slm kızlar nasılsınız bugün benim doğum günüm 29 yaşına bastım en acı doğumgünüm biliyorsunuz başarısız bir tese geçirdik eşimde bende hala kendimize gelemedik 6 gün geçti hala dün akşam bir misafirim vardı karı koca yemeğe geldiler daha 2 aylık evliler ve bizden küçükler karısı hamileymiş çocuk odası almışlar bunları heycanla anlatırken eşimle ben rol yaptık sahte gülümsedik ne kadar zor günler geçiriyorum en iyi siz biliyorsunuz nasıl olacak böyle yaşamaya nasıl devam edicez anlamıyorum sürekli boğazım düğümleniyor rabbim biran önce bu acıyı durdursa bir mucize gönderse dayanacak durumda değilim
kızlarrrrr saçlarımı kestirdimmmsaçlarımın rengini açtırmıştım o yüzden çok yıprandı kestirme mecburiyetinde kaldım güçlendi ama...
melda canım çok geçmiş olsun anca yazmaya fırsatım oldu üzülme inşallah zafer bizim olacak inşallah azosperm konusunda güzel gelişmeler olacak elden ne gelirki beklemekten başka Allah sabır versin belgin canım merak ettim yeni saçlarını foto bekliyoruz bak çiçek sen nasılsın ve adını sayamadığım bütün arkadaşlar nasılsınız.
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız Meldacım doğum günün kutlu olsun canım evet çok zor canım yaşadıkların Allah sabırlar versin ben de kötü oluyorum bebek gördüğümde gözlerim doluyo belli etmemeye çalışıyorum ama kıskanmıyorum seviniyorum başkasının bebeği olduğunu,hamile olduğunu öğrenince ama içim de acıyo Allahım bize de cümle evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip eyle diyorum içimden,Rabbim inşallah tez zamanda kurtarır bizleri bu dertten bebeklerimizi doya doya koklayıp sevmeyi nasip eder inşallah.
canım bende eşime yaptırdım.suyun üstünde kaldı küçük bir kısım dibe çöktü.sabah baktım .birazı ortada birazı dipte birazıda su yüzeyinde suyun rengide çok az beyazlaşmış.ama erimemiş.acaba erimesi gerekmiyor mu?çok az miktar azalmıştı.yardımcı olduysam sevinirim
canım senin söylediğin yöntem bana çok mantıklı geldi evet biraz ilkel ama her zamanda insan dışarıda test yapmak istemiyor.hem böylelikle insanlar kendi kendilerinin doktoru oluyorlar.mantıklı çünkü canlı hücre hareketli olduğu için çökmüyor.siz bunu bir kere mi denediniz yani her defasında aynı mı?inşallah sizin yaptığınız tedavide iyi gelir bizede umut olursun canım bizi bilgilendirmiye devam et canım .
j5n1k kardeş biz denedik dediğin gibi ıllık bir suyun içine meniyi boşalttık yarısından fazlası battı %20-25 lik kısmı hala su yüzeyinde duruyor benimde dikkatimi çekti eşime söyledim o da biraz garipsedi ama yaptı şu an numune önümde 15-20 oldu hala su yüzeyinde.biz 9 aydır ilaç tedavisindeyiz ama hala canlı sperm çıkar umudu diye bekliyoruz.bunu kimden duydum demiştim gülüm.zahmet olmazsa özür dileyerek tekrar anlatabilir misin bu durumu.yavaş yavaş artık incele incele bardağın dibine doğru imeye başladı.ilginç dikkatimi çekti.sağolasın 5n1k kardeş.
canım kat kat kestirdim katlar kısa olduğundan kısa oldu biraz yine küçük bi at kuyruğu oluyoogüle güle kullan yeni saçlarını ne model kestirdin canım.
sağol canımcanim dogum günün kutlu olsunrabbim saglik sihat versin yeni yasinda..
güle güle kullan canim yeni saclarini
ewet canımmm
degisiklik her zaman iyidir canim gule gule kullan saclarini
melda canım çok geçmiş olsun anca yazmaya fırsatım oldu üzülme inşallah zafer bizim olacak inşallah azosperm konusunda güzel gelişmeler olacak elden ne gelirki beklemekten başka Allah sabır versin belgin canım merak ettim yeni saçlarını foto bekliyoruz bak çiçek sen nasılsın ve adını sayamadığım bütün arkadaşlar nasılsınız.
sagol canim bende iyiyim sükür ama zaman gectikce icimdeki ates büyüyor rabbim yardimcimiz olsun seninde benim de burdaki herkesin..sen nasilsin ?
aynen çiçekciğim bilgisayarı açar açmaz hemen buraya bakıyorum ama yok yok yok çok az kişi hamile herkes beklemede iyi olmaya çalışıyoruz işte çok şükür.
j
esma normal bır ınsanın menisi su yuzeyınde yuzuyomus takıı hareketlılık özelliğini kaybedene kadar.allahım ıns düzelmiştir sizinkiside güzel haberler alırsiniz...
bizim dünkü yaptıgımızda %40ı kaldı bır muddet yuzeyde ıcım nasıl karısık umıtleniyimmi napıyım bilemiyorum.nisanıın ortasını dort gozle beklıyorum..........
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız Meldacım doğum günün kutlu olsun canım evet çok zor canım yaşadıkların Allah sabırlar versin ben de kötü oluyorum bebek gördüğümde gözlerim doluyo belli etmemeye çalışıyorum ama kıskanmıyorum seviniyorum başkasının bebeği olduğunu,hamile olduğunu öğrenince ama içim de acıyo Allahım bize de cümle evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip eyle diyorum içimden,Rabbim inşallah tez zamanda kurtarır bizleri bu dertten bebeklerimizi doya doya koklayıp sevmeyi nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?