda dualarınızın kabulü için kurban kesin ve bol bol zekat verin biliyorsunuz ki içimizdeki sıkıntılarımızı gideren ve kaderimiz değiştiren tek şey zekat ve kurbandır aynı zamanda şifa ayetlerini yazdım .inşallah size ve diyer arkadaşlarada yardımcı olabilmişimdir.
nasılsınız canlarım.........MELDA canım inşAllah rabbim yüzünüzü güldürür yarın halayını cekeriz.MESLEKİ TEAZHER canım sendende güzel haberler bekliyorum bana büyük umut olacak m.tesede kentte olacak diymi VCK canım Allahım annene şifa versin tez zamanda iyileşsin.ADAK canım inşAllah hamileyim haberiyle geleceksin.JKLM canım o kadar içden dua ediyorsunki ne kadar inançlıyız o kadar itaatkarız bu imtihanın iyi kullarına olduğu o kadar belli Allah başarıyla geçirmeye ve bebeklerimize bize nasip etsin.da ha başka hatırlıyamadığım tedavideki arkadaşlarım varsa Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,Allah bunlarınhasretiyle bırakmasın,hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize.
merhaba canlarım nasılsınız? havalar artık ısındı bahar geldi ne güzel kuşlar ötmeye başladı benimde içim kuş gibi şükürler olsun bugünkü günümüze..
evet canım çünkü kur'anda geçen ayetleri abdestli okumak lazım namaz abdesti değil canım gusül abdestinden bahsediyorum .nasıl fatiha'yı namaz abdesti olmadanda okuyorsak bu şekilde okumak lazım .
Dualarınız, iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar, ama olmadı. M.tese sonucu olumsuz , kısmet değilmiş, artık yapacak bir şey kalmadı. Buradan iyi haber verip hepinize umut olmayı öyle çok istemiştimki ... çok yorgunum ağlamaktan perişan oldum .Rabbim tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun bugün yaşadıklarımı hiçbirinize yaşatmasın.
merhaba sagol tugba..derecesi derken anlayamadim canim sebebini diyorsan belli degil genetik test temiz cikti bizim..bu bizim 2 teseydi esim 4 mart ta ameliyat oldu sperm bulunamadi ama patalojide olgunlasmayan sperm gorulmus..kaan hoca muayme icin cagirmistir gittinizmi hic yanina? gecmis olsun allahim tez zamanda kurtarsin
oldumu şimdi bu sigara, kızım biz ne için uğraşıyoruz sen ne yapıyorsun.sağol canım senin yazdığın dualrı kaydettim pc ye onalrı okuyacam sabah erkenden şükür namazı kılıp onları okuyacam naıl bir duygu yarabbim içim içime sığmıyo içememem lazım biliyorum ama bugün sigara çok içtim ama durduramıyorum kendimi rabbim yanımızda olsun inşallah sesimizi duyarda:18:
bende aynıyım canım, bahar bize bir neşe getirdi.bebeklerimizde bahar gibi gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?