Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sagol canim bende iyiyim..hadi hayirli olsun insallah zayiflar.
korkma canim insallah bundan sonra cok bekletmeyecek bebeklerin artik seni allah yardimcin olsun
bizde dun aksam konustuk 2 hafta sonra baslarim dedi..yeni ameliyatli ya naz yapiyor biraz

canım sağ ol inşAllah fazla bekletmezler ,sizdende yaza güzel haberler gelir inşAllah.hele bi zayıflasınlar.

canım sağ ol inşAllah fazla bekletmezler ,sizdende yaza güzel haberler gelir inşAllah.hele bi zayıflasınlar.

evet canim bakalim o zaman ne olacak..sizin tedavi ne zman olacak canim?
bize kaan hoca yaza dedi ama ben istemiyorum

evet canim bakalim o zaman ne olacak..sizin tedavi ne zman olacak canim?
bize kaan hoca yaza dedi ama ben istemiyorum

korkuyorsun diymi, yaşınız da ha genç bekliyebilirsiniz.bende korkuyorum açıkcası ama biz ne zamana kadar beklerizki önümüzdeki hafta tahlillerimiz var bakalım ne çıkaçak .Kaan hoca ne diyecek.hayırlısı.

ıyı aksamlar kızlar CICEK canım ınan kı BELGIN dıye dusunuyrm ama CICEK yazıyrom.kusura bakma tatlım...BELGINE IDI mesajım:))))) TROUBLED demekkı sen de gurbettesın evet bence de en buyuk mutluluklardan yoksnuz rabbım ınsaaalh gostersın bıze de o guzel gunlerı

Sayfalar arasında kaybolmasın diye ilk sayfaya taşıyorum bilgileri.

Arkadaşlar Sağlık bakanlığına göndermek en mantıklısı galiba ben internetten biraz araştırma yaptım bulduklarım bunlar

Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ'ın özel kalem müdürü
Dr.Ercan Şimşek
Tel. 585 10 50-58'e kadar
Faks. 431 48 79

recepakdag@akparti.org.tr

İl Sağlık müdürlükleri
ankara@saglik.gov.tr
istanbul@saglik.gov.tr

Birde Sağlık Bakanlığının sitesini incelerken merkez teşkilat görev dağılımına baktım orda sağlık bakanına direk bağlı olan özel kalem ve Yüksek sağlık şurası'da var.Yüksek sağlık surasının sitesini inceledim görevleriyle ilgili bir bölümü kopyaladım.

Yüksek Sağlık Şurası sadece ilgili mahkemelerin istemleri doğrultusunda görüş bildiren bir kurul olmayıp aynı zamanda ülkedeki önemli sağlık konularında da tavsiye niteliğinde kararlar alan, sağlık alanında uygulamaya sokulması planlanan kanun ve tüzük taslaklarını inceleyerek bu konularda da görüş bildiren bir kuruldur.

Bize belki yardımcı olabilirler diye düşündüm
Yüksek Sağlık şurasının tel ve mailleri

+90 (312) 458-3523 telf.
+90 (312) 458-3530 faks
yukseksagliksurasi@saglik.gov.tr

Ankara Üniversitesi'nde kurulan başkanlıgını Prof.Dr. Günhan GÜRMAN yaptığı Kök hücre Enstitüsünün mail adresi
kokhucre@ankara.edu.tr

Sayın ........... Yada İlgili Kişiye diye başlanabilinir.

Doğuştan yada sonradan çeşitli sebeplerle azosperm olan,tüp bebek yöntemiyle başarılı olamayan,tek ve son çareleri kök hücre olan,kendi kanından canından bir evlat sahibi olmak için önerilen sperm bankalarını red eden,çaresizlikle bir umut sesini duyurmaya çalışan,evlat sahibi olma özlemiyle dolu binlerce aileden biriyiz.Azosperm denen bu hastalık nedeni ile çocuk sahibi olamıyoruz.
Araştırmalarımızdan ve basından edindiğimiz bilgilerle Kök Hücre yöntemi ile bu tür hastaların çocuk sahibi olma konusunda bir çok ülkede araştırmaların yapıldığını hatta sperm ve yumurta hücresi üretildiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Türkiye'nin infertilite ve Tıpta bir çok ülkeden çok ileri seviyelerde olduğu aşıkar. Başka hastalıkların tedavisinde de kullanılmaya başlanan Kök hücrenin bir hastalık olan Azosperm'de ve erken yaşta yumurta rezervi azalmış hatta menepoza girmiş insanlar için büyük bir umut olduğu kesin.

Siz devlet büyüklerimizden ricamız Kök Hücre ile bebek sahibi olma yönteminin Türkiye'de daha ileri boyutlarda araştırılıp faaliyete geçirilmesidir.
Gereken izinlerin verilmesinde göstereceğiniz hassasiyet ile, umutsuz bir topluluk halinde tek umudunu kök hücre ile sperm elde etmeye bağlayan bizleri ihya edersiniz.
Bu konuda hassasiyetinizi ve umutlarımıza ışık olmanızı rica ediyoruz.
Saygılarımızla...
Azosperm mağdurları

kızlar nasıl mesaj atacağınızı da yazayım ordaki adreslere tıklıyorsunuz.sayfa açılıyor .benim gönderdiğim mesajın göndermek istediğiniz bölümünün üzerine geliyorsunuz sola basılı bırakarak tarıyorsunuz taradığınız yer mavi oluyor sonra sağa tıklayarak kopyala diyorsunuz.daha sonra o sayfaya tekrar gidiyorsunuz yine sağa tıklıyorsunuz yapıştır yazısına tıklıyorsunuz.mesaj oraya kopyalanıyor yazılı adrese gönderiyorsunuz.hatta zamanınız varsa bütün adreslere gönderin şimdiden teşekkür ederim

canım yaa ne yapayım inanki gitttiğim gezmeler o kadar eğlenceli değil ama ne yapayım komşular hep benden büyük benim yaşıtım yok onlarla takılıyorum malesef evet bende çok özeniyorum benimde annem yanımda değil bebeğimde yok malesefff canım yurtdışındamı yaşıyorsun?
sen gez bakalim belgincigim iyi gezmeler bizde oturalim evde oyle

canim gezen belgin ben degilim..canim gurbet gercekten zor yaninda kimsenin olmamasi...benimde bir sürü hayalim vardi ama hic biri olmadi
yok be canım gezmek sayılmaz yukardada anlattımya gün geçiriyorum sıkıntımı unutmaya çalışıyorummm

korkulmayacak gibi degilki canim ..esime kalirsa hemen deneyecek
hepimiz icin hayirlisi olsun canim

tatlim ne kusuru kafalar dalgin insan karistira bilir

arkadaşlar size bişey sorucam.ben tup bebek tedavisine başlıycam doktorum adetının 2.gunu gel dedı bende az once hastalandım sızce bu gunu saymalımıyım.yoksa yarınmı bırıncı gunu cvp verırsenız sevınırım.

iyiyim belginim sen nasilsin? gezdin geldin gine azda olsa kafan dagilmistir insan hepde evde kalinca oda iyi olmuyor

ewet canım bizim derdimiz büyük evde duramıyorum durdukça kafamda kurup acı çekiyorum ne yapacaz çiçek biz yaaaa

ewet canım bizim derdimiz büyük evde duramıyorum durdukça kafamda kurup acı çekiyorum ne yapacaz çiçek biz yaaaa

bilmiyorum canim napacazzzzzzz bir mucize olsa hepimiz kurtulsak bu derttennn
bu denemende inslllah yüzün güler ne zaman basliyorsunuz tedaviye?

bilmiyorum canim napacazzzzzzz bir mucize olsa hepimiz kurtulsak bu derttennn
bu denemende inslllah yüzün güler ne zaman basliyorsunuz tedaviye?
canım korkumdan başlayamıyrum malesef çok korkuyorum çokkk ama haziran adetimle başlarız sanıyorum
yardımcı olursanız cok sevınırım tedavıye baslıycam doktorum adetın 2.unu gel dedı az once hastalandım bugunu saymalımıyım yoksa yarınmı 1.gun

sayabilirsin canım zaten 2 yada 3gün başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…