Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim dogum gunun kutlu olsun saglikli,mutlu,huzurlu nice yillara.rabbim gonlundeki versin insallah

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız Meldacım doğum günün kutlu olsun canım evet çok zor canım yaşadıkların Allah sabırlar versin ben de kötü oluyorum bebek gördüğümde gözlerim doluyo belli etmemeye çalışıyorum ama kıskanmıyorum seviniyorum başkasının bebeği olduğunu,hamile olduğunu öğrenince ama içim de acıyo Allahım bize de cümle evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip eyle diyorum içimden,Rabbim inşallah tez zamanda kurtarır bizleri bu dertten bebeklerimizi doya doya koklayıp sevmeyi nasip eder inşallah.

melda canım çok geçmiş olsun anca yazmaya fırsatım oldu üzülme inşallah zafer bizim olacak inşallah azosperm konusunda güzel gelişmeler olacak elden ne gelirki beklemekten başka Allah sabır versin belgin canım merak ettim yeni saçlarını foto bekliyoruz bak çiçek sen nasılsın ve adını sayamadığım bütün arkadaşlar nasılsınız.

sagol canim bende iyiyim sükür ama zaman gectikce icimdeki ates büyüyor rabbim yardimcimiz olsun seninde benim de burdaki herkesin..sen nasilsin ?

ARKADASLAR İYİ AKŞAMLAR AZOSPERMİ hakkında ne olur artık güzel gelişmeler olsun offf bıktım ya bu konudan yat aynı şey kalk aynı şey

amin canim insallah

Melda canım yeni yaşın yeni sevinçler yaşatsın sana inşallah senelerdir beklediğin bebeğin bu yeni yaşında seninle olsun.inan senin yaşadığın duyguları çoğumuz yaşıyoruz.ne yapalım buda bizim kaderimiz

teşekkür ederim vck çok saol yardımcı oldun cnm..

cnm ikinciye yaptık dun gece ama aynı degıldı esım daha fazla oldugunu soyledıı:)
inşallah iyi gelir burdan sizlere haber veririm. nisanın ortasında yenıden test yaptırıcaz allahım ıns yuzumuze gulerde hemen tup bebek olayına gireriz...

j

esma normal bır ınsanın menisi su yuzeyınde yuzuyomus takıı hareketlılık özelliğini kaybedene kadar.allahım ıns düzelmiştir sizinkiside güzel haberler alırsiniz...
bizim dünkü yaptıgımızda %40ı kaldı bır muddet yuzeyde ıcım nasıl karısık umıtleniyimmi napıyım bilemiyorum.nisanıın ortasını dort gozle beklıyorum..........

güle güle kullan yeni saçlarını ne model kestirdin canım.
canım kat kat kestirdim katlar kısa olduğundan kısa oldu biraz yine küçük bi at kuyruğu oluyoo
canim dogum günün kutlu olsun rabbim saglik sihat versin yeni yasinda..

güle güle kullan canim yeni saclarini
sağol canım

degisiklik her zaman iyidir canim gule gule kullan saclarini
ewet canımmm

canım profilimde varya o şekilde kısa öyle sadece kat var bi değişiklik yok yanii

kızlar bu testi ii bi şeilde acıklayında bende eşime yaptırayım nasıl oluyo şimdi ne kadar suya boşalıp kac dakika beklemesi gerekiyo

sagol canim bende iyiyim sükür ama zaman gectikce icimdeki ates büyüyor rabbim yardimcimiz olsun seninde benim de burdaki herkesin..sen nasilsin ?

aynen çiçekciğim bilgisayarı açar açmaz hemen buraya bakıyorum ama yok yok yok çok az kişi hamile herkes beklemede iyi olmaya çalışıyoruz işte çok şükür.

aynen çiçekciğim bilgisayarı açar açmaz hemen buraya bakıyorum ama yok yok yok çok az kişi hamile herkes beklemede iyi olmaya çalışıyoruz işte çok şükür.

durumumuz cok zor canim deneme sansimiz bile yok suan düsün düsün kafayi yiyecem,
cok üzülüyorum burdaki herkesde benim gibi üzülüyor..dua edelim canim raabim yardimcimiz olsun

........................................

Son düzenleme:

merhabalar yazdiklarini burdan takip ediyorum ve dortgozle sonucu nuzu bekliyorum insaalah basarili bir tedavidir.sizinazosperm sebebi neydi,hormonlariniz normalmi?tese oldunuzmu onceden?cevaplarsan sevinirim....

sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…