burada hava kapalı ve yağmur var.. seviyorum böyle havalarrıııı
MELDA oldumu şimid? eşinde içiyormu? sakın yaaa yapmayın...:100:
merhaba canım nede yağmur varrr
nerde? dedin galiba..izmirdeyim ben canım ,)
Merhaba kizlar nasilsiniz???
MELDA allah yardimcin olsun ins hersey yoldunda gider
canım sen nasılsın biz iyiyiz şükürr
sükür canim bende iyiyim ciktin sandim seni cikiyordum bende
orda ilk bahar gelmis ne guzel burasi daha soguk
gittinmi çiçekkkkk
merhaba kizlar nasilsiniz???
Melda allah yardimcin olsun ins hersey yoldunda gider
merhaba kizlar nasilsiniz???
Melda allah yardimcin olsun ins hersey yoldunda gider
ewet canım eksik yazmışım:90lsun bi yağar bi acar orası sıcaktır şimdiii
çiçek canım nasılsın.tese sonrası patolojiden bizde daha önce sizin gibi sonuç aldık.şimdi bir sürü şeyler yiyip içiyoruz.siz tese öncesi neler kullanmıştınız.keçiboynuzu kürü felan yapmışmıydın spermin evreleri çıkmış olgunlaşmamış birşeyleri eksikmi yopıyoruz acaba ne dersin.
kızlar biliyorsunuz biz beş aydan bu yana Kaan hocada tedavideyiz .proxeed plus kullanıyoruz iki aydan bu yana. son hormon tahlili ve sperm tahlili yaptıralı üç ay oldu. test zamanımız geldi fakat bizim bir türlü ayaklarımız gitmiyor ,aslında çok umutluyum ,yinede korkuyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bizleri çaresizlikten kurtarsın.
sagol canim iyiym sen nasilsin
canim keci boynuzunu incir nohuc isirgan otu bu kurleri yaptim birde findik fistikk falan ..kaan hocada kloemen ve proxeed plus verdi esim bir yil kullnadi ama sonuc ortada iste..eksikmi yapiyoruz canim biseyleri bilmiyorum basim agriyor dusune dusune..bizim ilk patoloji raporundada vardi olgunlasmayan sperm benim dusuncem benim simdiye kadar yaptigim kurlerin faydasi olmamis
canım bende aynı şeyleri yapıyorum aynı ilaçları kullanıyoruz sadece keçiboynuzu kürü yapmadım.diğerlerini yapmaya çalışıyorum.siz başka vitamin mineral bitgisel kapsül felan kullanmadınızmı.hormonlar nasıldı.sakın yanlış anlama birbirimize benziyor sonuçlarımız kullandığımız şeylere bakarak ve diğer arkadaşların kullandılarına bakarak neler eksik nerde hata yapıyoruz çıkarmaya çalışıyorum.
bizimde hormonlar normal sadece testosteron düşük onun içinde trbulus kullanıyoruz.diğerleri evikap,spiruluna.ginsenğ,l arginine.gingo biloba,iki ceşitte antioxidan kullandık onlar bitti .hergün ısırgan salatası yapıyoruz,zeytinyağında inçir,her gece kuruyemiş türleri yiyiyor.geçen hafta havyar aldık küçüçük bir cam kavanozda dünde goji berry aldık.gramla o kadfar pahalıki artık yüz gram aldık.birde harnup pekmezine hardal tohumu ve ısırgan tohumu karıştırdık onuda yiyiyor bolen de balla karıştırıp yediriyorum artık ne duyduysak yapıyoruz sadece arısütü almadık birda çinko hapı .bunların hepsi birden dokunur diyede korkuyorum bizim yaşta geldi 34 de Allah hepimize yardım etsin kafayı yicez yoksa.yok canim yanlisanlayacak ne var..ben elimden geldigi kadar yapmaya calistim canim istemezmiyim hic faydasi olmasini keske olsa.. canim vitaminde kullandi baska..hormonlar normal yuksek veya dusuk degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?