iyiyim canım sen nasılsın.bu gün eşim spora gitti tam gaz artık zayıflayabilrmi bilmem.bende fazlamı üstüne düşüyorum bilemiyorum.benim korkum yaşımız 34 benim yaşımda geçiyor o yüzden Rabbim yardım etsin
evet canım o yüzden önemliymiş sizden öğrendim iyi oldu bakalım sonuç nezaman çıkar
canım sağ ol inşAllah fazla bekletmezlersagol canim bende iyiyim..hadi hayirli olsun insallah zayiflar.
korkma canim insallah bundan sonra cok bekletmeyecek bebeklerin artik seni allah yardimcin olsun
bizde dun aksam konustuk 2 hafta sonra baslarim dedi..yeni ameliyatli ya naz yapiyor biraz
canım sağ ol inşAllah fazla bekletmezler,sizdende yaza güzel haberler gelir inşAllah.hele bi zayıflasınlar.
evet canim bakalim o zaman ne olacak..sizin tedavi ne zman olacak canim?
bize kaan hoca yaza dedi ama ben istemiyorum
canım yaa ne yapayım inanki gitttiğim gezmeler o kadar eğlenceli değil ama ne yapayım komşular hep benden büyük benim yaşıtım yok onlarla takılıyorum malesef evet bende çok özeniyorum benimde annem yanımda değil bebeğimde yok malesefff canım yurtdışındamı yaşıyorsun?CICEK KUZUM ay ay nasıl ımrendım kı sımdı ben sana ben cok heveslenırım boyle gunduz gezmelerıne gıden evhanımlarına ya da (gurbetteyım ya)anne kız gezmeye gıdenlere yada bebeklı kadınlara hep gıpta ıle bakarım ardından da dua ederım ınsaalh ben de boyle bır gun annemle yada bebısımle gesmelere gıdeyım dıye...belkı sız komık gelır kızlar ama hayalım ıste....ne tuhaf dımı.....VCK canım cık gez tabbı dolas kuzum evde dursan orayı sıl burayı sıl geceyr valla....
yok be canım gezmek sayılmaz yukardada anlattımya gün geçiriyorum sıkıntımı unutmaya çalışıyorummmsen gez bakalim belgincigim iyi gezmeler bizde oturalim evde oyle
canim gezen belgin ben degilim..canim gurbet gercekten zor yaninda kimsenin olmamasi...benimde bir sürü hayalim vardi ama hic biri olmadi
ıyı aksamlar kızlar CICEK canım ınan kı BELGIN dıye dusunuyrm ama CICEK yazıyrom.kusura bakma tatlım...BELGINE IDI mesajım:))))) TROUBLED demekkı sen de gurbettesın evet bence de en buyuk mutluluklardan yoksnuz rabbım ınsaaalh gostersın bıze de o guzel gunlerı
korkuyorsun diymi, yaşınız da ha genç bekliyebilirsiniz.bende korkuyorum açıkcası ama biz ne zamana kadar beklerizki önümüzdeki hafta tahlillerimiz var bakalım ne çıkaçak .Kaan hoca ne diyecek.hayırlısı.
ıyı aksamlar kızlar CICEK canım ınan kı BELGIN dıye dusunuyrm ama CICEK yazıyrom.kusura bakma tatlım...BELGINE IDI mesajım:))))) TROUBLED demekkı sen de gurbettesın evet bence de en buyuk mutluluklardan yoksnuz rabbım ınsaaalh gostersın bıze de o guzel gunlerı
nasılsın çiçeğimmmm
iyiyim belginim sen nasilsin? gezdin geldin gine azda olsa kafan dagilmistir insan hepde evde kalinca oda iyi olmuyor
arkadaşlar size bişey sorucam.ben tup bebek tedavisine başlıycam doktorum adetının 2.gunu gel dedı bende az once hastalandım sızce bu gunu saymalımıyım.yoksa yarınmı bırıncı gunu cvp verırsenız sevınırım.
ewet canım bizim derdimiz büyük evde duramıyorum durdukça kafamda kurup acı çekiyorum ne yapacaz çiçek biz yaaaa
biz varızzzzzz
canım korkumdan başlayamıyrum malesef çok korkuyorum çokkk ama haziran adetimle başlarız sanıyorumbilmiyorum canim napacazzzzzzz bir mucize olsa hepimiz kurtulsak bu derttennn
bu denemende inslllah yüzün güler ne zaman basliyorsunuz tedaviye?
yardımcı olursanız cok sevınırım tedavıye baslıycam doktorum adetın 2.unu gel dedı az once hastalandım bugunu saymalımıyım yoksa yarınmı 1.gun
canım korkumdan başlayamıyrum malesef çok korkuyorum çokkk ama haziran adetimle başlarız sanıyorum
sayabilirsin canım zaten 2 yada 3gün başlanıyor[/QUO
tamam canım tsk ederm cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?