Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için hepimize Allah mucizelerimizi verir inş

nasılsınız kader arkadaşlarım ?bugünün dünden ne farkı var hayatımızda.

herkese meraba .....yarın teacher in eşi microtese mi olacaktı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...Çiçekcim sizin hormonlar nasıldı? microtese olurken...

arkadaşlar merhaba,

geçmişi okumadım için bu konuda pek bir bilgim yok. yaklaşık bir yıllık evliyim, iki hafta önce kadın doğum uzmanına gitttim. yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok dedi.eşimden sperm testi istedi. Sonuçta azosperm yazıyordu. Şok olduk. hiç sperm bulamamışlar.M tese önerilir yazıyordu bir de. Eşim küçükken testis ameliyatı olmuş. sanırım bu yüzden. Şimdi napcağımızı şaşırdık.Nasıl bir yol izleyeceğmizi bilmiyoruz .Çok üzgünüm.

yazdıkların anlatışın gözlerimi doldurdu ,ilk bu azoyla tanışmamızı hatırlattı bana .canım Allah kurtarsın bu sorundan, inşAllah derdine derman bulursun.benim tavsiyem iki iyi doktor. var bildiğim birisi Kaan Aydos biride Emre Bakırcıoğlu.netten araştırabilirsin.bence fazla zaman kaybetmeden bu iki dr. dan birisiyle görüş.buradaki arkadaşların hepsi bu iki dr.da tedavi görüyorlar Allah yardımcın olsun.benim eşimde inmemiş testis ameliyatından azosperm.

kızlar merhaba bişey soracam şimdi dr.emre beyin sitesine baktımda diyorki micro tesede sperm bulunamamışsa ikinci ameliyatı önermiyorum diyo yani bizim artık şansımız yokmu bu o anlamamı geliyo

canım seni iyi anlıyorum allah en kısa zaman da sorununuza çare olur ben de ilk duyduğumda şok olmuştum ama elden bişey gelmiyo napalım

eşim tahlil sonuçlarını benden önce almış. Gün boyu sordum sonuçları almadığını söyledi. Halbu ki sonuçları almış ama bir türlü bana söyleyemedi. Tam yatacaktık ki. otur sana bişey anlatacağım dedi. Ağlamaya başladı. Sonra birlikte ağladık. İki gündür bunaldım diye arabaya atlayıp gdiyor. Ben de üzerine gitmiyorum konuyu açmıyorum. Ev cenaze evi gibiydi. Şimdi yeni yeni kendimize geliyoruz. Eşim de emre beyin adını duymuş. Sanırım oradan randevu alıp gideriz. Allah hepimimiz yardımcısı olsun.

herkese meraba .....yarın teacher in eşi microtese mi olacaktı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...Çiçekcim sizin hormonlar nasıldı? microtese olurken...

evet canim bende yarin olacak diye hatirliyorum
allah yardimcisi olsun...canim hormonlar iyi diyordu dr..fsh 10 du klomeni birakti ameliyattan beri icmiyor 7 ye dusmus

hosgeldin demek adettendir allah yardimcin olsun keske buralara yolun dusmemis olsaydi[/QUOTE]

hoşdulduk cnm.Keşke. Sanırım bizim de sınavımız bu.

merhabalar yazdiklarini burdan takip ediyorum ve dortgozle sonucu nuzu bekliyorum insaalah basarili bir tedavidir.sizinazosperm sebebi neydi,hormonlariniz normalmi?tese oldunuzmu onceden?cevaplarsan sevinirim....

LAMLAY bizim azosperm sebebimiz 1.5 yaşnda yapılan inmemiş testis ameliyatı sanırım.hala biri normal yerinde değil ayrıca. sağ testis normal yerinde.hormonları da normal. ocak sonunda öğrendik durumu ve herhangi bir tıbbı yardım almadık durumu ortaya koyan testleri yaptırmanıın dışında.2-3 hafta sonra spermiyogram yaptırıcağız tekrardan.bakalım sonucumuzda bir değişiklik olucak mı? aynı heycan ve merakla bekliyorum bende. sperm varsa hemen tüp bebek deneyeceğiz inş.
sizin sebebiniz ne?

Canım hoşgeldin inşallah çabuk gidersin...Rabbim hebimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…