selammmm !!! MELDACIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ICIN HEP NESE ILE DOLSUN!!!
Melda canım yeni yaşın yeni sevinçler yaşatsın sana inşallah senelerdir beklediğin bebeğin bu yeni yaşında seninle olsun.inan senin yaşadığın duyguları çoğumuz yaşıyoruz.ne yapalım buda bizim kaderimiz
durumumuz cok zor canim deneme sansimiz bile yok suan düsün düsün kafayi yiyecem,
çiçekçim canım aynı duyguları yaşıyoruz resmen akşam ağlayarak eşime anne olmak istediğimi söyledim bende doğurup emzirmek istediğimi söyledim bana diyor ki tekrar denicez neden moralini bozuyonki peki nasıl olacak ilk tesede bulunamadı bak sen ikinciye yaptın tekrar hayal kırklığı senin için dahada zor offf Allahım sabır ver bize
yazdıkların anlatışın gözlerimi doldurdu ,ilk bu azoyla tanışmamızı hatırlattı bana .canım Allah kurtarsın bu sorundan, inşAllah derdine derman bulursun.benim tavsiyem iki iyi doktor. var bildiğim birisi Kaan Aydos biride Emre Bakırcıoğlu.netten araştırabilirsin.bence fazla zaman kaybetmeden bu iki dr. dan birisiyle görüş.buradaki arkadaşların hepsi bu iki dr.da tedavi görüyorlar Allah yardımcın olsun.benim eşimde inmemiş testis ameliyatından azosperm.arkadaşlar merhaba,
geçmişi okumadım için bu konuda pek bir bilgim yok. yaklaşık bir yıllık evliyim, iki hafta önce kadın doğum uzmanına gitttim. yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok dedi.eşimden sperm testi istedi. Sonuçta azosperm yazıyordu. Şok olduk. hiç sperm bulamamışlar.M tese önerilir yazıyordu bir de. Eşim küçükken testis ameliyatı olmuş. sanırım bu yüzden. Şimdi napcağımızı şaşırdık.Nasıl bir yol izleyeceğmizi bilmiyoruz.Çok üzgünüm.
arkadaşlar merhaba,
geçmişi okumadım için bu konuda pek bir bilgim yok. yaklaşık bir yıllık evliyim, iki hafta önce kadın doğum uzmanına gitttim. yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok dedi.eşimden sperm testi istedi. Sonuçta azosperm yazıyordu. Şok olduk. hiç sperm bulamamışlar.M tese önerilir yazıyordu bir de. Eşim küçükken testis ameliyatı olmuş. sanırım bu yüzden. Şimdi napcağımızı şaşırdık.Nasıl bir yol izleyeceğmizi bilmiyoruz.Çok üzgünüm.
durumumuz cok zor canim deneme sansimiz bile yok suan düsün düsün kafayi yiyecem,
çiçekçim canım aynı duyguları yaşıyoruz resmen akşam ağlayarak eşime anne olmak istediğimi söyledim bende doğurup emzirmek istediğimi söyledim bana diyor ki tekrar denicez neden moralini bozuyonki peki nasıl olacak ilk tesede bulunamadı bak sen ikinciye yaptın tekrar hayal kırklığı senin için dahada zor offf Allahım sabır ver bize
canim hepimizin yasadigi ayni..esinin üstüne gitme o istermiydi böyle olsun bizim ikincide olmadi diye sizinkide olmayacak degil tedavinize davam edin siz..bellki boylesi daha hayirli bizim icin bilmiyorum
icim yaniyor ama yapacak bisey yok
nasılsınız kader arkadaşlarım ?bugünün dünden ne farkı var hayatımızda.
canim malesef yokkk
arkadaşlar merhaba,
hosgeldin demek adettendir allah yardimcin olsun keske buralara yolun dusmemis olsaydi
yazdıkların anlatışın gözlerimi doldurdu ,ilk bu azoyla tanışmamızı hatırlattı bana .canım Allah kurtarsın bu sorundan, inşAllah derdine derman bulursun.benim tavsiyem iki iyi doktor. var bildiğim birisi Kaan Aydos biride Emre Bakırcıoğlu.netten araştırabilirsin.bence fazla zaman kaybetmeden bu iki dr. dan birisiyle görüş.buradaki arkadaşların hepsi bu iki dr.da tedavi görüyorlar Allah yardımcın olsun.benim eşimde inmemiş testis ameliyatından azosperm.
herkese meraba .....yarın teacher in eşi microtese mi olacaktı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...Çiçekcim sizin hormonlar nasıldı? microtese olurken...
merhabalar yazdiklarini burdan takip ediyorum ve dortgozle sonucu nuzu bekliyorum insaalah basarili bir tedavidir.sizinazosperm sebebi neydi,hormonlariniz normalmi?tese oldunuzmu onceden?cevaplarsan sevinirim....
eşim tahlil sonuçlarını benden önce almış. Gün boyu sordum sonuçları almadığını söyledi. Halbu ki sonuçları almış ama bir türlü bana söyleyemedi. Tam yatacaktık ki. otur sana bişey anlatacağım dedi. Ağlamaya başladı. Sonra birlikte ağladık. İki gündür bunaldım diye arabaya atlayıp gdiyor. Ben de üzerine gitmiyorum konuyu açmıyorum. Ev cenaze evi gibiydi. Şimdi yeni yeni kendimize geliyoruz. Eşim de emre beyin adını duymuş. Sanırım oradan randevu alıp gideriz. Allah hepimimiz yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?