Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkürler canım not aldım.

canım bu testide sanırım üç gün perhizle yapıcaz diymi.

jklm canım, doğru söylüyorsun Rabbim daha büyük dert vermesin, verdiklerininde üstesinden yüz akıyla gelebilelim.ben bu yaşadıklarımızın bizi olgunlaştırdığına inanıyorum tabi inançlı ve kişilikliysen .bu özellikleri taşımıyorsa insan rabbinden gelene razı olmuyor asileşiyor.bizimde zaman zaman karamsarlıklarımız oluyor ama üstesinden Allahın izniyle gelebiliyoruz.Allahımıza şükürler olsun,sabrımızın sonu selamet olsun.:26:

canım bende eşime yaptırdım.suyun üstünde kaldı küçük bir kısım dibe çöktü.sabah baktım .birazı ortada birazı dipte birazıda su yüzeyinde suyun rengide çok az beyazlaşmış.ama erimemiş.acaba erimesi gerekmiyor mu?çok az miktar azalmıştı.yardımcı olduysam sevinirim

merhaba canım sana çok katılıyorum.ALLAH'ın adil ismi gereğince kimseye haksızlık yapmayacağına inanıyorum.Rabbim kimseye haksızlık yapmaz.evet belki biraz üzülüyoruz ama inanıyorum ki bunu da yaşamamızda bir hayır vardır.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah

inşAllah canım her gecenin ardından güneş mutlaka doğar .

hayırlı gunlerımız olsun kızlar nasılsınız ....vck turtım tenkıt sızlerı grdm kızla..

nasılsınız kızlar bugün misafirliğe gidiyorum evde olmayacağım akşam gelirim iyi bakın kendinize..

hayırlı gunlerımız olsun kızlar nasılsınız ....vck turtım tenkıt sızlerı grdm kızla..

iyiyim tatlım sen nasılsın evde oturuyorum .sıkıldım belki bende dışarı çıkarım ama inan dışarıya çıkıncada sıkılıyorum.ALLAH sonumuzu hayredsin

CICEK KUZUM ay ay nasıl ımrendım kı sımdı ben sana ben cok heveslenırım boyle gunduz gezmelerıne gıden evhanımlarına ya da (gurbetteyım ya)anne kız gezmeye gıdenlere yada bebeklı kadınlara hep gıpta ıle bakarım ardından da dua ederım ınsaalh ben de boyle bır gun annemle yada bebısımle gesmelere gıdeyım dıye...belkı sız komık gelır kızlar ama hayalım ıste....ne tuhaf dımı.....VCK canım cık gez tabbı dolas kuzum evde dursan orayı sıl burayı sıl geceyr valla....

sanırım halini anlayan çok kişi vardır cnm.bizde gurbetteyiz ama memleketteyken de gıpta ederdim çocuğuyla gezmeye çıkanlara ya da anne baba bide bebişleriyle gezenlerene büyük mutluluk ,insan daha ne ister ki.rabbim en kısa zamanda hepimize tattırsın bu eşsiz duyguları..

kızlar merhaba patoloji raporunu bu hafta alacakmışız sizce patoloji raporunda neden sperm olmadığımı yazacak ben pek bu konuda bilgi sahibi değilimde bileniniz varsa yazarsa sevinirim

kızlar merhaba patoloji raporunu bu hafta alacakmışız sizce patoloji raporunda neden sperm olmadığımı yazacak ben pek bu konuda bilgi sahibi değilimde bileniniz varsa yazarsa sevinirim
yok canım neden sperm çıkmadığı yazmaz ,sadece incelenen parçada olgunlaşmamış sperm varsa onları yazar varsa üretim vardır fakat gelişemiyordur. yoksada bununda bir sebebi vardır fakat o patolojide belli olmaz.

canim zcu arkadasim cevaplamis ama bende yaziyim dedim..canim üretim varsa onu soyleyecekler patolojide patotoji raporu önemli insallah uretim vardir

kızlar yarın Adaktan haber gelir diye düşünüyorum.inşAllah hayırlı haberlerle gelir

nasılsınız kızlar bugün misafirliğe gidiyorum evde olmayacağım akşam gelirim iyi bakın kendinize..

sen gez bakalim belgincigim iyi gezmeler bizde oturalim evde oyle

canim gezen belgin ben degilim..canim gurbet gercekten zor yaninda kimsenin olmamasi...benimde bir sürü hayalim vardi ama hic biri olmadi

insallah hayirli haber verir canim nasilsin?

iyiyim canım sen nasılsın.bu gün eşim spora gitti tam gaz artık zayıflayabilrmi bilmem.bende fazlamı üstüne düşüyorum bilemiyorum.benim korkum yaşımız 34 benim yaşımda geçiyor o yüzden Rabbim yardım etsin

çok sağol canım bildiğim iyi oldu inşallah dediğiniz gibi üretim vardırda çaresini buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…