teşekkürler canım not aldım.herkese ıyı geceler arkadaslar sizinle bısey paylasmak ıstıyorum .tvde bır programda bıtkılerle ugrasan bır dr sperm azlıgı konusunda bır karısım hazırlıyordu bende not aldım belkı bırılerıne faydası olur dıye..bunu kullanan bırcok hastasıın bebegı oldugunu söyledı.
bala hazırlanan bır kasrısım liste epey uzun ısteyen olursa özele msj atsın paylasırım arkadaslar.dılerım ısteyen herkesın bebegı olur insallah.
canım bu testide sanırım üç gün perhizle yapıcaz diymi.zcu inş. iyi gelir inş. eminim iyi gelicek...biz ikinciyi yaptık geçen aksam ve daha uzu sure kaldı yukarda az mıktar.. ortaya dogru sarkıt yaptılar bekledıkce.dıger kısmı hemen çöktü.evet çok mantıklı bir yöntem. sağlıklı kişilerde orta kısıma iniyomuş bekledikçe. spermler hareket yeteneğini, kaybediyor zamanla çünkü hareket için enerjileri kalmıyor çünkü.
canım sev seve bilgilerini paylaşıcam o kişinin sizinle. kendisinden de izin aldım. ama böyle ulu orta sitenin ortasına yazmam çok mantılı olmaz. bu tarz yaklaşımlara çok krşı olan birtakım gruplar var. o kişi için çok güvenli olmaz...
jklm canım, doğru söylüyorsun Rabbim daha büyük dert vermesin, verdiklerininde üstesinden yüz akıyla gelebilelim.ben bu yaşadıklarımızın bizi olgunlaştırdığına inanıyorum tabi inançlı ve kişilikliysen .bu özellikleri taşımıyorsa insan rabbinden gelene razı olmuyor asileşiyor.bizimde zaman zaman karamsarlıklarımız oluyor ama üstesinden Allahın izniyle gelebiliyoruz.Allahımıza şükürler olsun,sabrımızın sonu selamet olsun.:26:TEKRAR MRB KIZLAR KADER CIM gozunuz aydın allah analı babalı buyutsun ınsaaalh sana da nasıp etsın.CICEK VCK canlarım allahh razı olsun ıyı dıyelım ıyı olalım ,ıyıyım demek adettendr dımı((ıyı olmasak da ....sızler nasılsınz kızlar ?ınsan bınbır turlu cılesı var dımı,bakıyorum da kımımız hastalıkla kımımız baska baska dertle ..... ıste ugrasyrz rabbıme sukurler olsun bugunumuze...
zcu cnm bilemiyorum işte eşinin sperm sayısı çok iyi olan bir arkadasım yaptırıcak esıne bırde bızımkıler ozman anlıycaz işte doğrumudur yanlısmıdır. ege dogruysa bizde ii yonde gelsm var demek olucak...
1.5 ayı beklıyrz ozamanzaten spermıyogram yaptırıcaz.
jklm canım, doğru söylüyorsun Rabbim daha büyük dert vermesin, verdiklerininde üstesinden yüz akıyla gelebilelim.ben bu yaşadıklarımızın bizi olgunlaştırdığına inanıyorum tabi inançlı ve kişilikliysen .bu özellikleri taşımıyorsa insan rabbinden gelene razı olmuyor asileşiyor.bizimde zaman zaman karamsarlıklarımız oluyor ama üstesinden Allahın izniyle gelebiliyoruz.Allahımıza şükürler olsun,sabrımızın sonu selamet olsun.:26:
inşAllah canım her gecenin ardından güneş mutlaka doğar .merhaba canım sana çok katılıyorum.ALLAH'ın adil ismi gereğince kimseye haksızlık yapmayacağına inanıyorum.Rabbim kimseye haksızlık yapmaz.evet belki biraz üzülüyoruz ama inanıyorum ki bunu da yaşamamızda bir hayır vardır.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah
hayırlı gunlerımız olsun kızlar nasılsınız ....vck turtım tenkıt sızlerı grdm kızla..
CICEK KUZUM ay ay nasıl ımrendım kı sımdı ben sana ben cok heveslenırım boyle gunduz gezmelerıne gıden evhanımlarına ya da (gurbetteyım ya)anne kız gezmeye gıdenlere yada bebeklı kadınlara hep gıpta ıle bakarım ardından da dua ederım ınsaalh ben de boyle bır gun annemle yada bebısımle gesmelere gıdeyım dıye...belkı sız komık gelır kızlar ama hayalım ıste....ne tuhaf dımı.....VCK canım cık gez tabbı dolas kuzum evde dursan orayı sıl burayı sıl geceyr valla....
yok canım neden sperm çıkmadığı yazmaz ,sadece incelenen parçada olgunlaşmamış sperm varsa onları yazar varsa üretim vardır fakat gelişemiyordur. yoksada bununda bir sebebi vardır fakat o patolojide belli olmaz.kızlar merhaba patoloji raporunu bu hafta alacakmışız sizce patoloji raporunda neden sperm olmadığımı yazacak ben pek bu konuda bilgi sahibi değilimde bileniniz varsa yazarsa sevinirim
kızlar merhaba patoloji raporunu bu hafta alacakmışız sizce patoloji raporunda neden sperm olmadığımı yazacak ben pek bu konuda bilgi sahibi değilimde bileniniz varsa yazarsa sevinirim
nasılsınız kızlar bugün misafirliğe gidiyorum evde olmayacağım akşam gelirim iyi bakın kendinize..
CICEK KUZUM ay ay nasıl ımrendım kı sımdı ben sana ben cok heveslenırım boyle gunduz gezmelerıne gıden evhanımlarına ya da (gurbetteyım ya)anne kız gezmeye gıdenlere yada bebeklı kadınlara hep gıpta ıle bakarım ardından da dua ederım ınsaalh ben de boyle bır gun annemle yada bebısımle gesmelere gıdeyım dıye...belkı sız komık gelır kızlar ama hayalım ıste....ne tuhaf dımı.....VCK canım cık gez tabbı dolas kuzum evde dursan orayı sıl burayı sıl geceyr valla....
kızlar yarın Adaktan haber gelir diye düşünüyorum.inşAllah hayırlı haberlerle gelir
insallah hayirli haber verir canim nasilsin?
yok canım neden sperm çıkmadığı yazmaz ,sadece incelenen parçada olgunlaşmamış sperm varsa onları yazar varsa üretim vardır fakat gelişemiyordur. yoksada bununda bir sebebi vardır fakat o patolojide belli olmaz.
canim zcu arkadasim cevaplamis ama bende yaziyim dedim..canim üretim varsa onu soyleyecekler patolojide patotoji raporu önemli insallah uretim vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?