Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
JKLM BANAHİÇ BİŞEY YAZMAMIŞSIN KÜSMÜYÜZ YOKSA BAYADIR GİREMEDİM ÖNEMLİ OLAYLARI YAZSAYDIN SEVİRİRM gecmişide okkuyamadım olumsuzluklar peşimi bırakmıyo aile problemleri aman bıktım artık

bende; 1 ay önce filan bu kürü Aktar Hüseyin Ermiş'den Erkeklerde Sperm sayısını artıran Macun Tarifi | Sağlık Üzerine birebir aktara hazırlattım yaptım eşim 1 kavanozu bitirdi.. şimdide sabah akşam 1 tatlı kaşığı arısütü yiyiyor..belki denemek istersiniz..

canim insallah sifa olur bir suru sey kulaniyorsunuz..
canim bende aklima gelen vitaminleri yaziyim.. ginseng,cinko.l''arcantin,vitamin e,slenyum,polen..birde insan korkuyor acaba zarari olurmu hep si bir arada diye...tekrar baslayacaz ama nerden bilmiyorum

HAYIRLI GECELER umarım yarın guzel haberler hepımızın olsun basta MELDACIM senın ....sıkıntısı olan arkadaslarıma da ferahlık dılyorum ınsaalh bu mubarek gecede tek tek dokulsun dertler tasalar .VCK UMUTOLSUN sızlerın de sıkıntılarınız yerını huzura mutluluka bıraksın kardeslerım...UMUTOLSUN askolsun kız sana kusermıyım ya kader arkadasım benım.....sıkıntılarımız hıc bıtmyr kardesım dertsız kımse yok su alemde ama rabbım dıger tarafta cektrmesın ınsaalh ....ZCU canım benım allah razı olsun ne kadar guzel seyler yazmısın hakkımda...sanmakı ben de hıc dert yok tek derdımız azo da degılkı arkadasım ama ne bıleyım..yıne de olumsuz dusunmyrm yasadıgım hersey de bır sebeb var...belkı benım şer bıldgm de hayr vardr..bılınmeskı RABBIM NE EYLERSE GUZEL EYLER...o herseyı duyan bılen ısıtendr...KURBAN OLDUGUM ALLAHIM hepımızın ıcındekı sıkıntıları dertlerı alıp yerıne gullerle ,huzurla, guzellıklerle doldursun....ALLAHA EMANET OLUN INSAALH

merhaba kizlar canim cok sikkin...en son spermiogrami 1 yil once yaptirdik,ve 1 yildir tedavideyiz kaan hocada ,ve esim spermiogram yaptirmak istemiyor...sanirim cikacagini dusunmuyor..cunku hormonlarimiz biraz yuksek,sizce spermiogram yaptirmak gerekiyormu ,belki tektuk olsada cikiyormudur???esimi ikna edemiyorumda

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumaar arkadaşlarım nasılsınız.LAMLAY canım bırak istemiyorsa yaptırmasın güzel güzel konuş belki ikna olur benim eşimde öyle yapıyordu bende bak diyordum hormonlarla bu iş olmaz belki vardır bulunur şansımızı kaçırmayalım deyip iknaa ederdim canım sende öyle yap..

canım sende çok şey dedirmiş içirmişsin eeeee biz nerde hata yapıyoruz o zaman.ben biliyorum galiba tek sorun kilo ,eşime diyorum bir spor salonunu yazıl .günden güne kilo alıyor stresten herhalde.bende bir garibim canım hem onca şeyi yediriyorum hemde kilo alma diyorum,bizde ne yapıcamızı şaşırdık sen laremin eşinin yaptıklarını okumuşsundur .onlarında sanırım tesede sperm çıkmamış kilo vermiş, bol esofmanlar giymiş,bilgisayarlardan uzak durmuş,birde üremeyle ilgili akupunktur olmuş yürüyüş felanda yapmış birde Kaan beyin verdiği ilaçları kullanmışlar .yanlış hatırlamıyorsam altı ay gibi bir sürede normal çıkış olmuş ve tüp bebekle hamile olmuş şimdi bebekleri var.Allah bağışlasın bizlerede nasip etsin.

canım benim eşim giderde ben korkuyorum çıkmıycak diye .Allah korktuklarımıza uğratmasın:78:

Amin canım kurban olduğum Allah elbette yüzümüzü biryerden gükdürecek.herşeyin hayırlısı...

kızlar bu gün MELDANIN eşi tese olucaktı diymi.inşAllah spermcikler bulunur bir kutlama daha yaparız.:26:

hayırlı cumalar kızlar jklm arkadaşım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.meldacım bu cuma saatinde rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün .lamvay canım bir şeylerden kaçarak onlardan kurtulamayız.önce sen korkusuz olacaksın ki eşinde senden kuvvet bulsun canım ALLAH bizi korktuklarımızdan uzak etsin inşallah.kızlar ben şimdi kur'an a gidiyorum inşallah hepiniz dualarımdasınız lütfen sizlerde başta annem için sonrada bebek için lütfen dua edin.bizim bizden başka anlayanı yoktur

canim kendi haline birak bence zorlama

bilmiyorum hatami yapiyoruz canim.allah nasip etmeyince olmuyor iste...ben de kiloyu dusunuyorum spora da gitti canim ama veremiyor iste kiloyu.tekrar basla diyorum iyilessinde..evet canim okumustum ama kacinci tese hatirlamiyorum onlarinkini..benim esim hep bilgisayar basinda aksama kadar zarari vardir ama isi boyle

canim kiloyla alakali oldugunu sanmiyorum ,cunku benim esimde cok zayif bende kilo al diyorum esime ama alamiyor

Hayırlı cumalar Allah dualarınızı kabul etsin..

MELDAcım dualar ettim yolladım sana..Allah yardımcınız olsun operasyonunuz başarılı geçsin bol bol spermler çıksın inşallah..hayırlı haberini bekliyorum canım..

kizlar kaan hocayla ilgili bir topikde gordum simdi, kaan hoca kendine ait ozel bi yer acmis cok sevindim. cicekcigim en son sen gorusmusdun hocayla duymusmudun adresi neresi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…