Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

neyse kızlar çıkmam lazım iyi akşamlar dizim başladı (öyle bir geçer zamanki)oradaki OSMAN gibi bi oğlum olsun allahım hepimizin olsun....

merhaba arkadaşlar ,artık eskisi kadar sık giremiyorum ama sizleride merak etmeden duramıyorum..kendinize iyi bakın allah yardımcımız olsun..dualarımdasınız..

slm kızlar nasılsınız bugün benim doğum günüm 29 yaşına bastım en acı doğumgünüm biliyorsunuz başarısız bir tese geçirdik eşimde bende hala kendimize gelemedik 6 gün geçti hala dün akşam bir misafirim vardı karı koca yemeğe geldiler daha 2 aylık evliler ve bizden küçükler karısı hamileymiş çocuk odası almışlar bunları heycanla anlatırken eşimle ben rol yaptık sahte gülümsedik ne kadar zor günler geçiriyorum en iyi siz biliyorsunuz nasıl olacak böyle yaşamaya nasıl devam edicez anlamıyorum sürekli boğazım düğümleniyor rabbim biran önce bu acıyı durdursa bir mucize gönderse dayanacak durumda değilim

canım doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla mutlulukla ,dilerim Rabbimden birdahaki doğum gününde ya bebeğin olsun kuçağında yada hamile ol, gerçekten bizi bizden başkası anlıyamaz,sperm testi bile yapmaya korkar olduk yinede siz bize göre şanslısınız benim yaşıma gelmen için daha beş yılın var umarım benim beklediğim kadar beklemek zorunda kalmassın.

canım doğum günün kutlu olsun allahım sağlıklı bir yaşam nasip etsin biliyomusun canım en önemlisi sağlık allahım sağlığımızı bozmasın ne yapaşım kaderimizde bu varsa yaşayacağız inşallah allahım bizede bebeklerimizi gönderir...

doğum günün kutlu olsun cnm,nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara..dilerim bu yanlız ve bebişsiz geçirdiğin son doğum günün olur ve rabbim sana en büyük hediyeyi bu yaşında nasip eder.seni anlayabiliyoruz malesefçünkü aynı şeylerle her zaman karşılaşıyoruz ve dediğin gibi gülümsemekten başka yapacağımız bişey yok şimdilik(bi de nispet yapar gibi hemen öğrenir öğrenmez herkese duyuruyolar ya yıllardır bekliyomuş gibi en çok ona gıcık oluyorum)inş bir gün bizde bu müjdeli haberi sevdiklerimizle paylaşabiliriz..

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu:79:

sağol zcu cum inşallah çok istiyorum bebğim olsun koklayım ama olmuyo işte bunuı düşündükçe dahada kötü oluyorum ilk günler yaşadıklarım şoktu şimdi acısı çıkıyor sanki

sağol belgincim çok teşekkür ederim keşke sonucum olumlu olsaydıda en güzel hediyemi alsaydım ama olmadı kısmet değilmiş

sağol trobled iyi dileklerin için evet şuan bana söylenenlerin hepsi batıyo kim ne derse desin nispet yapıyorlar gibime geliyo dayanılmaz bir acı bu Allahımdan bana sabır vermesini istiyorum

slm kızlar MELDA CIM dogum gunun kutlu olsun bebıslı olsun bundan sonrakı d gunlerın canım..BELGIN kuzum ben yurt dısında degılım ama 8 saatlık mesafedeyım calıstıgım ıcın de ancak tatıllerde sınırlı gorebılıyorum

kızlarrrrr saçlarımı kestirdimmm saçlarımın rengini açtırmıştım o yüzden çok yıprandı kestirme mecburiyetinde kaldım güçlendi ama...

canim dogum günün kutlu olsun rabbim saglik sihat versin yeni yasinda..

kızlarrrrr saçlarımı kestirdimmm saçlarımın rengini açtırmıştım o yüzden çok yıprandı kestirme mecburiyetinde kaldım güçlendi ama...

güle güle kullan canim yeni saclarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…